Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 12:38

Casemiro: én soha nem láttam benne túl sok mindent, szóval nem lep meg, hogy nincs kiugrás a részéről.
Én láttam benne azt a pluszt,ami még a klasszik futballistára emlékeztet,nem valami programozott gépre emlékeztető sablon szart,de úgy látszik nem tudja/tudják kihozni belőle azt,ami lehetőség benne van.Ez legfőképpen az ő hibája,de ha jobban odafigyelnek rá,(és nem a real madridnál,itt már késő bánat),akkor nagy játékos lehetett volna belőle...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 3., péntek 12:06

A Wolfsburgban van egy fiatal tehetséges balhátvéd Rodriguez személyében. Svájci-spanyol állampolgár és egyre jobban teljesít a németeknél és Coentrao távozása esetén felőle érdeklődnék azért. Marcelo tényleg visszaesett egy ideje, de az az igazság, hogy elég sűrűn volt sérült, szóval nem is volt sok folyamatos lehetősége újra maxra pörögni mióta lesérült a válogatottban. Coentraot meg sajnálom, mert ha nem lett volna itt Marcelo mikor jött, akkor tökéletes megoldás lehetett volna, de fejben érzem kicsit gyengének és emiatt se nagyon bírta ezt a versengést.

Casemiro: én soha nem láttam benne túl sok mindent, szóval nem lep meg, hogy nincs kiugrás a részéről.

Jesé meg csinálja csak amit, aztán bírjon ki egy-két évet fix csereként és szoríthatja ki CR-t a balról. :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 11:46

morientes írta: Nekem a legnagyobb pozitivum,hogy Jesé egyre inkább beigazolódni látszik,hogy idevaló.Szal úgy látszik nem csak a szája jár...
Forrófejű a gyerek, de az nem baj. Jó, ha van önbizalma. A tehetségét meg eddig mindenhol bizonyította. Jó les ez. B-)

Llorrente kimondottan nagy meglepetés volt. Nem vártam ezt tőle. Kíváncsi vagyok, hogy tétmeccsen mit hozna le.

Casemiro meg jó lenne, ha tétmeccsen is bizonyíthatna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 11:41

Érdekes meccs volt. Oké, hogy felkészülési, de azért egész nézhető vot, főleg az első félidő. A franciák komolyabban vették kétségtelenül, ez már a felállásokból is látszott, így votl is helyzetük bőven, persze nekünk is akadtak.
Ja,a fiatalok az első félidőben üdén,frissen játszottak,és nem voltak zavarba.Bár hátul adódott azért egy két rizikós szitu,de Lopez a helyén volt,így aztán se Cavani,se a nagy Zlatan nem tudott rajta kifogni...az a két csel meg... :lol:
Ronaldonak meg nyilván kötelező volt pályára lépni,benne volt ez a fellépti díjba,úgyhogy nem is érdemes értékelni,jó volt az így,hál istennek nem sérült meg,majd a celta elken gurít egy mesterhármast....a kiugratása szép volt,José kapufájánál...
Egyébként José sajna nem ide való,de Llorrente jól mozgott,Jaime nem annyira,Nacho viszont jó volt!Látszik hogy fejlődik.Casemironak volt ugyan egy két labdaszerzése,vagy két jó passza de ez kevés...ilyen meccseken kellene neki megdögleni a pályán(nem szó szerint,isten ments),hogy bizonyítsa,ér annyit hogy bekerüljön Khedira helyére...de nem.Sajnos nagyon halovány volt...
Nekem a legnagyobb pozitivum,hogy Jesé egyre inkább beigazolódni látszik,hogy idevaló.Szal úgy látszik nem csak a szája jár...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 3., péntek 11:33

Coentrao lépni akar, vannak is érdeklődők, szóval könnyen lehet hogy már januárban tiplizik innen.

A meccshez: csak fél szemmel néztem, de sajnos úgy is láttam DM mike művelt, 5vs3-as kontránál képes az ellenfélnek passzolni, meg a szokásos butaságai, elhagyja a labdát, belevezeti az emberbe, stb. Takarítsuk már ki innen könyörgöm...
Casemiro: nem nagyon láttam mit csinált, de rendszeres lehetőség nélkül egy felforgatott csapatba beállva egy bari meccsen nem várható el tőle semmi.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 3., péntek 11:04

nem sok csapatnak van két ilyen szintű balhátvédje... ugyanazt mondom mint nyáron, nem szabad eladni coentraot.
Nem véletlenül nincs a csapatoknak két ilyen balhátvédje... Coentrao mondjuk 20 milliós árával(amennyiért eladhattuk volna) meg adókkal együtt kb 3-4 vagy nem tudom mennyi milliós fiuért hozott nekünk eddig 280 perc semmilyen játékot.

Mourinho egyik legnagyobb baromsága volt a leigazolása Marcelo mellé.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 3., péntek 10:55

coentrao az elmúlt évben semmivel nem volt jobb, mint marcelo
már védekezésben sem hozta azt a magabiztos szintet, amit az első évében, támadásban meg mindig is kevesebb volt marcelotól
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 3., péntek 10:26

Az ilyen szitukra lesz jó egy ép Coentrao, mikor marceloban még emésztődnek a bejglik ott van Coentrao. nem sok csapatnak van két ilyen szintű balhátvédje... ugyanazt mondom mint nyáron, nem szabad eladni coentraot.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 3., péntek 9:47

Érdekes meccs volt. Oké, hogy felkészülési, de azért egész nézhető vot, főleg az első félidő. A franciák komolyabban vették kétségtelenül, ez már a felállásokból is látszott, így votl is helyzetük bőven, persze nekünk is akadtak.

Aki idegesített, az szokásos módon DM, mondjuk ez ennyi év gyakorlás után már simán megy neki.
Casemiro volt még érdekes, neki ugye minden lehetőséget meg kell ragadni, de ez most sem sikerült. Az előszezonban jó volt, ősz végén, amikor hosszú idő után kapott egy kis időt, ígéretes volt. Azóta semmi, nemhogy stabilabb lenne a játéka, hanem használhatatlan. Van még fél éve, valamit villani, aztán nyáron el lehet búcsúzni tőle, mert ez cserének is gyenge teljesítmény.

Casado nem volt rossz, ahogy ez a Llorente gyerek sem.

Marcelo megint nagyon harmatos volt, védekezésben meg pláne. Jó sok gólt fogunk még kapni szögletekből, beívelésekből....

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 26., csütörtök 22:45

és szerintem Marcelo is bunrossz formát mutat már egy jo ideje, rendre elszorja a labdákat, a támadáshoz nem sokat tesz hozza, vedekezesben meg siman megverik
Egyébként ja, Marcelo itt szépen sunyiban már jó ideje gyenge. Nem hozza azt a pluszt, amit korábban.

Még jó, hogy itt van Modric, kb az egyetlen játékos, akiről nem nagyon tudok rosszat mondani, és aki nem szokott csalódást okozni. Óriási kedvenc lett. :salute:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 16:04

Modricra még kitérnék, hihetetlen amit lehozott tegnap ... iranyitott, szerelt, szamtalan labdaszerzes 
Azért vesztett is labdát,de ezt talán mégsem rónám fel neki,mert Xabi egymaga ha megrohadt se volt elég szűrni,Isco meg teljesen a támadásokkal volt elfoglalva...kellene oda egy bitang szűrő,és akkor nem lenne gond.De erre se Xabi már,se Modric,Isco meg sose vokt alkalmas...és sajnos Casemiro is kevés,egyenlòre,ahogy Khedira mindig is az volt.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 23., hétfő 15:10

schranzer írta:Benzema hatalmas lufi volt ismét, CR szerintem szintén szar volt, igaz az egy golja sokat ert, bar az is szabálytalan volt, az onzozese meg az a faktor, ami miatt sose lesz a kedvencem, es pont ezek azok a tulajdonsagok, amik miatt Messit preferáljak az emberek meg szimpatikusabbnak tartják .. nem csak az arroganciája meg a nagy arc, hanem ezek az onzo megoldasok (megjegyzem, forditott esetben meg elkuldte volna a rákba a csapattársat, ha nem passzolnak neki, meg igazi furdoskurvas hisztit rendezett volna) ... Ramosrol inkább ne is beszéljunk, és szerintem Marcelo is bunrossz formát mutat már egy jo ideje, rendre elszorja a labdákat, a támadáshoz nem sokat tesz hozza, vedekezesben meg siman megverik ... Mostanában még Arbeloa is jobban teljesit a bal szélen, mint Marcelo, az azért elég nagy szó ...
azért remélem nem gondoltad mindet komolyan :roll:
CR ha nem ilyen lenne nem is lenne ilyen eredményes...Messi, Messi és Messi...komolyan mondom az h két olyan játlkost hasonlítano egymáshoz akik más poszton, más játékot játszó csapatban játszanak hülyeség.
A Marcelo-Arbeloa rész meg... :shutup:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 23., hétfő 13:21

Benzema hatalmas lufi volt ismét, CR szerintem szintén szar volt, igaz az egy golja sokat ert, bar az is szabálytalan volt, az onzozese meg az a faktor, ami miatt sose lesz a kedvencem, es pont ezek azok a tulajdonsagok, amik miatt Messit preferáljak az emberek meg szimpatikusabbnak tartják .. nem csak az arroganciája meg a nagy arc, hanem ezek az onzo megoldasok (megjegyzem, forditott esetben meg elkuldte volna a rákba a csapattársat, ha nem passzolnak neki, meg igazi furdoskurvas hisztit rendezett volna) ... Ramosrol inkább ne is beszéljunk, és szerintem Marcelo is bunrossz formát mutat már egy jo ideje, rendre elszorja a labdákat, a támadáshoz nem sokat tesz hozza, vedekezesben meg siman megverik ... Mostanában még Arbeloa is jobban teljesit a bal szélen, mint Marcelo, az azért elég nagy szó ...

Nah mindegy, fo a gyozelem, Jesé lett a Golden boy, bár a kapus boven benne volt a golban, de ez most kit érdekel, lenyeg a 3 pont, sokat fog ez még érni nekunk ... szerintem a 4-3-3 jobban fekudt a fiuknak ... ev elejen a 4231 passzolt nekik, most meg ugy nez ki, hogy ez már nem fekszik nekik, a kontrak sem annyira ulnek mint regebben ... viszont ez igy meg nagyon nem jo, hogy Ancelotti nagynehezen raszoktatta a fiukat a 433ra, most meg muszaj volt visszaállni 4231re ... és lehet, hogy ez okozza azt, hogy Benzema nem találja magát ... neki a 4 3 3 szerintem jobban fekudt, abban a rendszerben hasznosabb volt ... a 4231 rendszerbe egy sokkal golerosebb, gólra torobb csatár kell, Benzema meg nem ilyen ... nemazt mondom, hogy a 433as rendszerbe is o a tokeletes, nehogy felreértés essék, egyaltalan nem szimpatizalok a franciával, de szerintem abban a rendszerben hasznosabb volt a csapat számára

Modricra még kitérnék, hihetetlen amit lehozott tegnap ... iranyitott, szerelt, szamtalan labdaszerzes meg a vegen ugye a golpassz ... pontosan ezért kéne meg egy Kp oda kozepre, egy 2tudeju, aki a piszkos melot elvegzi helyette, es aki nem Khedira :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 12:46

Nos a tegnapi meccs...ami nekem nagyon feltűnt,hogy bámennyire is jó játékosok alkották a középpálya szekciot,a stabilitásával ujfenn nem voltam megelégedve...Modric,Isco,támadásban tényleg jó,de szegény Xabinak kellett megint csúszni-mászni,és ettől független is simán átjött rajtunk a valencia,egy alkoholista Banegaval az élen,és valjuk meg,nem a legacélosabb kp az övék...
A védekezés sem volt az amirlt elvárnék,megmondom őszintén hogy Ramost ilyen szarul játszani én még nem láttam.Az az alibi felugrás annál a fejes gólnál...szal remélem hogy hogy csak egy kiugróan rossz teljesítmény vokt a tegnapi,nem csinál ebből rendszert...a pozitivum hogy legalább tegnap nem állították ki.Bár az utolsö piroslapja (is) vitatható volt,úgyhogy ezt visszavonom.De akkor is...tegnap kritikán aluli volt.
Aztán Di Maria...volt Csokival egy vitám,mielőtt elmentem volna 2hét szabira (XD),hogy akkor Ancelotti szerint ki is a 13. ember a csapatba.Én azt mondtam hogy Ancelotti mester szerint DM,Csoki azt hogy szerinte Hese lehet az.Hát az igazság,hogy Di Maria egy talány...lő egy zseniális gólt,aztán 5 perc múlva meg megint csinálja a hülyeségeket,elpasszolja magát,oda ad be,ahol real játékos egy darab se...és jön "Heszé",aki azonnal él is a lehetőséggel és megnyeri nekünk a meccset...na kit is kellene játszatni???Egy ideális világban meccs állástól függően,ha gólt kell rúgni akkor Jesé,ha kicsit visszább kell venni akkor jöhet az angyalka de...Bale felül ír mindent,hisz,az eddig nyújtott teljesítménye,ami azért kicsit se rossz,valamint az ára miatt,mindenképp játszatni kell...
Az a lényeg hogy nyertünk,hogy Ronaldo nem torpant meg,ami a gólt illeti,valamint nyugodtan várhatjuk az új évet a ligában,meg a BL-ben is...most már csak Zidane-nak kellene kicsit seggberúgni Benzemat,mer a francia megint kezd leülni...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 23., hétfő 9:55

én azt mondom lassan értékelnünk kell minden egyes megszerzett pontot, mert khedira hiányában benzema képes volt átvenni az ügyeletes fogyaték szerepét.

10 emberrel, csatár nélkül játszunk hetek óta. :coffee:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. december 22., vasárnap 23:20

MorataMartin írta:2 évvel ezelőtt a november 23-án pont a Valencia-Real Madrid 2-3 volt, amit utoljára láttam a nagyanyámmal. Ma megint 2-3 lett a meccs és ma 2 éve, higy meghalt a nagyanyám!:( Ezt a mai győzelmet az Ő emlékére ajánlom!:)
Sajnálom és részvétem!

Továbbá sajnálom sok szurkoló társamat a mai előadásért. Besz@rok, nem gondoltam volna, hogy ekkora ostoba, bunkó csapat lesz a miénk! :-( Ramos, Arbeloa, Benzema, di María...micsoda szint... Nem a tudással van a baj, egy-két embernél még a hozzáállással sem, de az elegancia nem nagyon jellemző! Mint mondjuk Xabi, Marcelo vagy Cé... szomorú irányt vettünk, s ez nem csak Carlo hibája, de Perezé is! Talán Zizou kiemel minket ebből az iq light mocsárból!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 22., vasárnap 23:05

2 évvel ezelőtt a november 23-án pont a Valencia-Real Madrid 2-3 volt, amit utoljára láttam a nagyanyámmal. Ma megint 2-3 lett a meccs és ma 2 éve, higy meghalt a nagyanyám!:( Ezt a mai győzelmet az Ő emlékére ajánlom!:)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 22:51

sima volt.

egyébként jól jön ez a 2 hét pihi.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 10:45

___Samy___ írta:
Én személy szerint a chileinek örülnék, mert a francia nem egy észlény és az ilyenekkel nagyot fordulhat a világ.
vidal sem egy észlény, ezt elhiheted
Csak kevesebb az esélye, hogy egy kiforrott sztár pályafutása megtörik, mint egy feltörekvő tehetségé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 21., szombat 10:32

Én személy szerint a chileinek örülnék, mert a francia nem egy észlény és az ilyenekkel nagyot fordulhat a világ.
vidal sem egy észlény, ezt elhiheted
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: