James Rodríguez - 16
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: James Rodríguez - 10
15 millió, bár én megnézném a csakfoci.hu-t is Kerlon kedvéért.ziro4vr írta:Mit mond benő, neki hiszek.Realista24 írta:Németek álláspontja 45 millió.
Spanyolok álláspontja 75 millió.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Az aranyközéputas 60 milla már talán elfogadható ár.Realista24 írta:Németek álláspontja 45 millió.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mit mond benő, neki hiszek.Realista24 írta:Németek álláspontja 45 millió.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Németek álláspontja 45 millió.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hiába fizetett volna érte a Milan, Inter, stb. egy rakat lóvét, amit lehet a vezetőség el is fogadott, ha James oda nem akart igazolni.CS0ki írta:Nem az számít, hogy nekünk mennyit ér a játékos, hanem a vevőnek. Nem egyértelműek a hírek, de inkább tűnik úgy, hogy nem ez volt részünkről az évszázad biznisze.
Eleve rohadt nagy zsákbamacska volt a leigazolása egy "jó" VB után. Hát nem jött be, és úgy néz ki, bukunk rajta nem kis összeget.
Merci Zizou!
Nem az számít, hogy nekünk mennyit ér a játékos, hanem a vevőnek. Nem egyértelműek a hírek, de inkább tűnik úgy, hogy nem ez volt részünkről az évszázad biznisze.Meg eleve stabil 1,5 éve pados..az egész világ tudja ,hogy nem számítunk rá, elég rossz alkupozició volt ez már a kezdetektől fogva.
A tetű lassú játékával meg a posztnélküliségével nekünk nem ért olyan sokat, de a gyerek azért mégis egy poszterboy, és rengeteg gólhoz van köze. Nála sokkal nagyobb szerencsétlenek forognak 40-50 milliókért.
Más értelemben van használva itt az opció.Kicsit meg van erőszakolva a nyelv.Lehet én tudom rosszul, de egy opció a szerződésben nem választható dolgot jelent? Magyarul nem kötelező, de ha az adott pillanatban előnyös, akkor élni lehet vele. Pl. nekünk sem volt kötelező visszavásárolni Moratát, de éltünk vele.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Európai sorozatban nem lehet korlátozni a játékot.babaking írta:Mivel kölcsön, remélem van olyan záradék, hogy ellenünk nem játszhat. Tuti megismételné a vb-s gólját.
Illetve remélem megveszik a végén, nem lenne jó a visszajönne és a nyakunkon maradna. Jó lenne egy hivatalos kommunikáció.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet én tudom rosszul, de egy opció a szerződésben nem választható dolgot jelent? Magyarul nem kötelező, de ha az adott pillanatban előnyös, akkor élni lehet vele. Pl. nekünk sem volt kötelező visszavásárolni Moratát, de éltünk vele.CS0ki írta:Van, mert nem kötelező opcionális, hanem kötelező opció. Igazából van opcionális opció is.A kötelezéo opció baromság. Ilyen kifejezés nincs. Hogy lehet kötelező valami, ha az egyszer opcionális?
Egyébként ilyenkor ezt miért nem lehet közölni, hogy mik a feltételek? Ne derüljön ki mekkora madarak vagyunk?
Merci Zizou!
- ___Samy___
James esetében egy ilyen üzlet csakis opcióval nyeri el az értelmét. Nem tudom elhinni, hogy ekkora madarak legyünk, hogy egy 80 millas játékost csak úgy odaadunk nekik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
Jövőre ő elmegy úgyis, addig kibírják.BBeno írta:viszont akkor ez az adidas pletyka is kamu lett meet robbentol fix hogy nem veszik el a mezet
Jó lesz ő oda húzónévnek, fix hogy megtartják majd.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mivel kölcsön, remélem van olyan záradék, hogy ellenünk nem játszhat. Tuti megismételné a vb-s gólját.
Illetve remélem megveszik a végén, nem lenne jó a visszajönne és a nyakunkon maradna. Jó lenne egy hivatalos kommunikáció.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
viszont akkor ez az adidas pletyka is kamu lett meet robbentol fix hogy nem veszik el a mezet
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ha végén fixen megveszik akkor még ok de ha viszadobják akkor szar van. Amúgy a bundás simán feküdhet neki és ebbe a Bayernbe sztem simán befér
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na ez
Nézzük a pozitív oldalát, jöhet Ceballos bemutatása
Azért, majd a részletekre kíváncsi lennék, mint sokan mások.
Realista, hívd fel az illetékeseket, vagy valami kreálj.
Köszkösz!
Majdnem elfelejtettem!
Kösz mindent James.
Nézzük a pozitív oldalát, jöhet Ceballos bemutatása
Azért, majd a részletekre kíváncsi lennék, mint sokan mások.
Realista, hívd fel az illetékeseket, vagy valami kreálj.
Köszkösz!
Majdnem elfelejtettem!
Kösz mindent James.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. július 11., kedd 14:11-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a helyzet, hogy a csapat ma megy Amerikába, semmi értelme nem lett volna őt is elvinni oda, ő sem akart menni, másnak nem igazán kellett, ez lett a bolt vége. Pérez újabb egy nyári igazolása
- ziro4vr
Nekik ez hatalmas trade meg név, nem fogják visszaküldeni.BBeno írta:ericco
lasd a cessie transzfert a milannal. hivatalosan 2 ev kolcson es utana fizeti a milan a 28at. kotelezoen.
na itt is ez lett volna de en inkabb elhiszem hogy atba. tak a palankon a bayernesek mint robbennel. 2 ev mulva megkoszonik es germanwingsszel visszakuldik.
Nem illik.
- nzooli93
Meg eleve stabil 1,5 éve pados..az egész világ tudja ,hogy nem számítunk rá, elég rossz alkupozició volt ez már a kezdetektől fogva. Főleg ,hogy a játékos is menne már régóta. Így jártunk ezzel most.
Van, mert nem kötelező opcionális, hanem kötelező opció. Igazából van opcionális opció is.A kötelezéo opció baromság. Ilyen kifejezés nincs. Hogy lehet kötelező valami, ha az egyszer opcionális?
Egyébként ilyenkor ezt miért nem lehet közölni, hogy mik a feltételek? Ne derüljön ki mekkora madarak vagyunk?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Menni akart.
Sokan vagyunk.
Fizetése nettó 7 millió körül van.
Fizetni nem fizettek volna érte 70-80 milliót.
Ha két évet kiül a padon, akkor az bruttó 30 millióba kerül nekünk nagyjából, és eladjuk 20-30 millióért leamortizálva, addig meg nézzük a boci fejét.
Sokan vagyunk.
Fizetése nettó 7 millió körül van.
Fizetni nem fizettek volna érte 70-80 milliót.
Ha két évet kiül a padon, akkor az bruttó 30 millióba kerül nekünk nagyjából, és eladjuk 20-30 millióért leamortizálva, addig meg nézzük a boci fejét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema