Keylor Navas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Keylor Navas - 1
Na, elvileg Keylor új szerződést kap, plusz egy év és 5 misire emelik a fizetését.
Ha elfogadja.
Ha elfogadja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy Róma, Nápoly vonalon is bőven védhetne még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
A Juve Buffon utódnak igazolta Sczeznyt és jól megvannak vele. Plben City Ederson, Spurs Lloris, Arsenal is most igazolta Lenot és eddig neki is jól megy, még az Evertonban is Pickford van aki a válogatott kezdője. Pl kilőve, Juve Sczezny+Perin kilőve. Sehova nem kell kapus és amit írtak is reflex kapus nem tart sokáig. Szerintem itt lenne a legjobb helyen a padon
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk a Juve jelenleg pont gigaszupersztár kapus nélkül van. Szcsesznyihez képest simán előrelépés lenne nekik.
Azzal egyetértek,hogy Navas nem lesz már a csúcson sokáig, Ikerhez hasonlítanám.Reflex kapusok valóban nem bírják 40 éves korukig. Ettől függetlenül még 1-2 jó év simán benne van Navasban.Ha van rá lehetősége ,hogy januárban a Juvéhoz igazoljon akkor én azt mondom menjen.Itt véget ért a pályafutása a plzen elleni bl meccsen.
Persze ha marad küzdeni akkor azt nagyon becsülném de butaság lenne a részéről.Van még benne bőven kakaó.Nálam így is úgy is top 1 kapus lett mióta a Realt követem.
Azzal egyetértek,hogy Navas nem lesz már a csúcson sokáig, Ikerhez hasonlítanám.Reflex kapusok valóban nem bírják 40 éves korukig. Ettől függetlenül még 1-2 jó év simán benne van Navasban.Ha van rá lehetősége ,hogy januárban a Juvéhoz igazoljon akkor én azt mondom menjen.Itt véget ért a pályafutása a plzen elleni bl meccsen.
Persze ha marad küzdeni akkor azt nagyon becsülném de butaság lenne a részéről.Van még benne bőven kakaó.Nálam így is úgy is top 1 kapus lett mióta a Realt követem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
RealAsensio írta:Egy 32 eves kapus meg teljesen oke. 36-38-40 eves korig is a csucson lehetnek, vagy azt megkozelito szinten.RaúlCF írta:1 hónap múlva 32 semmi értelme elmennie. Top csapat nem fogja leigazolni mert nem akkora név plusz minden neves csapatnak megvan a kapusa. Itt mindene megvan a kupát is boztos megkapná, szerintem több nincs benne. Szép volt meg jó volt de azért bőven akadtak potyák is es most a Realnak is meglett a fiatalabb kapusa ami teljesen logikus lépés volt. Én annak örülnék ha maradna második kapusnak. Nem látom hova menne ami annyival jobb lenne mint itt
Miert ne igazolna le top csapat? Nem vedhet mindenhol Donnarumma koru es tehetsegu kapus. Peldaul a Premier Leaugue-ben barmelyik csapatba beferne kezdokent, a MU, Chelsea, Liverpool kivetel DDG, Kepa es Alisson miatt. Navas nagy nev kapusberkekben. Siman elvinnek, ha eladova valna.
Reflex kapus, ők teljesen máshogy öregednek.
Legalábbis amióta követem a focit, ezek a típusú kapusok rendre megzuhatnak 30-34 éves koruk között elég komolyan.
Általában a TBO,Buffon,Van der saar féle kapusok hozzák a szintet 35-38 éves korukban is akár.
A belgáé a jövő és akármennyire imádom Navast, mint embert nem ezt kell nézni, hanem a sportszakmai szempontot.
ZIDANE
perez szemeben elado
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy 32 eves kapus meg teljesen oke. 36-38-40 eves korig is a csucson lehetnek, vagy azt megkozelito szinten.RaúlCF írta:1 hónap múlva 32 semmi értelme elmennie. Top csapat nem fogja leigazolni mert nem akkora név plusz minden neves csapatnak megvan a kapusa. Itt mindene megvan a kupát is boztos megkapná, szerintem több nincs benne. Szép volt meg jó volt de azért bőven akadtak potyák is es most a Realnak is meglett a fiatalabb kapusa ami teljesen logikus lépés volt. Én annak örülnék ha maradna második kapusnak. Nem látom hova menne ami annyival jobb lenne mint itt
Miert ne igazolna le top csapat? Nem vedhet mindenhol Donnarumma koru es tehetsegu kapus. Peldaul a Premier Leaugue-ben barmelyik csapatba beferne kezdokent, a MU, Chelsea, Liverpool kivetel DDG, Kepa es Alisson miatt. Navas nagy nev kapusberkekben. Siman elvinnek, ha eladova valna.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Keylor Navas térdén tegnap őssejtterápiát végeztek, melynek célja a térd porcainak kellő megtisztítása és regenerálása, hogy a Costa Rica-i kapus a jövőben elkerülhesse a térdizületi sérüléseket. Korábban nem szóltak a hírek a hálóőr esetleges sérüléséről, de ki kell emelni, hogy a terápiával a porckopást is szokták kezelni az orvosok.
Nem lehet,hogy ez volt az a nagy döntés amiért nem utazott el a válogatotthoz?
Nem lehet,hogy ez volt az a nagy döntés amiért nem utazott el a válogatotthoz?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
1 hónap múlva 32 semmi értelme elmennie. Top csapat nem fogja leigazolni mert nem akkora név plusz minden neves csapatnak megvan a kapusa. Itt mindene megvan a kupát is boztos megkapná, szerintem több nincs benne. Szép volt meg jó volt de azért bőven akadtak potyák is es most a Realnak is meglett a fiatalabb kapusa ami teljesen logikus lépés volt. Én annak örülnék ha maradna második kapusnak. Nem látom hova menne ami annyival jobb lenne mint itt
- dzsi91
Az idő mindent megold.Cé is ide fog visszajárni a legtöbbet legenda státuszban villogni.Tudja ő is,hogy arra lehet majd a legbüszkébb amit itt lerakott.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Raúlban szerintem semmi sértődés nincs
vissza is jött edzőnek
Casillas már necces, ő lehet megsértődött az elnökre mindenkire ...
Navas is maradhat 2.számúnak, mint ahogy Iker is maradhatott volna
vissza is jött edzőnek
Casillas már necces, ő lehet megsértődött az elnökre mindenkire ...
Navas is maradhat 2.számúnak, mint ahogy Iker is maradhatott volna
és szerintetek nem lehetett ilyenről szó? tudjuk?kiserik írta:Csak ezt lehetne úgy is intézni, hogy május környékén megmondani Keylornak, hogy köszi mindent, le fogjuk igazolni Courtois-t. Maradhatsz második számú kapusnak, mert meg vagyunk elégedve veled, kapod a kupát meg a pihentetős szotyi meccseket, ha szükség lesz rá, vagy keresünk neked egy klubot, mert sok mindent köszönhetünk neked.
jött a belga nem is kérdés kié a jövő, nem azt mondom hogy ki kell baxni navast mint macskát szarni, mert nekem all time favorit lett, van még benne pár év, ha játszani akar kezdőként mennie kell ennyi
- h3x0r
Es erre Navas azt mondja, hogy neki szerzodese van, nem akar mashova menni, hanem kuzdeni akar.kiserik írta:Csak ezt lehetne úgy is intézni, hogy május környékén megmondani Keylornak, hogy köszi mindent, le fogjuk igazolni Courtois-t. Maradhatsz második számú kapusnak, mert meg vagyunk elégedve veled, kapod a kupát meg a pihentetős szotyi meccseket, ha szükség lesz rá, vagy keresünk neked egy klubot, mert sok mindent köszönhetünk neked.
Csak ezt lehetne úgy is intézni, hogy május környékén megmondani Keylornak, hogy köszi mindent, le fogjuk igazolni Courtois-t. Maradhatsz második számú kapusnak, mert meg vagyunk elégedve veled, kapod a kupát meg a pihentetős szotyi meccseket, ha szükség lesz rá, vagy keresünk neked egy klubot, mert sok mindent köszönhetünk neked.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Egy idealis vilagban Navas masfel ev mulva elbucsuzik a csapattol, majd meg azon a nyaron leigazoljuk az utodjat. Csak a valosagban ez gyakran nem igy mukodik, semmi garancia nincs arra, hogy 2020-ban talalnank egy top kapust a helyere, siman jarhattunk volna ugy, mint CR eseteben, aki tavozott, de nem lett potolva. Courtois most volt megszerezheto, ezert hatalmas hiba lett volna nem lecsapni ra.
Ilyenkor viszont valasztani kell, hogy kivel baszunk ki: akivel a kovetkezo legalabb 6-7 evet kepzeljuk el, vagy aki az utobbi 3 ev sikereibol nagyban kivette a reszet. Vagy johetunk ilyen fel megoldasokkal, hogy meccsenkent valtogatjak egymast, de ez hosszu tavon ugysem mukodik, a kapus egy bizalmi poszt, egyszeruen le kell tenni valaki mellett a voksot. (arrol nem is beszelve, hogy vedokent mekkora szivas, hogy egy bizonyos szituaciot kedden teljesen mashogy kell lereagalj, mint szombaton)
Ilyenkor viszont valasztani kell, hogy kivel baszunk ki: akivel a kovetkezo legalabb 6-7 evet kepzeljuk el, vagy aki az utobbi 3 ev sikereibol nagyban kivette a reszet. Vagy johetunk ilyen fel megoldasokkal, hogy meccsenkent valtogatjak egymast, de ez hosszu tavon ugysem mukodik, a kapus egy bizalmi poszt, egyszeruen le kell tenni valaki mellett a voksot. (arrol nem is beszelve, hogy vedokent mekkora szivas, hogy egy bizonyos szituaciot kedden teljesen mashogy kell lereagalj, mint szombaton)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én örülök hogy el lett döntve a kapuskérdés, ez az egy ide egy oda..ebben sosem hittem. A jövő meg egyértelműen big nose barátunké. Az kicsit méltatlan, ahogy Keylor a háttérbe szorult, de ezt már nehéz lett volna elegánsan megoldania Solarinak.
Nem illik.
Francokat korai, egyértelmű mi kezdődött el, és tudjuk mi lesz a kimenetele, nem vagy te szűz kislány, hogy még higgy a mesékben Ez pedig nem összeesküvés elmélet, ez Perez terve, senki nem lepődött meg sem Courtois leigazolásán, sem Keylor semmibevételén. Mert, hogy már csak a kupa az övé, azt semmi nem indokolja. Solari pedig megbízott edző, nem hoz 1-2 nap alatt ilyen szintű döntéseket, főleg hogy semmi különösebb gond nem volt a BL teljesítményünkkel. Mármint a bajnoksághoz képest.Realista24 írta:Korai lenne hibaként elkönyvelni, hogy a padra került, talán végleg.Babinho írta: Sokminden Perezt igazolta az elmúlt években, a neki felrótt hibák, javarészt igazolásra kerültek, én mindig hiszek benne. De ezt ténylegesen könyveljük el hibaként.
Az már inkább lehet hiba, hogy miként került oda, de az is lehet, hogy Solari egyszerűen nem hisz abban, amit Lopi elkezdett. Neki ugyanaz az arc kell a két legfontosabb sorozatban, hogy a védelem is tudja, hogy ki áll mögöttük és mit vár el.
Nem kell minden mögött összeesküvést keresni szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korai lenne hibaként elkönyvelni, hogy a padra került, talán végleg.Babinho írta: Sokminden Perezt igazolta az elmúlt években, a neki felrótt hibák, javarészt igazolásra kerültek, én mindig hiszek benne. De ezt ténylegesen könyveljük el hibaként.
Az már inkább lehet hiba, hogy miként került oda, de az is lehet, hogy Solari egyszerűen nem hisz abban, amit Lopi elkezdett. Neki ugyanaz az arc kell a két legfontosabb sorozatban, hogy a védelem is tudja, hogy ki áll mögöttük és mit vár el.
Nem kell minden mögött összeesküvést keresni szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már sokszor le lett írva az egész történet, mindkét félen és a körülményeken is múlt ez. Én továbbra is win-win szitunak gondolom, a búcsúzkodás az már inkább CR sara, ő akar egy sablonnyilatkozatot felolvasni...Az pedig, hogy nem lett pótolva már más kérdés, az meg Perez agymenése volt, épp eszű ember nem bízhatta erre a támadósorra az idényünket. De BL-ek után a stadion oltárán ő ezt megkockáztatta. Ezért sem tudok haragudni rá, ha jövőre javít.
A Navas szitu teljesen más, felesleges CR-t vagy Raúlékat felhozni.
Courtois sem sportteljesítményben nem egyértelműen jobb, sem marketingben. (Szerintem ebben dél-amerika miatt Keylor még jobb is lehet, de ez csak elgondolás...)
Az teljesen védhető, hogy egy ilyen szintű klasszist, ennyi pénzért, elhoztunk, ráadásul még fiatalabb is. Illetve védhető lenne, ha ez egy "kihagyhatatlan ajánlat" felismerése lett volna, de évek óta keringjük körül Courtois-t, De gea, Donnurammat, vagy épp ki tudja kit...és ez nem volt fair, emellett a teljesítmény mellett. Nézzük meg mit tett bele Keylor az elmúlt évekbe és mit tett egy Bale, és röhej, hogy mégis előbbi került ilyen helyzetbe.
Nem tudom januárban kéri e az eltávot, vagy még nyárig megpróbálja, de biztos, hogy méltatlan befejezést kap. Solari már nyíltan kommunikálja két hete, hogy nagyszerű ember, de csak kerettag, meg kell értenie, hogy csak 11-en vannak a pályán...Ez egyszerűen nevetséges és kiábrándító.
És a CR story sem tudjuk hogy jött le csapaton belül, de ha valamivel ezzel a lépéssel biztos, hogy Perez kicsapja a biztosítékot néhány legendánál, nem tudjuk, hogy érhet véget Ramos, Marcelo vagy Modric madridi karrierje. És reménykedjünk, hogy nem a Kroos, Varane, Carvajal vonal mondja azt, hogy köszi, most máshol próbálkozunk ezek után, akikben még a fényes múlt mellett, hasonló TOP teljesítmény lehet évekig...
Így én egyelőre Courtois-t nem tudom pozitívan értékelni. Pedig tudom mennyire jó kapus és évekig megoldottuk a posztot vele, szimpatikus is...De a szurkoló is több annál, hogy leül meccset nézni popcorn-sörrel és tapsol mindenhez.
Sokminden Perezt igazolta az elmúlt években, a neki felrótt hibák, javarészt igazolásra kerültek, én mindig hiszek benne. De ezt ténylegesen könyveljük el hibaként.
A Navas szitu teljesen más, felesleges CR-t vagy Raúlékat felhozni.
Courtois sem sportteljesítményben nem egyértelműen jobb, sem marketingben. (Szerintem ebben dél-amerika miatt Keylor még jobb is lehet, de ez csak elgondolás...)
Az teljesen védhető, hogy egy ilyen szintű klasszist, ennyi pénzért, elhoztunk, ráadásul még fiatalabb is. Illetve védhető lenne, ha ez egy "kihagyhatatlan ajánlat" felismerése lett volna, de évek óta keringjük körül Courtois-t, De gea, Donnurammat, vagy épp ki tudja kit...és ez nem volt fair, emellett a teljesítmény mellett. Nézzük meg mit tett bele Keylor az elmúlt évekbe és mit tett egy Bale, és röhej, hogy mégis előbbi került ilyen helyzetbe.
Nem tudom januárban kéri e az eltávot, vagy még nyárig megpróbálja, de biztos, hogy méltatlan befejezést kap. Solari már nyíltan kommunikálja két hete, hogy nagyszerű ember, de csak kerettag, meg kell értenie, hogy csak 11-en vannak a pályán...Ez egyszerűen nevetséges és kiábrándító.
És a CR story sem tudjuk hogy jött le csapaton belül, de ha valamivel ezzel a lépéssel biztos, hogy Perez kicsapja a biztosítékot néhány legendánál, nem tudjuk, hogy érhet véget Ramos, Marcelo vagy Modric madridi karrierje. És reménykedjünk, hogy nem a Kroos, Varane, Carvajal vonal mondja azt, hogy köszi, most máshol próbálkozunk ezek után, akikben még a fényes múlt mellett, hasonló TOP teljesítmény lehet évekig...
Így én egyelőre Courtois-t nem tudom pozitívan értékelni. Pedig tudom mennyire jó kapus és évekig megoldottuk a posztot vele, szimpatikus is...De a szurkoló is több annál, hogy leül meccset nézni popcorn-sörrel és tapsol mindenhez.
Sokminden Perezt igazolta az elmúlt években, a neki felrótt hibák, javarészt igazolásra kerültek, én mindig hiszek benne. De ezt ténylegesen könyveljük el hibaként.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fura egy ízlésed vankiserik írta:, akkor is kívánunk, mint a macskát, mert csak.
Igen, mert korábban is fordult már a közvéleményhez, amikor zárt ajtókat talált Péreznél, akkor bejött, most másodszor már nem.dzsi91 írta:Szerintem csak szimplán elakart búcsúzni aztán elég szarul jött ki az egész.Béla ámokfutása sokkal gusztustalanabb volt a sajtószobában.kiserik írta:Tényleg elhiszi valaki, hogy CR a BL döntőn kitalálta, hogy most mindenki előtt bezsarolja Perezt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema