Joselu
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Joselu - 14
Amúgy tényleg lehet valakinek a pacekján látni, hogy tud-e focizni.Halfkey írta: Eye test level 2.0, a fejéből megítélni milyen játékos valaki
KDB az egyetlen ellenpélda, akit tudok mondani.
Formára azt mondanám, hogy egy egyeneset nem tud a labdába rúgni.
ZIDANE
Eye test level 2.0, a fejéből megítélni milyen játékos valaki
- RealMadridFanatic
Legfeljebb ellenunk lattam jatszani en is korabban, ha azt a mentalitast hozza itt is stabilan amit azokon a meccseken, akkor jo lesz. Nem egy virtuoz, de arra pont jo, hogy a belso vedoket lekosse es lekeszitsen majd erkezzen. Persze azert johetne Mbappe.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha csak a bajnokságért mennénk, nem aggódnék, hogy a 38-ból 38 bajnokin ő kezd, ilyen arcokkal a széleken, ilyen középpályával maga mögött, satasata.. Eltenne egy rakat gólt.hehetheoriginal írta:azert kerdezem igazabol, hogy aki latta jatszani, van e benne eleg kakao, hogy kezdocentert tudjon jatszani, es teljes szezonon keresztul tudjon verekedni benn a vedokkel, a fellott labdakat hattal a kapunak megtartsa es visszaossza balra-jobbra a tobbieknekBlancoMark írta:
Kivalo taktika elem lesz. Magas, erzi a kaput, kb masnap beilleszkedett, sajat neveles. Mindezt 500 ezer euroert.
foleg, ha nem jön papi
Azt nem látom, hogy tavasszal a hátán viszi a bl-ben a csapatot, de ha ez az elvárás vele szemben, az nem fair szerintem. Nekem stílusra inkább Lewa.
Szerk.: Sierra mer nagyobbat álmodni, mint én
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
khm crouchWhiteheart írta:Fejszerkezete alapjánhehetheoriginal írta: kis gol is gol.
nem sokat lattam jatszani - szinte semennnyit -, de jol erzem a fejszerkezete alapjan, hogy nem tul technikas, nem tul kreativ, 1v1-et nem felvallalo, tipikus bepattanafaszomrol egyerinto center?
valaki mondja el
Hát ilyen ollókat ilyen fejűek nem nagyon szoktak az biztos, lehet rejlik vmi extraordinary 10 gól kövi szezonban... BL-be
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ezzel a középpályával + a Vini-Rodry szélekkel sztem simán lehozza a kövi szezont kezdőként is 20+ góllal. De akár több is lehet benne.hehetheoriginal írta: azert kerdezem igazabol, hogy aki latta jatszani, van e benne eleg kakao, hogy kezdocentert tudjon jatszani, es teljes szezonon keresztul tudjon verekedni benn a vedokkel, a fellott labdakat hattal a kapunak megtartsa es visszaossza balra-jobbra a tobbieknek
foleg, ha nem jön papi
- hehetheoriginal
azert kerdezem igazabol, hogy aki latta jatszani, van e benne eleg kakao, hogy kezdocentert tudjon jatszani, es teljes szezonon keresztul tudjon verekedni benn a vedokkel, a fellott labdakat hattal a kapunak megtartsa es visszaossza balra-jobbra a tobbieknekBlancoMark írta:Kivalo taktika elem lesz. Magas, erzi a kaput, kb masnap beilleszkedett, sajat neveles. Mindezt 500 ezer euroert.hehetheoriginal írta: kis gol is gol.
nem sokat lattam jatszani - szinte semennnyit -, de jol erzem a fejszerkezete alapjan, hogy nem tul technikas, nem tul kreativ, 1v1-et nem felvallalo, tipikus bepattanafaszomrol egyerinto center?
valaki mondja el
foleg, ha nem jön papi
thereisonly1ronaldo
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Fejszerkezete alapjánhehetheoriginal írta: kis gol is gol.
valaki mondja el
Hát ilyen ollókat ilyen fejűek nem nagyon szoktak az biztos, lehet rejlik vmi extraordinary 10 gól kövi szezonban... BL-be
- BlancoMark
Kivalo taktika elem lesz. Magas, erzi a kaput, kb masnap beilleszkedett, sajat neveles. Mindezt 500 ezer euroert.hehetheoriginal írta: kis gol is gol.
valaki mondja el
Azt odatette. Címercsók is megvolt.
Én örülök hogy idehoztuk, jó kis játékos. Most már megvolt az önbizalom booster is.
Azt se bánnám, ha jövő nyárig ő lenne a kezdőcsatár, sztem simán megoldaná arra az 1 évre. Aztán úgyis jön Embappé.
Én örülök hogy idehoztuk, jó kis játékos. Most már megvolt az önbizalom booster is.
Azt se bánnám, ha jövő nyárig ő lenne a kezdőcsatár, sztem simán megoldaná arra az 1 évre. Aztán úgyis jön Embappé.
- hehetheoriginal
kis gol is gol.
valaki mondja el
valaki mondja el
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Minek ide műbappe. Joselu + Alvaro Rodriguez megoldja la por 15
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Aztakurva gyerekek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az igen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nagyon szimpatikusan nyilatkozik!
Nem úgy tűnik, hogy levezetni jött és nagyon úgy tűnik, hogy tudja mit jelent a Real Madrid mezét viselni.
Ha csak rövid időre is, de szereztünk egy motivált játékost, aki szállít majd jó pár gólt, akkor nagyon jó húzás volt.
A legfontosabb, hogy ne Mariano és Hazard-féle hozzáállást mutasson.
Nem úgy tűnik, hogy levezetni jött és nagyon úgy tűnik, hogy tudja mit jelent a Real Madrid mezét viselni.
Ha csak rövid időre is, de szereztünk egy motivált játékost, aki szállít majd jó pár gólt, akkor nagyon jó húzás volt.
A legfontosabb, hogy ne Mariano és Hazard-féle hozzáállást mutasson.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Re: Joselu
Mondjuk abban nem hibáztatom a vezetőséget, hogy gyatra a teljesítmény. Nyilván Hazard és Mariano mellé lövések voltak és nem kellett volna őket ilyen sokáig itt tartani, de senki nem gondolta volna, hogy ennyire gyengék lesznek és nem fognak semmit se érni. Perezék pedig őket erőltették.istimester írta: Én szurkolóként azt is elvárnám, hogy ne ilyen gyatra teljesítményt hozzunk a La Ligában.
Joselut nem a BL-döntő miatt hozták. Hogy szerinted 5-10 gólokra lenne képes kezdőként az egy dolog, a másik dolog pedig az, hogy a valóságban évek óta szórjuk el a pontokat az alsó- és középcsapatok ellen, Nem vagyunk képesek egy szem gólt begyötörni. Ő ilyen meccseken egy jól bevethető csatár. Ha csak 3-4 meccset behúz döntetlenről a ligában már megérte leigazolni. Benzemát egy az egyben nem vele fogjuk pótolni.
Próbálkozni kell új igazolásokkal, a hozzászólásomnak nem az lett volna a lényege, hogy degradáljam Joselut, csak az előzetes hírek alapján vele számoltak kezdő csatárként és én ezt nem akartam. Így hogy a 14-est kapta meg, lehet látni, hogy mit akar a vezetőség. Abban pedig egyet értek veled, hogy többek között a középcsapatok megtörését lehetne vele elérni, a 70-80 percben. Ez lenne az egyik célja a leigazolásának.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Joselu
Én szurkolóként azt is elvárnám, hogy ne ilyen gyatra teljesítményt hozzunk a La Ligában.R. Carlos írta: Joseluval kapcsolatosan tényleg öröm, hogy bagóért jött, de itt tényleg top szinten kell teljesíteni. Ő meglövi a spanyol kupában és a bajnokságban azt a 20 gólt, főképp alsóházi/másodosztályú csapatok ellen, azonban a legmagasabb szinten ezidáig még tapasztalata sincsen, ugyanis nincs lejátszott BL meccse. Nem tudom tőle elvárni azt, hogy a következő szezonban (még ha kezdő is lesz) 5-10 gólnál többet verjen, mivel összesen ennyire képes szerintem. Úgyhogy elvárom mint szurkoló a vezetőségtől, hogy hozzon valakit a támadósorba, aki képes meccseket eldönteni, és rengeteg gólt szerezni.
Joselut nem a BL-döntő miatt hozták. Hogy szerinted 5-10 gólokra lenne képes kezdőként az egy dolog, a másik dolog pedig az, hogy a valóságban évek óta szórjuk el a pontokat az alsó- és középcsapatok ellen, Nem vagyunk képesek egy szem gólt begyötörni. Ő ilyen meccseken egy jól bevethető csatár. Ha csak 3-4 meccset behúz döntetlenről a ligában már megérte leigazolni. Benzemát egy az egyben nem vele fogjuk pótolni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy dologban szinte biztos vagyok, hogy marhara ertekelni fogja a lehetoseget, amit karrierje vegehez kozeledve kapott.
Nem fogja elhazardozni a dolgokat, viszont nyilvan nem szabad a nyakaba tenni olyan felelosseget, mint amilyen Karimeban volt es akkor talan nem is roppantjak ossze.
Nem fogja elhazardozni a dolgokat, viszont nyilvan nem szabad a nyakaba tenni olyan felelosseget, mint amilyen Karimeban volt es akkor talan nem is roppantjak ossze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema