PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
na jo de akkor megint ott van, hogy fpshez olyan tévé kell, hogy a 120 Hzet ne fél másodperccel később lásd, ahol szar a késleltetés, az meg már egyutt pc árban van, nem?
thereisonly1ronaldo
Csak a Valorant
Valaki játszik vele komolyabban?
Kipróbáltam az OW2-t, úgy hogy az első résszel sose játszottam, el lehet vele szórakozni
Valaki játszik vele komolyabban?
Kipróbáltam az OW2-t, úgy hogy az első résszel sose játszottam, el lehet vele szórakozni
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van ilyen, bár aki konzolon tolja az ra tudja kötni az egeret mrg a billentyűzetet.hehetheoriginal írta: az télleg ugy van, hogy konzolon kapod az aim assistot az fpsekben?
ha igaz, akkor kurvagáz
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ezt csak addig tudtam nyugodt szívvel kihasználni, míg másnak dolgoztam. Mióta saját vállalkozásba kezdtünk több a szorgalom.hehetheoriginal írta:mire valo a munkaido meg a homeofficede bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik
foleg most hogy már megint hétvége van
Igen, de kikapcsolható és néhány játék még támogatja az egér-billentyűzet használatát is. Szóval a COD-ot például lehet teljesen PC feelingben tolni, 120 FPS mellett. Nem rossz élmény, csak mióta ez a buzi háború van nem visz rá a lélek, hogy lövöldözzek. Refund-ra persze nem elég indok.hehetheoriginal írta: az télleg ugy van, hogy konzolon kapod az aim assistot az fpsekben?
ha igaz, akkor kurvagáz
Ezen peldaul meglepodtem, hogy a diablo 3-at mi az asszonnyal jatszottuk xbox-on es nagyon fasza volt az iranyitas, es meg a ps2-s baldur's gate is fasza volt couch coopban, szoval azert ezt a mufajt nem adnam oda kizarolagosan a pcnek (bar vannak irtozatosan elbaltazott iranyitasok is konzolra). RTS-t azt adom, bar a halo wars az xboxon is kenyelmes volt, bar nem tudom azt nevezhetem-e klasszikus rts-nek.sonic írta: Osszes RTS jatek ebbe a kategoriaba esik, gyakorlatilag az osszes shooter, izometrikus action RPG-k (diablo klon). Es itt nem az a lenyeg hogy single player vagy multiplayerrol beszelunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha ennyire érzékeny a szemed (nekem is) akkor teljesen felesleges pénzt adni egy ps5nél szarabb teljesítményre azért, hogy útközben vagy szabin munkaban barhol jatssz egy kicsit. Vegyél egy baszó pc-t. Nekem van ps5 meg 1660ti és azért nem sokkal veri a ps5 2k-ban. Egy 3070el örömet is okozol magadnak legalább útra meg vegyél egy switchet vagy egy steamdecket vagy miazkecsu10 írta:Őszintén azért, mert még a kis 1660-omon is jobb a játékélmény mint a ps5-ön. Semmi szükségem nekem a felskálázott 4k-ra.kiserik írta:
Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
az télleg ugy van, hogy konzolon kapod az aim assistot az fpsekben?
ha igaz, akkor kurvagáz
ha igaz, akkor kurvagáz
thereisonly1ronaldo
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igen es emellett van par genre ami jobb PC-n. Egyreszt eger + bill sok mufajban koroket ver a kontrollerre vagy egesz egyszeruen kontrollerrel elvezhetetlen, masreszt reszben emiatt is meg mivel a celkozonseg inkabb pc-n van ezert oda keszulnek a jatekok. Osszes RTS jatek ebbe a kategoriaba esik, gyakorlatilag az osszes shooter, izometrikus action RPG-k (diablo klon). Es itt nem az a lenyeg hogy single player vagy multiplayerrol beszelunk.dortev írta:Mert amit megvettél 2003-ban Steamen PC-re, vagy 2008-ban GOG-on, az máig ott vigyorog a fiókodban, míg konzol esetén nem az a kérdés, hogy valamikor elveszik-e a játékaidat, hanem az, hogy mikor. Ezen felül a PC kötetlenebb, nem vagy a hivatalos modellekre rákényszerítve. A hardver ugyan költségesebb, de a folyamatos leárazások miatt bagóért meg lehet venni a játékokat, amiket 20 év múlva jó eséllyel pont ugyanúgy elindíthatsz, mint ma. Nem is vagy egyetlen nagyvállalatnak kiszolgáltatva, hogy éppen hogyan él vissza a platform-monopóliumával. Plusz PC esetén nem támogatsz játékosok zsarolására épülő üzleti modellt, kivéve Epig Games Store esetén.kiserik írta: Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
Nyilván ezek csak az én szempontjaim, de aki egy niche platformom játszik (a PC a mai hardverárak mellett szerintem az), az általában okkal teszi.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hehetheoriginal
mire valo a munkaido meg a homeofficede bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik
foleg most hogy már megint hétvége van
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem ha nem a hordozhatóság a fő szempont, AAA játékokhoz a legjobb választás egy PS5. Szerencsére már könnyen beszerezhető és egy jó TV mellett azért brutális teljesítményre képes. Natív 4K, Ray Tracing, 120 FPS (Az exkluzív játékok miatt helyezem az Microsoft megoldása elé, de gyakorlatilag ízlés kérdése, ki melyik konzolt preferálja.)
Én mindig PC gamer voltam, aztán a PS4 megváltoztatta a szokásaimat és a szép csili-vili gépem (azóta már messze nem számít erőgépnek) csak akkor kerül bekapcsolásra, ha dolgozom rajta. Tehát naponta 7-8 órát! Pedig milyen szép LED-es RAM-ok vannak benne...
Játszani viszont évek óta csak PS-en és Switch-en szoktam. Az egyik a komolyabb játékokra, a másik a Nintendo exkluzívokra van.
Aztán az Epic annyi játékot adott az évek alatt ingyen, hogy a tetemes Steam library mellett úgy döntöttem veszek egy Steam Decket is az indie-k miatt. Nem bántam meg.
Mindháromnak van létjogosultsága, de bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik.
Ettől függetlenül bárkinek tudom javasolni ezt a setup-ot, mert kb mindent lefed.
Én mindig PC gamer voltam, aztán a PS4 megváltoztatta a szokásaimat és a szép csili-vili gépem (azóta már messze nem számít erőgépnek) csak akkor kerül bekapcsolásra, ha dolgozom rajta. Tehát naponta 7-8 órát! Pedig milyen szép LED-es RAM-ok vannak benne...
Játszani viszont évek óta csak PS-en és Switch-en szoktam. Az egyik a komolyabb játékokra, a másik a Nintendo exkluzívokra van.
Aztán az Epic annyi játékot adott az évek alatt ingyen, hogy a tetemes Steam library mellett úgy döntöttem veszek egy Steam Decket is az indie-k miatt. Nem bántam meg.
Mindháromnak van létjogosultsága, de bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik.
Ettől függetlenül bárkinek tudom javasolni ezt a setup-ot, mert kb mindent lefed.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
9. genes i5, 16 gb ram. RTX 2060.kecsu10 írta:Milyen cuccok vannak benne Remy? Hogy muzsikál?Remy írta:
Na már miért ne? Az, hogy játszani akarsz, egy tág fogalom. Gamer vagy, sok órát beleversz az új játékokba, vagy időnként akarod tolni? Nagyon nem mindegy.
Laptop simán fasza tud lenni. 2 éve vettem egy MSI gamer laptopot, felső közepkategoria, brutál jol mukodik minden vele.
Nekem eddig mindenre tökéletes volt annyi pénzért, amennyiért vettem. Nyilván elsődleges volt, hogy hordozni is tudjam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Mert amit megvettél 2003-ban Steamen PC-re, vagy 2008-ban GOG-on, az máig ott vigyorog a fiókodban, míg konzol esetén nem az a kérdés, hogy valamikor elveszik-e a játékaidat, hanem az, hogy mikor. Ezen felül a PC kötetlenebb, nem vagy a hivatalos modellekre rákényszerítve. A hardver ugyan költségesebb, de a folyamatos leárazások miatt bagóért meg lehet venni a játékokat, amiket 20 év múlva jó eséllyel pont ugyanúgy elindíthatsz, mint ma. Nem is vagy egyetlen nagyvállalatnak kiszolgáltatva, hogy éppen hogyan él vissza a platform-monopóliumával. Plusz PC esetén nem támogatsz játékosok zsarolására épülő üzleti modellt, kivéve Epig Games Store esetén.kiserik írta: Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
Nyilván ezek csak az én szempontjaim, de aki egy niche platformom játszik (a PC a mai hardverárak mellett szerintem az), az általában okkal teszi.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Őszintén azért, mert még a kis 1660-omon is jobb a játékélmény mint a ps5-ön. Semmi szükségem nekem a felskálázott 4k-ra. A konzolt az exkluzív játékok miatt tartom. Igaz azok a kedvencek, de van más multiplatform játék is, amik pc-n sokkal jobbak, és ott is tudok kontrollert használni ha nagyon akarok. Ezért szeretnék pc-t újítani. (Ettől függetlenül a God of war nagyon várós. )kiserik írta:Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.sonic írta:
Nem mindent lehet jatszani konzolon.
Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.sonic írta:Nem mindent lehet jatszani konzolon.kiserik írta:
Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mondjuk amiket ő szeretne azokat pont lehet
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem mindent lehet jatszani konzolon.kiserik írta:Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?kecsu10 írta: Igazából 1080p felbontáson maradnék, mivel van monitorom, amit nem cserélnék le. (Ezen van a ps5 is.) Munkára is használom, heti háromszor kb. viszem magammal a gépet, (nem mintha ehhez még a jelenlegi is ne lenne túl erős, office és pdf, igaz ebből nyitva van egyszerre akár 30-40 is.) Játékok terén multi semmi, story based játékokkal nyomom, most a Plague Tale már röcögteti rendesen a 1660-at, medium-low grafikán 40-45 fps. Az asztali mellett szól nyilván, hogy erősebb, és cserélehetőek a dolgok, de több áramot fogyaszt, és a mobilitás elmarad. Agyalok még egy 3080 configon, de talán a fullhd mellé overkill lenne egy kicsit. A 3070ti szerintem elég lesz fullhd mellé jó sokáig még.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?kecsu10 írta: Igazából 1080p felbontáson maradnék, mivel van monitorom, amit nem cserélnék le. (Ezen van a ps5 is.) Munkára is használom, heti háromszor kb. viszem magammal a gépet, (nem mintha ehhez még a jelenlegi is ne lenne túl erős, office és pdf, igaz ebből nyitva van egyszerre akár 30-40 is.) Játékok terén multi semmi, story based játékokkal nyomom, most a Plague Tale már röcögteti rendesen a 1660-at, medium-low grafikán 40-45 fps. Az asztali mellett szól nyilván, hogy erősebb, és cserélehetőek a dolgok, de több áramot fogyaszt, és a mobilitás elmarad. Agyalok még egy 3080 configon, de talán a fullhd mellé overkill lenne egy kicsit. A 3070ti szerintem elég lesz fullhd mellé jó sokáig még.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Abszolut draga, nekem Razer Blade 17 van, ar/ertek aranyban nyilvan egy jo gamer laptop nem veszi fel a versenyt egy asztalival. De amugy minden tokeletesen fut rajta, kis helyet foglal (mar amugy 3 kilo alatt vannak ezek a gepek), es ez mar nem is annyira brutalisan hangos (nyilvan a hely szukeben meg mindig hangosabb mint egy asztali) es azert a melegedessel sincsenek problemai. Szoval ha van ra keret, en tudom ajanlani (amugy anno az msi-rol meg dell-rol neztem teszteket, tobbe-kevesbe ugyanaz a 3, valamelyik jobban melegszik, valamelyik hangosabb, erdemes osszehasonlitani de alapvetoen ugyanaz a hardver mindegyikben brutal jo teljesitmennyel). Nem tudok olyan jatekrol, ami ne futna rajta jelen pillanatban maximalis beallitasok mellett elfogadhato minosegben.kecsu10 írta:Pont most szemeztem egy ilyen géppel. Nagyon drága de brutális teljesítménye lehet játékok alatt is.zsuninnyo írta:
Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.
Penzben az asztali eri meg. Hordozhatosagban / helykihasznalasban a laptop.
Amit nagyon fontos viszont megnezni, hogy a gpu mekkora teljesitmenyt kap, mert a kisebb laptopoknal le van veve 100w korulre, a 17esek mar mennek 150-170nel, nyilvan ennek megfeleloen jobbak is, hiaba ugyanaz a nev es modell.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Pont most szemeztem egy ilyen géppel. Nagyon drága de brutális teljesítménye lehet játékok alatt is.zsuninnyo írta:Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.ferni írta: Ne is gondolkodj laptopon ha játszani akarsz.
Így ha megmarad a mostani laptopod nem kérdés hogy sima PCt érdemes venned.
Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.ferni írta: Ne is gondolkodj laptopon ha játszani akarsz.
Így ha megmarad a mostani laptopod nem kérdés hogy sima PCt érdemes venned.