Ha játszott volna annyit, lehet meglett volna neki.Örültem volna, ha Callejon vág 119 gól Real mezben, mint az argentin tette...
Na de ez Isco topic, úgyhogy kár a szó a két remélhetőleg távozó játékosra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 3., szerda 23:56
Ha játszott volna annyit, lehet meglett volna neki.Örültem volna, ha Callejon vág 119 gól Real mezben, mint az argentin tette...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. július 3., szerda 23:55
Örültem volna, ha Callejon vág 119 gól Real mezben, mint az argentin tette...Realista24 írta:Mi hasznunk származott a nagy mezért hajtásból? Kb. annyi, mint Higuaín madridizmusából...semmi, mese habbal, amibe jó belekapaszkodni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 3., szerda 23:54
és mi kárunk származott abból, hogy 11 motiválatlan játékos( na jó legyen 10 ugye CR kivétel volt ilyen tekintetben) lézengett a pályán, és köze nemvolt a dologhoz, sétálgatott és nem volt képes megdögleni a mezért ? inkább hajtsuk végig a 90percet vagy többet, és úgy jöjjünk le a pályáról, mert ha ugy kikapunk az aláírom, jobb volt az ellenfél stb. de hogy telibeszarjuk az egészet. ....Realista24 írta:Mi hasznunk származott a nagy mezért hajtásból? Kb. annyi, mint Higuaín madridizmusából...semmi, mese habbal, amibe jó belekapaszkodni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 3., szerda 23:45
Mi hasznunk származott a nagy mezért hajtásból? Kb. annyi, mint Higuaín madridizmusából...semmi, mese habbal, amibe jó belekapaszkodni.Amúgy is Callejon jelenleg az egyedüli ilyen játékosunk, kár, hogy nem jutott több tehetség neki.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 3., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 3., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 3., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 3., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 3., szerda 20:17
nem is kell túlzásba vinni. csak ne húzza vissza a labdát akkor amikor a bal lábbal be kéne adná, és ezzel ne veszítsen két ütemet is a támadás. ennyi a lényeg.Csabi írta:mondjuk isco se szokta túlzásba vinni a bal lábbal való bugit.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 3., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 3., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 3., szerda 19:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 3., szerda 17:02
Ha így is volt, tökmindegy. Ez innentől már az edző dolga. A sétálgatás azért nem olyan dolog, mint mondjuk egy játékos magassága, hogy adott...Azért van az edző, hogy megmondja mit csináljon, ha nem fut eleget, az edző kirakja a kezdőből.sokan fognak itt csodalkozni amikor a gyerek egesz mecsen setalgat. a malagaban valoban o volt a motor, de rengeteget setalgatott. ozil 2 csak jobb technikai tudassal.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 3., szerda 16:50
felőlem aztán bármilyen ruhába lehetne a bemutatásán, csak jött volna inkább ide, akár Isco helyettAnthony írta:Már csak az is szimpatikus, hogy képes volt felvenni egy inget meg egy zakót a bemutatáshoz.
Nézzétek meg a malacfejű Götzét, elmegy a bemutatásra egy pólóban, ráadásul ugye az adidasos Bayern bemutatón megjelenik egy nike-os pólóba. Meg az is, hogy átmegy a Dortmundtól a bajorokhoz, nagy türhő lesz az a gyerek, már most látszik.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. július 3., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 3., szerda 16:19
és kajakCsabi írta:már le van, és egy órája publikáltam. a főoldalat is nézni kéne néha.egyébként hírben le lesz fordítva a nyilatkozat? vagy csak ennyit mondott amit leírtál realista? és azt lehet tudni hogy mennyien voltak a stadionban?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 3., szerda 16:14
már le van, és egy órája publikáltam. a főoldalat is nézni kéne néha.egyébként hírben le lesz fordítva a nyilatkozat? vagy csak ennyit mondott amit leírtál realista? és azt lehet tudni hogy mennyien voltak a stadionban?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 3., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 3., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 3., szerda 16:02
jó minőségűek.Nzedge írta:Isco képek böngészésért látogassátok ezt a facebook oldalt.-->Isco Alarcón Pictures "Real Madrid"
most találtam és most is indult,kemény két lájk van rajta
na kíváncsi leszek ezekre mi lesz majd a katalán lapok válasza. most már hogy elvették tőle "az új iniesta" "címet".Realista24 írta:Elmondta azt is, hogy fontos Zidane személye, de egyébként is itt szeretett volna játszani, több ajánlata volt Európából. Senki nem kérdőjelezheti meg a Madrid iránti érzéseit.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem