Aranylabda
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
Xavi csapatba kerülésében az a felháborító, hogy a saját korszakában sem volt bent a legjobb 11-ben. Vedelemtol felfele nalam elvaras lett volna az aranylabda.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem csak kicsit maradt le Suarez és Braitwhite.dzsi91 írta: Xavi olyan durván kilóg a névsorból,hogy asszonynak is feltűnt azért tényleg olvasgatod a neveket maradona pele cr messi maldini beckenbauer és akkor csávi
De mindegy már tényleg az is nagyszó,hogy Céronaldot berakták. Nem gondoltam ,hogy elég lesz az alltime bl ,valogatott,real és fifa gólkirályi cím ehhez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Xavi olyan durván kilóg a névsorból,hogy asszonynak is feltűnt azért tényleg olvasgatod a neveket maradona pele cr messi maldini beckenbauer és akkor csávi
De mindegy már tényleg az is nagyszó,hogy Céronaldot berakták. Nem gondoltam ,hogy elég lesz az alltime bl ,valogatott,real és fifa gólkirályi cím ehhez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Néhányan a második illetve harmadik csapatban.Kercsó írta:
hol van Puskás, Iniesta, Modric, Ronaldinho, Roberto Carlos, Cryuff, Eusebio, Casillas stbstb.
Alapvetően nincs gond ezzel a csapattal. Ramos hiányzó ugyan, de annyi és annyi jó védő volt a történelemben, hogy ezzel sincs nálam gond.
Egy Xavi Zidane csere és teljes mértékben elfogadható lenne ez a csapta.
Alapvetően nincs gond ezzel a csapattal. Ramos hiányzó ugyan, de annyi és annyi jó védő volt a történelemben, hogy ezzel sincs nálam gond.Yashin - Cafu, Beckenbauer, Maldini - Xavi, Matthaus, Maradona, Pelé - Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo
Egy Zidane be, Xavi kuka és teljes mértékben elfogadható lenne ez a csapat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Xavi>Gullitcart írta: Se francia se holland játékost nem sikerült bevalogatni, pedig volt 1-2 nagyobb név közöttük
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Se francia se holland játékost nem sikerült bevalogatni, pedig volt 1-2 nagyobb név közöttük
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
VKP... amikor kimondja valaki azt, hogy vkp, nálam Vieira jut mindig elsőnek eszembe, majd Makelele.
De hát Xavi...
De hát Xavi...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
---------------------Jasin‐-------‐--------------
--Maldini - Ramos - Beckenbauer--
Pirlo - Zidane - Maradona - Pelé
----Messi ---- Ronaldo ---- Cristiano
de fszság ez az egész.
hol van Puskás, Iniesta, Modric, Ronaldinho, Roberto Carlos, Cryuff, Eusebio, Casillas stbstb.
ez csak arra jó, hogy legyen min 2 napig csámcsogni.
de Xavit akkor se fogom megérteni. beerőltették vkp-ba nála még Busquetset is hamarabb felraktam volna
Xabi Alonso, Pirlo
--Maldini - Ramos - Beckenbauer--
Pirlo - Zidane - Maradona - Pelé
----Messi ---- Ronaldo ---- Cristiano
de fszság ez az egész.
ez csak arra jó, hogy legyen min 2 napig csámcsogni.
de Xavit akkor se fogom megérteni. beerőltették vkp-ba nála még Busquetset is hamarabb felraktam volna
Xabi Alonso, Pirlo
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ez valami egészen elképesztő, de tényleg.
De érted.. Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Messi, Maradona, Pelé...Xavi..????!!!
Kiköttetem az internetet és keresek egy barlangot magamnak. Sziasztok!
De érted.. Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Messi, Maradona, Pelé...Xavi..????!!!
Kiköttetem az internetet és keresek egy barlangot magamnak. Sziasztok!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nalam Ramosnak es ZZ-nek a csapatban a helye es pont.Kercsó írta: Yashin - Cafu, Beckenbauer, Maldini - Xavi, Matthaus, Maradona, Pelé - Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo
gondolom a nők lapjától is szavazhattak.
Zizou
Egyiket sem lehet kihagyni, nem tudtok olyan vedot mondani aki ennyire sokoldalu, kivaloan vedekezik es ennyi golt is szerzett, meccseket, dontoket dontott el. VEZER.
ZZ-t meg nem kell magyarazni.
- dzsi91
Legyen yashin elhiszem,hogy olyan jovolt
Ramos-maldini-beckenbauer-robi carlos
Maradona-Zidane-pele
Messi-r9-cé
Ha már szélső védőt akartak akkor robi carlos jobb volt mint cafu,nyilván xavinak maximum barsza alltimeban van helye egy ilyen listán valahol Cruijff és iniesta mögött lehet.
Amúgy abban a pillanatban amikor egy barszás vagy simaláb fan mond nekem 5 momentumot csávi karrieréből amire külsős is emlékezhet nem fogom körberöhögni.
Zidane azért durván megvan mindenkinek aki nézett focit szerintem.
Az,hogy maradona és pelé ott kell legyen az nyilvánvaló volt,bár én pelében kételkedem.Maradona fix.
Az első 3as rendben van bár meglepett,hogy Cr helyett nem került be salah.
Azzal,higy gvardiola bármilyen listának a top 1000 játékosa között lehet bizonyítja a komolytalanságot. Aktuális sztáredző és játszott a barszában amikor bl-t nyertek,huu akkor biztos nagy játékos volt ... Gg
Ramos-maldini-beckenbauer-robi carlos
Maradona-Zidane-pele
Messi-r9-cé
Ha már szélső védőt akartak akkor robi carlos jobb volt mint cafu,nyilván xavinak maximum barsza alltimeban van helye egy ilyen listán valahol Cruijff és iniesta mögött lehet.
Amúgy abban a pillanatban amikor egy barszás vagy simaláb fan mond nekem 5 momentumot csávi karrieréből amire külsős is emlékezhet nem fogom körberöhögni.
Zidane azért durván megvan mindenkinek aki nézett focit szerintem.
Az,hogy maradona és pelé ott kell legyen az nyilvánvaló volt,bár én pelében kételkedem.Maradona fix.
Az első 3as rendben van bár meglepett,hogy Cr helyett nem került be salah.
Azzal,higy gvardiola bármilyen listának a top 1000 játékosa között lehet bizonyítja a komolytalanságot. Aktuális sztáredző és játszott a barszában amikor bl-t nyertek,huu akkor biztos nagy játékos volt ... Gg
- dzsi91
Iniesta pl10szer jobb focista volt. Várhato volt ,hogy ilyen bohózat lesz. Legaláb Cr-t betettékBlancoMark írta: Ez mondjuk nálam a felháborító kategória, és nem azért mert Barcás.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
gondolom ugyanezek az emberek Piquet beraknák Maldini helyéreRemy írta: Mondom beleolvasok pár másodpercig facen az NSO kommentekbe. És akkor csodálkozunk, hogy Xavi ott van? teljes káosz. És valakinél tényleg jobb, mint ZZ.
1 vkp elég lett volna és ZZ be. Akkor még el lehetett volna fogadni ezt a csapatot.
Sokan CRt is kiraknák.
#whatisyourexcuse
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondom beleolvasok pár másodpercig facen az NSO kommentekbe. És akkor csodálkozunk, hogy Xavi ott van? teljes káosz. És valakinél tényleg jobb, mint ZZ.
1 vkp elég lett volna és ZZ be. Akkor még el lehetett volna fogadni ezt a csapatot.
Sokan CRt is kiraknák.
Sokan CRt is kiraknák.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Az is hozzátartozik Xavi-hoz, hogy előszeretettel hangoztatják, hogy Pep előtt sehol nem volt és csak Pep tette naggyá, de azért a 2008-as EB-n csak megválasztották a torna legjobb játékosának. Plusz most ránéztem a wikipediájára, 2005-ben Ő volt a Liga legjobb spanyol játékosa, 1999-ben meg a felfedezett (breakthrough player, nem tudom hogy szokás fordítani).
Szóval azért erős túlzás, hogy sehol nem volt Pep előtt, de tény, hogy Pep-pel nagyon nagy mázlijuk volt hogy így összehozta őket a sors.
Nálam Ronaldinho-val és Iniesta-val hárman a top 3 kedvenc játékos, de azért ezt a vkp-s sztori elég érdekes
Iniesta valóban sokoldalúbb játékos volt, Ő szerintem bárhol máshol is húzóember lett volna, Xavi azért nem biztos.
Szóval azért erős túlzás, hogy sehol nem volt Pep előtt, de tény, hogy Pep-pel nagyon nagy mázlijuk volt hogy így összehozta őket a sors.
Nálam Ronaldinho-val és Iniesta-val hárman a top 3 kedvenc játékos, de azért ezt a vkp-s sztori elég érdekes
Iniesta valóban sokoldalúbb játékos volt, Ő szerintem bárhol máshol is húzóember lett volna, Xavi azért nem biztos.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Xavi akkor már rég alapember volt, Iniesta meg kerülgetett oda lassan, pont arra a szezonra volt a legjobb korban.Dupla D írta: Amúgy ez engem is érdekelne olyan Barcástól, aki nem 11 éve szurkol a csapatnak.
Xaviról és Iniestáról mi volt a vélemény 2008-09-es szezon előtt?
Nekem mindkettő személyes kedvencem volt már Pep előtt is, Xavi inkább, de aztán Iniesta vált kedvenccé.
Nálam Iniesta magasabban van a polcon, szubjektív vélemény, de ő sokoldalúbb volt, mint Xavi, szerintem.
Mondjuk egyiket se raknám oda egy alltime 11be.
Mint ahogy szerintem a Kroos-Modric kettősnek sincs ott a helye. (Bocs)
Írtam is, hogy inkább csak egy vkp kellett volna a csapatba, három támadó kp, mert azon a poszton gazdagabb volt a merítés eleve.
Engem meglep, hogy betették Xavit, nem is tudom hova tenni, vkp-ként. Érthetetlen.
Szerk.: igazsághoz hozzátartozik, hogy a 2007/2008as szezonban igen mélyen voltunk, züllés volt keményen.
Mondjuk kutya füle volt ahhoz képest ami most van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Amúgy ez engem is érdekelne olyan Barcástól, aki nem 11 éve szurkol a csapatnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- flori
Még mindig nem hiszem el, hogy Zidane nincs benne a csapatban. Ha összeállít bárki egy ilyet, kötelező beletenni az embert. Aranylabdás, BL, VB, EB győztes, kettőt el is döntött, egynél meg konkrétan becipelte 35 évesen a csapatot. Clutch player, zseniális játékos. Ki ha nem ő?
Ez konkrétan így volt, vissza lehet nézni az eurobarcás kommenteket, üldözték volna el a csapattól annyira semmi teljesítménye volt 28 évesen. Jó játékos, de ALL TIME? Uramisten.poronty írta: Mi a faszt keres sima láb Xavi egy all time csapatban? Hát egy system player-ről beszélünk, aki egy poszton tud játszani, limitált fizikális képességekkel, szarul védekezik, nem tud cselezni, 0 clutch faktor. Amíg nem hozták be ezt a buzulós-passzolós focijukat barszáék, még a katalán szurkolókat se érdekelte ki ez az ember.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na.
ZZ odafert a második csapatba, Ramos a hamradikba. Kroos és Modric nyilván egyikbe se
ZZ odafert a második csapatba, Ramos a hamradikba. Kroos és Modric nyilván egyikbe se
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sír a szemem ZZ miatt, de örülok hogy bekerült a Panzer.