Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez tapasztalatnak jó lehetett neki de az hogy ő karriert futhat be a Barcaban szerintem egy percig sem volt reális. 5 évente kerül be 2-3 fiatal a keret közelébe és azok sem idegenlégiósok általában. A nagy csapatok mind ezt csinálják, számolatlanul igazolják le a fiatal játékosokat akiket beillesztenek az utánpótlásba közülük kb 1 játékos az aki meghatározó lehet a későbbiekben a felnőtt csapatban.
Tajtinak ez a mostani döntés nem lehet törés a karrierjében ha most talál magának egy csapatot ahol a fiatal kora ellenére állandó játéklehetőséget kaphat. Külföldi csapat ilyen nem lesz véleményem szerint, csak magyar. Főleg ezzel a fiatalokat játszatni kell új szabállyal.
Tajtinak ez a mostani döntés nem lehet törés a karrierjében ha most talál magának egy csapatot ahol a fiatal kora ellenére állandó játéklehetőséget kaphat. Külföldi csapat ilyen nem lesz véleményem szerint, csak magyar. Főleg ezzel a fiatalokat játszatni kell új szabállyal.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt vele egy interjú nemrég.
Nem jó szájízzel beszélt az ottani dolgokról.
Nem lesz Ő Ottóka 2.0 hála istennek . . . Egy is sok belőle.
Nem jó szájízzel beszélt az ottani dolgokról.
Nem lesz Ő Ottóka 2.0 hála istennek . . . Egy is sok belőle.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kevés volt, nem nagy titok ez szerintem.wZoLee7 írta:Tajtinak ennyi volt a barcás kaland. Kíváncsi leszek melyik klubok keresték meg a felnőtt csapatos ajánlatukkal, de sírva fogok nevetni ha valami nevenincs gárdához megy el, úgy hogy ő kérte a távozását.
Majd a barcások írnak valamit róla mi is lehet ennek az oka.
Év közben is alig lehetett róla hallani, olvasni. A Barcát meg sikerült meggyőzni...persze...szerződést bontottak vele gondolom, mert így spórolnak egy évet a költségeivel, pénzt meg nem hiszem, hogy adtak volna érte. Én sem fizetnék egy év nyaralást olyanoknak, akikkel nem tervezek és ráadásul idegenlégiós.
Nincs ezzel gond, nagy kaland volt neki, majd Vincze nyomába léphet 20 év múlva a sport tv-nél, mint katalán nevelés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tajtinak ennyi volt a barcás kaland. Kíváncsi leszek melyik klubok keresték meg a felnőtt csapatos ajánlatukkal, de sírva fogok nevetni ha valami nevenincs gárdához megy el, úgy hogy ő kérte a távozását.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak akkor kevesebb fos áradat illetne meg Cet...remelem erted mire gondolok.kanye írta:Ezen a szinten mindenki nyom valamit, egyszerűen ilyen terhelést nem lehet bírni hosszútávon.
Messit meg tényleg nem lehet elítélni ezért. Ha nem szedte volna, most az Adidas helyett Praktikeres kerti törpe reklámban látnánk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És? Kit érdekelne? Engem aztán nem.kanye írta: Messit meg tényleg nem lehet elítélni ezért. Ha nem szedte volna, most az Adidas helyett Praktikeres kerti törpe reklámban látnánk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ezen a szinten mindenki nyom valamit, egyszerűen ilyen terhelést nem lehet bírni hosszútávon.
Messit meg tényleg nem lehet elítélni ezért. Ha nem szedte volna, most az Adidas helyett Praktikeres kerti törpe reklámban látnánk.
Áram bekötést vállalok [email protected]
Érdekes a téma amúgy, egyértelmű, hogy enélkül argentin ligâban bohóckodna max, viszont elítélni se lehet miatta, mert tényleg azért lett ilyennel kezelve, hogy normális élete legyen...
Láttam erről egy videót, amit most tuti nem találok meg, Messi kisgyerekként, 11 évesen saját magát injekciózta, minden áldott nap...
Kevés szó esik erről, főleg, hogy CR állítólag a nagy dopping maestro, mert ki van pattintva...
Enélkül a kezelés nélkül Messi sehol nem lenne a foci világában, emiatt lett fizikaikaillag ennyire rendben, viszont a tehetsége meg a szorgalma nem ennek köszönhető, viszont az előbbi nélkül sokra nem ment volna vele.
Kapott egy lehetősêget az orvostudománytól illetve a Barcâtól, mert ők fizették ezt a kezelést Messinek, miután a családnak elfogyott a pénze rá... Élt vele...
Én nem tudom emiatt elővenni Messit, nem azért lett feltápolva, hogy ő topfocista legyen, csak egy normális életet akart, ami miatt nem lehet elővenni.
Láttam erről egy videót, amit most tuti nem találok meg, Messi kisgyerekként, 11 évesen saját magát injekciózta, minden áldott nap...
Kevés szó esik erről, főleg, hogy CR állítólag a nagy dopping maestro, mert ki van pattintva...
Enélkül a kezelés nélkül Messi sehol nem lenne a foci világában, emiatt lett fizikaikaillag ennyire rendben, viszont a tehetsége meg a szorgalma nem ennek köszönhető, viszont az előbbi nélkül sokra nem ment volna vele.
Kapott egy lehetősêget az orvostudománytól illetve a Barcâtól, mert ők fizették ezt a kezelést Messinek, miután a családnak elfogyott a pénze rá... Élt vele...
Én nem tudom emiatt elővenni Messit, nem azért lett feltápolva, hogy ő topfocista legyen, csak egy normális életet akart, ami miatt nem lehet elővenni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy erről van valami konkrét cikk is?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Szívesen odavágnám a sok k*csög arca alá, de kéne valami kézzel fogható is
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, én is mindig csak azt hajtogattam, hogy a szer nélkül egy cirkuszban lenne labdazsonglőr, mert ügyes, csak hármas méretű labdát kéne neki adni.ericco írta:Én nem tudtam a szer konrkét nevét, csak annyit, hogy ha ma kezdené el szedni, akkor nem focizhatna, mivel doppingnak számít. Vagy ha minden gyerek megkapná, akkor tele lennénk brutális csontozatú, fejlett izomzatú, hormonzavaros gyerekekkel Messi robbanékonysága és hogy végül nem csa 150 cm magas lett, ennek köszönhető. A tehetségét sosem vitattam, szerintem senki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nem tudtam a szer konrkét nevét, csak annyit, hogy ha ma kezdené el szedni, akkor nem focizhatna, mivel doppingnak számít. Vagy ha minden gyerek megkapná, akkor tele lennénk brutális csontozatú, fejlett izomzatú, hormonzavaros gyerekekkel Messi robbanékonysága és hogy végül nem csa 150 cm magas lett, ennek köszönhető. A tehetségét sosem vitattam, szerintem senki.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dánke. Előttem maga a szer pontos típusa most újként hatott.istimester írta:Növi. Legismertebb felhasználási mód.Babinho írta:Az mi?
Igen.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Növi. Legismertebb felhasználási mód.Babinho írta:Az mi?
Igen.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én olvastam meg hallottam már róla, már nem emlékszem honnan de nem manapság. Hát na.. Legjobb srác. Mondjuk az EB-re nem tudott kijutni Szalai meg igen szóval...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.gym.hu/bodybuilding/dopping/ ... esi-hormonBabinho írta:Az mi? Hüvelygomba hidratáló?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem valoszinu mivel hogy nehezen kimutatható.Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Eleg komoly dopping szernek minosul...a a torpe gondolom nőni akart sokat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
ki nem szarja le?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
#idealson
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az mi? Hüvelygomba hidratáló?Realista24 írta:Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Legalább van miről beszélgetniük, ha találkoznak. A pénzügyekről.Realista24 írta:Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Sepp Blatter: "I enjoy very much talking with Messi, he's such a good boy."