Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 8., vasárnap 7:05

nem gáz a 0-0. sokan nincsenek meccsben, felforgatott csapat, lelkes ellenfél. ráadásul műfüvön teljesen más játszani, a bernabeuban kijön az osztálykülönbség úgyis. a lényeg, hogy a kulcsemberek pihentek és iker lehozott egy clean sheetet :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. december 8., vasárnap 6:57

Már nem a bwin a főszponzor de azért Perezék még tolják a sportfogit. :mrgreen:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 8., vasárnap 5:31

Éreztem én, hogy nem kell megnéznem a meccset, az első amit kihagytam az elmúlt másfél évben... idegenben jó az x, így legalább még nem dőlt el a párharc és talán teltház lesz a Bernabeuban.

De viccet félretéve szánalmas, hokimeccs ide vagy oda... a harmadosztály az harmadosztály, bohóckodni én is tudok, sokan azért nézték meg a meccset, mert végre a fiatalokat akarták látni. De legalább arra jó volt, hogy a sok okostojás aki meccsek előtt magyaráz, hogy miért nincs Morata, Jesé, Nacho, Casemiro egyszerre a kezdőben egy gyengébb bajnokin, az rájöjjön, hogy pontosan ezért.

Otthon ettől függetlenül elteszünk nekik 4-5-öt, aztán viszlát, de sajnálom azokat, akik ezért fennmaradtak meccset nézni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 8., vasárnap 0:59

szerintem pont az olyan játékosoknak kellene küzdenie, mint casemiro, jesé, morata, di maria, nacho vagy illarramendi.
azoktól az emberektől várja el a szurkoló ilyenkor azt, hogy hajtanak és motiváltan lépnek pályára, akiknek nincsen bérelt helye az alapkezdőben.

az ellenfélre kitérve amúgy nagyon szervezetten védekezett ez a csapat, nem csoda, hogy 700 akárhány perce nem kaptak gólt.

egyébként nyilván lényegtelen az eredmény, mert otthon lazán feltörlitek velük a padlót, maximum lesz pár trollkodó mém a neten, illetve esetleg 3-4 olyan játékos pályára fog lépni a visszavágón, aki nyilván nem játszott volna, ha ma 0-3 lett volna a vége.
ez pedig egy minimális plusz rizikófaktor, de ennyi.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 8., vasárnap 0:12

Szerintem sem gáz, hogy nem játszottunk jól, én biztos voltam benne, hogy lagymatag meccs lesz. Ettől függetlenül győzni kellett volna. Valaki írta, hogy az ilyen meccsek is hozzájárulnak a csapat cinkeléséhez és ezt osztom. És egyébként sem gondolom azt, hogy egy Xativat megverni, akkor nagy erőbevétel lett volna. Arról nem is beszélve, hogy ma a "másodvonal" játszott, jó lenne ilyenkor látni, hogy rájuk is lehet számítani. :roll:
But he is a good boy...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 8., vasárnap 0:09

Senki sem mondta, hogy Ancelotti mondjon le,
Majd mondják.....várj még 15 percet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit idegeskedsz. Ha van egy neymarunk ma 6 a vége. Ezek ennyire elcseszett dolgok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. december 8., vasárnap 0:02

Az eredmény a tovább jutás szempontjából nem igazán lényeges, mivel otthon nagy eséllyel tömés lesz. De akkor is illik egy ilyen meccset nyerni, egy 3.osztályú csapatot a cserepadnak is gólokkal kéne vernie, nekik elismerés a védekezésükért (mivel helyzetük asszem nem volt, támadó játékról nem beszélhetünk az esetükben), akarással és rengeteg futással ezt lehet elérni...a mieinket viszont nem értem, a cserék azért küzdenek h a kezdőbe kerüljenek, és ennek ellenére egy kis csapat ellen nem képesek ezt bizonyítani, vért kéne izadniuk amikor bizonyíthatnak...erre

Moratat meg el kell felejteni...kevés ide, sajnos ez az igazság.

De még egyszer mondom, ezek ellenére se történt semmi tragédia, mert lazán behúzzuk a párharcot.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 7., szombat 23:59

Itt vagyok....és NEM szoktam kimagyarázni,csak mutatni pár baromságot hátha van aki rájön mire megyek. Mint fentebb is. :coffee:

Senki sem mondta, hogy Ancelotti mondjon le, meg nem akarunk senkit eladni, csak nekem személy szerint már kurvára bassza a csőröm, hogy ez már a sokadik alkalom, hogy nem tudunk megverni egy szerencsétlen harmadosztályú csapatot, így megint okot adunk arra, hogy mindenki cinkeljen minket.
Már csak ezért komolyan kellene venni a játékosoknak az ilyen meccseket, de úgy látszik képtelenek vagyunk tanulni a hibáinkból.
Nagyon idegesítő...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 7., szombat 23:58

Remy írta:Legalább megtiszteltük az ellenfelet, hogy odatettük magunkat a pályán... ja nem... :roll:

ez gáz, akárhogy is nézem. És nem az a legrosszabb, hogy X lett a meccs, hanem, hogy helyzetünk alig volt.
Ez tipikusan olyan meccs, ami csak púp a háton. Teljesen fölösleges mérkőzés volt ez, nem véletlenül szenvedtek ennyire szerintem, a visszavágón lerendeznek mindent. Nem is értem az ilyen kis fos 3. osztályú csapatok ellen minek oda-vissza vágós párharc, elsőt két körben egy meccses rendszert csinálnék, negyeddöntőtől jöhetne az oda-vissza vágó.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 7., szombat 23:56

Nem kell túldramatizálni.

A Real Madrid játékosai leszarják ezt a meccset. Majd a visszavágón gurítanak 4-5 gólt, aztán jöhet a következő ellenfél. Legalább nem ismétlődött meg az Alcorcón elleni meccs. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 23:54

Ancelotti mondjon le.
Hozzunk focistákat.
Adjunk el 4-5 játékost.

a bajnokság elúszott,a bl esélytelen,a kupa elérhetetlen lett. Reformot!!!!!!!

RMCF nincs amiért kimagyarázni ezt,
Itt vagyok....és NEM szoktam kimagyarázni,csak mutatni pár baromságot hátha van aki rájön mire megyek. Mint fentebb is. :coffee:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 23:51

Legalább megtiszteltük az ellenfelet, hogy odatettük magunkat a pályán... ja nem... :roll:

ez gáz, akárhogy is nézem. És nem az a legrosszabb, hogy X lett a meccs, hanem, hogy helyzetünk alig volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 7., szombat 23:51

RMCF nincs amiért kimagyarázni ezt, mert ez első meccs, és egy olyan csapat ellen szenved a Real Madrid nagycsapata, aki a C csapatunkkal van azonos osztályban.
Nem az első eset ez, ott volt a Real Union és az Alcorcon elleni bukta, plusz murinnyó első évében szintén egy 0-0 az első meccsen.
Ilyenkor nem hiába röhög rajtunk a média meg a rivális szurkolók, mert minden okuk megvan rá.
Szánalmas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2013. december 7., szombat 23:52-kor.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 7., szombat 23:51

ez a mai produkció egy nagy nulla. mind jelentkezhet egy pofonra meccs után!
kiscsapat kihozta amit tudott, de a Realnál mind gagyi produkcióval álltak elő.
kíváncsi lennék hány labda ment rossz helyre és mennyi labdát passzoltak ellenfélhez?!

Atletico és a Barca (gondolom) félgőzzel is képes volt 4et lőni, Sevilla is belőtt 1et, Betis is nyert, stb, de a Real Madrid képtelen egy gólt is lőni a no name sokadrangú csapatnak! :vivo: :vivo: :vivo:
(kár hogy ezt tettem rá a mixre amikor kérdezte a nő h mit tegyünk rá a már elkezdődött meccs helyett?)
:-@
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 10:17

i? Perez Florentin? Laporta János? Most csak poénkodnak a 442-nál v. az én gépem szar? Vagy ennyire szánalmas lett ez az oldal?
Magyarosítják a neveket elég régóta. Ja, és teljesen komolyan gondolják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 3., kedd 10:11

Mi ez a cikk lordgabi? Perez Florentin? Laporta János? Most csak poénkodnak a 442-nál v. az én gépem szar? Vagy ennyire szánalmas lett ez az oldal?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 9:00

Viszont aki minden heten kint van es vasarnap 11kor hamarabb haza indul, mert masnap reggel munka es a dugo miatt nem akar ejfel utan haza erni, azt teljesen megertem.
Igazából több helyen azért indulnak ki, mert van olyan stadion, ahol a hazaiakat csak akkor engedik ki, ha elmentek a vendégek. A balhét elkerülendő, vagy fordítva. Legutóbb majdnem egy órát vártunk ilyen okból kifolyólag.
Illetve a legalapvetőbb dolog, hogy azért, mert nem akar másik 30-40-60ezer emberrel együtt elindulni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 3., kedd 0:58

Realista24 írta:Jártam mar par stadionban. Mindenhol elindulnak az emberek 80-85 korul. Es ugyanúgy van aki végignézi.
Szerintem ezzel nincs semmi gond. Nyilvan aki egy evben egyszer vagy ketszer elutazik Madridba es elmegy a Bernabeu-ba, az nem fog hamarabb elindulni. Viszont aki minden heten kint van es vasarnap 11kor hamarabb haza indul, mert masnap reggel munka es a dugo miatt nem akar ejfel utan haza erni, azt teljesen megertem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 2., hétfő 18:52

Jártam mar par stadionban. Mindenhol elindulnak az emberek 80-85 korul. Es ugyanúgy van aki végignézi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 17:14

De igazából az sem frankó, hogy önkényuralmi jelekkel villognak... Nem áll tőlem annyira messze a dolog, de ez nem ide való... A lényeg, hogy nem tudom mit keresnek ilyen jelek a foci közelében.... Az angolok állat módon tudnak szurkolni minden fajta hülyeség nélkül és ami a lényeg, hogy szépen, buzdítva... Én abban reménykedek, hogy akik átveszik az ultrák hellyét fanatikosok lesznek és ilyen meg olyen jeleket mellőzve fognak szurkolni... Viszont mint Samy, mint Kerlon szavával egyetértek abban, hogy világ szégyene, hogy a Real Madridnak nincs egy Poolhoz hasonló szurkolótábora....

Vissza: