Azért mert - tudom itt már lerágott csont és RMCF miatt már bűn kimondani kb.. - itt egyes játékosok sajtója k*rvajó a másiké meg kb pocsék. Modric és az év legrosszabb igazolása.... szóval ez is mi már?! Ezen soha nem teszem túl magam. De pl Neymar és Bale vagy akár Hazard sajtója is sokkal jobb mint maga a játékos.... Sajnos a szimpátiaszavazáson. jah bocs szóval az aranylabda szavazáson ezek sokszor nagyobb súlyban vannak figyelembe véve mint a valós tudás....wxyz írta:Ameddig Modric tartja a szintet esélye nem leszDrake írta:
A 3. Nejmár lesz.
Mondjuk Suarez sem rosszabb, mint Neymar, sőt...de ő valamiért fel sem merül
Premier League
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rossz csapatban van két szempontból is.
1. Szinte semmit nem fejlődött.
2. Megfizethetetlen lett...
1. Szinte semmit nem fejlődött.
2. Megfizethetetlen lett...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szerintem alapból nem teljesen van tisztában a képességeivel. Általában túlvállalja magát, 2-3 védőnek is simán nekimegy, aztán amikor szerelik meg reklamál...
Ott meg azzal mentegetőztek, hogy fáradt. Valljuk be, hogy még ő sincs azon a szinten, amit megjósoltak neki. De az is biztos hogy Mou focija nem 100%osan az őr erősségeit fejleszti.nmate írta:Ja, ezzel egyetértek, bár én a VB-n vártam tőle többet, de ott is csak a forgolódás ment.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
akkor mondhatjuk, h ez is lehet arra magyarazat, h miert csak 13/9 a stattja.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, ezzel egyetértek, bár én a VB-n vártam tőle többet, de ott is csak a forgolódás ment.cart írta:Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
Mondjuk amíg Mourinho az edzője, és a buszparkolós taktika van érvényben, addig nem is nagyon lesz lehetősége, hogy villogjon...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spanyolba jobban illene valószínűleg, BL-ben viszont félnék nem mutatna semmit.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hazard miatt nagyon jó lenne ha bekerülne a La Ligába, két dolog történhet, 1) Mivel elvileg nagy spíler kitudna bontakozni és valódi világklasszis lehet belőle. 2) Lásd Bale..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ámen!Realista24 írta:Rá, éppen Bale-Hazard csere van terítéken.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Toti írta:bournemouth elnöke mi arc már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rá, éppen Bale-Hazard csere van terítéken.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
eurosport- miért nem áll még készen hazard a realra
Úgy érzem nem lesz hiány nyáron a Hazard-Real pletykákból, eléggé rákaptak az újságírók.
megnéztem, hogy jutottak most fel a Bolton ellen https://m.youtube.com/watch?v=7cZE-lYpxAYToti írta:bournemouth elnöke mi arc már.
És vhogy nem bírom felfogni, hogy nem tud Bogdán eligazolni vmi értelmes csapathoz... most is meg lehet nézni miket fogott a meccs elején...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
és mezőnyben jobb is nála
Konkrétan James hoz első szezonjában a Realban ilyen számokat... és ő a szezonban összesen 2 hónapra ki is dőlt.BH710 írta:
13 gólra és 9 gólpasszra kapta meg?hány éves is,24?nem fejlődött semmit amióta a chelseanél van(szerintem)
Ameddig Modric tartja a szintet esélye nem leszDrake írta:A 3. Nejmár lesz.wxyz írta:Most akkor Hazard lesz a top3 Cr és Messi mellett?
Ma már ezt olvasom mindenütt
Neuer meg ilyen gyorsan el lett felejtve?
Mondjuk Suarez sem rosszabb, mint Neymar, sőt...de ő valamiért fel sem merül
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Lenyilatkozta a szezon elején,h jelenleg a világ 6.legjobb focistája,és az első 6-ban nem volt benne neymar nála,holott már most jobb nála.wxyz írta:Most akkor Hazard lesz a top3 Cr és Messi mellett?
13 gólra és 9 gólpasszra kapta meg?hány éves is,24?nem fejlődött semmit amióta a chelseanél van(szerintem)