Politika
Re: Politika
Jajj, mi van itt
Talán már érthető és megérthető, hogy miért nem vagyok kíváncsi egy heves fiatal kocsmastílusú értekezéseire. Öreg vagyok én már ehhez
Többször elhangzott már itt is, hogy a mindennapi politikával való foglalkozás (főleg, ha csak az egyik oldal mondókáját követjük) olyan szintű örvénybe tudja belerántani az embert, hogy akát életminőség romláshoz is vezethet. Főleg ezeknél a fiataloknál. Itt is le vagyunk maradva az oktatásban. Az én általam is sokat kritizált USA-ban például remek dolog, hogy politikával is foglalkoznak az iskolában. Így, mikor felnőttek lesznek és érdeklődést mutatnak iránta, akkor nem lesznek annyira kitettek.
Nagyon durva, ha az ember bekerül az Origo-M1-TV2 bermuda-háromszögbe, akkor agymosott lesz és agresszív. Viszont pont ilyen lesz, ha bekerül a r/Hungary-Telex-444 bermuda-háromszögbe
Tessék felelősen politikai tartalmakat fogyasztani, és az aktív politikára ráérünk 1-1,5 év múlva
Talán már érthető és megérthető, hogy miért nem vagyok kíváncsi egy heves fiatal kocsmastílusú értekezéseire. Öreg vagyok én már ehhez
Többször elhangzott már itt is, hogy a mindennapi politikával való foglalkozás (főleg, ha csak az egyik oldal mondókáját követjük) olyan szintű örvénybe tudja belerántani az embert, hogy akát életminőség romláshoz is vezethet. Főleg ezeknél a fiataloknál. Itt is le vagyunk maradva az oktatásban. Az én általam is sokat kritizált USA-ban például remek dolog, hogy politikával is foglalkoznak az iskolában. Így, mikor felnőttek lesznek és érdeklődést mutatnak iránta, akkor nem lesznek annyira kitettek.
Nagyon durva, ha az ember bekerül az Origo-M1-TV2 bermuda-háromszögbe, akkor agymosott lesz és agresszív. Viszont pont ilyen lesz, ha bekerül a r/Hungary-Telex-444 bermuda-háromszögbe
Tessék felelősen politikai tartalmakat fogyasztani, és az aktív politikára ráérünk 1-1,5 év múlva
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Az egyik legnagyobb Fidesszel szembeni kritikám a közbeszéd lezüllesztése, mindezt töménytelen mennyisegű állami forrásból és eszközzel. Ez magában éppen elég, nem kéne még azzal is rontani a helyzetet, hogy a kritikusaik is hozzájuk idomulnak.swfan írta: Most komolyan nem lehet leírni, hogy Szíjjártó Peti oroszcsicska aki feszt csak Lavrov haverjához jár? Mi az isten van itt? Ennél ezerszer színvonaltalanabb, néha egyenesen emberellenes kommentek születtek már itt következmény nélkül.
Ha ez sok, jöhet a ban, bánom is én
Próbálj meg indulat nélkül véleményt alkotni, úgy még van esély az ide tévedő, közélet iránt alapból nem érdeklődő fórumozók meggyőzésére. Viszont ez a stílus pont az ellenkezőjét fogja elérni.
Ujabb ertelmisegi kulturbalos elharcos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
>>>swfan írta: Most komolyan nem lehet leírni, hogy Szíjjártó Peti oroszcsicska aki feszt csak Lavrov haverjához jár? Mi az isten van itt? Ennél ezerszer színvonaltalanabb, néha egyenesen emberellenes kommentek születtek már itt következmény nélkül.
Dzudzsit vajon mennyire zavarja, hogy időnként a Lavrov micsodáját is beveszi a szájába?
Nekem van ki bevegye
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most komolyan nem lehet leírni, hogy Szíjjártó Peti oroszcsicska aki feszt csak Lavrov haverjához jár? Mi az isten van itt? Ennél ezerszer színvonaltalanabb, néha egyenesen emberellenes kommentek születtek már itt következmény nélkül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Színvonal?swfan írta:A fideszes hipokráciát minden adandó alkalommal rájuk fogom olvasniPipita írta: Színvonal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A fideszes hipokráciát minden adandó alkalommal rájuk fogom olvasniPipita írta: Színvonal?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Színvonal?
Nekem van ki bevegye és hazaáruló sem vagyok, szóval nemMVPP írta:Irigy vagy?swfan írta: Az ilyen húzások szimbolikus jelentőségűek a diplomáciában: jelzi, hogy Peti egy oroszcsicska. Dzudzsit vajon mennyire zavarja, hogy időnként a Lavrov micsodáját is beveszi a szájába?
Irigy vagy?swfan írta:Az ilyen húzások szimbolikus jelentőségűek a diplomáciában: jelzi, hogy Peti egy oroszcsicska. Dzudzsit vajon mennyire zavarja, hogy időnként a Lavrov micsodáját is beveszi a szájába?Pipita írta:
Oroszul beszélni bűn?
Annyi ütési felület van a külügyminiszteren amennyit egy ember el sem bír; ne azért vegyük már elő, mert beszél nyelveket.
Az ilyen húzások szimbolikus jelentőségűek a diplomáciában: jelzi, hogy Peti egy oroszcsicska. Dzudzsit vajon mennyire zavarja, hogy időnként a Lavrov micsodáját is beveszi a szájába?Pipita írta:Oroszul beszélni bűn?
Annyi ütési felület van a külügyminiszteren amennyit egy ember el sem bír; ne azért vegyük már elő, mert beszél nyelveket.
-
Az is megér egy misét, hogy elméletileg a nagy békepárt kormány külügyminisztere pont abba az országba megy biztonsági tanácskozni, amelyiken keresztül az oroszok Kijevet támadták 2022 februárjában.
Hát cinkesebb egy fehérorosz konferencián beszélni jelenleg, Eurázsia biztonságáról egy orosz bábállamban, miközben az oroszok háborúznak... Az hogy oroszul csak plusz pont...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Oroszul beszélni bűn?
Vályi Pista meg a Türk alap
Hogy kiakadt
És ebből csak egyre több lesz az évek alatt teljesen jogosan.
Hogy kiakadt
És ebből csak egyre több lesz az évek alatt teljesen jogosan.
Konkrétan a legnagyobb forgalmat generáló r/hungary poszt lett ever. Durvaferni írta: 2300 komment van, amennyi válasz szokott jönni egy ilyen AMA-ra, ahhoz képest tényleg rengeteget válaszolt, 250 válasz felett van kb, persze abból sok az egy szavas de akkor is.
Kezdem elfelejteni milyen egy átlagos hétköznap. 6 körül kelek, jó esetben 4 óra alvás után. Kávé. Sokat utazom. Vagy Brüsszel/Strasbourg vagy vidék. Ha nem, akkor elviszem a gyerekeket suliba, iroda, tv studió, megbeszélések, posztírás, munkacsoportok. Jó esetben edzés. Éjfél körül haza. És közben még sok kávé:)
Érdemben majd pihenek pár év múlva
Nem unatkozik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10+ ev munkajat kell egy alatt megcsinalni, nem csoda.ferni írta: 2300 komment van, amennyi válasz szokott jönni egy ilyen AMA-ra, ahhoz képest tényleg rengeteget válaszolt, 250 válasz felett van kb, persze abból sok az egy szavas de akkor is.
Kezdem elfelejteni milyen egy átlagos hétköznap. 6 körül kelek, jó esetben 4 óra alvás után. Kávé. Sokat utazom. Vagy Brüsszel/Strasbourg vagy vidék. Ha nem, akkor elviszem a gyerekeket suliba, iroda, tv studió, megbeszélések, posztírás, munkacsoportok. Jó esetben edzés. Éjfél körül haza. És közben még sok kávé:)
Nem unatkozik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2300 komment van, amennyi válasz szokott jönni egy ilyen AMA-ra, ahhoz képest tényleg rengeteget válaszolt, 250 válasz felett van kb, persze abból sok az egy szavas de akkor is.
Nem unatkozik.
Nem unatkozik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Két frocsoges meg sztarbox kozt muvelodjetek is:
https://youtu.be/_-OWGgwNV_I?si=74PUl6Jd2ty-woyG
https://youtu.be/_-OWGgwNV_I?si=74PUl6Jd2ty-woyG
thereisonly1ronaldo