Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Egyik szemem sír a másik üveg. Atma win, Atma szerzi a 3. gól. 0.5-0.5 unitot kockáztattam, 2 jött pluszba.
Lehet ki is ülöm az NBA-t ma.
Lehet ki is ülöm az NBA-t ma.
nincs mit. (bár ne így lett volna)Zsombor írta:Toti, marha jók ezek a ki lövi az első gól fogadások?, respect. Mentem az Atletivel most, jött is.
elég nagy ajándék volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Toti írta:ahhoz kepest en itt szerda este ota hangoztatom.PEEtör írta:Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
hozzateszem uton-utfelen ebbe botlok. nagyon nagy tomeg lett, es bar tenyleg minden adott hozza foleg h ilyen ajandek oddson van, (es en is hazaira huztam) annyian felultek a vonatra, h lehet el is fog menni. tegnap este ota erzem azt, h lehet sanszunk. h a 2 vadallat olyan napot foghat ki ami eloreviszi a csapatot.
de mindegy, nehez errol igy irni. amiket irtal tippek nagyon faszan neznek ki.
Ma a Pels tetszik a legjobban, aztán GSW (főleg ha Melo nem lesz), majd Portland, aminél nagyon szépen felment a line 2.5-ről 4-re. Philly team totalt várok még, lehet játszom mind a négyet, Pelst tuti.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Toti, marha jók ezek a ki lövi az első gól fogadások?, respect. Mentem az Atletivel most, jött is.
ahhoz kepest en itt szerda este ota hangoztatom.PEEtör írta:Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
hozzateszem uton-utfelen ebbe botlok. nagyon nagy tomeg lett, es bar tenyleg minden adott hozza foleg h ilyen ajandek oddson van, (es en is hazaira huztam) annyian felultek a vonatra, h lehet el is fog menni. tegnap este ota erzem azt, h lehet sanszunk. h a 2 vadallat olyan napot foghat ki ami eloreviszi a csapatot.
de mindegy, nehez errol igy irni. amiket irtal tippek nagyon faszan neznek ki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nem illik reklámozni szurkolói honlapon a vereséget, de ez a szerencsejáték topik, ahol nincs helye érzelmeknek.
Bet-en apró hiba:Atma DNB 1.83 és Atma 0.0 @ 1.95
Szvsz nyerni fog az Atma, simába is jó lehet húzni, én még egy Atma/Atma-n illetve Atma és 2.5 overen agyalok, mindkettő 4.00 szorzó, elég csábító.
Most live-on meg ha 1.8-1.9 környékére menne a Spurs gól, akkor húznám.
Szerk.:megszületett az elhatározás, Atma 0.0 ment elég naggyal, sportingbeten az ingyenes 538 ft fogadással ment Atma/Atma.
Bet-en apró hiba:Atma DNB 1.83 és Atma 0.0 @ 1.95
Szvsz nyerni fog az Atma, simába is jó lehet húzni, én még egy Atma/Atma-n illetve Atma és 2.5 overen agyalok, mindkettő 4.00 szorzó, elég csábító.
Most live-on meg ha 1.8-1.9 környékére menne a Spurs gól, akkor húznám.
Szerk.:megszületett az elhatározás, Atma 0.0 ment elég naggyal, sportingbeten az ingyenes 538 ft fogadással ment Atma/Atma.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Wolfsburg - Hoffeinheim H(1,53)
Tottenham - Arsenal V(2,22)
Aston Villa - Chelsea V(1,30)
Manchester City - Hull City H(1,18)
Everton - Liverpool V(2,20)
Atletico Madrid - Real Madrid V(2,45)
300 - 8.425
Tottenham - Arsenal V(2,22)
Aston Villa - Chelsea V(1,30)
Manchester City - Hull City H(1,18)
Everton - Liverpool V(2,20)
Atletico Madrid - Real Madrid V(2,45)
300 - 8.425
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
Amiket írtam mind pakoltam, kivéve az OKC meccsen az undert. 4 jött, 2 bukott.
Nem volt időm beírni, Atlanta +2.0 és Bucks +6.0 volt az estére, egy win 1 push lett így. Knicksen és Wolves-on gondolkoztam még, kitáncoltam, pedig jöttek.
Na majd ma!
Na majd ma!
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Spurs-Miami over 185, Utah +4.5
- nmate
Kevés NBA meccs van ma...
Jazz +5, Hawks +2 és itt a 213 alatt. Ezek tetszenek eddig legjobban.
Raptors mehetne feljebb, az is szemrevaló.
Indi szintén, mert a Cavs nagyon public, de Hámeszék tegnap kiülték az utolsó negyedet, szóval lehet ahhoz nem kéne nyúlni. Aztán az is benne van szerintem, hogy Szemöldökék megszopatják megint az OKC-t és a gyenge forma miatt ott az under is elég jó value talán.
Jazz +5, Hawks +2 és itt a 213 alatt. Ezek tetszenek eddig legjobban.
Raptors mehetne feljebb, az is szemrevaló.
Indi szintén, mert a Cavs nagyon public, de Hámeszék tegnap kiülték az utolsó negyedet, szóval lehet ahhoz nem kéne nyúlni. Aztán az is benne van szerintem, hogy Szemöldökék megszopatják megint az OKC-t és a gyenge forma miatt ott az under is elég jó value talán.
cristiano ronaldo gól @ 1.95
griezmann szerzi a meccs első gólját @ 6.50
griezmann szerzi a meccs első gólját @ 6.50
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem a schalke megcsípi ma a mönchengladbacot,a st.etienne nyer otthon,és a River a Boca elleni csúfos ötös után szintén ..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Tiago: We’ll try to make a strong start against Real Madrid
atletico szerzi az első gólt? mehet?
atletico szerzi az első gólt? mehet?
-
2-0 backinthegame
- nmate
-0,6 unit, Clippersért kár, megérzésem vezényelt ami általában elég szar
PEEtör írta:Alig vagyok offon.Hááát...majdnem.
Egyenlítői Guinea jut tovább @ 3.10 (hazai pálya előnye)
Van Barneweld és Bunting DNB @ 4.17
Hornets +1.0 @ 4 unit
Cavset tenném még, ha tuti biztos lenne Reddick távolmaradása, de nem tudom megvárni.
átokk ream
Hát, én a tegnapi után a mait is kiülöm. Remélem megtérül a bölcsességem.
-
Charlotte +1, Portland-Suns @under 211.
Uccu neki
Uccu neki
Alig vagyok offon.Hááát...majdnem.
Egyenlítői Guinea jut tovább @ 3.10 (hazai pálya előnye)
Van Barneweld és Bunting DNB @ 4.17
Hornets +1.0 @ 4 unit
Cavset tenném még, ha tuti biztos lenne Reddick távolmaradása, de nem tudom megvárni.