Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
arni26

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. november 3., vasárnap 14:33

Ahoz hogy Bale ráérezzen a játékra megszokja a ligát,társakat stb pont hogy be kell dobni a kezdőbe, pont hogy minden mecsen amig ki nem purcan játszatni kell...mindig 30 percel vagy 20-al nem fog formába lendülni!Nem féltek egy olyan játokst aki a premier-be kiemelkedö alak volt.Meccshiányba szenved? orvosolják,ennyi
a többiekre nem tudok mit irni.sem a védelemre sem a kp-ra
senkire
az biztos hogy Bl indulok leszünk,az is biztos hogy minimum 3.nak befutunk szezon végén.
nem tudom hogy jön e erősítés a télen,nem tudom hogy szükség van e rá
azt se tudom hogy Carlo Ancelotti alkalmas személy a real vezetésre.felemás érzéseim vannak.miért nem müködik egy olyan védelem ami azért összekottabb mint a támadósor vagy a kp.
caillas hiányát nem érzem de lopezét sem érezném szerintem forditott esetben.
carvalaj hiába támadó szellemübb mint arbeola. nincs nagyon különbség a jobb oldalon hiába ez vagy az játszik
bal oldalon jo volt a mourinho féle nagyobb mecseken countrao a többin meg marcelo játszatása.
picit stabilabb volt a portugál balos..de jo volt a marcelos is :)
modrics nekem érdekes s sokoldalubb mint az isco irányitotta kp, talán tényleg elkellene egy pitbull hátul vkp.nak, nem is az átjáróház a legmegfelelöbb szó...nem is sulytalanság vagy a dominancia.
egyszerüen rossz az összetátel.a stilusok amit a kp-s játékosok képviselnek nem müködnek együtt mert nem összeillőek. ronaldo és bale szélek nagyon érdekesek, ronaldo ballel kiegéészülve tut főnyeremény füleg hgoy a walesi alázatosabb ,igy ez ronaldo számlára megy,sok asszisztot fogunk látni bale-töl ami mindenképpen eredményes lesz a maga szerintem megrugott 10-15 gólja mellett s a felvezetett támadásaival :) csatár....mindenki tudja mindenki érzi hogy lesz változás vagy igy vagy ugy...
vagy télen vagy nyáron.
kár olyanokrol beszélni mint casemiro ,jesé vagy morata ,soha a büdös életbe nem fogja öket bedombi CA mig a barcelona sőt az Athletico seggét szagoljuk hátulrol..neki benzema -Khedira a legbiztosabb.sőt inkább ronaldot dobja elöre mint moratát

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 3., vasárnap 13:57

azért a rayo szurkolók 0:3-nál is ugrálva énekelve bíztatták a csapatukat...itt meg egy győzelem után az az első hogy az edző szar, a csatár szar, mindenki szar csak azok nem akiket eladtak nyáron ...ez kész
folyamatosan panaszkodtok arra hogy fb-n hülyeségeket írnak...vannak akik itt is

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 13:19

Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.
És Mout vissza a kispadra!! :lilasalas: :zoldsalas:
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 13:14

Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék.
Ennyit lehet, de Te azt írod, hogy többet tudnál kihozni. Ha nem is szó szerint, de ez a lényeg, mert arra próbálsz rávilágítani, hogy nincs fejlődés, Carlo alkalmatlan, leírod a hibákat, látod a hibákat, tudod mit kéne csinálni.
Ezért írom, hogy kíváncsi lennék, mire lennél képes.
Isco is látványosan leépülőben van, Benzema is konstans szar, csak néha fel-fel lángol. Bale meg CR is gyenge, csak hát a klasszisuk néha kijön, ami szerencsére viszi előre a szekerünket.
Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.
na, megjött az első fecske.
http://www.marca.com/2013/11/03/en/foot ... 67609.html

ő már kirakná ancelottit
Ez csak Matt, no para :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 3., vasárnap 13:11

na, megjött az első fecske.
http://www.marca.com/2013/11/03/en/foot ... 67609.html

ő már kirakná ancelottit

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 13:11

IkerCasillas írta:Matt, ne szerénykedj, ha te lennél a padon, már előre ihatnánk a bajnokság-bl-kupa trióra. :)
Jó világ lenne, mert akkor én fizetnék. :mrgreen:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. november 3., vasárnap 13:10

Matt, ne szerénykedj, ha te lennél a padon, már előre ihatnánk a bajnokság-bl-kupa trióra. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 3., vasárnap 13:10

Matt nem akarsz menni a sporttv-ben? A szünetben ott pont ilyeneket okoskodik mindig az sok kiválasztott látnok. Ők tudnak mindent. :lol:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 13:08

Realista24 írta:
Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.
Imádnám, ha 1 hónapra leülhetnél a kispadra. :)
Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék. Lehet, hogy többet nem, de én nem is vagyok top edzőnek tartva. De szerintem lenne itt még rajtam kívül pár ember, aki ugyanennyit képes lenne ezzel a Reallal produkálni ennyi idő után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matt009 2013. november 3., vasárnap 13:10-kor.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 12:54

Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
Casemironak Khedirat kellene pótolni inkább,és nem DM-nek...pláne nem Ramosnak... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. november 3., vasárnap 12:47

Ami nagyon feltűnő volt:-DM nem tud középen játszani mert oda agy kell
-Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
-Ezen a meccsen Marcelo nagyon rossz volt(támadásban nem tudott sokat segíteni de próbált ezért a balos nagyon nyitott volt)

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 3., vasárnap 12:40

Corleone írta:Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudom mit kapott most Benzema, de.. Én néha már tényleg azt kívánom, hogy húzzon el a p*csába ő, menjen el Cristiano, menjen el Ramos is, Pepe is.. Szóval mindenki. Zúgjon ki a csapat a fenébe mindenhonnan és akkor megnézzük, hogy mi lesz a helyzet. :) Ezek a szurkolók, Ti, de legyen Mi nem érdemelnek/érdemlünk semmit se, úgy hálátlan az egész társaság, ahogy van.
+1 :agree:

Még akkor is kitudunk emelni embereket és szidni őket, mikor tényleg meg sem érdemlik. Mindenben csak a rosszat keresik/keressük. Mindig van valami amibe bele lehet kötni és abba persze rendre belekötnek. Na mindegy is, telhetetlen népség vagyunk... semmi se jó.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 3., vasárnap 12:35

Anis írta:úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
:lol: :lol:
talán?

akkor biztosan. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 12:24

Ha mar Mourinho.. Nem nezem a Chelsea meccseit, max parszor elolvasok 1-1 cikket meg hozzaszolast, de azert ott is docog a szeker rendesen.
Na de ez mar nagyon off, szoval gyengek voltunk, volt par szep momentumunk, a gyozelem meglett, lehet keszulni a Juve ellen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 12:20

Tudok egyszerűbb megoldást; ezek keressenek inkább más kedvenc csapatot maguknak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. november 3., vasárnap 12:18

Én komolyan nem értem, hogy akik Benzemát fikázzák azok mit hisznek...
Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudom mit kapott most Benzema, de.. Én néha már tényleg azt kívánom, hogy húzzon el a p*csába ő, menjen el Cristiano, menjen el Ramos is, Pepe is.. Szóval mindenki. Zúgjon ki a csapat a fenébe mindenhonnan és akkor megnézzük, hogy mi lesz a helyzet. :) Ezek a szurkolók, Ti, de legyen Mi nem érdemelnek/érdemlünk semmit se, úgy hálátlan az egész társaság, ahogy van.

És ezeket nem azért írom, hogy babusgassam a kedvencemet vagy bármi.. De ez megy már itt évek óta. Szégyen.
#happyshitting

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 3., vasárnap 12:13

Én komolyan nem értem, hogy akik Benzemát fikázzák azok mit hisznek... Szerintetek minden csatárnak csak jó megmozdulása van egy meccsen? Eddig az volt a bajotok, hogy nem szerzett gólt, de leszartátok a mezőnymunkáját, most szerzett gólt azonkívül volt kb. 2 rossz megoldása és ennyi. Rossz volt az egész csapat, nem volt a gólokon kívül szinte egy normális támadásunk és ilyenkor persze károgtok és elővesztek valakit, akit szokás szapulni. Kérdem én, hogy szerintetek minden támadó jól játszik minden meccsén? Megmondom, hogy nem. Főleg úgy, hogy a világ legjobbja melletted dönti sorra a gólrekordokat a klubbotokban. Ancelottival sincs semmi baj, szépen fokozatosan fejlődik a csapat és eddig a gólszerzéssel volt baj, most meg a védelemmel. Majd összeáll minden egy idő után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 12:12

Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.
Imádnám, ha 1 hónapra leülhetnél a kispadra. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 12:09

hehe írta:Matt: baromság végig amit írsz :lol:

lopez caro meg a csank jani. na ezek alkalmatlanok. ancelotti meg a világ egyik legjobb edzője. ha murinnyó az állítólag, miután ámokfutott egyet madridban, akkor ancelotti semmivel sem rosszabb, sőt.
idő, idő, idő....egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi év csere-bere után, nem lehet állandósulni egy kicsit
hát igen. mondjuk én mindenkit eladnék, csak benzemát és kedirát tartanám meg. ők a kedvenceim.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 12:07

benzema a gólján kívül semmit nem csinált. de még egy jó labdaátvétele sem volt. de mindegy mert kellett a gólja a győzelemhez.
Akkor ezzel az erővel Bale se csinált semmit a gólpasszain kívül....aki sztd meg Benzemaval ellentétben,jól játszott...pedig RMCF is megmondta hogy messze nem...de az az igazság hogy mindkettő tevékeny részt vállalt ebből a győzelemből,ahogy Ronaldo is,valamint Modric is,az első gólnál,azzal a fantasztikus meglátásával...egyének döntötték el mifelénk a meccset,a csapat viszont...hm.Nem volt csapat.De formálódik,vannak jelek.
Amit nem értettem...miért DM játszott a kpn...miért nem Casemiro,ha már az a posztja?Az argentin nem oda való....egy belső kp-nek 4-5 lépéssel előre kell gondolkodni mint egy sakkozónak,tudnia kell mikor lassítsa a játékot oldalpasszokkal,mikor váltson ritmust,koordinálnia kell a meccset...de Di Maria erre képtelen.Még azt se tudja szegény,hogy a köv. másodpercbe mit akar csinálni,nemhogy 4-5 lépés...csak rohangál szegény mint egér a kerékben...
Carvajal meg örülhet,hogy nem állították ki,köszönje a sporinak.Nem értem mi volt vele tegnap,de olyan volt mintha reli gatyával ment volna ki a vallecasba...
Mindegy,nyertünk,ez a lényeg,formálódik a csapat,mégha sokan kétlik is ezt,tavaszra bízom benne összeálkunk már...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. november 3., vasárnap 12:11-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: