szerintem baromi jól fújta a meccset. egyedül Ramos fejesénél éreztem, hogy hibáztak. meg volt egy-két kisebb, de ez teljesen rendben volt.ateeemadrid írta:Megvoltak Kassai faszságai bőven, de egyébként a mai játékvezetéshez képest ez még egy kimondottan jó teljesítmény volt szerintem. Persze nyilván ez nem az ő dícsérete, de ő legalább nem döntötte el a meccset valamelyik félnek unalmából.
Bajnokok Ligája
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Megvoltak Kassai faszságai bőven, de egyébként a mai játékvezetéshez képest ez még egy kimondottan jó teljesítmény volt szerintem. Persze nyilván ez nem az ő dícsérete, de ő legalább nem döntötte el a meccset valamelyik félnek unalmából.
Ettől függetlenül amikor 93.30 után még tovább engedte a játékot, akkor nehezemre esett nem elküldeni a világ faszára.
Ettől függetlenül amikor 93.30 után még tovább engedte a játékot, akkor nehezemre esett nem elküldeni a világ faszára.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Én nem bírom ezt a palit, szerintem azért itt-ott eléggé könnyen fújt a sípjába, ellenünk meg aztán engedte tovább... De nem múlt rajta semmi, hálaistennek, eldöntötte a foci az eredményt, és nem Kassai.istimester írta:Amnesztiát hirdetek.
Kivéve Hettyző kommentek, mert abból épp elég volt mára.
Kassai tehet egy szivességet, apróságok szintjén kimondottan rosszindulatú volt.
Bár azért szívesen fogadnék arra, hogy a madridiak sem zárják a szívükbe őt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem bízok az Atletiben egyébként, Barca ellen ők már túl "durvák".
A spori sokkal jobban kegyelmez a Barcának, mint nekünk pl., nem lehet ellenük olyan kemény stílusban letámadni a középpályát, pillanat alatt összejön a 2-3 sárga. Ha1-1 lett volna, gondolkodás nélkük Atletit mondok, így viszont Barca inkább. Persze kurvára remélem, hogy nem lesz igazam.
A spori sokkal jobban kegyelmez a Barcának, mint nekünk pl., nem lehet ellenük olyan kemény stílusban letámadni a középpályát, pillanat alatt összejön a 2-3 sárga. Ha1-1 lett volna, gondolkodás nélkük Atletit mondok, így viszont Barca inkább. Persze kurvára remélem, hogy nem lesz igazam.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elődöntőben már tök mindegy. Ne Atleti/Barca aztán viszlát.
A két lúzer újgazdag csapat közül ma valahogy mégis a lúzerebb jutott tovább.
Én is őket kérném a 4 között.
Én is őket kérném a 4 között.
én sem mondtam hogy rosszul vezette volna a meccset, nem azt mondtam, hogy szabálykönyvet vennék neki, de azért majdnem kerek +1 percet rátett.. azért az úgy kicsit sok volt sztem és indokolatlan is. majdnem teljesen megváltoztatta a meccs struktúráját.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kassai szerintem korrekt volt ma...Sebők Vili meg brutál elfogult...csak ennyire nem kellett volna nyiltan felvállalnia Real utálatát...
Sztem Kassai jól vezette. Voltak apró hibák, de egyik oldalra sem húzott.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Undorító... ,,egy elrontott szabadrúgás..." És még hány förmedvényt mondott ez az ember.Toti írta:az a lényeg, hogy sebők vili nem volt elájulva a realtól,majdhogynem még bocsánatot kell kerjünk. még jó hogy nem azt mondta, hogyha ő ott van a pályán sima német továbbjutás..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk a kezdok kihirdetese utan mar varhato volt szerintem. Az eros kozeppalya volt a legfobb erenyuk szezon kozben, erezheto volt Verratti es Matuidi hianya nagyon.ferni írta:Vicc hogy a PSGnek itt volt a nagy esély, erre pont egy City ellen buktak el...
az a lényeg, hogy sebők vili nem volt elájulva a realtól,majdhogynem még bocsánatot kell kerjünk. még jó hogy nem azt mondta, hogyha ő ott van a pályán sima német továbbjutás..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
buktad pajti, bár az első 2 gólt eldekkelted, ami meg kellett, szóval ikszes a dologpetiamadridista írta:Egyezzünk meg valami másban, NA, légysziPeti, akkor jöhet a megánzárka?
Most olyan jó kedvem van
Szerintem soha rosszabbat Kassainal.istimester írta:Amnesztiát hirdetek.
Kassai tehet egy szivességet, apróságok szintjén kimondottan rosszindulatú volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Amnesztiát hirdetek.
A homokot...Toti írta:most azon gondolkodom épp az akciós órákat nézem neten, hogy milyet vegyek kassainak.
szerintetek analógot vagy a digitálisat kedveli?
(vicc volt)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
most azon gondolkodom épp az akciós órákat nézem neten, hogy milyet vegyek kassainak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Holnap kiesik a barca szoval egy iylet kerek.
Atletico-Bayern
City-Real.
Atletico-Bayern
City-Real.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Nem kell itt bannal szenvedni, két hétig nem kommentelsz és kész, mindenki jól járpetiamadridista írta:Igaz.
Vállalom a felelősséget.
2 hét ban nekem
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ide a Benficat az elődöntőben!!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”