Értékeld a legutóbbi meccset
- Galacticos
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
azért arra visszaemlékezhetnétek, hogy mourinhonál a történelmi második bajnoki(!) szereplést megelőző évben főleg az év elején ennél sokkal szarabbak voltunk.
otthon osasunákat úgy vertünk meg hogy ricardo carvalho ért fel a kontrával és lőtte a győztes gólt.
racingok, levanték ellen végig szenvedtünk.
ha mourinho megérdemelt három évet, akkor hihetetlen nagy bunkóság lenne 3hónap után pálcát törni ancelotti felett.
otthon osasunákat úgy vertünk meg hogy ricardo carvalho ért fel a kontrával és lőtte a győztes gólt.
racingok, levanték ellen végig szenvedtünk.
ha mourinho megérdemelt három évet, akkor hihetetlen nagy bunkóság lenne 3hónap után pálcát törni ancelotti felett.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Matt: baromság végig amit írsz
lopez caro meg a csank jani. na ezek alkalmatlanok. ancelotti meg a világ egyik legjobb edzője. ha murinnyó az állítólag, miután ámokfutott egyet madridban, akkor ancelotti semmivel sem rosszabb, sőt.
lopez caro meg a csank jani. na ezek alkalmatlanok. ancelotti meg a világ egyik legjobb edzője. ha murinnyó az állítólag, miután ámokfutott egyet madridban, akkor ancelotti semmivel sem rosszabb, sőt.
hát igen. mondjuk én mindenkit eladnék, csak benzemát és kedirát tartanám meg. ők a kedvenceim.idő, idő, idő....egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi év csere-bere után, nem lehet állandósulni egy kicsit
- ___Samy___
cr aztán kurvaszar, soha nem kezdte még ilyen jól a szezont....
egyébként ha meg mindig ugyanazt a felállást erőltetné, akkor meg az lenne a probléma, nem is kell messzire menni, mourinho pontosan ezt csinálta
egy feladata van carlonak, az a középpálya rendbeszedése
és ez egyáltalán nem annyira egyszerű feladat....a real madridnak évek óta nincs/nem volt működőképes középpályája, szóval a semmiből varázsolni egy elitet, és ezt várni 2 hónap után, nagyon nagy butaság
idő, idő, idő....egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi év csere-bere után nem lehet állandósulni egy kicsit
egyébként ha meg mindig ugyanazt a felállást erőltetné, akkor meg az lenne a probléma, nem is kell messzire menni, mourinho pontosan ezt csinálta
egy feladata van carlonak, az a középpálya rendbeszedése
és ez egyáltalán nem annyira egyszerű feladat....a real madridnak évek óta nincs/nem volt működőképes középpályája, szóval a semmiből varázsolni egy elitet, és ezt várni 2 hónap után, nagyon nagy butaság
idő, idő, idő....egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi év csere-bere után nem lehet állandósulni egy kicsit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. november 3., vasárnap 11:44-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Carlo többször elmondta, hogy mindenkinek meg akarja találni a helyét. Egyértelmű, hogy nem egy adott felállásba akarja beépíteni a játékosokat, hanem a játékosok képességei alapján akarja a felállást.. Nem lesz ezzel gond, csak időt kell neki adni. Az a baj, hogy fogy a türelmetek. Azoknak is akik szeptember elején még hangoztatták, hogy tavaszig várnak, addigra álljunk össze. Sokan közülük is ott tartanak most, hogy menjen Carlo..
Nekem tetszik az, hogy másként állunk a dolgokhoz - nekem egyébként Mouval sem volt gondom -, mint az elmúlt 3 évben. A keretünk is átalakult, más a felállás, taktika. Szerintem már a rotálás fázisában vagyunk, nem a felállás, vagy a taktika keresésében. Most az kell, hogy rögzüljenek a dolgok a fejekben! Én még mindig azt mondom, ha ez a keret összeszokik egymással és Carloval is komoly esélyünk lehet Európa uralására..
OFF vége.
A meccsről annyit, hogy az első hármas kezdi egymást érezni.. ez a jövőben csak még jobb lehet. Xabi most tért vissza... A két szélső védőnk gyenge napot fogott ki, plusz jött Fabio sérülése. A két 11-es szerintem jogos volt. Nyertünk, jött a mixem, egyelőre nekem a győzelem elég.
Nekem tetszik az, hogy másként állunk a dolgokhoz - nekem egyébként Mouval sem volt gondom -, mint az elmúlt 3 évben. A keretünk is átalakult, más a felállás, taktika. Szerintem már a rotálás fázisában vagyunk, nem a felállás, vagy a taktika keresésében. Most az kell, hogy rögzüljenek a dolgok a fejekben! Én még mindig azt mondom, ha ez a keret összeszokik egymással és Carloval is komoly esélyünk lehet Európa uralására..
OFF vége.
A meccsről annyit, hogy az első hármas kezdi egymást érezni.. ez a jövőben csak még jobb lehet. Xabi most tért vissza... A két szélső védőnk gyenge napot fogott ki, plusz jött Fabio sérülése. A két 11-es szerintem jogos volt. Nyertünk, jött a mixem, egyelőre nekem a győzelem elég.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én az elsők között vagyok, akik elismerik, hogy a Real legnagyobb gondja az edzőkeringő. De ha egyszer látszik, hogy az adott edző alkalmatlan, akkor ki kell rúgni ennyire egyszerű. Még egy edzőváltás már nem oszt, nem szoroz. De az tűrhetetlen, hogy hétről hétre az edzőnk új faszságokkal áll elő november elején, amikor már nagyban a véglegesnek szánt felállást kellene gyakoroltatnia. Carlonak gőze nincs arról, hogy mi lenne a legjobb felállás, pedig már az összes létező formációt kipróbálta, csak valamiért nem működött egyik sem. Olyan nincs, hogy nem talál egy legalább félig-meddig működő felállást...R.M.C.F írta:Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
Se kp-s védekezésünk nincs, se támadójátékunk. Bocsánatos bűn lenne, ha 7-8 új játékos lenne a kezdőben, de jelenleg nem ez a helyzet.
Az sem működik, hogy a játékosaink önmagukhoz képest látványosan gyengén teljesítenek. Pepe top védő... volt. De amennyi hibát az utóbbi időben elkövetett, hát arra én a helyében nem lennék büszke. Ez a Pepe jelenleg nem az a Pepe, aki jobb időszakában top 5 volt simán. Ramos egyébként szintén zenész.
Marcelo is elfelejtett védekezni. Vagy csak inkább Mourinho alatt volt elfogadható a védekezése, mert a kp-nk többé-kevésbé stabil volt? Könnyen lehet. De a jelenlegi Marcelo is kevés ahhoz, hogy komoly céljaink legyenek.
Carvajal meg... Ennyire gyengén futballozni... Annyira látszik rajta, hogy kevés még ide a kölyök... Azzal, hogy tud értelmeset passzolni, azzal még nem vagyunk beljebb. Arbeloa jobb nála. Ez tiszta sor. Az egyetlen probléma az, hogy Arbeloa is látványosan szar más lassan másfél éve. Ha ő valahogy stabilizálná magát, akkor fájdalom, de nem lenne jhv kérdés... Nyárig legalább is...
A védők szar játékának simán lehet az oka a nagyobb teher, ami a nem létező kp-s védekezésből fakad.
Isco is látványosan leépülőben van, Benzema is konstans szar, csak néha fel-fel lángol. Bale meg CR is gyenge, csak hát a klasszisuk néha kijön, ami szerencsére viszi előre a szekerünket.
Mourinho alatt azért nem ezt szoktuk meg. Ott is leépülőben volt mindenki, csak legalább a kp a spanyol bajnokság szintjén stabil volt, ilyen lefocizások nem igen voltak. Pepe és Ramos is stabilak voltak, még ha nem is voltak csúcsformában. A kapott gólok száma is aggodalomra ad okot. Túl sok. Ezt redukálni kell.
Túl sok probléma, és mindegyiknek egyetlen oka van: Ancelotti. Ezeken neki kellene változtatni. De úgy látszik nem akar/nem tud/nem látja a problémákat. Ha a feladat meghaladja a képességeit, akkor meg kell tőle válnunk. Ez ilyen egyszerű.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
csak az a különbség hogy anno ez úgy nézett ki hogy mi diktáltunk, cicáztunk az ellenféllel, csak bénák voltunk hátul, és egy-egy megindulásból zavarba hoztak minket.Anis írta:úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
Most meg nulla játék, egy meccsünkre se lehet azt mondani hogy mi irányítottunk. Az ellenfél birtokolja a labdát, és mi szerzünk gólokat egy-egy megindulásból.
Most se úgy mentünk el 3-0ra hogy lefociztuk őket. Egyáltalán nem volt benn a játékunkban a gól.
Persze mondhatjuk hogy ez jó, akármikor tudunk gólt lőni ( ). De egy Real szurkoló azért nem ezér ül le meccset nézni.
kész volt az. Egyedül Bale érkezett későn, de azt meg a belső körök biztos tudták már hogy jönni fog. Fel lehett rá készülni. És attól függetlenül hogy Illarra sérült volt és Bale nem volt itt, a taktikát, a felállást ki lehetett volna alakítani. Amibe aztán később beilleszti őket.Galacticos írta:mert nem volt kész a keret.Anis írta:Én csak azt nem értem, hogy Carlo miért nem az előszezonban kísérletezgetett a felállásokkal.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
megvan a 3 pont, és ennyi....ide idő kell, szezon előtt mindenki aki most háborog leírta legalább egyszer, hogy ettől a csapattól nem szabad még kupát sem várni, most meg mindenki háborog ha az ellenfél két 11-est be tud rúgni, ébresztő nem a barca vagyunk hogy 70-80%-os labdabirtoklás után lesétáljanak a pályáról
a támadásokkal nincs gond, hiszen repkednek a gólok, Carvajal és Ramos összekapja magát, Varane 100%-os lesz és akkor pöpec lesz a védelem is...Xabi viszont sokkal stabilabb még Illaránál, de nem aggódok
a támadásokkal nincs gond, hiszen repkednek a gólok, Carvajal és Ramos összekapja magát, Varane 100%-os lesz és akkor pöpec lesz a védelem is...Xabi viszont sokkal stabilabb még Illaránál, de nem aggódok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk tegnap simán játszhatott volna, csak a kezdőjátékosok elintézték, hogy ne kapjanak lehetőséget a fiatalok.Mike írta: Jesé odavissza volt dícsérve, a legnagyobb tehetségünk stb, erre alig játszik, pedig hozzáállásbeli baj nincs. A Barca ellen beszáll, jól játszik, gólt szerez. Azóta megint mintha nem is létezne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
mert nem volt kész a keret.Anis írta:Én csak azt nem értem, hogy Carlo miért nem az előszezonban kísérletezgetett a felállásokkal.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Én csak azt nem értem, hogy Carlo miért nem az előszezonban kísérletezgetett a felállásokkal.
A tegnapi meccsen is nulla védekezés és nulla középpályával majdnem leXeltünk 3 gólos vezetésről. Baromi unalmas amit ez a mostani csapat művel. DM nem belső játékos, őt kiteszed a szélre és megy előre, jön hátra ha kell. 433 vagy 4231ben valamelyik szélre való és kész. CR meg nem csatár (párszor már oda is tette őt carlo). Mou is kipróbálta az elején, de egyből rájött h nem oda való. akkor carlonak minek újra kipróbálni? Modric mostanában gyengébb, Isco a kezdeti gólok után szintén gyenge, Illarra néha jó néha gagyi. Carvajal néha elég pofás teljesítményt hoz le, utána mint egy 17 éves fogalmatlan gyerek mindenki átjátssza. Marcelo dettó: mostanában egyszer kiváló védő és támadómunka most meg nulla produkció. Arbe és Carvajal tudása kár h nincsen meg egy játékosban az lenne a legjobb a jobbosra: de így mindkettőnek vannak hiányosságai (Ahogy ezt Coe és Marci esetében éreztem több hónapig amikor Coe nagyon jó volt).
Nem a szezonban kell kísérletezgetni, hanem az előszezonban az arra való = felkészülés a szezonra.
így a BL-ben sem fogunk sokáig állni. csoport még meglesz simán, utána már sorsolásfüggő az egész, de egy Bayern, Dortmund, de talán még másik 2-3 csapat is kiejtheti őket. állandóan csak a kifogások. uncsi.
úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
A tegnapi meccsen is nulla védekezés és nulla középpályával majdnem leXeltünk 3 gólos vezetésről. Baromi unalmas amit ez a mostani csapat művel. DM nem belső játékos, őt kiteszed a szélre és megy előre, jön hátra ha kell. 433 vagy 4231ben valamelyik szélre való és kész. CR meg nem csatár (párszor már oda is tette őt carlo). Mou is kipróbálta az elején, de egyből rájött h nem oda való. akkor carlonak minek újra kipróbálni? Modric mostanában gyengébb, Isco a kezdeti gólok után szintén gyenge, Illarra néha jó néha gagyi. Carvajal néha elég pofás teljesítményt hoz le, utána mint egy 17 éves fogalmatlan gyerek mindenki átjátssza. Marcelo dettó: mostanában egyszer kiváló védő és támadómunka most meg nulla produkció. Arbe és Carvajal tudása kár h nincsen meg egy játékosban az lenne a legjobb a jobbosra: de így mindkettőnek vannak hiányosságai (Ahogy ezt Coe és Marci esetében éreztem több hónapig amikor Coe nagyon jó volt).
Nem a szezonban kell kísérletezgetni, hanem az előszezonban az arra való = felkészülés a szezonra.
így a BL-ben sem fogunk sokáig állni. csoport még meglesz simán, utána már sorsolásfüggő az egész, de egy Bayern, Dortmund, de talán még másik 2-3 csapat is kiejtheti őket. állandóan csak a kifogások. uncsi.
úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ugyanmár. Aztán mégis miért? Ancelotti oké, bizonyított edző, de nem mondanám hogy a legjobb (főleg amit eddig itt csinált), Zidane meg akármekkora legenda volt játékosként, edzőként még egy zöldfülű kis tanonc. A stáb többi tagját meg nehéz megítélni hogy hol vannak a többiekhez képest.Géci írta:Jelenlegi véleményem az, hogy nincs a világon jelenleg tudásilag hasonló edzői stáb
Amúgymeg az mellett h játékban, taktikában semmi elképzelés nincs, engem az is zavar hogy pedagógiailag, a játékosok kezelésében sem vmi profi eddig a munkásságuk.
Casemiro lehoz egy kimondottan jó előszezont, látszik rajta az akarás, erre egyszercsak mellőzve lett
Bale láthatóan nem érzi (talán még) a játékot, erre bedobják a kezdőbe a klasszikuson, amit mindenki néz, hogy leégessék, és még nehezebb dolga legyen elfogadtatni magát.
Morata jó formában volt, küzdött, hajtott, a közönség mellette, Karim a béka segge alatt volt, erre a következő meccsen, a klasszikuson, ami nagy lökést adhatott volna neki, még padra se ülhetett le.
Jesé odavissza volt dícsérve, a legnagyobb tehetségünk stb, erre alig játszik, pedig hozzáállásbeli baj nincs. A Barca ellen beszáll, jól játszik, gólt szerez. Azóta megint mintha nem is létezne.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Most függetlenül attól, hogy elég bosszantó volt a második félidő, és hogy 4 tizenegyest összehoztunk (bár 2 ami jogos volt) két meccs alatt, bármikor aláírnám ezt a lőjünk többet egyel, mint amennyit kapunk elvet. Csak ugye az a kérdés, ha esetleg szembejön egy Bayern, Dortmund, akkor is mi jönnénk e ki jobban belőle...
Suárezhez annyi a megjegyzésem nekem is, hogy azért ebben a rendszerben, keretben sokkal minőségibb játékosok vennék körbe, mint a Poolba. És azért ott sem egy elveszett gyerek, bőven jó lenne ide.
De talán most már Benzema is összeszedte magát és állandósítja a formáját.
Suárezhez annyi a megjegyzésem nekem is, hogy azért ebben a rendszerben, keretben sokkal minőségibb játékosok vennék körbe, mint a Poolba. És azért ott sem egy elveszett gyerek, bőven jó lenne ide.
De talán most már Benzema is összeszedte magát és állandósítja a formáját.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Géci írta: Tegnap néztem a Pool meccset, és mit ne mondjak nem esett le az állam...
Mondjuk amennyi sánta, vak és süketnéma emberrel van ott körülvéve...nagyon jó kis játékos, rúgja a gólokat rendesen, szerintem a legjobb befejező jelenleg.
De a mi rendszerünkbe nem illene, itt CR a gólfelelős. Benzema is the man
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista24 írta:De lesz, egészen addig, ameddig álluk a BL-ben. Ez a véleményem.
A Carlo-Zidane párost nem fogják csak úgy seggberúgni, írhat a sajtó, amit csak akar, és mondhatnak a spanyol szurkolók.
Majd tavasszal, akkor fognak kemény dolgok történni.
Plusz ahogy látom, Carlo jobban kezeli a sajtót, mint Mou, csak nem olyan vérmérséklettel, hanem elegánsan.
Nos igen... Jelenlegi véleményem az, hogy nincs a világon jelenleg tudásilag hasonló edzői stáb. A legfőbb baj a játékosok fejében van még + a nagy terhelésben. Most nem kell messzire menni, de se a Barca nem villogott, de a Juve is nyögvenyelősen nyert... Nagyon kiváncsi leszek az AtMa mai meccsére a Bilbao ellen...R.M.C.F írta:Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
Egyébként! Mindenki megvan zavarodva Suarezért. Tegnap néztem a Pool meccset, és mit ne mondjak nem esett le az állam... Meg sem fordulna a fejembe, hogy elcseréljem Benyára...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De lesz, egészen addig, ameddig álluk a BL-ben. Ez a véleményem.Ez van, itt nem lesz állandóság.
A Carlo-Zidane párost nem fogják csak úgy seggberúgni, írhat a sajtó, amit csak akar, és mondhatnak a spanyol szurkolók.
Majd tavasszal, akkor fognak kemény dolgok történni.
Plusz ahogy látom, Carlo jobban kezeli a sajtót, mint Mou, csak nem olyan vérmérséklettel, hanem elegánsan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hiányzott a Herceg nagyon...Carlo meg...tényleg menjen, jöjjön vissza Lopez Caro. Nagy edző. Amúgy is tűrhetetlen, hogy már 3 hónapja itt van és még mindig nem cseréltünk edzőt...ejj, a régi szép idők, amikor úgy váltogattuk őket, mint más az alsógatyát. Nem kell ide türelem. Minek? A Dortmund is jó hülye volt, hogy a szemüvegest nem zavarta el 3 hónap után, amikor a középmezőnyben kínlódtak a bundásban. Azóta se értek el semmit. Már leszámítva 1-2 bajnoki címet, kupát, BL-döntőt...Vagy Heynckes, tavaly ősszel egy rangadót nem tudtak megnyerni a bajorok, a BL-ben gerincre vágta őket egy BATE Borisov, erre a hülye Hoeness nem rúgta ki azonnal. Nem is nyertek tavasszal semmit. Már leszámítva a bajnokságot, a kupát, meg a BL-t.Matt009 írta:No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.
Ancelottinak meg ideje lenne lemondania, mert a mai nap is egy jó adag kaki volt.
Menjen Carlo. Tolonganak a Bernabéu bejáratánál a jobbnál-jobb szabad edzők, akikkel hatot rúgnánk hétről-hétre kapott gól nélkül, tripláznánk meg minden.
Nem is értem 3 hónap után miért nem megy patentül még minden. Fifában azonnal jön az eredmény, meg az überfasza játék.
De most komolyan. Szezon végén majd lehet nyavalyogni. Most még rohadtul korai. Igen, a védekezés baromi gyenge volt...de nem is álltunk vissza bunkerbe a második gól után. Mentünk előre, ide ez kell. Ebben viszont benne van, hogy nem csak adunk, hanem kapunk is. Van még munka, a vak is látja, de alakul ez...fejlődik. Nem most kell nagykirálynak lenni, hanem majd tavasszal.
3 nap alatt 2 bajnokin 4db 11est fújtak be ellenünk. csak úgy kérdezem, valaki élt már meg ilyet? tud ilyenről? volt már ilyen?
...
...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pedig ideje volna lenyugodni ha valaki akar eredményt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
R.M.C.F írta:Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
Nem fogják, szerintem nálad jobban senki nem tudhatja, hogy a Real szurkolók 90%-a kibaszott türelmetlen. Ez van, itt nem lesz állandóság.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.