Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 21:34

R.M.C.F írta:Igen,ezt megmutatta..... :ozil: azért a pl ben is van pár komoly arc,ez a hererra a muból...vagy a arsenalos tökömtudja mi a neve apró kp-ás,hát ott is olyan helyen van a labda mint a szertárosnál baszki.
Oxlade-Chamberlaine?

Herrera meg rögtön a Barca meg a BM látószögébe került, ahogy lehozott 3 meccset végre kezdőként.. :mrgreen:
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 13., hétfő 21:31

R.M.C.F írta:
Ja,nem védekezik,azért neville tavaly is nézhette volna a meccseket,mert tavaly is lófaszt védekezett,totálisan kötetlen volt a posztja és baszott védekezni.....az igaz,hogy idén eléggé visszaesett,de főleg a csapata.....ő maga zseni,nem is kicsi,már mint a tudása,a mostani teljesitménye viszont magához képest gyenge.
most se lenne még gond yayával, ha nem olyan csapat venné körül, ahol agueron kívül csak tőle várják a csodát.
kicsit kopottasnak tűnik, de még mindig magas szintet képvisel, ami akkor lenne igazán szembetűnő, ha lenne koncepció pellegrininél és lenne még 2-3 minőségibb arc, aki leveszi a válláról a terhet.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:24

Ja,nem védekezik,azért neville tavaly is nézhette volna a meccseket,mert tavaly is lófaszt védekezett,totálisan kötetlen volt a posztja és baszott védekezni.....az igaz,hogy idén eléggé visszaesett,de főleg a csapata.....ő maga zseni,nem is kicsi,már mint a tudása,a mostani teljesitménye viszont magához képest gyenge.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 21:17

nagyon birom a kicsisterling játékát is nézni. önző egy picit de belefér. tököm passzolna ilyen henderson formáknak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:12

Igen,ezt megmutatta..... :ozil: azért a pl ben is van pár komoly arc,ez a hererra a muból...vagy a arsenalos tökömtudja mi a neve apró kp-ás,hát ott is olyan helyen van a labda mint a szertárosnál baszki.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 21:11

Akkor most kávéztál utoljára egy név kíséretében és örülj, hogy még nem lettél kivágva a védjegyed miatt.

Továbbá tilos:

- tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólások küldése, flood(hozzászólás többszörözése)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 21:05

Realista24 írta:Én arra akartam kilyukadni, hogy ezt minden értelmes edző elérte volna, nem ilyen Schuster meg Pellegrini féle bohócok.

Schustert ki ne ejtsd mert 24 hónapos bann-t kérek. A vezetőség indoka hogy miért ő lett az edző ,lehet sokaknak semmit sem mond,de annak aki kicsit is figyel igazolja azt,hogy kurva nagy problémák vannak ott fejben.

Pellegrini ott ásta el magát hogy nem tudott váltani hónapokon át,amikor nekem foteldrukkernek egyértelmű volt,hogy a taktikája,az elképzelése nálunk nem működik egy pillanatra sem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 21:00

Én arra akartam kilyukadni, hogy ezt minden értelmes edző elérte volna, nem ilyen Schuster meg Pellegrini féle bohócok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 20:58

Realista24 írta:
Egy Real szurkolónak illene tudni, hogy pl. mit csinált velünk évekig a Barca, mit nem csináltunk 7 évig zsinorban a BL-ben, stb.
7 évig azt csináltuk a BL-ben, amit vele is, nem nyertük meg. Leszarom, hogy 15. lettünk vagy ötödikek, a bl-ben csak a győzelem számít egy Real Madridnál. Egy PSG-nek előrelépés a legjobb négy, nekünk nem.

Hé,azért ez nem így van,előtte szó szerint kiröhögtek minket,nevetséges csapatunk volt,totálisan versenyképtelen,oda vissza basztak minket ratyi csapatok. Ha kicsit túlzással akarok élni(de nem is biztos hogy túlzás) a bl sorsolásnál örültek ha minket kaptak ő előtte.....na ővele már nem,mert előléptünk top3 esélyesnek.

Nem akarok ellenkedni,tisztelem azt aki nem szeret valakit,mert annak van véleménye,de azért JM emelt minket vissza oda,ahová a klub való. Ez tény és tisztelet érdemel.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 19:30

2003tól a bl-ben: edlődöntő,elődöntő,nyolcaddöntő,elődöntő,döntő,elődöntő,nyolcaddöntő,,negyeddöntő,győztes,csoportkör,elődöntő
Mennyit nyert akkor azon az egyen kívül? :D
"Sírni csak a győztesnek szabad"
/Elek Ilona/

Amúgy meg a szurkoló táboruk mindig is megvolt,angliában mindenképp,a nagyvilágban most sem szurkolnak többen nekik,mint régen,kivéve a kínai népességet talán,de azokat meg nem nevezném szurkolónak,mert épp amilyen meccs megy a tv-ben,olyan mezt vesznek föl :D
Szal,Abrakadabra előtt is volt élet a londoni kékeknél. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 13., hétfő 19:13

cart írta:Majd akkor vissza lehet térni rá, ha Abramovics nem lesz már ott, hogy mennyire top a Chelsea...
Nem hinném, hogy önerőből 20-30 éven belül meg tudnák közelíteni a Liverpoolt vagy az Unitedet presztízsre.
Az már nem lesz "önerő".A márka ki lett építve,a szurkolótábor is meglett,ha abrapapa kiszáll akkora káoszt már nem tud csinálni,meg mostanság az ffp miatt már ő sem tud olyan sok mindent csinálni(bár javítsatok ki ha tévedek)...

Én nem hiszem,hogy Abramovic kiválásával olyan nagy gondba kerülnének most már.Ha mondjuk kiszáll 2007ben akkor igen,ott nagy szarban lettek volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 13., hétfő 19:03

Majd akkor vissza lehet térni rá, ha Abramovics nem lesz már ott, hogy mennyire top a Chelsea...
Nem hinném, hogy önerőből 20-30 éven belül meg tudnák közelíteni a Liverpoolt vagy az Unitedet presztízsre.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 18:58

a kis BL-t a chelsea nyerte. nagyon simán mentek végig idén.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 13., hétfő 18:48

Toky írta:
dzsi91 írta:Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.
Azt ugye tudod, hogy amíg a Real Madrid tulajdonjoga egy halom ember - Socio - kezében van, addig a fent említett Milan 1 ember (Berlusconi) tulajdona, aki szintén nem szegény, csak az ő pénztárcája nem volt olyan feneketlen, mint az olajsejkeké most. Így ez a példa sántít.
Tudom de nem feltétlen a klubok működésére gondoltam, hanem az elért eredményeik alapján lettek mára "hagyományosan" elit klubok
Toky írta:
dzsi91 írta:A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,...
Top klub? A Chelsea? Talán a PL-ben. De hogy a BL-ben? :kivagyhe:
2003tól a bl-ben: edlődöntő,elődöntő,nyolcaddöntő,elődöntő,döntő,elődöntő,nyolcaddöntő,,negyeddöntő,győztes,csoportkör,elődöntő,nyolcaddöntő

ez 5 elődöntő és 2 döntő(hasonlítsuk össze a mi elmúlt 10 évünkel), és egyszer zúgtak ki a csoportkörben akkor behúzták az europa ligát.Mit kellett volna még tegyenek ebben a 10 évben? minden bl szezonban 3ik vagy 4ik számú esélyesként vannak számontartva.Igen a Chelsea top csapat lett európai viszonlatban is.

Toky írta:
dzsi91 írta:50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,...
Szóval szerinted valószínű, hogy a Chelsea a következő 50 évben majd számos BL trófeát, PL elsőséget és FA vagy milyen kupagyőzelmet tudhat majd a háta mögött? És lesz olyan időszak, amikor dominálni fogja Európát?
igen.A dominálni európát meg egy nagyon ritka esemény, de hogy befognak húzni 50 év alatt legalább 2-3 bl-t ebben biztos vagyok.
Toky írta:
dzsi91 írta:Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
A pénz beleölésének formája sem mindegy. Ha ezt kvázi "részvénytársaságként" teszed, mint a Real Madrid, Barcelona, stb. az azért más, mintha egy ember monopolizna úgy, hogy nála van majdnem minden papírpénz.
Ha ez így nem érthető, kifejthetem, mire gondoltam.
Én értem,hogy más, értem,hogy van akinek ellenszenves, de ma a 21ik században esélye sincs egy átlagos csapatnak felzárkózni az elitbe dagobert bácsi nélkül.Hiába érnek el kiugró eredményeket a top csapatok(dortmund,Atletico vagy annó a porto), hosszútávon képtelenek ott ragadni mert nem bírják a tempót a gigászok költségvetésével.Szóval el lehet ezt a módszert itélni,de más esélye nincs jelenleg a többi csapatnak, önerőből ma már nem megy, túl nagy a kráter az európai nagyok és a középcsapatok között.Utóljára talán a ManU robbant be az elitbe hosszú évek munkája árán, de az se ma volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. április 13., hétfő 18:14

dzsi91 írta:Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.
Azt ugye tudod, hogy amíg a Real Madrid tulajdonjoga egy halom ember - Socio - kezében van, addig a fent említett Milan 1 ember (Berlusconi) tulajdona, aki szintén nem szegény, csak az ő pénztárcája nem volt olyan feneketlen, mint az olajsejkeké most. Így ez a példa sántít.
dzsi91 írta:A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,...
Top klub? A Chelsea? Talán a PL-ben. De hogy a BL-ben? :kivagyhe:
dzsi91 írta:50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,...
Szóval szerinted valószínű, hogy a Chelsea a következő 50 évben majd számos BL trófeát, PL elsőséget és FA vagy milyen kupagyőzelmet tudhat majd a háta mögött? És lesz olyan időszak, amikor dominálni fogja Európát?
dzsi91 írta:Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.
A pénz beleölésének formája sem mindegy. Ha ezt kvázi "részvénytársaságként" teszed, mint a Real Madrid, Barcelona, stb. az azért más, mintha egy ember monopolizna úgy, hogy nála van majdnem minden papírpénz.
Ha ez így nem érthető, kifejthetem, mire gondoltam.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 18:08

50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,
50 év mulva lehet,de sokan már most azt gondolják hogy azok...csak ahhoz kell még 15-20 nemzetközi trófea,minimum.
Amúgy a chelsea nagyon látványos focit nyomott Gulit vagy akár Vialli,Zola idején,amit manapság nem lehet róluk elmondani,de hát ki emlékszik már arra :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 13., hétfő 17:46

Nem értem ezt az ellenségeskedést az olajklubok iránt.Oké nyomtak egy cheatet,de mi tudhatnánk a legjobban,hogy ez rohadtul nem így működik,hogy egy raklap pénzért vásárolunk aztán majd felülünk Európa trónjára... Persze nincs történelműk ezért megy a sav az ilyen csapatokra,de még is hogy máshogy tudna egy csapat hosszútávon felkerülni a hall of fame-be,ha nem egy zsák pénzel és komoly szakmai munkával? Saját erőből hosszútávon felkerülni az elitbe lehetetlen(ezt láthattuk Porto-dortmund-Atleti). Tehát akkor vannak a hagyományos nagycsapatok,Real-Bayern-Milan stb a többi meg baszódjon meg? Semmi más lehetősége nincs a többi csapatbak azon kívűl,hogy jön egy jóakaró.

A Chelsea 10 év alatt szerintem már felkerült az állandó topklubok közé, én őket már nem említeném 1lapon a City psg kettőssel,a psg még az út elején jár a City meg szakmailag iszonyatosan gyenge munkát végez,össze vissza igazolnak,normális edzőt sem tudnak keríteni.

Az meg,hogy a Chelsea pont a lekszarabb időszakában makkolta be a bl-t megesik, de azért 2004-2010 között elég brutál csapatuk volt,nekünk is 2012ben,de ehhez szerencse is kell.50 év múlva a Chelsea valeszeg ugyanolyan nagy történelemmel rendelkező klub lesz mint az elit többi tagja,vagy csak azok számítanak akik az 50es években lettek nagyok?

Meghát biztos vagyok benne ,hogy a hagyományos csapatokba mint ahogy a mi csapatunk a nem kevés pénzt öltek vele,hogy ma ott tartsunk ahol.Kis pénz,kis foci..stb.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 17:15

Imádom azokat az ész érveket, amikor a szerencsét hozzák fe
Jah,én is...főleg mikor nem nyer Mou csapata,akkor szarásig olvasom hogy "ha a bíró nem csalja el","ha Ivanovic nem csúszuk el","ha xy berúgja a helyzetet" akkor a csetlik már ötszörös BL győztes lenne...
De ha nem áll vissza mindenttudójóska a bayern ellen akkor már lehet hogy mindegy lenne...mármint 11 :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 13., hétfő 16:13

Mou ha kellett odaszólt mindenkinek, Ramos-nak, Pepe-nek is. Varane-ra nem igazán volt miért. Na, csámcsogjanak rajta a többiek is.
A szurkolók is csak akkor szóltak neki oda amikor kellett, meg a játékosok is. Az ötös szégyenmenet után pedig a testi épsége is megmaradt, holott 1-2 nevelő célzatú saller kijárt volna neki. :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 13., hétfő 15:49

BBeno írta:a madridi szurkolók inkább csináljanak hangulatot. mert az ultrák imádták josét. csak tőlük köszönt el az utolsó meccsén. odament hozzájuk. nagyon nagy moment volt. a többi színházbérletes meg inkább foglalkozzon a hangulattal. európa szégyene ami a bernabéúban van szurkolás címén.
Jah, de ha az ultrák kifütyülték volna és a többi tapsolt volna, akkor most ők lennének a jók nálad :smile:
És csak halkan, az ultrák között is voltak csoportok, akik kifütyülték, nem egyszer, nem kétszer.
Itt BBeno le is írta a lényeget. A Bernabeu-ban lévő szurkolókról annyit (tisztelet a kivételnek), hogy CR-t a mostani hullámvölgyében már a második rossz meccsén kifütyülték. Ez a szégyen.
De amikor Casillast fütyülik ki, akkor igazuk van.... :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: