Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 4., szombat 11:35

ziro4vr írta:
Barbika is biztos ott van a közelben. :lol:
hamiltonnal a szájában. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. június 4., szombat 10:59

Barca: kifizetik Pjanic 38 milliós kivásárlási árát – sajtóhír

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 10:08

hehe írta:just chillin neymar piával, labdával és zsüsztinnel
Micsoda mozgása van Dzsásztinkának... :lol:
palesz77 írta:A hírek szerint amúgy Umtiti zsebben, Bartra helyére jön. Szóval Marquinhos csak abban az esetben érkezik szerintem, ha Masch esetleg mégis távozna. Amire olyan 5%-ot adok, úgyhogy szerintem egyelőre nem kell félni attól, hogy már idén nyáron eljön hozzánk..
Az Umiti-s hírről nem tudtam, akkor feleslegesen kérdeznék rá, hogy ha Masch is lép, nem lennétek kevesen? :mrgreen:

Minden esetre szerintem vékonyak vagytok, nekem Barca-s szemmel nem tetszene ez a hátvéd sor. Busquetsnek sincs igazi cseréje. Sok minden nem értek felétek, de valahogy mégis működik phasztmek... :hmmm: :( :lol: Mondjuk az idei évetek már nem sokon múlt, jövőre remélhetőleg másként alakul. :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 4., szombat 9:57

M1Ö írta:De van is rá reális esélyetek? Mert ha jól tudom, már vagy 2-3 éve is le akartátok igazolni és már akkor is 50+ milla volt az ára. Azóta gondolom ez csak feljebb ment, mert javult, megtanult szélen is játszani, TS meg öregszik. Te is írtad, hogy a fizetési sapkátok is kivan maxolva (gondolom jó kis pénzt kéne neki perkálni) és, hogy igazolásokra sincs sok, mert elvitte Neymar meg Suarez.
Alves távozott, a fizetésekre több jut így bőven, Dani annyit keresett már a végére hogy ihaj. Masch is lehet megy, akkor meg végképp lesz. Szponzort hamarosan bejelentik, akkor igazolásokra is több jut majd. De reális esély csak akkora van, ha az asztalra csap, hogy menni akar. A hírek szerint szeretne is távozni, több klub érdeklődik, de ő hozzánk jönne. Az ára meg a 2 év padozástól nem hiszem, hogy jelentősen növekedett. De igazából mindegy is, mert a PSG-nek mondhatunk bármennyit, akkor adják csak el úgyis, ha a srác követeli, akkor meg nem fognak irreális összeget kérni szerintem.. Nem mintha a 40-50 millió nem lenne az, de annál többet kétlem.

A hírek szerint amúgy Umtiti zsebben, Bartra helyére jön. Szóval Marquinhos csak abban az esetben érkezik szerintem, ha Masch esetleg mégis távozna. Amire olyan 5%-ot adok, úgyhogy szerintem egyelőre nem kell félni attól, hogy már idén nyáron eljön hozzánk..
Ez semmi, az xXx 3. részében is szerepelni fog.. :lol: Nyugis nyara lesz biztos megint.. :roll: Nyilván nem főszerep, de mehetne ő is a haverokkal csónakázni inkább, akkor tényleg pihenne is kicsit.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 9:43

Barbika is biztos ott van a közelben. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 9:03

Ez még nekem is sok :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 4., szombat 8:51

just chillin :mrgreen: neymar piával, labdával és zsüsztinnel
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 3., péntek 21:45

nem. csak most magára vállalja a balhét. inkább ő menjen böribe mint az isten.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 3., péntek 21:44

Veidt írta:Amugy. Jol ertem? Messit a sajat apja verte at? :lol:
Tuti, hogy Messi is benne volt, apuka csak elviszi a balhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2016. június 3., péntek 21:47-kor.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 3., péntek 21:42

Amugy. Jol ertem? Messit a sajat apja verte at? :lol:
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 3., péntek 12:07

KAG írta:Jó volt ellenünk.
Olyasmi lehetett nála, mint nekünk Guti :D
Kis-közép csapatok ellen rendre szar. Ellenük meg felpörgött klasszis szintre.
Kicsik ellen se volt olyan nagyon gáz, általában jó volt, de néha a mezét küdlte csak ki, a megoldások nem jöttek. De rangadókra nagyon felpörgött mindig, összességében sajnálom, hogy megy. Nála jobbat sok ideig nem találunk az biztos, úgyhogy csapat szinten kell megoldani a pótlását, mert a szerepét egy az egyben nem tudja jelenleg senki átvenni.
csababarca írta:LE első évének tavaszán,meg előtte évben volt offon, egyébként magas szinten játszott mindig.
Őszén nem? :D
Toti írta:LE a büdös életben nem fogja lecserélni az első hármas egyik emberét sem, persze majd ha épp olyan a meccs akkor rakitic helyett nem rafinha vagy sr jön, hanem majd ő.

ja, másik meg, valahol olvastam, hogy aleix vidalt már adná is el a barca? ebben lehet igazság? az úgy nagyon komoly.
Szerintem nem is az lesz elsősorban a feladata, hogy az MSN-t tehermentesítse, hanem Init kell váltogatnia majd. Akkor meg játszhatna eleget. Most a válogatottban is az ő posztján tolta, nem is olyan rosszul. Rakitic helyett én inkább hoznám SR-t vagy Rafinhát, Denis túl támadó szellemű az ő posztjához, és nem is védkezik olyan jól, mint a másik két csikó.

Vidal meg elvileg nem megy, de Lucho valamiért nagyon kiakadt rá tavaly, az egyértelműen látszott. Most az előszezonban majd lesz alkalma talán javítani.. Bár én azt se bánnám, ha SR épülne be jobbhátvédnek, ősszel rangadókon is marha jól játszott azon a poszton, legalábbis a felhozatalhoz képest. Nem lenne sose a poszt legjobbja nyilván, de a Bilbao ellen pl nagyon jól és hasznosan tolta, támadásban jó volt, mellé rendre vissza is ért, ez meg akár azt is jelentheti, hogy Rakitic többet támadhat. Úgyhogy egyelőre én inkább őket próbálnám ki 1 évig, mint hogy Bellerínt hozzam kb 60 millióért.. KH-nek hoznám inkább Marquinhost, aztán ha mindkét játékos becsődölt, akkor vele még ki tudjuk húzni, aztán jöhet a Valenciás srác akár télen, vagy nyáron Bellerín, passzolom. De most még nem adnék ki nagy pénzeket arra a posztra.

Plusz hír, hogy Viettot felajánlotta az ügynöke elvileg a Barcának, mi meg lehet rá is repülünk.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. június 3., péntek 12:04

pheco írta: Engem az idegesített, hogy szinte az összes Barcás szídta, hogy milyen rossz formában van. Erre a Clásicókat szinte hiba nélkül hozta le. Cé is általában megizzadt vele rendesen(semmi buzulás, buzulás az nuku :mrgreen: ) Én is örülök, hogy elhúzza a csíkot.

mondjuk tavasszal pont vakon volt, Cé góljánál is mit csinált, azóta röhögök :mrgreen: (kínomban)

Amúgy nehéz lesz pótolni,előrejátékban nagyon sokat adott, hátul már nem volt olyan stabil mostanában,mint régebben, de panasz szerintem nem lehetett rá.
LE első évének tavaszán,meg előtte évben volt offon, egyébként magas szinten játszott mindig.
Szerintem most is top 5 a posztján, bár lehet elfogultság. (de most tényleg, kb Carvajal,Juanfran azok,akiket elé tennék a posztján)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 11:59

Jó volt ellenünk.
Olyasmi lehetett nála, mint nekünk Guti :D
Kis-közép csapatok ellen rendre szar. Ellenük meg felpörgött klasszis szintre.
ZIDANE

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 3., péntek 11:58

Toti írta: harmadik meg, örülök, hogy alves elmegy és nem kell néznem. engem idegesített, pedig alapjáraton bírom, de legalábbis nincs bajom az ilyen nem egyszerű figurákkal, de az a baj, hogy dani ezt túltolta és átment kreténbe nagyon sokszor. ja meg sztem gyengülnek is, neki jót tett LE érkezése.
Engem az idegesített, hogy szinte az összes Barcás szídta, hogy milyen rossz formában van. Erre a Clásicókat szinte hiba nélkül hozta le. Cé is általában megizzadt vele rendesen(semmi buzulás, buzulás az nuku :mrgreen: ) Én is örülök, hogy elhúzza a csíkot.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 3., péntek 11:55

Toti írta: ja, másik meg, valahol olvastam, hogy aleix vidalt már adná is el a barca? ebben lehet igazság? az úgy nagyon komoly.
Sok lehet benne az igazsag. Vidal elkepesztoen latvanyosan mellozve lett, 1-2 bemutatkozo meccsnel talan nem is jatszott tobbet. Nem tudni mi van a hatterben -rossz hozzaallas, osszeveszett az edzovel, stb- de egyelore nagyon nem kezdtek meg a beepiteset. Mondjuk szerintem o kozel sem akkora asz hogy kezdo legyen a Barcaban. Mondjuk arra nem vennek merget hogy eladjak, akkor alig marad vedojuk.
JUANITO MARAVILLA

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. június 3., péntek 11:49

egyébként rohadt ügyes gyerek a denis suarez, és mondanám, hogy jól járt vele a barca, dehát a kupában a 32 között játszani fog aztán annyi.

LE a büdös életben nem fogja lecserélni az első hármas egyik emberét sem, persze majd ha épp olyan a meccs akkor rakitic helyett nem rafinha vagy sr jön, hanem majd ő.

ja, másik meg, valahol olvastam, hogy aleix vidalt már adná is el a barca? ebben lehet igazság? az úgy nagyon komoly.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 3., péntek 11:46

KAG írta:
Valenciaba is csak kölcsön adtuk?
Nekem teljesen úgy volt meg, hogy eladtuk. :hmmm:
Csak kolcson, igen.
JUANITO MARAVILLA

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 11:10

úristen de amatőr brigád ez a villarreal :lol: :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 3., péntek 11:08

BBeno írta:azt nem tudom hogy csinálta a barca de olcsóbban vette vissza denis suarezt a villarrealtól mint amennyiért eladták nekik...

így viszont rájuk kéne sózni cserisevet. úgy is most lyukas a balszél.
Szerintem rkkurtak a szerződést. 50% járt idén a barcanak az eladási árból. Lehet 7 milla volt a visszavásárlási ár, de nem kötötték ki, hogy abból a Barca ne kapjon. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 10:04

BBeno írta:azt nem tudom hogy csinálta a barca de olcsóbban vette vissza denis suarezt a villarrealtól mint amennyiért eladták nekik...

így viszont rájuk kéne sózni cserisevet. úgy is most lyukas a balszél.

Valenciaba is csak kölcsön adtuk?
Nekem teljesen úgy volt meg, hogy eladtuk. :hmmm:

Előző nyáron kellett volna eladni. Akkor még bőven le lehetett volna gombolni belőle 10-15-20 millió eurot.
Szerintem jelenleg 10 fölött nem nagyon vinné senki.
ZIDANE

Vissza: