Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azt nem tudom hogy csinálta a barca de olcsóbban vette vissza denis suarezt a villarrealtól mint amennyiért eladták nekik...
így viszont rájuk kéne sózni cserisevet. úgy is most lyukas a balszél.
így viszont rájuk kéne sózni cserisevet. úgy is most lyukas a balszél.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem tudom, ki írt ilyet, de az elég vakon van, főleg, hogy nem is egy poszt a két játékos.Realista24 írta:Bartra >>> Carvajal
Majd megoldja, calma.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mindegy hogyan hívják, jobb, mint bármelyik Realos fiatal. Cuenca, Bartra, Montoya, Krkić
Alves távozása meg futballünnep. Végre eltakarodik Spanyolországból.
Alves távozása meg futballünnep. Végre eltakarodik Spanyolországból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De, Montoya > Carvajal és Bartra > Varane voltsebydani írta:Az nem Montoya volt?Realista24 írta:Bartra >>> Carvajal
Majd megoldja, calma.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az nem Montoya volt?Realista24 írta:Bartra >>> Carvajal
Majd megoldja, calma.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na izgulunk Messiért ? Legalább megborotválkozhatott volna
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bartra >>> Carvajal
Majd megoldja, calma.
Majd megoldja, calma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az az igazsag hogy Alves azert meg most is kepes szinte potolhatatlan teljesitmenyre. Bellerin? Vidal? Roberto? Hagyjuk mar. Esetleg ha Cancelot valoban elhozzak o bevalhat, de egyebkent biztos gyengulnek. Nem talalnak meg egy olyan jobb bekket aki ennyire jo kicsiben, ilyen nagy munkabirasu es ennyire tudja segiteni a tamadasokat.eReMA írta:
Egyetértek, de nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy sem. Igazából Alves leszállóágban van, ha sikerül belenyúlniuk egy jó igazolásba és erősödnek, akkor nem járunk jól.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Egyetértek, de nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy sem. Igazából Alves leszállóágban van, ha sikerül belenyúlniuk egy jó igazolásba és erősödnek, akkor nem járunk jól.dzsi91 írta:Ritka irritáló volt a csávó
Ráadásul bárkit is igazolnak, valószínűleg csak idő kérdése lesz, hogy mikorra utálom meg, úgyhogy ugyanott leszek. Csak asszimilálódnia kell a többséggel, és kész is a baj.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ritka irritáló volt a csávó, örülök hogy lèp, mondjuk jobb lett volna ha délamerikáig meg sem áll.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sportigazgató mondta ma, meg azt is, hogy Masch-al még tárgyalnak, jó esély van a maradására.eReMA írta:Ez kire vonatkozik (a sok közül )? Alves?Realista24 írta:Na, egy suttyóval hivatalosan is kevesebb.
Melyik hivatalos oldalon van fent?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
eReMA írta:Ez kire vonatkozik (a sok közül )? Alves?Realista24 írta:Na, egy suttyóval hivatalosan is kevesebb.
Alves az...NSO is irta.
a klubnal valami nagyfonok mondta asszem valami sajtotajekoztato felen nemtom pontosan de officiale
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ez kire vonatkozik (a sok közül )? Alves?Realista24 írta:Na, egy suttyóval hivatalosan is kevesebb.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, egy suttyóval hivatalosan is kevesebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem családon belül van kisebbségi komplexusa, az asszony ismertebb, nagyobb sztár, valamivel neki is ki kell tűnni. Mert az eredménysor megvan, de a balhékon túl soha nem kerül szóba.
Nem illik.
Re: Real Madrid vs Barcelona
Elfogadom ez is lehet az igazság és lehet közelebb is áll mint az én verzióm
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg csak egyszerűen buta, és feltűnési viszketegsége van, ergo nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda valakinek, ne szóljon be, és ne tegyen vérlázító kijelentéseket. Kisebbség érzet a katalán történelem miatt? Hiszen nem régiben a saját "faját" kisebbségezte le, amikor az Espanyol ellen játszottak... egy katalán, katalánokat kisebbségezett le... akkor mi ez a kisebbségi komplexus? Egyszerűen olyan ember, aki... mint Cartmen a South Parkból, nem bírja ki, hogy ne köcsögösködjön. Ennyi szerintem.Lopo1 írta:Tehát összefoglalva pl a Piqué effektusnál úgy gondolom hogy tényleg az eredmények amiket ő elért amiatt neki semmi de semmi kisebbségi komplexusa nem lehet ez szerintem valami katalán érzés lehet ami munkálkodik benne a történelem miatt. Amit vagy átvesz valakik agy nem. Mert vitathatatlan a katalán média, elnök többet foglalkozik a Fehér oldallal mint fordítva. És azt gondolom hogy valaki a pályán nem szimpatikusan viselkedik azt azzal nem lehet összekeverni ha valaki a másik oldalnak szurkál oda folyamatosan.
Én úgy gondolom hogy ez a csapat 10-15%-ról mondható el aki sztenderden veletek foglalkozik. Az egyik Piqué aki tényleg már átesett a ló túloldalára és már a szurkálodást átlépve mint egy gyerek aki féltékeny a tesójára ( valamiért) állandóan bántja a tesót csak hogy bizonygassa, hogy ő mégpedig jobb mint Ő. Pedig aztán sokkal okosabban tenné ha szép csendben tenné a dolgát, mivel az ő generációja, amikor ő ténylegesen a pályán tudott tenni a sikerért a Barcánál nincs sikeresebb csapat (még persze ez változhat amíg szögre akasztja a csukát ). De ezek tények. Daniel Alvest azért nem rakom ebbe a csoportba mert ő egy végtelenül egyszerű fickó aki ha a MU-ba játszana akkor a City-nek szólogatna be...egyszerűen őt ebből a szempontból nem tudom számításba venni...bocsánat ha ezzel egy Dani Alves fant megsértek de természetesen a játéktudását elismerem mert az elvitathatatlan. Ez amit mondtok ez a komplexus mint jelenség szerintem is él én is úgy érzem de én úgy gondolom hogy ez a katalán népbe van benne nem kifejezetten a Reallal szemben hanem Spanyolországgal. A történelmüket nem ismerem bevallom de biztos voltak olyan időszakok a katalánok idejében amikor nem éppen Spanyolország legünnepeltebb népcsoportja volt. De ezt én Magyarországon nem tudom eldönteni, egyszerűen nem tudom átérezni, hogy egy katalán fejébe lelkébe mi játszodik le ha Spanyolországra és akár a Real Madridra gondol. A volt bolgár kiválóságunk megnyilvánulásai pedig kritikán aluliak amellett hogy egy világklasszis labdarúgó volt az agyáról ez nem mondható el...De én úgy gondolom amit ez a b*rom csinál nyilvánosan azt a legtöbb normális játékos ( Ter Stegen, Bravo, Sergi Roberto, Busi, Iniesta, Bartra, Rafinha, MSN és még sorolhatnám) szerintem vagy teljesen hidegen hagyja vagy netán még zavarja ismert ő neki ez nem fér bele az értékrendjébe. Az már más kérdés hogy ezt az embert ki engedi mikrofon közelébe és még hagyja is hogy úgy nyilatkozzon mint egy ...(nem is találok rá jelzőt komolyan ) Tehát összefoglalva pl a Piqué effektusnál úgy gondolom hogy tényleg az eredmények amiket ő elért amiatt neki semmi de semmi kisebbségi komplexusa nem lehet ez szerintem valami katalán érzés lehet ami munkálkodik benne a történelem miatt. Amit vagy átvesz valakik agy nem. Mert vitathatatlan a katalán média, elnök többet foglalkozik a Fehér oldallal mint fordítva. És azt gondolom hogy valaki a pályán nem szimpatikusan viselkedik azt azzal nem lehet összekeverni ha valaki a másik oldalnak szurkál oda folyamatosan. Itt pl Jordi Alba, Busi, Neymar, Suarez négyesre gondolokdzsi91 írta:Lopo1
Általánosítás azért megy mert a nagy többség 80% ilyen, most mondhatod hogy a hasamra ütöttem és túlzok de tényleg ilyenek,nézz körbe forumokon médiában stúdiókban tr is rá fogsz jönni.A nem elmebeteg barcások mindig megkapták itt a kellő tiszteletet.Ne is vegyék magukra amikor általánosítunk mert ők a ritka kivételek közé tartoznak.
+nálatok nem csak a szurkolókkal van gond, elnökök játékosok ex játékosok mind mind bizonyítja évről évre a komplexusukat amiről írunk folyamat.