Én úgy gondolom hogy ez a csapat 10-15%-ról mondható el aki sztenderden veletek foglalkozik. Az egyik Piqué aki tényleg már átesett a ló túloldalára és már a szurkálodást átlépve mint egy gyerek aki féltékeny a tesójára ( valamiért) állandóan bántja a tesót csak hogy bizonygassa, hogy ő mégpedig jobb mint Ő. Pedig aztán sokkal okosabban tenné ha szép csendben tenné a dolgát, mivel az ő generációja, amikor ő ténylegesen a pályán tudott tenni a sikerért a Barcánál nincs sikeresebb csapat (még persze ez változhat amíg szögre akasztja a csukát ). De ezek tények. Daniel Alvest azért nem rakom ebbe a csoportba mert ő egy végtelenül egyszerű fickó aki ha a MU-ba játszana akkor a City-nek szólogatna be...egyszerűen őt ebből a szempontból nem tudom számításba venni...bocsánat ha ezzel egy Dani Alves fant megsértek de természetesen a játéktudását elismerem mert az elvitathatatlan. Ez amit mondtok ez a komplexus mint jelenség szerintem is él én is úgy érzem de én úgy gondolom hogy ez a katalán népbe van benne nem kifejezetten a Reallal szemben hanem Spanyolországgal. A történelmüket nem ismerem bevallom de biztos voltak olyan időszakok a katalánok idejében amikor nem éppen Spanyolország legünnepeltebb népcsoportja volt. De ezt én Magyarországon nem tudom eldönteni, egyszerűen nem tudom átérezni, hogy egy katalán fejébe lelkébe mi játszodik le ha Spanyolországra és akár a Real Madridra gondol. A volt bolgár kiválóságunk megnyilvánulásai pedig kritikán aluliak amellett hogy egy világklasszis labdarúgó volt az agyáról ez nem mondható el...De én úgy gondolom amit ez a b*rom csinál nyilvánosan azt a legtöbb normális játékos ( Ter Stegen, Bravo, Sergi Roberto, Busi, Iniesta, Bartra, Rafinha, MSN és még sorolhatnám) szerintem vagy teljesen hidegen hagyja vagy netán még zavarja ismert ő neki ez nem fér bele az értékrendjébe. Az már más kérdés hogy ezt az embert ki engedi mikrofon közelébe és még hagyja is hogy úgy nyilatkozzon mint egy ...(nem is találok rá jelzőt komolyan ) Tehát összefoglalva pl a Piqué effektusnál úgy gondolom hogy tényleg az eredmények amiket ő elért amiatt neki semmi de semmi kisebbségi komplexusa nem lehet ez szerintem valami katalán érzés lehet ami munkálkodik benne a történelem miatt. Amit vagy átvesz valakik agy nem. Mert vitathatatlan a katalán média, elnök többet foglalkozik a Fehér oldallal mint fordítva. És azt gondolom hogy valaki a pályán nem szimpatikusan viselkedik azt azzal nem lehet összekeverni ha valaki a másik oldalnak szurkál oda folyamatosan. Itt pl Jordi Alba, Busi, Neymar, Suarez négyesre gondolokdzsi91 írta:Lopo1
Általánosítás azért megy mert a nagy többség 80% ilyen, most mondhatod hogy a hasamra ütöttem és túlzok de tényleg ilyenek,nézz körbe forumokon médiában stúdiókban tr is rá fogsz jönni.A nem elmebeteg barcások mindig megkapták itt a kellő tiszteletet.Ne is vegyék magukra amikor általánosítunk mert ők a ritka kivételek közé tartoznak.
+nálatok nem csak a szurkolókkal van gond, elnökök játékosok ex játékosok mind mind bizonyítja évről évre a komplexusukat amiről írunk folyamat.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ajjj tegnap lemaradtam erről a gyöngyszemről. Pedig úgy imádom őket olvasni.
De nagy troll volt, aki átírta a hsz-eket.
De nagy troll volt, aki átírta a hsz-eket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na de az ideit mindenki tudja hogy lesgolal nyertuk.Perez meg fogadott Juanfrannal hogy nem tudja eltalálni a kapufát...ès Don Quijote nyert.Mi legyűrtük őket 2 döntőn és egy bl párharcban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akinek nem inge....a többit leírta dzsi.Lopo1 írta:Nagy részével egyetértek amit leírtál R.M.C.F. Mert a legtöbb része az tény de azt hogy állandóan csak az általánosítás megy hogy minden Barca szurkoló ilyen az kicsit bánt... Nem hiszem hogy mindenki így gondolkodik sőt ebben biztos vagyok hogy nem és a Real szurkolok között is vannak ugyanolyanok akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek mint ezek a Barca szurkolok akiket te emlitettel én ezt inkább emberi tulajdonságnak nevezném egyszerűen képtelen elfogadni és elviselni ha a másik valamibe rövid vagy hosszabb tavon sikeresebb és egyszerűen rosszat akar szimplán a másiknak és azért jön nevetséges teljesen helytelen kifogásokkal. És erre szerintem mind a két oldalon találhatunk példát hogy hol van több és kevesebb azt rá bízom mindenkire . De úgy gondolom hogy ezek akik így beszélnek nem azért mert például ok annyira át lennének itatva a Barcelona szellemével...hanem ahogy írtam ok ilyenek is az életben bármi is legyen a téma... Kar ezen rágódni én úgy gondolom egy Barcasnak is elég gaz ha savanyú a szoló egy duplázós év után... És fordítva is ha egyáltalán van ilyen Real Madrid szurkoló akinek az ez az év után az várjuk izgatottan a következő szezont és reméljük ugyanilyen kiélezett izgalmas csörték lesznek a két csapat között mint ebben az évben addig is Hajra Magyarok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lopo1
Általánosítás azért megy mert a nagy többség 80% ilyen, most mondhatod hogy a hasamra ütöttem és túlzok de tényleg ilyenek,nézz körbe forumokon médiában stúdiókban tr is rá fogsz jönni.A nem elmebeteg barcások mindig megkapták itt a kellő tiszteletet.Ne is vegyék magukra amikor általánosítunk mert ők a ritka kivételek közé tartoznak.
+nálatok nem csak a szurkolókkal van gond, elnökök játékosok ex játékosok mind mind bizonyítja évről évre a komplexusukat amiről írunk folyamat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogynem, látod, hogy hetty is visszajött már harmincszor.kanye írta:De minek reagáltok ezekre? Ha a kutya nem foglalkozna velük, be se regelnének.
Mondjuk az kemény, hogy csak ezért átjönnek megmondóemberkedni, sok életük lehet.
MONDJUK ARRA MEGINT KUMMÁRA NEM EMLÉKSZIK SENKI, HOGY MEGMONDTAM, HOGY KITESZEM AZT IS AKI REAGÁL EZEKRE A GYÖKEREKRE. TÖBBET NEM SZÓLOK.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De minek reagáltok ezekre? Ha a kutya nem foglalkozna velük, be se regelnének.
Mondjuk az kemény, hogy csak ezért átjönnek megmondóemberkedni, sok életük lehet.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Irigység nagy úr sajna, most erre mit lehet mondani? magát égeti be, süt a hozzászólásából az irigység.. meg a többi pár száznak a túloldalon tisztelet a kivételnek
Nagy részével egyetértek amit leírtál R.M.C.F. Mert a legtöbb része az tény de azt hogy állandóan csak az általánosítás megy hogy minden Barca szurkoló ilyen az kicsit bánt... Nem hiszem hogy mindenki így gondolkodik sőt ebben biztos vagyok hogy nem és a Real szurkolok között is vannak ugyanolyanok akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek mint ezek a Barca szurkolok akiket te emlitettel én ezt inkább emberi tulajdonságnak nevezném egyszerűen képtelen elfogadni és elviselni ha a másik valamibe rövid vagy hosszabb tavon sikeresebb és egyszerűen rosszat akar szimplán a másiknak és azért jön nevetséges teljesen helytelen kifogásokkal. És erre szerintem mind a két oldalon találhatunk példát hogy hol van több és kevesebb azt rá bízom mindenkire . De úgy gondolom hogy ezek akik így beszélnek nem azért mert például ok annyira át lennének itatva a Barcelona szellemével...hanem ahogy írtam ok ilyenek is az életben bármi is legyen a téma... Kar ezen rágódni én úgy gondolom egy Barcasnak is elég gaz ha savanyú a szoló egy duplázós év után... És fordítva is ha egyáltalán van ilyen Real Madrid szurkoló akinek az ez az év után az várjuk izgatottan a következő szezont és reméljük ugyanilyen kiélezett izgalmas csörték lesznek a két csapat között mint ebben az évben addig is Hajra Magyarok
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Latszik hogy 10 eves vagy, annak orulj hogy lattad a Barcelona csillogasat, beleszulettel a legsikeresebb korszakba, de ha mar ennyire ismered a wikipediat, nezzel vissza nehany olyan eredmenyt, ahol epp mi oktattuk a barcat, gondolom olyan fiatal vagy hogy a sorfalra mar nem is emlekszel, igaz?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szép volt R.M.C.F
Bl döntőket gálálzva? oké dobjátok ide a Juvét vagy a Mu-t meg látjuk hány gombócot kapnak.
Ha már a sorsoláson vergődtök, azt azért tegyük már hozzá,hogy ebben a 2 döntőben a lehető legnehezebb elenfelet gyűrtük le 2szer.Bayern és a barcával is százszor inkább döntőznék mint Simeone csapatával.
Az elmúlt 3 évben 3 nagy "döntőt bukott a barca matracék ellen.Egy bajnoki döntőt és 2 bl párharcot.
Mi legyűrtük őket 2 döntőn és egy bl párharcban.Ha tavaly nem verjük le őket akkor calszeg ők várnak titeket a döntőben , megnéztem volna azt a gálát
világ szégyene amúgy a barcás társadalom, amíg nem jelentek mrg ilyenek nem voltak.50 évig senki nem akarta elvenni a bek győzelmeinket, érdekes hogy pont ez a szégyen gárdiola társadalomnál van ez,pont amikor a 11esek sem érnek semmit és eg gólpassz jobb mint egy gól.
Mi mindig minden körülmények között hatalmasak vagyunk m, ha csőd közelben vagyunk akkor sem szabad leírni minket,ha félévkor cserélünk edzőt akkor sem,Nyertünk bl-t dominálva végigszopatva európát,nyertűnk kúszca mászva, izzadtsággal...ez a nagyság nem az ha csak akkor képes nyerni valaki ha minden szép és jó.
De amúgy ennél a szábalmas vergődésnél semmi sem bizonyítja jobban hogy maguk sem hiszik el hogy a 2 kupájuk többet ér mint a bl.
Pl én nem tartom megérdemeltnek a bajnoki címüket mégsem vergődok mert pont leszarom, a csapatom trófeáját fontosabbnak tartom és így nem is tudok idegeskedni az ő kupájikon.
Rendesen elcsesztük a bulijukat
Bl döntőket gálálzva? oké dobjátok ide a Juvét vagy a Mu-t meg látjuk hány gombócot kapnak.
Ha már a sorsoláson vergődtök, azt azért tegyük már hozzá,hogy ebben a 2 döntőben a lehető legnehezebb elenfelet gyűrtük le 2szer.Bayern és a barcával is százszor inkább döntőznék mint Simeone csapatával.
Az elmúlt 3 évben 3 nagy "döntőt bukott a barca matracék ellen.Egy bajnoki döntőt és 2 bl párharcot.
Mi legyűrtük őket 2 döntőn és egy bl párharcban.Ha tavaly nem verjük le őket akkor calszeg ők várnak titeket a döntőben , megnéztem volna azt a gálát
világ szégyene amúgy a barcás társadalom, amíg nem jelentek mrg ilyenek nem voltak.50 évig senki nem akarta elvenni a bek győzelmeinket, érdekes hogy pont ez a szégyen gárdiola társadalomnál van ez,pont amikor a 11esek sem érnek semmit és eg gólpassz jobb mint egy gól.
Mi mindig minden körülmények között hatalmasak vagyunk m, ha csőd közelben vagyunk akkor sem szabad leírni minket,ha félévkor cserélünk edzőt akkor sem,Nyertünk bl-t dominálva végigszopatva európát,nyertűnk kúszca mászva, izzadtsággal...ez a nagyság nem az ha csak akkor képes nyerni valaki ha minden szép és jó.
De amúgy ennél a szábalmas vergődésnél semmi sem bizonyítja jobban hogy maguk sem hiszik el hogy a 2 kupájuk többet ér mint a bl.
Pl én nem tartom megérdemeltnek a bajnoki címüket mégsem vergődok mert pont leszarom, a csapatom trófeáját fontosabbnak tartom és így nem is tudok idegeskedni az ő kupájikon.
Rendesen elcsesztük a bulijukat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyszerre hajtok az év fórumozója címre és az év balfaszára...lebuktam.nmate írta:Van egy film...Fight club...nekem gyanús vagy öregziro4vr írta:De miért mindig velem jön? Ijesztő ez a törődés.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
:DdddddRemy írta:Mert 11-et nem tud mutatni.overtheworld írta:Pique is ötöst formálva köszön Arbeloának is, tudjuk miért.
Birom ahogy vergodik. Istenem
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van egy film...Fight club...nekem gyanús vagy öregziro4vr írta:De miért mindig velem jön? Ijesztő ez a törődés.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert 11-et nem tud mutatni.overtheworld írta:Pique is ötöst formálva köszön Arbeloának is, tudjuk miért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Kicsi a pöcsöm, hiába nyújtogatom, nem tud megnőni. Ez azért van mert egy kis csíkszemű barszas filippinó volnék aki sokat fogyaszt fosi kefirjéből?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára overtheworld 2016. május 31., kedd 23:37-kor.
overtheworld írta:Közben rájöttem hogy Ti a 24. Bajnoki címet mar a 80as évek végen megnyertetek, mi meg csak most. Bocsánat de csak Messi óta nézek focit.
rekt.