Realista24 írta:Egy Real szurkolónak illene tudni, hogy pl. mit csinált velünk évekig a Barca, mit nem csináltunk 7 évig zsinorban a BL-ben, stb.
7 évig azt csináltuk a BL-ben, amit vele is, nem nyertük meg. Leszarom, hogy 15. lettünk vagy ötödikek, a bl-ben csak a győzelem számít egy Real Madridnál. Egy PSG-nek előrelépés a legjobb négy, nekünk nem.
Én is tudok, szoktam is szélsőséges lenni, de azért megpróbálom keverni a racionálitással és objektivitással. Nem konkrétan neked szól ez a hsz, de majd a végén visszatérek rá.
Szóval José előtt pofozógépnek számítottunk a Copa del Rey-ben (1993-ban nyertünk utoljára), a bajnokságban a Barca ellen nem hogy ellenszerünk nem volt, már a sípszó előtt tele volt a gatya mindenkinél. BL-ben 7 évig a legjobb 16-ig jutottunk, volt pénz, voltak elit, top játékosok, ennek ellenére nagy betűs szégyent kellett évről évre megélni. Mou gyakorlatilag 2 éven belül hozta helyre az elmúlt évek kilátástalanságát, folyamatosan kopogtattunk a BL döntő kapuján, közben a Barca-egyeduralmát is megtörtük, nem utolsó sorban az egyetlen ember volt hosszú évekre visszamenőleg aki nem seperte szőnyeg alá a problémákat, mondhatnám úgy is, nem csak egy báb volt a kirakatban. Ebből a mai napig profitálunk, kérdés, hogy meddig tart ez az állapot és tér vissza Madridba a politika. Nem volt tökéletes, korábban írtam már hogy volt nem egy baklövése. Egyébként emlékszik még itt bárki a 121 gólos 100 pontos bajnoki címre az anti-kontra-bunkerfocival? Lefogadom, nem sokan....
Mourinho nem messiás és lehet más edző is képes lett volna rá, leírom a közhelyt hogy volt előtte is RMA és utána is lesz, de az érdemeit elvitatni?
Elsősorban nem is azért pötyögtem hogy megtérítselek, vagy bárki mást, van már annyi tapasztalatom az itteni fórum életben, hogy tudom, a legtöbb hozzászóló annyira makacs hogy a végletekig csűri-csavarja hogy a saját nézőpontja ne sérüljön, de a rengeteg kósza vélemény nagyon visszataszító, amiknek a 90%-a azért születik, hogy a másik szemében jó fej legyen, ne mondjon ellent a többségnek, és társai... Esetleg motoszkál valahol mélyen benne saját vélemény, de fogalma sincs hogyan fogalmazza meg. Akinek ne inge ne vegye magára, nem célom senkit megbántani, de hogy a legtöbb vita - már ha lehet annak nevezni - fekete-fehér üzzemmódban megy, szomorú...