Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 23., szerda 23:34

Támadásokhoz pedig nem tesz hozzá sokat. Benzemával együtt nem a kezdőbe valóak. Első félidőben a francia labdát sem kapott, a társak nem vették észre, mintha nem bíznának benne. Másodikban megmutatkozott, hogy miért.
+1.

csak annyit hogy szerintem khedira túl sokszor is szeretne hozzátenni a támadásokhoz. és látjuk milyen eredménnyel..
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. október 23., szerda 23:31

Vidalnak voltak érdekes megmozdulásai, de annyit, és olyan jól melóztak Pogbával a középpályán, hogy miattuk nem volt szinte egy épkézláb támadnunk sem. Újra a középpályán vertek meg minket. Illarramendinek kellett elvégeznie a piszkos munkát. Modric ma gyengébb volt, Khedira pedig a szokásos. Nem mondom, hogy nem hasznos, védekezik is, csak nem elég effektíven. Támadásokhoz pedig nem tesz hozzá sokat. Benzemával együtt nem a kezdőbe valóak. Első félidőben a francia labdát sem kapott, a társak nem vették észre, mintha nem bíznának benne. Másodikban megmutatkozott, hogy miért.
Ronaldo a góljain kívül újra picit öncélúan játszott, de ilyen statok mellett ezt el kell nézni. Minden valamire való csapatnak el kell bírnia legalább egy ilyen játékost. Di Maria nálam a legjobb madridi (CR-t két gólja ellenére sem éreztem az igazinak), újfent hasznos, harcias volt. Ezeket a kapkodásokat pedig soha nem fogja levetkőzni. Védelmünk elég jól működött, a bekapott gólnál Khedira maradt le csúnyán Pogbáról.
Amíg nem rakjuk rendbe a középpályát, bizony döcögni fog a gépezet. Ha meg is lesz az egyensúly, az sem biztos, hogy egyből sziporkázó játékot fog hozni. A három pont a fontos, kár, hogy beárnyékolja a felesleges és szigorú piros lap. Ugyanakkor Chiellini roppant gyenge napot fogott ki.
A Real Madridnak mindig is rágós falat lesz a Juve, nem is sikerül mindig lenyelni.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 23:30

dannen írta:
R.M.C.F írta: A real 11ese jogos volt,annyi még hogy az sárga lap is egyben,és amikor ronaldo kiakart bújni chiellini mellett,megvolt az ütemkülönbség,az olasz szabálytalan volt,még pedig sárgalaposan....tehát második sárga lett volna a korrekt folyamat.

nem volt előtte sárgája tudtommal.

A 11 es az sárgás volt,de nem kapta meg érte. Egy nyakánál lerántás,MINDENHOL SÁRGA .
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 23., szerda 23:26

Erdekes hogy nemreg meg olyanokat lehetett olvasni hogy orulhetunk ha a Juve ellen 1 pontot hozunk, erre mar megvan harom. Mostmeg az a baj hogy nem alaztuk szarra-romma oket... Na erre mar nem is erdemes mondani semmit.

Hetvegen sorsdonto rangado lesz, ennek fenyeben kis erobefektessel lehoztuk a tokeletes eredmenyt, ami minden bizonnyal eldontotte a tovabbjutasunkat a csoportbol. Inkabb oruljetek.

Benzema mellett azert nem tudok szo nelkul elmenni. Joideje ugytunik nekem mintha direkt bizonyitani akarna hogy mennyire nincs helye a Real csatarposztjan. Amit muvel az a 9-es poszt megcsufolasa, meghozza mesteri szinten.... Nem erdekelnek a szokasos kifogasok. Ez qrvagyenge.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 23:25

Nos, vegyük sorrendben.
Sallói: real ellenesen nyomta végig,sok ostobaságot ugatott,végig lehetett érezni rajta az unszimpátiát.
Nála bale 120 millió euró volt(91), helye nincsen(még alig játszott honnan tudná hogy van e helye),baloson kellene játszania de ott van CR(évek óta nem játszik bal oldalon).Meccs előtt is és félidőben is özilezett(ez ma a legnagyobb antirelos lehetőség).Tovább nem megyek,tudatlan,pedig szokott jó dolgokat meglátni régebben.

A real játéka nem jó, éretlen,arctalan.....de ez szerintem csak átmeneti állapot,a csapat lelke(kp) tök új. Khedira meg netto emberhátrány.

A juve összeszokott csapat,a kp-a brutál jó. Caceres meg az elmúlt 10 év legjobb barca védője,de belőle nem csináltak cirkuszt amikor lepattintották,holott ez blama nem özil.

Salloinál azt vártam hogy vidal 11esénél mellette kardoskodik....ez volt az egyetlen amivel még megtudta volna koronázni az estémet. Egy szakmailag nem buta véleménye volt,az pedig hogy Iker védetése ebben a formában rizikó.

Iker örült a gólunknak,de lehet csak tippmixxelt azért.......az elején volt egy ikeres védése,de a gólban azért kicsit talán benne volt.PONT ELÉJÜK PATTANT.

Benzema nagyon kevés volt,lassan morata kezd meggyőzni hogy többet ér ha ő játszik.Ráadásul benz kihagyta a meccs ziccererét amivel lezártuk volna ez estét. Előbb le kellett volna hoznia.

A real 11ese jogos volt,annyi még hogy az sárga lap is egyben,és amikor ronaldo kiakart bújni chiellini mellett,megvolt az ütemkülönbség,az olasz szabálytalan volt,még pedig sárgalaposan....tehát második sárga lett volna a korrekt folyamat.

A real első gólja iszonyat szép gól volt,az ütempassz,a beindulás,és ahogy CR nem odanézve "érezte" mikor kell megtolnia,majd kisodródva,még alátudott nyesni(semmilyen más rúgásfajtánál nem ment volna be az ott).....

Marcelo ma gyenge volt,de ebben az is közrejátszik,hogy caceres egy nagyon komoly védő....ronaldo is sokat mozgott le róla befelé,mert a széleket nagyon lezárja,gyors,jól szerel.....

Ez a 4-3-3 idővel jó lesz,de egyelőre még összevisszaság van,kevés a mozgás,és nem is jók az ütemek.

Dm meg.....elveszitette,majd pont le akartam szidni,erre lehajtja az ellenfelet és visszaszerzi...... :agree: nem mint özil tavaly,aki az elmúlt 40 év legjobbja.

A juve jó volt,de ez várható is volt,a bajnokság nem számit,ez a bl...itt mindenki másképpen áll oda.
"A Sky épp most kockázza ki Vidal esetét, amikor a fűcsomóban esett el: rossz hírünk van - 11-es volt, Illaramendi alig észrevehetően rátaposott a sarkára. Hihetetlen, de igaz. Vialliék persze kiemelik, hogy ezt élőben szinte lehetetlen volt észrevenni." - Bianconeri blog
Ha esetleg hozzá is ért,akkor háromnegyed órával előtte amikor még ment a bemelegités.......vidal esése előtt másodpercekig senki sem ért hozzá.....el akart esni,ha hozzá is értek,nem attól esett el.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 23., szerda 23:15

"A Sky épp most kockázza ki Vidal esetét, amikor a fűcsomóban esett el: rossz hírünk van - 11-es volt, Illaramendi alig észrevehetően rátaposott a sarkára. Hihetetlen, de igaz. Vialliék persze kiemelik, hogy ezt élőben szinte lehetetlen volt észrevenni." - Bianconeri blog
jól is néznénk ki :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. október 23., szerda 23:14

Ezzel a játékkal félek nem sok keresnivalónk lesz a hétvégén.
A meccs pozitívuma a 3 pont és CR. 7 gól 3 meccsen..beteg az ember. :salute:
A tizi teljesen jogos volt a kiállítás túlzás, bár nem értem Chiellinit ha már mindenáron csak CR-re koncentrált a labda helyett, akkor miért nem rángatta a mezét vagy a karját, miért pont az arcába mászott bele...?!
Viszont hozzá tartozik az igazsághoz h Vidalnak már ki se kellett volna jönnie a 2. félidőre, szal nem reklamálhatnak túlzottan a Juvénál, miután a chilei kb. 5 sárgáért megdolgozott a meccsen.
Benzema meg... :( csak azért nem ő a meccs bohóca, mert volt egy nála is nagyobb a pályán Vidal személyében...ez az ember ma kabaré volt. :lol: a tizi reklamálás epic volt.
A Sky épp most kockázza ki Vidal esetét, amikor a fűcsomóban esett el: rossz hírünk van - 11-es volt, Illaramendi alig észrevehetően rátaposott a sarkára. Hihetetlen, de igaz. Vialliék persze kiemelik, hogy ezt élőben szinte lehetetlen volt észrevenni."
Alig észrevehetően...ez jó. :lol:
Nekem is van egy rossz hírem, addig kb. 3szor kellett volna kiállítani, a teljes második félidőt ajándékba kapta.

Cris7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. október 23., szerda 23:11

___Samy___ írta:vidalon beszartam :lol: :lol:
belerúg a földbe és 11-est reklamál, én még ilyet nem éltem :lol:
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'

Veni, Vidi, Vici.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 23., szerda 23:10

Pozitívum a 3 pont, Továbbra is a ravaszt várom...de ez így nem valami bíztató, mert nem igazán van karaktere a csapatnak.A José féle Madrid egy tökös harcos brigád volt a világ legszebb kontráival, most egy töketlen brigádot látok akik próbálják magukra erőltetni a labdatartós focit ami láthatóan nem megy...mind1 klasszikust főzzük le vereség nélkül es akkor tavaszig szépen fejlődni kell.Kár Mourinhoért mert szerettem az ő Madridját akkor is ha nem a látványos fociról volt híres,de hát ő szabta el...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 23., szerda 22:48

vidalon beszartam :lol: :lol:
belerúg a földbe és 11-est reklamál, én még ilyet nem éltem :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 23., szerda 22:48

megnyertük.
hát az első félidőben 11 - 11 ellen ment a játék.
És vezettünk.
Vidalnak ki se kellett volna jönnie a második félidőre, de kijött, így Chiellini ment le. :mrgreen:

Nem játszottunk jól, a kiállítás után szét kellett volna szedni a Juvét, de hát.. szombaton klasszikus.
Na mind1, örülök, hogy nyertünk, és ez a lényeg. :)

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. október 23., szerda 22:45

Még egy idei meccsünkön sem voltam ennyire ideges, mint ezen, végig. A 10 emberrel játszó Juve helyenként lefocizott minket, Marcelonak szerintem volt vagy 3 jó megoldása egész meccsen, de lehet sokat mondtam. Az ívelések mennek továbbra is, persze 10ből 8 rossz helyre. Benzema továbbra is kihagyja a kihagyhatatlant.. Casemiro, Jesé nem kapnak lehetőséget, Casillas meg nem érdemli meg, hogy kezdő legyen és még lehetne sorolni..

Khedira és Ronaldo volt a két pozitívum a mai meccsen számomra. Remélem a Barca ellen Arbeloa helyett Carvajal, Benzema helyett Bale vagy Isco kezd és nyugodtabb lennék, ha Varane játszana. Mindegy, hogy Ramos vagy Pepe helyett, de a francia kell oda hátra, sokkal biztosabb vele a védelmünk.
Van még mit fejlődni, de legalább nyertünk.. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reaper's Scythe 2013. október 23., szerda 22:48-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 22:45

Továbbra is egy langyos fos a játékunk, megköszönhetjük a győzelmet Cének, illetve, hogy nálunk játszik. Az első gól gyönyörű volt, sőt az első 10 perc után azt hittem ma focizunk de nem. Szokásos lagymatag tempó, pontatlanság, ötlettelen passzolgatások, ívelgetések... Még 10 ember ellen is nehézkesen ment a játék.

Carvajal mellőzése a későbbiekben kérdeseket vethet fel, bár ma nem volt nagy gond Arbeloával, nehogy már vele tervezzünk hosszútávra. Casemiro már nem fog itt játszani, vagy nem tudom, hetek óta mellőzve van, valami nem stimmelhet vele. Illarramendi egy az egyben Alonso, ugyanolyan lassú, körülményes, nem értem miért kellett idehozni, ahogy Bale-t sem, sajnos nincs nagyon helye ebben a csapatban. Jelenleg a Cé-Di María széleket kell nyomatni nincs mese, ez most egész jól működik. Benzema felőlem mehet isten hírével, hátha egy másik csapatnál megtalálja a számításait. Morata helyett én biztos Jesé nyomatnám, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Ramos-Varane páros kéne már nagyon, illetve egy normális középpálya. Ha Alonso visszatérne, és biztos egy Casemiro, előtte egy Alonso-Modric triót nyomatnék, de hát ki vagyok én. :D Isco is meccsek óta pontatlan és halovány, pedig szépen kezdett. Érdekes szezon lesz, türelmem már nem sok maradt, eddig elég nagy csalódás ez a projekt és Ancelotti is, Mourinhoval sem játszottunk tavaly valami szépen, sőt, de legalább a kontráink látványosak ÉS eredményesek voltak.

Nagy bajban leszünk szombaton, Messi lazán eltesz egy ilyen védekezés mellett két gólt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2013. október 23., szerda 22:48-kor.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 23., szerda 22:44

Az ilyen meccsre mondják, hogy lényeg a 3 pont, a többit meg felejtsük el. Benzema meg...nem tudom, kapjon be meccs előtt egy sört meg egy fél unikumot, mert ez így már tényleg bohózat. Harminc centis helyzet kihagyásánál nincs kifogás. Elhiszem, hogy szar neki. Lopeznek is biztos szarul esik bajnokikon az Ikerezés, mégis megoldja. A Barca ellen több fog kelleni.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 23., szerda 22:36

Vallatni lehetett volna ezzel a meccsel! 2-3-szor levetíteni a delikvensnek és bármit bevallana. Egy gyereknek meg örökre el lehet venni a kedvét ettől a sporttól. 3 pont a pozitívum, a többi lópikula.

(Azok a rohadt körömpasszok meg legyenek már kicsivel erősebbek! Mindegyik mintha muffja lenne alig ér bele a labdába, amelyiknek meg megy húzza is vissza a lábát nehogy kontakt legyen. Kislányok! :vivo: )

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 19., szombat 18:25

Egy gyenge ellenfél ellen nyögvenyelős győzelem.Az argentin kapusnak minden tisztelet :salute: ,de az az igazság hogy naggyá tették a fiaink.Jobb koncentrációval,pontosabb lövésekkel,fejesekkel azért több is lehetett volna közte.Ez,komolyabb csapatok ellen nem fér bele,mert ennyi helyzetün akkor nemigen lesz.
Lopez páholyból figyelte a meccset,sok dolga nem volt.A védelem ma jó volt,Ramos elegánsan játszott,Pepe magabiztosan,a két szélsővédő meg pazarul.Marcelo művész,ebbe nem lehet vita,Carvajal meg kezdi bizonyítani,hogy miért is volt ő az egyik legjobb jhv a bundesba.
A kpn Illarra jól játszott,Khedira sem volt ma hulladék,Isco volt kicsit halovány,nem találta a helyét.
Elől Morata kellemes meglepetés volt,Ronaldo kicsit görcsös,de csak megrúgta ma is,DM hajtott,szal én nem panaszkodom rá.A hülyeségei ma nem voltak tulsulyban.Bale meg osszehozott egy tizit,úgyhogy már megérte berakni.Jesé is jól mozgott,de valóban több játékperc kellene neki.
Összességében az elmult meccsekhez képest javultunk ugyan,de korántsem eleget.Több kell ettől,jóval több!
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 19., szombat 18:22

Na, mondjuk ez nem volt rossz. Isco tűnt ki nagyon negatív irányba, helyette lehetett volna már félidőben hozni Modricot. Óriási szerencséje volt a Malagának, hogy nem kaptak vagy 5-öt, végre jól játszottunk, jók voltak a letámadások, megszereztük a legtöbb kivágott labdát, jó volt ez nagyon, csak a kapu előtt voltunk töketlenek. Nem is értem, hogy Ronaldo is miért nem lőtte egyből, aztán előtte Isconak is volt egy ilyen lehetősége, mikor állítgatott rajta. Carvajal, Marcelo, Ramos, Pepe nem volt rossz, két szél nagyon adja, középen meg ott van még Varane. Illaranak megint jár a taps, Jesé is ügyes volt abban a 10 percben amit kapott, végre valami biztató játék az elmúlt hetek szörnyűségei után. Jöhet a Juve.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 19., szombat 18:05

ateeemadrid írta:hú de felkúrt ez a meccs. :lol:
Inkább nézek ilyen meccset, mint olyanokat amik eddig mentek a bajnokságban, azokat kín volt nézni.

Carvajal és Illarra egyre jobb, viszlát tizenhetes. Khedira ma nem volt rossz, de azért inkább nézném Modricot a helyén. DM is összekapta magát, de így is nagyon sok butaságot csinál, sajnos ezt nem fogja kinőni. Iscot kicsit pihentetni kéne, nagyon túlvállalja magát és sok labdát veszít. Morata és Jesé ügyesek voltak, jól játszottak mindketten, bár Jesének többet kell játszania. Ronaldo kapufájánál már érezhető volt, hogy szenvedős meccs lesz, de csak betalált, szép volt a gólöröme. A lényeg, hogy Marcelo egy isten. Úgy húzta kukira az ellenfelet, ahogy akarta, rohadt technikás a kis mikrofon, imádom. Jó lesz ez a csapat, Varane-Modric-Bale a kezdőbe Pepe-Khedira-DM a padra, plusz ha Karim úr összekapja magát, akkor ő és jöhet a tizedik. B-)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 19., szombat 18:01

Caballero... ennyi, nem kell ezt tovább magyarázni :lol:

gyenge volt a Malaga, de a kapusuk.. áhh...

Tetszik a labdajáratás, de a 16-osnál eléggé puhányok vagyunk. Túl akarjuk színezni, ahelyett, hogy erőből bevágnánk onnan. Helyette passz-passz-passz-passz, majd felszabadítanak.

Jesé 10 perc alatt nagyot játszott adott egy gólpasszt és lőtt egy gólt... ja, várjunk csak... nem, mert Caballero :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 17:58

kár sokat filózni ezen...malaga nem tudta mi van..egy sámán bevarázsolta a kapusukba a többiek tudását és megszorozta 10-zel. csak a második félidő legelején volt egy kis szakadása a bűbájnak

jesé amúgy jól mozgott, már én is lassan nekiállok mondogatni hogy játsszon többet
Nem illik.

Vissza: