Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

BBeno

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 13., hétfő 11:33

magyarul megdőlt a dolog a chelseavel hogy pénzből nem lehet csapatot csinálni. innentől nincs miről beszélni. csak egy akkora karakter kell mint josé. aki megteremti az alapot, a csapat alapját, gerincét. a pénz meg nem számít bárkit is zavar. őket pont nem érdekli mennyiért jutnak el a csúcsig. csak egy megfelelő zseni kell mint josé.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 11:06

A legnagyobb baj,hogy a nemzetközi kupában nem hogy maradandót,de még értékelhetőt sem tudtak nyújtani.A pénzt meg tolták bele ész nélkül.Ilyen szinten meg egy két bajnoki cím édes kevés...
Megmondta SAF,zajos kisszomszéd...a szamárra tehetnek akár milyen cifra lószerszámot,az akkor is szamár marad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 13., hétfő 11:03

IkerCasillas írta:
R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.

Oké, hogy Te megmondtad, de ki volt az, aki ennek ellenkezőjét állította? Emlékszem szerint elvétve akadt 1-2 ember, aki azt mondta, hogy ez a city komoly eredményeket fog felmutatni idén a nemzetközi porondon.
Nem idénről beszéltem,hanem amikor beszálltak a nagy buliba,jött a sírás, hogy mi lesz itt,meg a city agyonver majd mindenkit nem lesz esély másoknak....voltak hírek hogy mennyi pénzt fognak beleölni stb.......és elég sokan voltak nem 1-2.
sonic írta:
R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...

Aztan megnyertek. :D
Jó látni,hogy emlékeznek még arra amit írtam évekkel korábban,de a tradició,koncepciót pont a cityre írtam.
A pénz csapatok,chelsea,city,psg,monaco stb....max pillanatnyi eseti eredményt tud felmutatni de ott is inkább a saját környezetben,oké a chelsea behúzott egyet,de ez nem egy állandó tényező, és egyébként is a chelsea JM alatt,nagyon jól meglett építve, az a kp-a,az a stílus,az a szemlélet ment tovább miután elment onnan. Erősek,ez igaz,és veszélyesek bárkire, ezt adnom kell.Ezzel nem tudok vitába szállni.
Pl ha city vagy psg bejutna valahogy egy bl döntőbe,kizárt hogy ott azt megtudja nyerni, az nagyon nagy csoda lenne,persze sok csoda volt már,de nem tudom elképzelni,mert az ilyen csapatok,nem tudnak általában egy nagyon döntő,sorsdöntő pillanatban eléggé koncentrálni...begörcsölnek,illetve nem biztos hogy elég pár nagyobb név,mert nincsen kiépítve egy komoly koncepció.Ezen felül több tényező számít szerintem....egy tradicionálisabb klub, a nagy feladatokat jobban veszi talán.
Kicsit össze vissza lett..... :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 13., hétfő 10:30

Meg azért szerencsére jött egy FFP, ami eléggé betett a kezdeti koncepciónak. Így még fontosabb, hogy normálisan költsék a pénzt.
Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá :D
Szerintem már van néhány hajó meg annyi nő, hogy megunta őket.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 12., vasárnap 23:08

R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...

Aztan megnyertek. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 12., vasárnap 23:03

R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.

Oké, hogy Te megmondtad, de ki volt az, aki ennek ellenkezőjét állította? Emlékszem szerint elvétve akadt 1-2 ember, aki azt mondta, hogy ez a city komoly eredményeket fog felmutatni idén a nemzetközi porondon.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:43

Le lesz cserélve a szakmai vezetés, jön majd valami nevesebb edző és megpróbálnak ésszerűbben építkezni. Csak hát egyrészt az angol játékosok árai irreálisak, másrészt a külföldi ügynökök/eladók sem hiszik majd el, hogy nincs zsozsója a citynek, és szépen lehúzzák majd őket, akármi is lesz.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 12., vasárnap 22:43

hát a pénz az nem számít tehát amíg van kedve hozzá addig játszik. nem hiszem hogy megunná amúgy
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 22:40

cart írta:Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá :D
Én erre a verzióra szavazok, és viccen kívül. Eljön az az időszak, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 12., vasárnap 22:38

Azon se lennék meglepve, ha megunná az arab a real life fifa managerkedést, aztán otthagyná a Cityt és inkább venne magának egy bazi nagy hajót meg nőket hozzá :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:36

Bonyval tették fel a koronát a nagyszerű átigazolási politikájukra
Az a hír jobban meglepett, mint Higuain és Özil átigazolási összege

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:25

Döbbenet egyébként, hogy kiket vettek mennyi pénzből. És a fizetésük is mekkora lehet. Ilyen az, mikor hozzá nem értők adnak pénzt hozzá nem értőknek, akik hozzá nem értőt ültetnek a kispadra is. Persze leesett nekik két? bajnoki cím így is, de igazán a bl mutatta meg, mennyire elbaltázott az egész.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:21

Begiristan és Pellegrini biztosan repül
de ez teljesen felesleges lesz, ha megint csak ráböknek valakikre név alapján
Így nem kell csodálkozni, hogy nem válnak be az igazolások, nincs értékelhető játékuk, blben max 16ig jutnak

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:16

Azért 1-1 cím becsúszott akkoriban ha jól emlékszem, most meg semmi, de a legfájóbb a folyamatos bl kudarc. Egyszerűen annyi felesleg van most a keretükben, hogy nem is tudom mi lesz most nyáron. Elküldik a nagyját, aztán akik jönnének, alapból tisztában lesznek a klub helyzetével és hátterével, szóval elborult árak, fizetések..ördögi kör ez nekik.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:07

ziro4vr írta:Lenne azért nem is kevés játékos, akinek nem a presztízs a fontos, ha megvan a magas fizetési csekk, az angol bajnokság meg a bl indulás, csak kell találni valakit aki összeszedi őket, normálisan igazol és még a taktikához is konyít. Mondjuk ehhez türelem is kéne, ami a tulajnak már kétlem hogy meglesz. Szóval nincsenek könnyű helyzetben.
Ott ahol évekig kitartottak Mancini mellett van türelem. Nem lesz azzal gond szerintem

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 12., vasárnap 22:05

Enrique írta:
ziro4vr írta:Citynél itt nagy reboot lesz, kérdés ismét ész nélkül, vagy végre odavisznek valakit akinek van némi esze is és koncepciója.
Az a baj, hogy pénzen kívül továbbra sincs igazi ütőkártyájuk, ez a City továbbra sem egy magas presztízsű csapat, nem egy vonzó perspektíva a top játékosok számára.
Szerintem túlfizetnek majd megint pár középszert, meg talán egy-két jobb játékos becsúszik, de nem várok tőlük sokat.

Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 20:25

Lenne azért nem is kevés játékos, akinek nem a presztízs a fontos, ha megvan a magas fizetési csekk, az angol bajnokság meg a bl indulás, csak kell találni valakit aki összeszedi őket, normálisan igazol és még a taktikához is konyít. Mondjuk ehhez türelem is kéne, ami a tulajnak már kétlem hogy meglesz. Szóval nincsenek könnyű helyzetben.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 20:24

Ilyenkor örülök különösen a PSG-nek amúgy. Nagyjából az alapok ugyanazok, kimeríthetetlen források, de a megvalósítás, ég és föld.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 12., vasárnap 20:22

ziro4vr írta:Citynél itt nagy reboot lesz, kérdés ismét ész nélkül, vagy végre odavisznek valakit akinek van némi esze is és koncepciója.
Az a baj, hogy pénzen kívül továbbra sincs igazi ütőkártyájuk, ez a City továbbra sem egy magas presztízsű csapat, nem egy vonzó perspektíva a top játékosok számára.
Szerintem túlfizetnek majd megint pár középszert, meg talán egy-két jobb játékos becsúszik, de nem várok tőlük sokat.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 12., vasárnap 20:17

nmate írta:
BBeno írta:egyszer vernénk két lesgóllal az atmát csak. egyszer.
Inkább szabályos góllal, de ki mit szeret.
:lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: