Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:20

egyébként a barcásokat - tisztelet a kivételnek - tényleg nem értem.
a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.

az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
de ilyen erővel akkor vegyünk le a világbajnoki győzelmekből is mindenkitől 1-et, 2-t, mert régen kevesebb ország volt és más volt még a foci :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:17

hehe írta:
morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Ajánlom nekik a smith&wessont...vagy a vazelint :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:09

morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:08

Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 15:53

csabi* írta:
dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Az arany csíkos nekem is bejött, be is ruháztam egyet. És így van a hazai a legfontosabb- de nálunk nincs sok lehetöség játszani- bármi extra és elrontják. Várom milyen lesz jövöre B-)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 30., hétfő 15:44

dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Kép

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 30., hétfő 15:13

Annyira nevetséges ez a veszekedés gyerekek. Lépjünk már túl ezen a sok szaron és nézzünk magunkba. Ki a szart érdekel egy adott ország bajnoki címe vagy egy adott ország kupagyőzelme, akkor amikor európa bajnoki címe a BL, a nagycsapatok küzdőverme, minden év legfontosabb klubcsapat címe. Ha a Barca nyerne BLt és mi bajnokságot akkor nevetne a sok okos megmondó, hogy sehol sem vagyunk a BL a fontos. Ha jövőre megismétlődik ugyan ez hát leszarom marha boldog leszek. Fél év előnnyel igencsak könnyű dolguk lett volna a másik nagynak, de még így is alig egy pont volt a differencia. Bár azért amikor volt az a kis dopping botrány igencsak visszaesett a banda, aztán meg amikor elült a dolog hoppá nyolcas.
Véletlen volt, szerintem is de gyanús és érdekes, mint anno a Valenciai csoda doki, de ezt már az átlag Barca szurkoló nem is tudja, mert akkor született...

Egy szó mint száz, grat a bajnoksághoz, megérdemelték, kupát is, de ismerjük el, savanyú nekik a szőlő egy BL többet ér...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:54

Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 14:50

Berti írta:Az ilyenek miért kellenek amúgy? :hmmm:

Ugyan olyan, mint zseléfej meg penaldo féle barcás piszkálódások.
grownup
Észrevehetnéd talán, hogy szerintem hehe se meg én se gondoltuk komolyan, viccnek szántam (látható a smile-ból is)... a zseléfej meg penaldosok meg igen. Bocsáss meg, hogy mertem poénkodni.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 30., hétfő 14:35

babaking írta:Teljesen más: Bemutatták a Barca új mezét. A Barca szurkolókat kérdezném, hog y nekik mi a véleményük róla.
Szerintem, az elmúlt évek egyik legjobb meze.
Szerintem eszméletlenül jó lett. Totál a 03/04-es jutott róla eszembe, de baromi jól fog mutat a srácokon a videó alapján. Várom már, hogy debütálni lássam.. :D

Mondjuk lehet az is dob rajta valamennyit, hogy még nincs szponzori megegyezés, és anélkül árulják egyelőre, full csupasz az eleje. Mennyiel szebbek lennének így a mezek..

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 14:34

csak sztem mi poénból írjuk, mig a barca, bájern és atma drukkerek gyűlöletből
Kép
Kép
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:32

Lopo1 írta:De dzsi épp hogy nem takarózok mert mindenegyes hozzádzolásomba azt hajtogatom hogy igen a legrangosabb és a legnagyobb presztízzsel bíró kupa az a BL :) Hidd el én nem az elvakult Barcás vagyok én szimpatizálok velük ennyi, a Bl-ből is teljesen megérdemelten estek ki. Abban a pillanatban egy jobb csapat búcsúsztata, a Real meg megérdemelten nyerte ennyi slusszpassz, amit a sors eléjük dobott csapatokat sikeresen megverte
Akkor elnézésedet kérem nehéz nem általánosítani mert kollegáid elárasztották a netet mint valami rossz vírus.

Én úgy vagyok vele,hogy mind2 cím fontos de a bl az mindenek előtt és ezt mondtam tavaly is jövőre is és akkor is ha 100 bl-t nyer a barca.A bajnokságot én személy szerint nem érzem igazságosabbnak semmivel, főleg ahogy most állunk hogy orosz rulett az egész egy botlás valami laliga 20ik ellen azt hónapokig lehet szaladni a másik után.Mind2őt kemény munka megnyerni de a bl-ben ezt konolyabb csapatok ellen kell és nincs hibázási lehetőség.

Ez már nem neked
Ez a sok what if story is felszab.Ha a vayern igy ha a barca úgy, kiestek ennyi, mi se érdekeltünk senkit hogy amugy ezerszer jobb csapat vagyunk mint a juve vagy a dortmund,kiestünk ellenük azt ennyi.Az utólsó emlékünk a bajorok ellen egy 2ős győzelem bl elődöntőben a barca ellen meg egy 10 emberrel megnyert clasico, 50-50 lett volna mind2 ellen.És valószínüleg nem azt játszottuk volna mint matracék ellen vagy a city ellen.

Alkalmazkodunk az ellenfeleinkhez,ez az egyik legnagyobb erősségünk.

Míg a barca és a bayern a saját stílusát akarta ráerőszakolni az atletire ha megy ha nem addig mi felmértük az erősségeiket és gyengepontjaikat és ugy futottunk neki a meccsnek.

A kezdősipszóra szerintem Zidane rakta jobban össze a csapatot,meccselni viszont simeone meccselt jobban.Az elképzelés jó volt hogy az első gólig megnyomjuk majd átadjuk a területet amivel nem nagyon tudtak mit kezdeni, csak a kontráink a formán kívüli támadók miatt nem ültek igazán.De amint jobban kinyíltunk mint tette a barca és a bayern jött is az atletico gól.

Jobban felkészültünk matracékból taktikailag mint bármelyik fcb, csakhát ugye a gólokat nem a mágnestábla lövi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 30., hétfő 14:21

rashidm írta:
hehe írta:hogy pucolhatja retyókat fogkefével :mrgreen:
Miért vagy ilyen rendes? A nyelvével. :mrgreen:
Az ilyenek miért kellenek amúgy? :hmmm:

Ugyan olyan, mint zseléfej meg penaldo féle barcás piszkálódások.
grownup

Lopo1

HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 14:07

De dzsi épp hogy nem takarózok mert mindenegyes hozzádzolásomba azt hajtogatom hogy igen a legrangosabb és a legnagyobb presztízzsel bíró kupa az a BL :) Hidd el én nem az elvakult Barcás vagyok én szimpatizálok velük ennyi, a Bl-ből is teljesen megérdemelten estek ki. Abban a pillanatban egy jobb csapat búcsúsztata, a Real meg megérdemelten nyerte ennyi slusszpassz, amit a sors eléjük dobott csapatokat sikeresen megverte

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 30., hétfő 14:05

A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen.
Ha egyszerűbb is, akkor sem a miatt, mert ott "csak" kiegyensúlyozottnak kell lenni. Ennyi erővel meg a Bl egyszerűbb, mert ott csak 4-5 fontos meccsen kell toppon lenni a többi megy rutinból.
A bajnokság szerintem egyszerűen azért kevésbé problémás, mert ott a Barcát meg mostanában az Atléticot kell előzni a BL-ben meg van 5-6 csapat aki hasonló erőt tud képviselni és ott a formaidőzítés, szerencse stb dönt. Persze hosszú távon a tudáskülönbség úgyis kijön.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 14:05

Teljesen más: Bemutatták a Barca új mezét. A Barca szurkolókat kérdezném, hog y nekik mi a véleményük róla.
Szerintem, az elmúlt évek egyik legjobb meze.

Jó nektek, hogy lehet variálni a dizájnt a miénket bármi különlegessel csak elrontatni lehet :mrgreen: Na meg az Adidas sem áll általában a helyzet magaslatán, az idei kék mondjuk tetszett illetve egy pár éve a fekete is (nem a sárkányos) dehát ezek idegenbeliek, a hazain nehéz nagyot alkotni, mint mondtam, azt csak elrontani lehet :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 14:04

dzsi91 írta:Ez a hülye elmélet,hogy otthon is bajnoknak kell lenni a bl győztesnek megint az ujgenerációs barcanövendékek hülyesége mint,hogy a 11es nem gól meg hogy a ladbabirtoklás a szép foci.

Europa királya azt a sorozatot kell megnyerje ahol európa királyàt megválasztják.Nem a spanyol kupát meg a nemzeti bajnokságot.Fasza dolog a kettő együtt de most ez a téma csak azért jött elő mert bl-t nyertünk és valami kell a barcanak amibe kapaszkodhat.
Valami ilyesmit akartam volna én is megfogalmazni, csak nem jött össze. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 30., hétfő 14:03

nmate írta:Ilyen faszságokon vitatkozni...jövőre már nagyon örülnék egy bajnoki címnek, mert régen volt már olyan.
De mint minden BL győzelem után a címvédés a cél első sorban. Bár én adok rá úgy 1% esélyt, mivel ehhez a csillagok együttállása is szükséges. Formaidőzítés, szerencse, koncentráció, sérülések elkerülése, jó sorsolás...minden. Egy bajnoki címnél viszont több korrigálási lehetőség is van. Fontos, hogy ki tudja behúzni úgy az őszt, hogy nem veszít kötelező meccseket és közben nem lövi el az összes puskaport a szezonra.
Ennyi, ehhez nincs is mit hozzáfűzni. Legyünk elsők akik megvédik a bl címet.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 30., hétfő 14:01

rashidm írta:Pont emiatt nehezebb megnyerni a Bl-t. Van ott 13 meccs, ott kell ügyesnek lenned. A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen. Láthattad most is, tavaly is: ha van 10 pont előnyöd még elbukhatod a bajnokságot (mi tavaly el is buktuk, ti éppenhogy nem).
Igen, de valamiért már évek óta nem vagyunk elég kiegyensúlyozottak.
Szóval a mostani csapat pont nem mondhatja, hogy könnyebb bajnokságot nyerni, mint BL-t.
dzsi91 írta:Mint mondtam triplázni duplázni 6 kupázni mi is fogunk még
És a vezetőség mely döntése alapján mondod ezt ilyen biztosan? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára András93 2016. május 30., hétfő 14:04-kor.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:00

Lopo1 írta:
dzsi91 írta::lol: abszolút bajnokok :lol: ez valami újabb barszás agymenés mint a gólpontok ? :lol:

Majd triplázunk mi is előbb utóbb ,utólérve viszont nem leszünk

:lol: abszolút bajnokok bmeg beszarok :lol:
Itt most nem ez volt a legfőbb lényeg hanem valamivel szemléltetni akartam (tenisz) akkor rosszul foglamaztam akkor inkább ugy helyesebb hogy arra azt mondani hogy európa legjobbja nehezen lehet az aki még a hazája bajnokságát se tudja megnyerni :) Így érthető? :) De amit példának leírtam gondolom jól szemléltette :) ahogy egy két Barcás ledegradálja a BL-t feleslegesen úgy Egy két Realos is a bajnokság szerepét... ennyi erővel minek van bajnokság meg kupa? Mindenki csak a Bl-re koncentráljon és pihenjen mivel legtöbb embernél csak az számit :D
Én értem amit beszélsz csak baromság, 91 ponto gyüjtött a barca 90et a Real.Ez mitől különbözik egy tiziparbajos bl döntőtől?A bajnokság sem egy fix erőfelmérő, van aki beszopódik a levante otthonában a másik nem aztán ott van az az egy pont különbség.Meg lehet nézni az elmúlt évek pontszámait 2013 és 12 volt egyértelmű a többi mind pár pontos külöbség, 1 max 2 botlás.Pechesebbek voltunk a ligában mostanában ennyi, de mindig 90 pont környékén végeztünk ami rohadt sok.

Ez a hülye elmélet,hogy otthon is bajnoknak kell lenni a bl győztesnek megint az ujgenerációs barcanövendékek hülyesége mint,hogy a 11es nem gól meg hogy a ladbabirtoklás a szép foci.

Europa királya azt a sorozatot kell megnyerje ahol európa királyàt megválasztják.Nem a spanyol kupát meg a nemzeti bajnokságot.Fasza dolog a kettő együtt de most ez a téma csak azért jött elő mert bl-t nyertünk és valami kell a barcanak amibe kapaszkodhat.

Mint mondtam triplázni duplázni 6 kupázni mi is fogunk még, már csak azért is mert most az a divat mi pedig mindig divatosak voltunk.

De behozni nem fog minket senki sem a bl-ben sem a ligában.

Vissza: