Ignashov mekkora volt, De Cro Cop is tarkon rugott 1-2 ember. Jerome Le Banner meg toressel is harcolthehetheoriginal írta: nekem az ignashov volt a kedvencem, az unott pofájával rugdosott le mindenkit a gecibe, meg harit is csipáztam. meg bob sapp, meg az überszteoridos holland fekagyerek milyen betegen néztek ki, tényleg mint vmi japán anime kár, hogy az egész k1 csődbe ment és elhalt, most is lehetne vmi év végi évente egyszer, és felhypolni a neveket, nem fél éveket 1-1 meccsre készülni, hanem 2 ág, 8 vagy 16 ember, aztán 2 nap alatt lezongorázni ki a legjobb a világon adott évben. ufc-ben van 1-2 név, aztán ennyi, senki nem tudja mi merre hogy van, nincsenek igazi legendák
egyik legjobban várt esemény volt gyerekként az eurosporton a téli szünet alatt...
OFF
Re: OFF
Most erre mit írjak. Táska fétisem van.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Andy Hug sajnos korán távozott, hatalmas "figura" volt. Ő kezdte az egészet, kumite meg hasonlók Japánban. akkoriban.
Hoost meg Aerts is favoritok voltak még nálam, utána. Sorjában.
Hoost meg Aerts is favoritok voltak még nálam, utána. Sorjában.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom.Sierra írta: Kis szilveszteri extra topik az offban: akinek van kedve leirhatna honnan jott az itteni felhasznalo neve. bujjjek!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azaz! Óriási volt. Nagy kár érte... pedig lehetne showt csinálni.hehetheoriginal írta: nekem az ignashov volt a kedvencem, az unott pofájával rugdosott le mindenkit a gecibe, meg harit is csipáztam. meg bob sapp, meg az überszteoridos holland fekagyerek milyen betegen néztek ki, tényleg mint vmi japán anime kár, hogy az egész k1 csődbe ment és elhalt, most is lehetne vmi év végi évente egyszer, és felhypolni a neveket, nem fél éveket 1-1 meccsre készülni, hanem 2 ág, 8 vagy 16 ember, aztán 2 nap alatt lezongorázni ki a legjobb a világon adott évben.
egyik legjobban várt esemény volt gyerekként az eurosporton a téli szünet alatt...
Bob Sapp. De imádtam. Kapott 1et fejre és feküdt is. Való igaz, ha ő talált be 1et, akkor ugyanez fordítva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekem az ignashov volt a kedvencem, az unott pofájával rugdosott le mindenkit a gecibe, meg harit is csipáztam. meg bob sapp, meg az überszteoridos holland fekagyerek milyen betegen néztek ki, tényleg mint vmi japán anime kár, hogy az egész k1 csődbe ment és elhalt, most is lehetne vmi év végi évente egyszer, és felhypolni a neveket, nem fél éveket 1-1 meccsre készülni, hanem 2 ág, 8 vagy 16 ember, aztán 2 nap alatt lezongorázni ki a legjobb a világon adott évben. ufc-ben van 1-2 név, aztán ennyi, senki nem tudja mi merre hogy van, nincsenek igazi legendák
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. december 31., vasárnap 17:34-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nap kommentje Halfieval holtversenyben.hehetheoriginal írta:az is milyen idegesítő ütnivaló köcsög volt, mikor bekamuzta a sérülést, hogy leléptessék harit, mert tudta jól, hogy ki lesz ütve a gecibe... okádék egy ember volt, jó nevet választottál gratRemy írta: 2000-es évek közepe. Remy Bonjasky
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
lehettél volnaRemy írta:Amúgy csak a neve volt inkább jó. Mégse lehettem Le Banner, Schilt, Choi vagy Sefohehetheoriginal írta:
az is milyen idegesítő ütnivaló köcsög volt, mikor bekamuzta a sérülést, hogy leléptessék harit, mert tudta jól, hogy ki lesz ütve a gecibe... okádék egy ember volt, jó nevet választottál grat
Andy Hug
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Texas Hold'em Bubi pár sosem hagyott cserbenSierra írta: Kis szilveszteri extra topik az offban: akinek van kedve leirhatna honnan jott az itteni felhasznalo neve. bujjjek!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy csak a neve volt inkább jó. Mégse lehettem Le Banner, Schilt, Choi vagy Sefohehetheoriginal írta:az is milyen idegesítő ütnivaló köcsög volt, mikor bekamuzta a sérülést, hogy leléptessék harit, mert tudta jól, hogy ki lesz ütve a gecibe... okádék egy ember volt, jó nevet választottál gratRemy írta: 2000-es évek közepe. Remy Bonjasky
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a nevemSierra írta: Kis szilveszteri extra topik az offban: akinek van kedve leirhatna honnan jott az itteni felhasznalo neve. bujjjek!
BUÉK srácok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Apukám katonaság idején (90/91 körül) szerzett Magyarországon egy Lord feliratú tetoválást (2-3 társával együtt közösen, ők voltak a "lordfiúk"), ugyanaz a betűtípus, ahogyan az együttes mindig is használta, nekem megtetszett és az első email címem megalkotásakor valahogy összekombináltam a keresztnevemmel, amikor ránéztem a kezére, 2008 óta tehát, ahogyan elért engem az internet, első emlékem a madridista volt, azóta is hű vagyok a csapathoz és a társasághoz jóban-rosszban.
Boldogabb új évet kívánok mindenkinek!
Boldogabb új évet kívánok mindenkinek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az is milyen idegesítő ütnivaló köcsög volt, mikor bekamuzta a sérülést, hogy leléptessék harit, mert tudta jól, hogy ki lesz ütve a gecibe... okádék egy ember volt, jó nevet választottál gratRemy írta: 2000-es évek közepe. Remy Bonjasky
thereisonly1ronaldo
- Mickey
Remy összehozza a társaságot...
BÚÉK !
szrk
most látom...
Az én nevem a madridistáról jött, az ottani is hasonló volt. ( mínusz pár karakter )
a többit rátok bízom, várom a megfejtéseket.
szóljatok, ha nem megy. ( hehe nem játszik )
BÚÉK !
szrk
most látom...
Az én nevem a madridistáról jött, az ottani is hasonló volt. ( mínusz pár karakter )
a többit rátok bízom, várom a megfejtéseket.
szóljatok, ha nem megy. ( hehe nem játszik )
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2023. december 31., vasárnap 17:02-kor.
woodgate utan
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A vezetéknév csonkolása - általánosban-gimiben-vizilabdában végig így becéztek. A szám meg a születési dátum, kicsit rövidítveSierra írta: Kis szilveszteri extra topik az offban: akinek van kedve leirhatna honnan jott az itteni felhasznalo neve. bujjjek!
- Remy
- Kapcsolat:
2000-es évek közepe. Remy Bonjasky
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A bátyám, akire eléggé hasonlítottam, Erik. Egy gimibe jártunk, ahol akik őt ismerték engem csak kisEriknek hívtak. Ez megmaradt végig a középiskolában. Azóta a neten is ezt használom, bár már így 25 év távlatából a mindennapokban teljesen eltűnt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kis szilveszteri extra topik az offban: akinek van kedve leirhatna honnan jott az itteni felhasznalo neve. bujjjek!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ramos topic 11. oldalan van, 80 lefele nyil.
az meg durvabb, hogy ezek alapjan akkor minimum ennyi downvote joggal rendelkezo ember aktivan koveti a forumot.
az meg durvabb, hogy ezek alapjan akkor minimum ennyi downvote joggal rendelkezo ember aktivan koveti a forumot.