James posztján ott volt Isco és Asensio is, akik sokkal jobban teljesítettek, Bale posztján jelenleg még nincs ilyen játékosunk. Esetleg ha tartósan váltunk 442-re.wZoLee7 írta:Szerintem az előző szezon alatt párszor megfogalmazódott benne, hogy ha James úgy végezte ahogy, őt se fogja megmenteni semmi a padtól és a távozástól, hamar úgy döntene, hogy egy szép nagy dellát jelentő átigazolás keretén belül, mosolygósan távozik, zsebben kupákkal, tapasztalattal, és hódítsa vissza a pl-t magának
Gareth Bale - 18
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az előző szezon alatt párszor megfogalmazódott benne, hogy ha James úgy végezte ahogy, őt se fogja megmenteni semmi a padtól és a távozástól, hamar úgy döntene, hogy egy szép nagy dellát jelentő átigazolás keretén belül, mosolygósan távozik, zsebben kupákkal, tapasztalattal, és hódítsa vissza a pl-t magánakericco írta:A kérdés az, hgoy a játékos hajlandó-e a hátsó ajtón távozni egy átlala is beismreten gyenge szezon után, vagy még bizonyítani akar legalább egy évet.
Kíváncsi vagyok, hogy Zidane meg-e mondaná neki ilyen esetben, hogy oké, de akkor nem leszel alapkezdő, a szezon elején cserejátékosként számolok veled. Ekkor talán Bale is elgondolkodna Mourinho ajánlatán.
Ja még annyit, hogy az sem volt soha titok, magát Madridot, az ottani életet, a nyelvet sosem sikerült igazán megszeretnie és a magáévá tennie, kétlem, hogy a környezetében lenne olyan aki minden áron maradni szeretne
- ericco
- Kapcsolat:
A kérdés az, hgoy a játékos hajlandó-e a hátsó ajtón távozni egy átlala is beismreten gyenge szezon után, vagy még bizonyítani akar legalább egy évet.
Kíváncsi vagyok, hogy Zidane meg-e mondaná neki ilyen esetben, hogy oké, de akkor nem leszel alapkezdő, a szezon elején cserejátékosként számolok veled. Ekkor talán Bale is elgondolkodna Mourinho ajánlatán.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Benzema hosszabbit, CR marad, csak o maradt. ZZ akarja MBappet, mindenki akarja az o atigazolasat,gondolom megnezte Bale mit mutat es hat kiderult h nem lepett szintet, nem valo ide, ertelmes ajanlat eseten johet a biznisz. Bale is 100 korul lehet, szoval jobb lesz MBappe leigazolasa is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mbappé kell csak, senki más.Ha tavozna Bale ti igazolnatok a helyere? Vagy hazon belul oldanatok meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azert ezt legmereszebb almaimban sem gondoltam volna. Mbappe érkezése is csucs lenne nekem.Realista24 írta:Egészen pontosan erre:Anthony írta: “Augusztus 31-ig lehetnek még távozók és érkezők” erre gondolsz?
"BBC? “Remélem, hogy mindannyian itt lesznek, de augusztus 31-ig bármi megtörténhet.”
Ha tavozna Bale ti igazolnatok a helyere? Vagy hazon belul oldanatok meg?
Amúgy szerintem hajlandóak vagyunk tárgyalni az érte jelentkezőkkel és van is konkrétum. José segít rajtunk megint.
Nekem előre továbbra is kell a lendületes új arc.
Nekem előre továbbra is kell a lendületes új arc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egészen pontosan erre:Anthony írta:“Augusztus 31-ig lehetnek még távozók és érkezők” erre gondolsz?Realista24 írta:Az AS olvasóinak közel 75%-a eladná.
+ZZ mostani nyilatkozata....de jó is lenne
"BBC? “Remélem, hogy mindannyian itt lesznek, de augusztus 31-ig bármi megtörténhet.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Eddig szerintem nagyon gyenge. Mintha a sebessége sem lenne már meg. Pedig első meccsen 25 percig elég aktív volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én azóta rühellem a palit amióta idejött, de ezeket a következtetéseket két fél edzőmeccsből vontátok le?
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Gareth Bale-nek szerintem lejárt az ideje Madridban. Adná az Isten, hogy a MU vagy valaki elvigye. Nem utálom vagy ilyesmi, csak egyszerűen nem illik ide.
- ericco
- Kapcsolat:
Szerintem a MU vinné. Giggs utódját látja benne a szurkolóik nagy része. Szerintem szép summát is lehetne érte kérni. Amúgy is szélsőre fáj a foguk.rashidm írta:Az a baj, hogy szerintem már nem nagyon tudnánk elpasszolni. MAx talán a PSG venné meg, ha esetleg Neymart nem sikerülne.
Ez azért túlzás szeirntem, de az eladása megkönnyebbülsét jelentene, a klub kasszájának biztos.Steve írta:Az egyetlen és legnagyobb problémánk ez az emeber jelenleg.
Merci Zizou!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az egyetlen és legnagyobb problémánk ez az emeber jelenleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az a baj, hogy szerintem már nem nagyon tudnánk elpasszolni. MAx talán a PSG venné meg, ha esetleg Neymart nem sikerülne.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
“Augusztus 31-ig lehetnek még távozók és érkezők” erre gondolsz?Realista24 írta:Az AS olvasóinak közel 75%-a eladná.
mikor olvastam, hogy legjobb szezonjára készül fúú odateszi magát bale 2.0 csak röhögtem magamban.
én már rég lemondtam róla, nem most, már rég. ha tényleg marad a bbc következő szezonra akkor fuk dis sit
én már rég lemondtam róla, nem most, már rég. ha tényleg marad a bbc következő szezonra akkor fuk dis sit
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az AS olvasóinak közel 75%-a eladná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nem láttam a meccset. Ennyire szörnyű volt? Használható labdát azért kapott?
Merci Zizou!
Aki még ezek után sem hinné el, Bale legjobb szezonjára készül....
- nzooli93
Berti írta:Mikor ott van Martial..
O nem egy egysiku brit futogep