OFF
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Tárgyak,eszközök: Autó/mobil/tv/kalapács/toll/akármi: Ha működik semlegesek, ha nem, utálom őket. Csak semmi pozitív érzelem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azt hiszem tudom mire gondolsz.Szerintem önmagában szánalmas ha valaki egy xar telefon miatt sorolja be magát, vagy másokat.istimester írta:Nem a bunkókra gondoltam, hanem azokra az arcokra, akik Iphoneban mérik a felső-középosztálybeliséget. Jókat mosolygok ilyenkor, egyszer ki is próbálnék egy golddigger tesztet
Engem pl. rohadtul nem érdekel kinek milyen telefonja van. Az nem ad személyiséget, karaktert, attól nem fogok valakivel kellemesebbet beszélgetni.
(Mondjuk az olyan embereket sem értem akik direkt nem azt használják és utálnak másokat érte magukat felsőbbrendűnek gondolva.Nem tudom hányszor hallottam kollégáktól, hogy István egy rendes programozónak normális mobil kell vegyél Androidot???..valóban attól leszek jobb ember?)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem a bunkókra gondoltam, hanem azokra az arcokra, akik Iphoneban mérik a felső-középosztálybeliséget. Jókat mosolygok ilyenkor, egyszer ki is próbálnék egy golddigger tesztet
- Steve
Az imádat részt nem értem én sem..ahogy a gyűlöletet sem, amit leírtam.Ezek csak használati eszközök.Emberek meg ölte menően vitatkoznak rajtuk.Ezt sosem fogom megérteni.istimester írta:+1VanillaSky írta:Egy telefonban mit lehet imádni? Komolyan kérdezem. Számomra mindig is egy műanyagdarab volt, akár ios, akár droid, akár wp, akár villanymotor hajtja. Egy puszta tucateszköz, márkától függetlenül. (egy karórát pl lehet szeretni stílust ad, de egy tucat mobiltelefon? fogyóeszköz.)
Én nem utálom az Iphonet, a használói kretén részét annál inkább.
Nyilván van az Iphone tulajoknak egy kretén része, sejtem melyik típusokra gondolhatsz.De azt hozzá tenném, hogy rengeteg androidot használó bunkó is van, így ezzel kissé általánosítunk. Bár tény az Apple maga köré vonzott a korábbi üzletpolitikájával egy réteget.
A magam részéről ezek csak használati tárgyak, kütyük, amiket persze szívesen babrálok, de ennyi. Meg van számomra, hogy mit miért használok szívesen, de érzelmei egy telefon iránt nem lesznek.
Ps.:Sok helyen fillérekért adják az apple cucvokat előfizetés mellé.Akkor Meg az ember máshogy áll a kérdéshez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az Alma a sima usereknek megterhelő csak itthon.
Céges flottákban (nyilván nem három darabnál és 3990-es előfizuval) ingyen dobálják, szó szerint ingyen.
Céges flottákban (nyilván nem három darabnál és 3990-es előfizuval) ingyen dobálják, szó szerint ingyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jobsról mondjuk annyit, hogy sokáig gát is volt. Ugye amikor átcsábította a Pepsi CEO-ját, aki hamar megtalálta a hiba forrását, Jobsot..ki is rúgta, aztán visszakerült. Egyszerűen minden folyamatot át akart látni, mindent személyesen ellenőrizni..ez egy startup cégnél oké, de egy idő után akadályt jelent. Bocs az esti meséért.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amcsi almára nincs európai garancia azt hiszem.Viszont az iPhone-ra világ garancia van, ráadásul külföldön vannak a iphone automaták, bedobod a régit, kiíírja mennyit ér még, rádobsz pénzt és kidob egy másikat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1VanillaSky írta:Jobsot én is zseninek tartom, bár koránt sem a technikai téren hozott/szerzett újításaiért, hanem a brandépítési tehetsége miatt. Olyan hypeot adott a saját termékeinek ami életében és a halála után is tökéletesen alkalmas a tömegpszichózisra. Emberek 4-5 napra lesátoroznak egy bolt elé egy új műanyagdarabért, ehhez kétség kívül tehetség kell meg jó néhány "droid" felvevő oldalról.Steve Jobs
Itt a kulcs az egész Apple mögött. Pénzes konzumidióták alapfelszerelése főleg.
Persze tisztelet a kivételnek, mert van pár barátomnak is akik nagyon értelmesek. Meg valóban jó telefon az iphone. Csak szerintem nem ér annyit mint amennyibe kerül. Csak ugye a hype, meg a státuszszimbólum, stb.
- istimester
- rex madridistae
Legfeljebb Káeurópában. Nővérem Californiában van, jóhogynem hozzávágják az emberhez.nmate írta:Én is vennék iPhonet ha megtehetném, mivel megbízhatóbb.
De számomra abszolút luxuscikk, nem használnám ki.
Az órámat meg imádom.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Viszont az iPhone-ra világ garancia van, ráadásul külföldön vannak a iphone automaták, bedobod a régit, kiíírja mennyit ér még, rádobsz pénzt és kidob egy másikat.Realista24 írta:Fel kell törni. Amúgy sem bírják sokáig, garancia ide vagy oda. Viszont így is úgy is megveszik a népek használtan pillanatok alatt.MesQueUnClub írta:Akárhogy is Steve Jobs azt vallotta, hogy ő nem akar olyat csinálni mint mások, ő különbözni akar a többi gyártótól, nem is volt 5 colos iphone amíg ő élt. Nekem a legnagyobb problémám az iPhoneal hogy szinte minden lovéba kerül ami kéne rá. Márpedig magyar fizuból azaz iTunes azért annyira nem olcsó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Jobsot én is zseninek tartom, bár koránt sem a technikai téren hozott/szerzett újításaiért, hanem a brandépítési tehetsége miatt. Olyan hypeot adott a saját termékeinek ami életében és a halála után is tökéletesen alkalmas a tömegpszichózisra. Emberek 4-5 napra lesátoroznak egy bolt elé egy új műanyagdarabért, ehhez kétség kívül tehetség kell meg jó néhány "droid" felvevő oldalról.Steve Jobs
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fel kell törni. Amúgy sem bírják sokáig, garancia ide vagy oda. Viszont így is úgy is megveszik a népek használtan pillanatok alatt.MesQueUnClub írta:Akárhogy is Steve Jobs azt vallotta, hogy ő nem akar olyat csinálni mint mások, ő különbözni akar a többi gyártótól, nem is volt 5 colos iphone amíg ő élt. Nekem a legnagyobb problémám az iPhoneal hogy szinte minden lovéba kerül ami kéne rá. Márpedig magyar fizuból azaz iTunes azért annyira nem olcsó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Akárhogy is Steve Jobs azt vallotta, hogy ő nem akar olyat csinálni mint mások, ő különbözni akar a többi gyártótól, nem is volt 5 colos iphone amíg ő élt. Nekem a legnagyobb problémám az iPhoneal hogy szinte minden lovéba kerül ami kéne rá. Márpedig magyar fizuból azaz iTunes azért annyira nem olcsó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem csak annyi érvem van ellene, hogy nem vagyok hajlandó annyit fizetni valamiért, ami egyébként annyival nem jobb, mint a riválisai. Szóval jóval kevesebb pénzből meg lehet oldani legalább hasonló minőséget, akkor meg minek dobjam ki a pénzt az ablakon.
Meg na, az elvek.
Ráadásul abszolút nem látom át az iOS rendszerét, fogalmam sincs hogy mit hogy kéne csinálni, mit merre keressek... de hát ez van ha az ember jó 10 éve Windows-on szocializálódik.
Meg na, az elvek.
Ráadásul abszolút nem látom át az iOS rendszerét, fogalmam sincs hogy mit hogy kéne csinálni, mit merre keressek... de hát ez van ha az ember jó 10 éve Windows-on szocializálódik.
Ez amúgy tök jogos. Nem csak tárgyakra levetítve.Amúgy eszméletlen, hogy az embereknek mennyi "elve", előitélete van dolog iránt amit ki sem próbáltak.
Nem egy-két embert ismerek aki ?gyűlöli? az Apple termékeket bár még életében nem használta rendszeresen, max megnyomkodta párszor. Hogy lehet úgy valamit elítélni akkor fura.
Az nekem se.soha többet nem kéne androidos telefon.
Szerintem pont ugyanazt, mint bármi egyéb tárgyon, amit nap mint nap használ az ember.Egy telefonban mit lehet imádni?
- istimester
- rex madridistae
+1VanillaSky írta:Egy telefonban mit lehet imádni? Komolyan kérdezem. Számomra mindig is egy műanyagdarab volt, akár ios, akár droid, akár wp, akár villanymotor hajtja. Egy puszta tucateszköz, márkától függetlenül. (egy karórát pl lehet szeretni stílust ad, de egy tucat mobiltelefon? fogyóeszköz.)
Én nem utálom az Iphonet, a használói kretén részét annál inkább.
-
Egy telefonban mit lehet imádni? Komolyan kérdezem. Számomra mindig is egy műanyagdarab volt, akár ios, akár droid, akár wp, akár villanymotor hajtja. Egy puszta tucateszköz, márkától függetlenül. (egy karórát pl lehet szeretni stílust ad, de egy tucat mobiltelefon? fogyóeszköz.)
Nekem is voltak. Gyűlöltem világéletemben az iphone-t, meg a körülötte lévő hype-ot, aztán egyik haverom vett egyet, meghozta a kedvem, vettem én is egyet, azóta imádom, és soha többet nem kéne androidos telefon.Pipita írta:iOS-t meg sose vennék. Vannak elveim.
- Steve
Így van.Realista24 írta:Előítélet, ezt a szót kerestediOS-t meg sose vennék. Vannak elveim.
Amúgy eszméletlen, hogy az embereknek mennyi "elve", előitélete van dolog iránt amit ki sem próbáltak.
Nem egy-két embert ismerek aki ?gyűlöli? az Apple termékeket bár még életében nem használta rendszeresen, max megnyomkodta párszor. Hogy lehet úgy valamit elítélni akkor fura.
Nem értem az ilyen embereket(nem Rád értem Pipita)