Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
DM--->Hamesznél elbasztuk már, persze akkor még kevesen tudták. Meg ott volt Zizu, reméljük tanult belőle. Plusz mint motivátor szerintem jobb, Carlóból az hiányzott akkor nagyon. Minden meccset kómában kezdtünk.
Nekem egy bajnokság nagyon kéne már, a bl dupla is történelmi lenne, de ott van 3-4 csapat meg mögöttük még pár, sok tényező van, nem egyszerű. De egy bajnokságot vigyünk már végig tisztességesen.
Nekem egy bajnokság nagyon kéne már, a bl dupla is történelmi lenne, de ott van 3-4 csapat meg mögöttük még pár, sok tényező van, nem egyszerű. De egy bajnokságot vigyünk már végig tisztességesen.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Madrid szerintem is csak erősebb lesz, én azért jobban fogok tartani tőlük, mint ebben a szezonban. Viszont úgy érzem, ha a védelmet nem szedik szét, mi sem fogunk gyengülni, sőt. Elég komoly versenyfutásra számítok kövi szezonban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy ugyanezt mondtuk 2014-es siker után. Akkor is minden adott volt ahhoz, hogy akár címet védjünk. Aztán egy jó ősz után szétesett a csapat. Ezt kell most elkerülni, meg persze a pofa se legyen nagy. Mondjuk Zizou félév alatt többet rotált, mint Carlo 2 év alatt Ez azért jó előjel.Kerlon írta:normális előszezon, foltozások a kereten, több idő finomítani a taktikán... kézenfekvő minden Zidane számáraziro4vr írta:Hoppá-hoppá. Köszönjük a gratulációt. Mi lesz a következő, shutter is előbújik? Áá, egyszer van karácsony.
Azért szép dolog az optimizmus, de ha ZZ pár hónap alatt ennyi mindent ért el, akkor egy teljes nyárral és bl-lel (nyugalommal) a háta mögött...én tartanék a Reáltól, nagyon is.
Azért, ha féléve azt mondja nekem valaki, hogy nagy valószínűséggel marad a BBC jövőre, azt jól kinevettem volna. Biztos voltam benne, hogy legalább 1, de inkább 2 ember távozik közülük. Így azért valószínűleg egyben maradnak, csak Benz mögé/mellé/elé jöjjön egy csatár, mert ez így nagyon sovány lesz jövőre is.
normális előszezon, foltozások a kereten, több idő finomítani a taktikán... kézenfekvő minden Zidane számáraziro4vr írta:Hoppá-hoppá. Köszönjük a gratulációt. Mi lesz a következő, shutter is előbújik? Áá, egyszer van karácsony.
Azért szép dolog az optimizmus, de ha ZZ pár hónap alatt ennyi mindent ért el, akkor egy teljes nyárral és bl-lel (nyugalommal) a háta mögött...én tartanék a Reáltól, nagyon is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lassan jönnek a Merci Zizou tetkók.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Hoppá-hoppá. Köszönjük a gratulációt. Mi lesz a következő, shutter is előbújik? Áá, egyszer van karácsony.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szevasz, sztem nézd vissza a tavaszi el clasicot.Jövőt illetően nem aggódok, mert még mindig mi vagyunk a legjobbak fociban ezt mindenki láthatta,
no fuckin way he said thatMi gratulálunk mert nem irigykedünk másokra
Mi gratulálunk mert nem irigykedünk másokra megtettük idén is hogy megvertünk mindenkit twitteren is gratulált a klub. Ti is sokat tanultatok tőlünk ezért is nyertetek a végén. Az Atletico csapta ki a legjobb csapatot az elmúlt évtized legjobb csapatát ti meg őket, nagy teljesítmény.ziro4vr írta:Korszakos csapat mi hetty. Jóéjt.
Jövőt illetően nem aggódok, mert még mindig mi vagyunk a legjobbak fociban ezt mindenki láthatta, két kupa alap kell legyen mint idén is de hogy bajnokság/bl/kupa közül melyiket húzzuk be az a jövő zenéje, de még egyszer gratulálok az idei BL győzelemhez.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ebben ott a veszély, hogy mi kapunk ki, és akkor ezt kéne tőlül hallgatni állandóan. Inkább gyűjtögessük párhuzamosan a címeket, és mindig legyen kétszer annyi serlegünk, mint nekikreal_funghi írta:Egyszer őket kellene már megcsapni BL-döntőben ..!..
Merci Zizou!
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Egyszer őket kellene már megcsapni BL-döntőben ..!..
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Köszi korrekt! nehéz volt nagyon , de szerintem az a pici rutin döntött ami mellettünk szólt .. idegileg jobban bírtuk.csababarca írta:Esküvőn voltam, nem teljes egészében láttam a meccset, de ez alapján ahogy érzékeltem az első félidő a realé volt teljesen, több gólos előny is lehetett volna, a második inkább az atma-é, tizi is kimaradt, de lènyegében az 1-1 reálisnak mondható.
Hosszabbítás megint a realé volt inkább.
Tizik meg, hát így kell lőni őket, mondjuk Juanfranén kívül az összes jó volt rúgva, kapusoknak sansza nem volt igazából, pláne Oblak volt vakon teljesen.
Grat a BL győzelemért, két év alatt kettőt nyerni, nem semmi.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Esküvőn voltam, nem teljes egészében láttam a meccset, de ez alapján ahogy érzékeltem az első félidő a realé volt teljesen, több gólos előny is lehetett volna, a második inkább az atma-é, tizi is kimaradt, de lènyegében az 1-1 reálisnak mondható.
Tizik meg, hát így kell lőni őket, mondjuk Juanfranén kívül az összes jó volt rúgva, kapusoknak sansza nem volt igazából, pláne Oblak volt vakon teljesen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bazmeg hee. Ez embertelen.Barca&Real írta: Visca El Barca és Hala Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, CR
- Kedvenc csapatod: Barca, Real
Egyébként a Barca twitter oldala rögtön gratulált a Realnak, úgy hogy peace. Örüljünk egymás sikereinek. Visca El Barca és Hala Madrid!
- ziro4vr
Pikkenbauert edzőtáborba remélem ramos az éremmel lecidaztatja párszor.
Waka waka ejooe
Waka waka ejooe
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem is akárhogy.nmate írta:Nyomod, nyomod?kanye írta:
Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?
L miki bulizik pampam
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyomod, nyomod?kanye írta:Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?L.Miki írta:Ezt nem rosszból írom ide, de a Barcások az Atletinek drukkoltak... hát... na... van ilyen.
L miki bulizik pampam
Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?L.Miki írta:Ezt nem rosszból írom ide, de a Barcások az Atletinek drukkoltak... hát... na... van ilyen.
L miki bulizik pampam
Áram bekötést vállalok [email protected]