+1 Jol helyt all a gyerek. Talan meg lesz Varane parja a jovoben valogatottban?Kerlon írta:Az kemény, hogy az Atleti egy 20 éves, 500 perces belső védővel nyomja.
Csicska Suarez. De utalom...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 22:07
+1 Jol helyt all a gyerek. Talan meg lesz Varane parja a jovoben valogatottban?Kerlon írta:Az kemény, hogy az Atleti egy 20 éves, 500 perces belső védővel nyomja.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 5., kedd 22:07
De persze ez véletlen, hogy a barcás nem kapott érte, az atletis meg elment zuhanyozni.Hungarokatalán írta:Azért is járt volna a sárga.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 5., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 5., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 5., kedd 22:02
Azért is járt volna a sárga.numberone1 írta:Csak Buszkec szabalytalankodott egy hasonlot utana es nem kapott erte semmit.Hungarokatalán írta: Mind2 esetért sárgát lehetett adni, és Torres is hülye volt.
Ennek ellenére egy Bl negyeddöntő 1. meccsének 1. félidejében ilyenért nem állítunk ki senkit.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 22:01
Csak Buszkec szabalytalankodott egy hasonlot utana es nem kapott erte semmit.Hungarokatalán írta: Mind2 esetért sárgát lehetett adni, és Torres is hülye volt.
Ennek ellenére egy Bl negyeddöntő 1. meccsének 1. félidejében ilyenért nem állítunk ki senkit.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 5., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 21:59
Nyilván,de vègul is a biro dont.Ès szabály,vagy nem,nem mindig adnak ezèrt sárgát,pláne egy ilyen meccsen.Azt akarom mondani csak,hogy ilyenkor mèrlegelhet a biro,nem vennè elo èrte a szovetsèg.Sierra írta:Én is elgondolkodtam ezen, de ha egyszer szabály? Akkor nem lehet csak úgy elsiklani felette. Hiába nagy a tét, de végül is ezért találták ki ezeket a szabályokat.morientes írta:Lehet vitatni,szabály,szerint sárga,(1 már volt),de ilyenkor kellene mèrlegelni...
A kiállítás meg most.....ja,csak a szokásos.gyors segély....mint amikor szétverték Bob falatozóját.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 5., kedd 21:58
... és ezt az utóbbi 10 évben hoztuk össze? Csak mert ők a BL serlegeik 80%-t most nyerték.ikarus93 írta: Mégis nekünk van 10 BL serlegünk
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 5., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. április 5., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. április 5., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 5., kedd 21:56
Mégis nekünk van 10 BL serlegünkziro4vr írta:Egy pillanatra komolyan. Ez nem gőz kieresztés, hanem tény. Akárhányszor megzuhantak a bl-ben az utóbbi 6-7 évben, MINDIG j9tt valamilyen bírói kompenzálás. Aztán valamikor az se volt elég. Mint a hímestojásra, úgy vigyáznak rájuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 5., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. április 5., kedd 21:53
Azt hittem abbahagytad a fórumozást.R.M.C.F írta: Hagyd ne erőlködj,ezt jobban tudják nálad ki a jobb,ők értenek hozzá.......ez látszott is a klasszikón. Kb 3 volt közte nekünk. Bár Vincze Ottó megmondta,ha a real húzódik be akkor az a barca érdeme,foci gyilkosok....ha a barca húzódik vissza akkor azt tudatosan teszik......a baj továbbra is az hogy számtalan barom van aki azt hiszi ért ehhez.
A kiállítás meg most.....ja,csak a szokásos.gyors segély....mint amikor szétverték Bob falatozóját.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 5., kedd 21:52
Mind2 esetért sárgát lehetett adni, és Torres is hülye volt.Dupla D írta:nem láttam az első félidőt, csak torres második sárgáját. szerinted jogos?Hungarokatalán írta:Ezt az Atleti innen nem fogja elbukni, hiába Torres kiállítása.
itt a link, aki lemaradt, mint én.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. április 5., kedd 21:51
Hagyd ne erőlködj,ezt jobban tudják nálad ki a jobb,ők értenek hozzá.......ez látszott is a klasszikón. Kb 3 volt közte nekünk. Bár Vincze Ottó megmondta,ha a real húzódik be akkor az a barca érdeme,foci gyilkosok....ha a barca húzódik vissza akkor azt tudatosan teszik......a baj továbbra is az hogy számtalan barom van aki azt hiszi ért ehhez.
És hol érdekel, hogy ők a legjobbak? Ez tény, de akkor (leegyszerűsítve) minek állunk még ki, amikor úgyis ők nyernek mindent, mert Ők a legjobbak. Remélem érted, mire célzok ezzel... Ja, de mindig jön egy 11-es, jön az ellenfélnél a piros (persze, ez jogos volt, nem vitatom), stb. Leszarom, hogy ők a legjobbak, bukjanak, mi meg nyerjünk, aztán a sok nagypofájú barcás játékos mutogathat utána Piquéstől, Danistul, Albástul, stb...
Hóóóóhh...dehogynem....arsenal....20 perc után ment ki a tag a barca ellen,mert sípszó után elrúgta a labdát......vicc.Ennek ellenére egy Bl negyeddöntő 1. meccsének 1. félidejében ilyenért nem állítunk ki senkit.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. április 5., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 5., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 5., kedd 21:51
Szerintem Messi fejben az offshore pénzét számolgatja.ziro4vr írta:Neymar és Messi úgy focizik, mintha Máté meg én beálltunk volna egy megyei meccsre 3 jéger, 2 pálinka meg 1 abszint után.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem