Van itt a fórumon 1-2 ember, akik zsigerből utálják Khedirát, és bemagyarázták sokaknak, hogy azért szar a Real, mert Khedira meg Arbeloa...
Ejteni akartam a témát,de erre azt hiszem reagálnom kell....Az azért merő sarkítás,hogy sokan azért nem szeretik Khedirat,mert nem tudja tudomsén a farkán pörgetni a lasztit...A helyzet ezért valamivel összetettebb...
Felsoroltál a közelmúltból jópár játékost,akik sztd ún. "koloncok" voltak a csapatuk nyakán,de ez egyszerűen nem igaz.Azok a játékosok fontos szerepet játszottak abban hogy csapatuk BL-t,stb nyert...igazi zongoracipelők voltak azok,amolyan szürkeeminenciások,akik levették a terhet a kreativabb focisták válláról...na most Khediraba bármennyire is szeretnénk ezt belelátni,ő nem ilyen...
Kerlonnal tudok egyetérteni,miszerint Alonso mellett a csapat elbirta még Khedirat,a német levédte a területet,olykor megszerezte a labdát,odarakta Xabinak,ment a hosszúindítás...
Modric mellett más a helyzet,a horvát sokszor kicsibe szeretne játszani,faszán elmozog,mutatja magát,szerencsétlen Samy meg azt se tudja hogy akkor most mivan...Aztán bűn lassú.Ezáltal sokszor lekési az embert,akkor aztán csak szabálytalanul tud beavatkozni...
Aztán mikor felmegy a támadással,sose ér vissza,ott a helyén a luk,Pepeék meg vakarózhatnak ha jön a kontra....
Mondom semmi bajom nekem a zongoracipelőkkel,mert kell olyan a csapatba,mint anno pl Makelele volt,abban a rendszerben az egyik leghasznosabb játékos...
Tehát én ezekért a dolgokért nem kedvelem Khedirat,nem pedig azért mert nem bánik úgy a labdával mint Ronaldinho...
Casemirorol meg kategórikusan kijelenteni hogy rosszabb,mikor tétmeccsen még be sem mutatkozott....merész.A felkészülési időszakban azért mutatta hogy nem elveszett gyerek,ha legalább néha kapna egy félidőt...de nem.A kp-nek stabilnak kell lennie,és erre Khedira a legalkalmasabb..lol
Bidé úrnak meg csak annyit,ha nem Löw lenne szöv.kap.,Khedira már rég nem lenne német válogatott...