Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 21:44

Az ilyen brazil zseniket sose tudtátok idomítani erre a katalán életérzésre. :D Dinho is inkább a barcelonai nightklubokat meg a kokót választotta mint egy jó kis pizsamarpartit xavinál
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. május 18., szerda 21:42

dzsi91 írta:
Matyi írta:Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges. :)
De nem érted, mindenkinek mindig a bl volt a fontosabb.Most a nagy többségről beszélek, ez az abszurdum,hogy egy bajnoki cím fobtosabb mint egy bl győzelem már megint pont akkor jön elő amikor a barcát kell védeni.Ez olyan mint amikor hirtelen kiderült hogy egy gólpassz felér egy góllal teljesen véletlenül pont akkor amikor Ronaldo több gólt lőtt mint Messi, addig meg a kutyát nem érdekelte az egész téma...

Én elfogadom a véleményed, de szerintem rajtatok kívül ezt senki nem gondolja így.

Arra lettem volna kiváncsi ha az utolsó fordulóban előzünk akkor is a legjobb csapat nyerte volna a bajnokságot? Vagy az MAkK lett volna...
Nyilván egy Bayernnek fontosabb a BL, mivel magasan ők a legjobbak a németeknél, de azért egy La Ligánál más a helyzet. Nálam eddig is a Liga volt a fontosabb, egy BL-ben bármi megtörténhet.

De fordított esetben biztos, hogy lenne itt is néhány arc, akinél a Liga lenne a fontosabb. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matyi 2016. május 18., szerda 21:44-kor.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 18., szerda 21:35

Realista24 írta:Neymar: ”Fáj, hogy nem lehetünk ott a BL döntőben. Ezek olyan dolgok, amik sajnos néha megtörténnek. Gratulálok a két döntőbe jutott csapatnak.”
Lehet ezt így is.
Ő nála még benne van, hogy ideigazol, Piquénél kevésbé :lol: :lol:

BL vagy bajnokság, nálam átlag éven egyenrangú, amikor van esély megvédeni a BL címet, akkor nem is lehet kérdés, hogy BL, de az átok idén is élt. :-(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 20:37

Neymar: ”Fáj, hogy nem lehetünk ott a BL döntőben. Ezek olyan dolgok, amik sajnos néha megtörténnek. Gratulálok a két döntőbe jutott csapatnak.”
Lehet ezt így is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 20:34

ikarus93 írta:Amúgy egy Real-Atletico topiknak ki örülne ?
Elvégre ők még is csak a városi rivális és szerintem nagyobb múltra nyúlik vissza velük a rivalizálás mint a Barcával.
Nem lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 18., szerda 20:33

Hagyyukmá.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 18., szerda 20:33

Amúgy egy Real-Atletico topiknak ki örülne ?
Elvégre ők még is csak a városi rivális és szerintem nagyobb múltra nyúlik vissza velük a rivalizálás mint a Barcával.

Plusz ahogy nézem nem most fognak lekopni. Pénzük lesz dögivel akkor nem beszélve arról, hogy ott a szakmai stáb se kutyaütök brigádja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. május 18., szerda 20:35-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 18., szerda 20:30

Matyi írta:Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges. :)
Nem èrted a lènyeget.Nektek mindig az,amit èppen nyertek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 20:22

De nem érted, mindenkinek mindig a bl volt a fontosabb.Most a nagy többségről beszélek, ez az abszurdum,hogy egy bajnoki cím fobtosabb mint egy bl győzelem már megint pont akkor jön elő amikor a barcát kell védeni.Ez olyan mint amikor hirtelen kiderült hogy egy gólpassz felér egy góllal teljesen véletlenül pont akkor amikor Ronaldo több gólt lőtt mint Messi, addig meg a kutyát nem érdekelte az egész téma...

Én elfogadom a véleményed, de szerintem rajtatok kívül ezt senki nem gondolja így.

Arra lettem volna kiváncsi ha az utolsó fordulóban előzünk akkor is a legjobb csapat nyerte volna a bajnokságot? Vagy az MAkK lett volna...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 18., szerda 20:21

Realista24 írta:Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
http://www.goal.com/hu/news/21442/spany ... osabb-a-bl
Fájni fog a Barcának ha behúzzuk a BL-t
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. május 18., szerda 20:22-kor.
Puskás Ferenc

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 18., szerda 20:18

Realista24 írta:Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
Ez tökéletesen jellemzi az egész Barcát, gratulálok Pikkenbauer :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 20:13

Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 18., szerda 20:10

Realista24 írta:
ám mind a 2nél kb 2 erős csapat dönti el, hogy tied lesz-e a kupa vagy sem, mert akárhogy nézzük, az Atma/RM/Barca hármason kívül, a többi csapatot ez a 3 kb egyenlő arányban veri meg és szerez pontokat, ami dönt azok az egymás elleniek, ez ha megnézzük a pontokat tökéletesen látszik is.
Hmmm...ha csak három éve lenne BL még el is fogadnám az érvelésed, de így nem.
Természetesen a jelenre gondoltam most, de a múltban kutakodva is szerintem igaz lenne, hogy 2-3 csapat a meghatározó a többi a pontgyűjtő.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 20:06

ám mind a 2nél kb 2 erős csapat dönti el, hogy tied lesz-e a kupa vagy sem, mert akárhogy nézzük, az Atma/RM/Barca hármason kívül, a többi csapatot ez a 3 kb egyenlő arányban veri meg és szerez pontokat, ami dönt azok az egymás elleniek, ez ha megnézzük a pontokat tökéletesen látszik is.
Hmmm...ha csak három éve lenne BL még el is fogadnám az érvelésed, de így nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 18., szerda 20:05

Egyébként BL és bajnokság összevetés, ez a 2 legértékesebb trófea, ám mind a 2nél kb 2 erős csapat dönti el, hogy tied lesz-e a kupa vagy sem, mert akárhogy nézzük, az Atma/RM/Barca hármason kívül, a többi csapatot ez a 3 kb egyenlő arányban veri meg és szerez pontokat, ami dönt azok az egymás elleniek, ez ha megnézzük a pontokat tökéletesen látszik is. A BL annyiban más, hogy ott a 2 egymás elleni párharc közben nincs 20 másik meccs és 5 hónap, de lényegében ott is van 3-4 erős csapat azt szevasz. Ennyiben tök ugyan az a 2 szitu. (Persze ez csak a La ligával összevetve állja meg a helyét). De a marketing és a nézettség miatt ennek a kupának van a legnagyobb presztízse. Így nyilvánvaló, hogy épp ez miatt a legjobban vágyott serleg is ez.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. május 18., szerda 19:56

Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges. :)

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 19:52

Hungarokatalán írta:
dzsi91 írta:de nekem savanyú lenne ha ti behúznátok a bl-t mi meg a ligát ennyit írtam.
No offense. De ez a hozzáállas eléggé hasonló az ilyen Piqué félékhez, akik többet foglalkoznak a rivális csapattal, mint a sajátjukkal, és az alapján ítélik meg a csapatuk sikerességét, hogy a másik csapat hány kupát nyert.
Hat nemtom, ha a rivális csapat nyeri a bl-t az nekem rosszul esik, a bajnokság meg a kupa annyira nem zavar.Ettől nem foglalkozok többet velük csak mivel a bl az első számú nekem így az gyenge ponton ha a barca nyeri, vagy neadj isten az atletico.

Most abba meg nem megyek bele,hogy számomra egy trófea nélküli év is élvezhető,elsősorban a gólok miatt nézek focit, abból meg mi baszott sokat lövünk.Meg a jó meccseket is szeretem szval én a 15-16os szezonra is örömmel emlékszek vissza mégha a végére le is eresztettünk.De most a kupákról volt szó.

És ha valaki elém tol egy papírt,hogy a követkető 3 évben nincs bajnoki cím de van 2 bl döntő én gondolkodás nélkül alá írom.Bajnoki címre mindig ott az esély bl döntő viszont ritka,most jön a 14ik döntőnk 60 év alatt ki tudja mikor lesz a következő...ezt én nem cserélném be egy bajnoki címre se.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 18., szerda 19:07

dzsi91 írta:de nekem savanyú lenne ha ti behúznátok a bl-t mi meg a ligát ennyit írtam.
No offense. De ez a hozzáállas eléggé hasonló az ilyen Piqué félékhez, akik többet foglalkoznak a rivális csapattal, mint a sajátjukkal, és az alapján ítélik meg a csapatuk sikerességét, hogy a másik csapat hány kupát nyert.

A Real szereplése sztem teljesen irreleváns a Barca szezonjának megítélésében. Legalábbis szerintem. És ugyanez igaz fordítva is.

Palesszal egyetértek. Nálam sem csak a kupák száma határozza meg a szezon "sikerességét", hanem pl. hogy mennyire volt élvezhető a csapat játéka, miben tudott fejlődni a csapat az előző szezonhoz képest stb.
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 18:53

nmate írta:Hát mondjuk ha nyerjük, ha nem, a Barcának összességben jobb szezonja van, ezzel egyetértek.
Ezzel nincs is gond, de ha csak a Király-kupa döntőjében lennének, Piqué akkor is ezt nyilatkozta volna :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 18., szerda 18:49

Hát mondjuk ha nyerjük, ha nem, a Barcának összességben jobb szezonja van, ezzel egyetértek.

Vissza: