Minden, ami válogatott
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Remélem idehozzuk azt a fazont sportigazgatónak. Kroos óta ki volt jó igazolásunk? TBO és kb ennyi, Mendy azért már billeg.
Nem illik.
- Pad'em
Még ha azt lehetne mondani, hogy hozott egy kimagasló évet és pont mi szoptuk be, de az utolsó éve Frankfurtban sem volt annyira extra. Sztem a scoutjaink megnézték az 5 gólos meccsét, azt kb ennyi volt a kutatómunka. Tökéletes állatorvosi ló, hogy a szart is mennyire fel lehet hypeolni. Tőle is, hogy fogunk megszabadulni a 10 milliós nettójával
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hogy a jó édes mellbimbómban lehet, hogy van egy 60 millás emberünk, aki jelenleg csere egy szerb válogatottban is meg egy frankfurtban is? Ki a tököm engedélyezte hogy őt leigazoljuk és pláne ennyiért?
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ebből is látszik, mekkora bravúr volt amit lenyomtak a fiúk a Nemzetek Ligájában.Sierra írta: Török válogatott nagyot megy eddig a selejtezőkön. Első meccsen 4-2-re verték a hollandokat, most meg 2-0-ra vezetnek Norvégiában.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Török válogatott nagyot megy eddig a selejtezőkön. Első meccsen 4-2-re verték a hollandokat, most meg 2-0-ra vezetnek Norvégiában.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk mivel pedrivel egy mondatba tetted, aki meg valoban lehet a kovetkezo 10+ ev spanyol valogatottjanak egyik alapembere, nekem se jott at elsore, ki is kellett gugliznom, kirol van szo.
szerintem vissza fognak oda kerulni, ahol az aranygeneracio elott is voltak, a kb top 5 es top 10 kozotti helyekre.
szerintem vissza fognak oda kerulni, ahol az aranygeneracio elott is voltak, a kb top 5 es top 10 kozotti helyekre.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké
annyira még nem rossz a spanyolok helyzete, hogy Hugo Duro legyen a jövő
generációja, reméljük nem jutnak el odáig
annyira még nem rossz a spanyolok helyzete, hogy Hugo Duro legyen a jövő
generációja, reméljük nem jutnak el odáig
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Reszemrol csak ironia volt. Nem gondoltam komolyan hogy valogatottnak kellene lennie. Bar nem gondolom azt se hogy barki sztarolna szegeny Dúró Hugót.Jim írta: Hugo Durot nem tudom miért sztároljátok,
a közepes Mayoral alatt van 2 szinttel...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Jim
Hozzájuk képest Morata és Asensio világsztársonic írta: Ott van a jo Hugo Duro is. Pedrivel kepviselnek a jovo generaciojat.
Hugo Durot nem tudom miért sztároljátok,
a közepes Mayoral alatt van 2 szinttel...
- Pad'em
Hát ott ahol a csatár választék a Morata, Gerard Moreno, Alcácer, Mayoral sor, nem nagyon értetlenkednék a helyében
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Aztán meccs után értetlenkedett, hogy miért nem nyertekJim írta: fura döntéseket hozott most Luis Enrique, ennél azért egy jobb csapatot össze tudnánk
mi állítani
Hát miattad, te sületlen
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ott van a jo Hugo Duro is. Pedrivel kepviselnek a jovo generaciojat.'shutterisland írta:sajnos elol morata a legjobb opcio.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez mar kozeleben sincs az aranygeneracionak amikor kb real es barca jatekosokbol allt a kezdo.
hirtelen talan igy raknam ossze ha mindenki behivhato lenne es egeszseges is :
simon - alba,ramos,nacho,carvajal - llorente,koke,thiago,oyarzabal,pedri - morata
kapuban mivel kepa es de gea csak padozik, igy marad simon, a vedelem es kp azert boven rendben lenne, de ott meg lehet varialni is saullal, rodrival, ferran torressel, canalessel, olmoval, ha nem torik meg a karrierje, fatival is.
sajnos elol morata a legjobb opcio.
hirtelen talan igy raknam ossze ha mindenki behivhato lenne es egeszseges is :
simon - alba,ramos,nacho,carvajal - llorente,koke,thiago,oyarzabal,pedri - morata
kapuban mivel kepa es de gea csak padozik, igy marad simon, a vedelem es kp azert boven rendben lenne, de ott meg lehet varialni is saullal, rodrival, ferran torressel, canalessel, olmoval, ha nem torik meg a karrierje, fatival is.
sajnos elol morata a legjobb opcio.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Dest első válogatott gólját - még ha Jamaica ellen is - azért érdemes megnézni, szép suhintás volt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Jim
oké de jobbhátvédként?lordgabi írta: Nachón én is meglepődtem, Marcos Llorrente pedig teljesen megérdemelten a kezdőben.
így van, alig játszik a Cityben...mexes írta: Biztos semmi köze hozzá hogy megy a Barcába... vicc hogy válogatott és főleg h kezdő.
fura döntéseket hozott most Luis Enrique, ennél azért egy jobb csapatot össze tudnánk
mi állítani
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Biztos semmi köze hozzá hogy megy a Barcába... vicc hogy válogatott és főleg h kezdő.Jim írta:tényPad'em írta: Mondjuk úgy, hogy tartalékos az egész keret
pl így hogy Nacho játszik folyamatosan, nem értem hogy keretben sincs, miközben az a Garcia kezd, aki alapvetően csere a Cityben
+ Pau Torres sérült, akit szóba hoztak velünk is
Carvajal sincs sérülés miatt, Llorente a jobbhátvéd
és Asensio sincs a keretben stb
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Először viccnek szántam, de jobban belegondolva ott lenne tényleg a keretben a helye.Pad'em írta:Ő azért kevésbé válogatott szintű azt hiszem Mellesleg ebbe a határszar keretbe ő is beférne az tény
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Pad'em
Ő azért kevésbé válogatott szintű azt hiszem Mellesleg ebbe a határszar keretbe ő is beférne az ténylordgabi írta: Nachón én is meglepődtem, Marcos Llorrente pedig teljesen megérdemelten a kezdőben.És hol van akkor LV?Pad'em írta:
Amúgy ja, Nacho klasszis hetek óta, érdemelt volna egy behívót, nem tudom Luis Enrique mit néz.
Zlatan is a kezdőben a svédeknél, eddig egy gólpasszt osztott ki.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nachón én is meglepődtem, Marcos Llorrente pedig teljesen megérdemelten a kezdőben.
És hol van akkor LV?Pad'em írta:Amúgy ja, Nacho klasszis hetek óta, érdemelt volna egy behívót, nem tudom Luis Enrique mit néz.Jim írta: tény
pl így hogy Nacho játszik folyamatosan, nem értem hogy keretben sincs, miközben az a Garcia kezd, aki alapvetően csere a Cityben
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Pad'em
Amúgy ja, Nacho klasszis hetek óta, érdemelt volna egy behívót, nem tudom Luis Enrique mit néz.Jim írta:tényPad'em írta: Mondjuk úgy, hogy tartalékos az egész keret