Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
nem túl erős tipp, és talán nem is annyira megalapozott, mint az eddigiek, de malaga-valencia 2,5 over @ 2.10
bőven van benne érték, még akkor is, ha a malaga otthon nem szokott gólzáporos meccseket játszani.
bőven van benne érték, még akkor is, ha a malaga otthon nem szokott gólzáporos meccseket játszani.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Egyedül a Willson fogadás elveszítése lepett meg, de az nagyon. Nem hogy 3, egy elkapása sem volt, még csak passzjátékba sem volt bevonva, holott a NE eléggé rosszul védte a TE-ket a szezonban.PEEtör írta:Tökéletes este elrontásának szponzora a Wolves. 4-1, kellett már nagyon.
NFL SB-t csak fun módban tolok jónéhány játékos fogadást, mert teljesen megjósolhatatlan a kimenetel most már. Ha mondani kéne, akkor NE-t mondanám, illetve overt.
Végülis +~0.5 unit jött, de tényleg csak fun volt, mínuszos este sem zavart volna.
NBA:
Hornets +8.5 (valszeg itt fog nyitni)
Bucks +7.0
Griz -2.5
Az első kettőről nagyon pozitív vagyok, ML is fog menni ott, de a harmadik is erős.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
nem a hév vitt el, egy átgondolt gyűjtőről volt szó, amivel plusszban zárhattam volna, csak én barom semmi háttér nélkül, puszta szimpátiából ráraktam őket. jó nem veszés, csak idegesítő.nmate írta:Hát akkor próbáld meg elhagyni ezeket. Ilyen Monaco meccsekhez hasonlókra koncentrálj, ne hagyd hogy elvigyen a hév és pakolgass mindenfélét.
mára sztem nem is kell fogadni semmit, max vmi x-es szelvényt összedobni. így nem is írok semmit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát akkor próbáld meg elhagyni ezeket. Ilyen Monaco meccsekhez hasonlókra koncentrálj, ne hagyd hogy elvigyen a hév és pakolgass mindenfélét.Toti írta:ncaab, washington, lesz...hatnak. plusszos lehetett volna a hetvegem ha nyernek.
ilyenkor megy el a kedvem az egesztol, mikor ilyen ismeretlen hulyeken bukok.
ncaab, washington, lesz...hatnak. plusszos lehetett volna a hetvegem ha nyernek.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nem huztam, de azert koszi a tippet
Miamu under 92 jott, viszont a Boston +4.5 eloben nem... 1-1
Miamu under 92 jott, viszont a Boston +4.5 eloben nem... 1-1
- nmate
Fél unitot rápakoltam Köcsögöm széken.Toti írta:megint jött a napi nagy oddsos. huzta vki?
Én nem kérdezem ugyan ezt, túl szar a referenciám ehhez , de Celtics meccsen (186,5 volt a line) jött ez a tipp, és a Knicks - Lakers magas színvonalú találkozó (190 a line) sem áll messze ettől. Korai meccsek NBA-ben elég nagy számban line alatt végződnek, ezt érdemes felírni valahova.nmate írta:Korai kezdés miatt alacsony pontszámú meccsek lesznek szerintem,
Melo 31-nél tart, remélem nem húztad Sucre.
megint jött a napi nagy oddsos. huzta vki?Toti írta:mai tippem: monaco - lyon 1. félidő 0-0 @ 2.50
fos hetvege volt ennek ellenere, nagyjabol az egyenleg 25-30%-át sikerult elbasznom szombat-vasárnap. egy barca gyozelemmel ez csokkenne 5-10% korulire. (bar gyujto es rajta van meg a porto is) de egyaltalan nem fogom banni ha pontot bukik a barca.
- nmate
Korai kezdés miatt alacsony pontszámú meccsek lesznek szerintem, szóval akár jó is lehet. Viszont MSG-ben gyakran csinálja a showt a faszi, 27-et meg gond nélkül bedob ha jó napja van, OKC ellen is megdobta ezt a mennyiséget.
-
Carmelo Anthony under 26.5 pontjarol mik a velemenyek? Elvileg nem 100%os, ket nap pihit kapott is.
Tökéletes este elrontásának szponzora a Wolves. 4-1, kellett már nagyon.
NFL SB-t csak fun módban tolok jónéhány játékos fogadást, mert teljesen megjósolhatatlan a kimenetel most már. Ha mondani kéne, akkor NE-t mondanám, illetve overt.
Gronk TD (3 unit)
L.Wilson over 2.5 (unit)
Leghosszabb mezőnygól 44.5 felett (u)
Lockette over 1.5 (fél u)
Edelman TD (fél u)
Lockette TD (0.25 u)
Turbin TD (0.25 u)
Chancellor INT (0.25 u)
Gronk 2 v több TD (0.1 u)
Gronk 3 v több TD (0.1 u)
NBA-t kiülöm, SB napján őrület lehet.
Gronk TD (3 unit)
L.Wilson over 2.5 (unit)
Leghosszabb mezőnygól 44.5 felett (u)
Lockette over 1.5 (fél u)
Edelman TD (fél u)
Lockette TD (0.25 u)
Turbin TD (0.25 u)
Chancellor INT (0.25 u)
Gronk 2 v több TD (0.1 u)
Gronk 3 v több TD (0.1 u)
NBA-t kiülöm, SB napján őrület lehet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
mai tippem: monaco - lyon 1. félidő 0-0 @ 2.50
szerdára: sevilla szerzi az első gólt @ 3.75 (ez most kicsit ilyen csakazértis fogadás, ha jól rémlik 2015ben az espanol meccset leszámítva, mindig hátrányból kezdtük az összes meccsünket) egyébként a szerdai sevilla elleni meccsre még egy sokkal jobban kinéző: korai gól 23:00 előtt @ 1.83
szerdára: sevilla szerzi az első gólt @ 3.75 (ez most kicsit ilyen csakazértis fogadás, ha jól rémlik 2015ben az espanol meccset leszámítva, mindig hátrányból kezdtük az összes meccsünket) egyébként a szerdai sevilla elleni meccsre még egy sokkal jobban kinéző: korai gól 23:00 előtt @ 1.83
grat nincs mit.___Samy___ írta:ma ez jött:
real
marseille
granada
3000-9500
köszi Toti a granadát
mára semmi extra nincs.
monaco - lyon x
esetleg torino - sampdoria x még
-
0-2
pedig a grizlikkel nagyon szemezgettem, de durant kérdőjele miatt nem mertem behúzni. kár érte
pedig a grizlikkel nagyon szemezgettem, de durant kérdőjele miatt nem mertem behúzni. kár érte
értem, kösziMoney line, spread nélküli győztes.
2-2. A Suns kb életem legsimabb fogadása volt de a másik kettoert kár.
- nmate
Grizlik ment még 1 unitért, úgy is alakult ahogy vártam, dehat a kis fél unitos szarokkal buktam, így nagyjából nulla lett a buli.
Remélem februárban visszajövök, mert icecold vagyok
Remélem februárban visszajövök, mert icecold vagyok
"In his last 7 games vs GSW, @Goran_Dragic is 22 for 26 from behind the arc (85%)"
Interior D-t leszarni, mindenki Dragicra.
Interior D-t leszarni, mindenki Dragicra.
Suns 107.5 alatt 2 unit
Szerintem ma nagy pofonba fognak belenézni.
Szerintem ma nagy pofonba fognak belenézni.
Money line, spread nélküli győztes.sucre írta:Nalam ment a houston spread es Irving over 21.5e a Minnesota ellen. Tetszik meg Lebron under specje is, tegnap nem volt 100%os, de kitudja mara milyen allapotban lesz, ezert inkabb hagyom.
Mas: mi az az Ml, pít?