Továbbra is fennáll a kérdés. Ott van Mendy + cserének simán jó lenne Regu is. Hova?ziro4vr írta: Marcelo helyett, nyilván.
Rettentő fölöslegesnek érzem egy védő érkezését.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 31., vasárnap 15:11
Továbbra is fennáll a kérdés. Ott van Mendy + cserének simán jó lenne Regu is. Hova?ziro4vr írta: Marcelo helyett, nyilván.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 31., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 31., vasárnap 15:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 31., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. május 31., vasárnap 14:42
A tesójával már befürödtünk, szerintem egyelőre őt sem kellene erőltetni, ha jól tudom elég keveset játszott mióta a bajoroknál van és sérült is volt rendszeresen.Realista24 írta: Lucas Hernandez a Realba akar igazolni, szólt az ügynökének, hogy találjon kiutat Münchenből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 14:09
A veszteség más. Elsőre úgy értelmeztem, hogy év végére -150 millióban lesz a klub, de nem erről van szó akkor.Berti írta:De, a bevételkiesés, ami egy veszteség a klub számára.Realista24 írta:
Milyen 150 milliós veszteség? Erről nem olvastam. Vagy 150 milliós bevételkiesésről van szó?
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 31., vasárnap 14:05
De, a bevételkiesés, ami egy veszteség a klub számára.Realista24 írta:
Milyen 150 milliós veszteség? Erről nem olvastam. Vagy 150 milliós bevételkiesésről van szó?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 10:41
Milyen 150 milliós veszteség? Erről nem olvastam. Vagy 150 milliós bevételkiesésről van szó?Berti írta: Marca szerint még az is van, hogy a várható 150 milliós veszteség miatt nem veszünk senkit a nyáron.
Ez viszont felbaszna, mivel gazdaságilag az egyik legjobban álló klub vagyunk.
Camavinga mindenképp kell. Maradhat egy évet ha akar, de meg kell fogni már most.
Havertzet eddig biztosra vettem, hogy a Bayernbe megy, de ha van rá esély hogy hozható kategória, akkor a jobb szélre jöhetne.
Haaland idén szerintem esélytelen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. május 31., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 31., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 7:43
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. május 30., szombat 7:15
Igazad van! Itt is a válasz rögtön:Realista24 írta:Times, rákattintani sem érdemes.Whiteheart írta: https://talksport.com/football/710601/r ... -odegaard/
Oké, létezhet-e az hogy a szerző az égvilágon semmit nem tud a Realról és csak játszik a nevekkel és összerak valami nagy sztorit ami full kamu és bullsh.t, vagy tényleg van ilyenről szó? Mert ilyen szintű baromság lehozásához azért tehetség kell meg sok bőr a pofán... Ødegaardot beáldozni Pogbáért
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. május 29., péntek 11:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 29., péntek 11:30
Ezeknek a felét már odaigértük Haalandért, nem? Mi leszünk az új Milan. Pénzünk nincs csak játékosunk. 1et kapunk 4-7-et adunkWhiteheart írta: https://talksport.com/football/710601/r ... -odegaard/
Oké, létezhet-e az hogy a szerző az égvilágon semmit nem tud a Realról és csak játszik a nevekkel és összerak valami nagy sztorit ami full kamu és bullsh.t, vagy tényleg van ilyenről szó? Mert ilyen szintű baromság lehozásához azért tehetség kell meg sok bőr a pofán... Ødegaardot beáldozni Pogbáért
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 29., péntek 8:32
Pérez tavaly ilyenkor: "Odegaard 2-3 éven belül a Real Madrid sztárja lesz!"Whiteheart írta: https://talksport.com/football/710601/r ... -odegaard/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 29., péntek 8:19
Times, rákattintani sem érdemes.Whiteheart írta: https://talksport.com/football/710601/r ... -odegaard/
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. május 29., péntek 7:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. május 28., csütörtök 14:33
Talán egy kicsit Carvajalnak is jót tesz majd, hogy lesz valós alternatívája igy nem kell játszania minden fontos meccsen. Kiegyensúlyozottabbá válhat ezáltal, szerintem ő is érzi hogy az utóbbi két év nem róla szólt.ToniKroos írta: Amúgy adom van ideje fejlődni, de kell is neki, ha úgy jön vissza, hogy kezdő lesz és koppan nehogy elmenjen a kedve. A sebessége ami extra, ezt kontráknál tudja hasznosítani, de egy behúzódó csapat ellen, az erényeit nem nagyon lehet kihasználni, főleg nálunk, ahol pont ellenünk játszanak inkább kontrára.
Remélem nem így lesz és beválik, én bírom a fejét, de szerintem a mi stílusunk annyira nem fog illeni hozzá.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 28., csütörtök 13:08
Sok sasszem. A 19 évesnél meg pecsenyére verdesték a tenyerüket, mikor bevette a Barca kapujátToniKroos írta:A 17 éves Viniciusra sokan azt mondták, hogy kuka,Realista24 írta: 21 éves, bőven van ideje fejlődni Carvajal mögött is akár. De az, hogy előre semmi extra, azt erősnek érzem.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem