Számomra a BL a creme de la creme, a legnagyobb trófea a klub futballban.A bajnoki cím is fontos örülök is neki ha nyerünk, de nekem savanyú lenne ha ti behúznátok a bl-t mi meg a ligát ennyit írtam.A triplázós éveitek is csak azért zavartak mert a bl-t is nyertétek.Matyi írta:Miért, ezek szerint ha az Atlético behúzza a BL-t, akkor jó szezonunk volt, ha viszont Ti, akkor rossz?dzsi91 írta:Nekem savanyú lenne a bajnoki cím egy barca bl győzelemmel de ők tudják.
Pl ott van a 100pontos bajnoki évünk és a 2014es bl győzelmünk.Hát számomra nem 1 kategória a 2 siker.
vagy ottvan a címvédésünk 2007-08ból, szerinted azt választanám vagy a 3év/2 bl döntőt?
Az meg ,hogy nektek milyen szezonotok volt azt döntsétek el ti.De eddigi tapaszalataim alapján a Barcelona mércéje a Real Madrid mióta világ a világ.A nyert trófeák elsőszámű öröm faktora az,hogy a Real Madrid lett meg előzve vagy,hogy a Real Madrid nem nyerte meg és aztán jön a többi öröm.Ha a Real Madrid felül európa trónjára szerintem azzal sehogy sem tud vetélkedni a barca a bajnoki címével,akkor sem ha azt a bajnoki címet 2szer nyerte meg... így a válaszom igen, a mi meccsünktől függ,hogy a szezonotok ,hogy lesz elbírálva a barcások között.A wikipédián jó szezonotok lesz mindenképpen a 2 kupával, de hogy legbelül ez mekkora az öröm azt döntsétek el ti.Az én véleményem az amit írtam,hogy savanyú lesz az emlék ha bl-t nyerünk, ha nem akkor meg édes.
De mi még kurvára nem nyertünk semmit.Szóval jobb szezonotok van egyelőre.