Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
most olvastam, ha Real-barca lesz akkro 3 clasicó lesz 10 napon belül
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor mit akarunk 2 meccsen?Igy is eleg motiváltak, oket ott nem fogja nyomni a cimvedes sulya, pont ellenkezőleg minden játékosuk 120%on porogne, bennünk nem erzem ezt az erot es bizonyitasi vágyat még.
Hát ha nem èrzed a csapatban a motiváciot,meg a porgèst,mèg is hogy?Ki kell oket ütni most vagy a következő körben, vagy azt se banom ha valaki megteszi helyettunk.
Az a valaki meg nem tudom ki lenne,talán a dortmundba èreznèm most,de az meg egy másik liga
Èrzik ok azt nagyon is.Èn nem mondom hogy 1000% dontoznek,de igen nagy a valoszinusège.De nem szabad hogy megérezzék a verszagot, igy is eleg fent vannak most.
Van olyan ahol top,meg van ahol nem annyira.Itt fokènt a formákrol beszèlek.Mert "nèvvel" csak,nem lehet kimenni a pályára.Bizom a keretben mert a minőség top
Ezèrt kène ezt a sorozatot fokozatosan felèpiteni egy jo sorsolással,mint egy profi boxert,hogy azután a dontore zsir èlesen èrjunk oda.Ott meg már johet bárki,fifti fifti az esèly.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem szabad hagyni hogy bejussanak a döntőbe. Igy is eleg motiváltak, oket ott nem fogja nyomni a cimvedes sulya, pont ellenkezőleg minden játékosuk 120%on porogne, bennünk nem erzem ezt az erot es bizonyitasi vágyat még.morientes írta:Ezeket jelen pillanatban nem tudnánk kèt meccsen lerendezni,max ha atombombát dobsz a 'camp-ra...Két meccsen le kell rendezni a Barca-t,
De 1 meccsen a dontoben bármi lehet.
Ki kell oket ütni most vagy a következő körben, vagy azt se banom ha valaki megteszi helyettunk. De nem szabad hogy megérezzék a verszagot, igy is eleg fent vannak most.
Szamunkra pedig donto fontosságú lesz a következő kor hozzaallas szempontjabol. Ha nem porognek fel a sracok akkor koran véget erhet a szezon. Bizom a keretben mert a minőség top, de hozzaallasbol idén meg nem sokat mutattak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legegyszerűbb: M4 Sport.V. Mester 77 írta:Srácok, mik adják a mai sorsolást?
Edzeni leszek még akkor és ott korlátozott lehetőségek vannak, ennek ellenére nézném ha tudom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Mester77
rashidm írta:Bocs, ez az EL volt... A BL-t akkor sztem 1 órával hamarabb kezdik.V. Mester 77 írta:Na. Ezaz. Akkor viszont már végzek az edzéssel és látom. Köszi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bocs, ez az EL volt... A BL-t akkor sztem 1 órával hamarabb kezdik.V. Mester 77 írta:Na. Ezaz. Akkor viszont már végzek az edzéssel és látom. Köszi
- Mester77
Na. Ezaz. Akkor viszont már végzek az edzéssel és látom. Köszi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem szokásosan 12 pity-pitykor kezdik. Bocs, most nézem, hogy 13:00-kor kezdik a urósporton.V. Mester 77 írta:Srácok, mik adják a mai sorsolást?
Edzeni leszek még akkor és ott korlátozott lehetőségek vannak, ennek ellenére nézném ha tudom.
- Mester77
Srácok, mik adják a mai sorsolást?
- morientes
Ezeket jelen pillanatban nem tudnánk kèt meccsen lerendezni,max ha atombombát dobsz a 'camp-ra...Két meccsen le kell rendezni a Barca-t,
De 1 meccsen a dontoben bármi lehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remy-Remy, csúnya dolog a fake account...KAG írta:neked most frankon mayoral a kedvenc játékosod?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nem csak reméli, hogy befut, és akkor menő lesz, mert ő volt az első aki ilyen néven regisztrált.KAG írta:neked most frankon mayoral a kedvenc játékosod?
Sorsoláshoz csak annyit, hogy nagyon eljinxelős ember vagyok, így inkább nem akarok senkit sem kapni, utána ráér matekozni az ember. Ugye idén sincsenek ágak?
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
wZoLee7 írta:Ez lenne számunkra a lehető legjobb forgatókönyv. Nekünk már csak a bl van, nagyon oda kell tennikodo írta: És amit szeretnék:
Wolfsburg-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-PSG
Benfica-City
Ha nagyon oda van téve a játék, akkor nem kell a leggyengébb ellenfél. Két meccsen le kell rendezni a Barca-t, aztán onnantól már nincs ellenfél, maximum saját maguk ellenségük a játékosok, ha a döntőben lötyögnek.
Remélem nem valami Schalke fíling lesz megint, ahogy szokott. Rémunalmasak voltak a meccsek, és csak beégni lehet rajta, ha lazán veszik, ami nem túl ritka.
Real - Barca (Sérültek nicsenek, április elején tesztelhető éles helyzetben a bajnokin Zidane-nak valami taktika, ennél több mi kell? Ha elkalapálnak 4 góllal az is motiváció, meg egy győzelem is revans lehetőség esetén.)
Bayern - Atletico
Aztán mehet a legjobb négybe megint két spanyol. Döntőre meg jöhet a PSG.
Szép lenne ez így, de a realitás inkább a Barca duplázás. 8-ból 6 komolytalan ellenfél két meccsen nekik. Főleg Messi, és Iniesta csúcsforma mellé, ha a botlábú Suarez is belő 10-ből 1 helyzetnél többet, akkor meg még inkább. Kérdés meddig tart a kettejük jelenlegi formája.
- morientes
Bekem mint semlegesnek olyan blackcom feelingje volt inkábbMost elég volt ez az egy is. Pont beszéltük előtte, hogy de régen volt egy igazán izgalmas, körömrágós meccs. Hát megkaptuk...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Most elég volt ez az egy is. Pont beszéltük előtte, hogy de régen volt egy igazán izgalmas, körömrágós meccs. Hát megkaptuk...morientes írta:Mèg egy ilyen kurva szerencsètek nem lesz,hogy egy edzo ennyire elfuseráljon egy meccsetmia san mia írta:Látom volt aki maga alá szart. Jelentem kis híján én is !
Egyszer volt munchenben zebra vásár,csak egyszer
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez lenne számunkra a lehető legjobb forgatókönyv. Nekünk már csak a bl van, nagyon oda kell tennikodo írta: És amit szeretnék:
Wolfsburg-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-PSG
Benfica-City
Én se tartok a Wolfsburgtól, idén nem álltak össze olyan jól, mint tavaly. Dost is sérült talán és Bruynet se tudták igazán jól pótolni. Szerintem a Benfica sokkal veszélyesebb lehet, mint csapat. A City fejekben szintén probléma van. Atletico meg a Barca a számunkra továbbra is kemény dió, a Bayernttől annyira nem tartok. A PSG-t meg Blanc szerintem túltaktikázná ellenünk pedig lenne keresnivalójuk, ha mernének is focizni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Volkswagenesek akármilyen minőséget is képviselnek azért a 8-ik helyen vitézkednek a Bundesligában..
Tipp:
PSG-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-Benfica
Wolfsburg-City
És amit szeretnék:
Wolfsburg-Real Madrid
Atletico-Barcelona
Bayern-PSG
Benfica-City
PSG-Real Madrid