Engem is bosszant, hogy szarul játszunk, de én nem is várok el űrfocit októberre.
Senki nem vár űrfocit, csupán valami koncepció féleséget!
Állandóan, meccsről-meccsre változó középpályás sor (játszott itt már mindenki mindenkivel; csak épp a Casemiro, meg az Illarra, Modric, Isco hármas nem, de talán egyszer ez a sorminta is sorra kerül majd
) igazi vezér és agy nélkül; elől szépen ott díszeleg a zászlóshajónk + a többiek; csak épp egyelőre az alfája nincs meg ennek a csapatnak (egy egészséges Xabi Alonsora még mindig nagy szüksége lenne a fiúknak)! A csapatrészek között az összhang legkisebb jeleit sem látni; a védekezés kabaré, a letámadás meg luxus --> össze-vissza futkorászunk, sokszor a helyünket se találva; egyelőre semmi másban nem bízhatunk csak az egyéni megoldásokban, mert csapatjáték az abszolút nincs (még)!
Hetedik fordulóban járunk, ami még mindig nem egy késői szakasz, de fejlődés és javulás továbbra sincs, sőt, úgy gondolom, hogy hétről hétre rosszabb a játékunk.
de azon időkben legalább mi voltunk a világ legjobb kontra csapata, ami egy Realra nézve nem túl hízelgő, de legalább ez ott volt. Hogy idén leszünk-e valamiben a legjobbak, abban nem vagyok olyan biztos.
Di Maria:Igazi agyatlan énjét vette ma elő, nagyjából ez jellemzi őt, nem kell itt bedőlni, csak mert volt pár jó meccse. Az dicséretes, hogy összeszedte magát, de igazából nekem sosem a hozzáállásával volt bajom, mert szerintem minden meccsen túlbuzgóság jellemezte. Idén valamelyest pontosítani tudott a játékán, vagy csúnyábban fogalmazva, agyat növesztett, de csodák nincsenek, szerintem hosszabb távon úgysem ez a játék jellemezte volna, és ezt függetlenül attól mondom, hogy ez volt idén az első rosszabb meccse. Reálisan nézve, egy szebb világban ő a kezdő közelébe se kerülhetne.
A mai kezdőnk egy vicc volt. Illara kezdett Modric helyett? Miért? Miért pont a szezon egyik legnehezebb bajnokiján? Modric a múlt héten pihent, mi a francért kellett megint pihentetni?
A csapatnak van egy kibaszott nagy hiányossága: Modricon és Di Marián kívül nincs olyan játékosunk, aki képes utolsó passzokat adni. Isco ebben a mutatóban eddig nem mutatott semmit, és hajlok arra, hogy ez nem az erőssége a csávónak. Ez nem lenne nagy baj, ha hozta volna az eddigi teljesítményét. De úgy látszik felállt védelmek ellen ő is kevés. Özil is az volt, de legalább tőle számíthattunk 1-2 utolsó passzra.
Bale-CR párosnak eddig csak a hátrányait látjuk. Ezeket az embereket ki kellene szolgálni, de sem Isco, sem Benzema, sem Illara, sem Khedira nem képes ezt megtenni. Kiszolgálás nélkül a két robotunk hasztalan. Mert az tuti, hogy ők egymást nem fogják kiszolgálni.
Ezekkel meg abszolút egyetértek; nem nagyon lehet mást hozzáfűzni!
Simeone évek alatt felépítette a csapatát,azt tökéletesen tudják amit tegnap láthattunk tőlük.Brusztolnak,foggal körömmel,aztán van nehány jóképességű támadó,aki kontrából befejezi az akciót...
Ez igaz; és le a kalappal az Atma előtt, mert a mi gyenge produkciónk mellett ők tényleg tökéletesen megoldották a saját feladataikat és nagyon egységes csapat benyomását keltették.
Ellenben Ancelotti Real Madridja most formálódik,átmeneti időszak ez,mikor a játékosok zsigereiben ott van mèg a Mou féle kontrajáték,míg az ance féle rendszert meg(ami sztm egy presszionalobb,de megtartva a kontra elemeket is,ha úgy hozza szükség),még nincs begyakorolva...Így a fejben sok a zavar,hogy akkor mit is kellene csinálni...
Azt gondolom maga a mester is próbálgat még,hogy hogyan lenne a legjobb,ezért van tanácstalanság olykor a pályán...én azt mondom ne írjuk le még.
Ezzel is egyetértek; nagyon nem állt még össze a kép Ancelotti fejében sem, ez ugyanakkor engem sajnos nem vigasztal, mint ahogy ez a 4-4-2-es baromság sem ......