Premier League
Re: Premier League
walker lábán pattant meg. lassítás nélkül is tisztán látszik.
Costa lövése nem pattant meg szerintem, Lloris csak simán beszopta a rövidbe.doncsontos írta:2 megpattanó lövésből lehozzák.. jajj remélem idén megkapjuk őket a BL-ben
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
2 megpattanó lövésből lehozzák.. jajj remélem idén megkapjuk őket a BL-ben
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Barcában is ezt csinálta.Egy szenzációs ősz után jött egy rémgyenge tavasz.Ezért nem is bánkódtam annyira mikor eladtuk.doncsontos írta:. Fabregas meg úgy játszik mintha Khedirát látnám, borzalom.
Dier zuhanyozhatott volna, de a spori nem akarta még eldönteni a meccset...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a kv szerez gólt, és az is ilyen megpattanós fos, a meccs maga nézhetetlen, a murinnyó és a tanonca olyan tajgetoszpozitív, több, mint egy évtizede öli és gyűlölteti meg az emberekkel az igazi focit, undorító az egész.
és teljesen leszarom amúgy itt ki nyer, mert lófasz mindkét csapat.
btw a cselszi fasza kis játékostemető, felipe rengeteget játszik.
de azért a brazil válogatottban ő kezd, nem marcelo és dunga még meg is magyarázza
szakértők, expertek mindenhol.
jó az irány, csak így tovább
és teljesen leszarom amúgy itt ki nyer, mert lófasz mindkét csapat.
btw a cselszi fasza kis játékostemető, felipe rengeteget játszik.
de azért a brazil válogatottban ő kezd, nem marcelo és dunga még meg is magyarázza
szakértők, expertek mindenhol.
jó az irány, csak így tovább
Makkfalva.
Amúgy szerintem kéz is volt.
Amúgy szerintem kéz is volt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd jön egy Ivanovic fejes a végén és kész.
szerk:benéztem, Terry jött
szerk:benéztem, Terry jött
Nem illik.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
az. de kurvára.. kicsit pontosabb lenne a Spurs már mehetne 2 góllal. Fabregas meg úgy játszik mintha Khedirát látnám, borzalom.hehe írta:továbbra is
nézhetetlen
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erre a Costa-ra egyszer úgy rá fog csúszni valaki, hogy ott szakadni, meg törni fog minden...
Hihetetlen egy patkány játékos...
Hihetetlen egy patkány játékos...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Kevés hát. Mezőnyben nem is az, hogy használhatatlan, de sokkal többet kéne vállaljon. Nincs benne semmi dinamika, pedig nálunk az első két évében ez is megvolt. Most meg mintha olyan nehézkesen mozogna.morientes írta:Nem védem de csak kiosztott megint egy gólpasszt.Mondjuk ez még mindig igen kevés.
Remélem tudja továbbra is hozni a meccseit az Arsenal és a 'Pool, mert valahogy 5-nek kell legyen a MU! :Đ
Ügyes a srác amúgy. Tiszta Varane, csak egy fokkal kisebb tehetség.Zouma a vkp...vannak dolgok amik nem változnak..
Jó kis páros lesznek jó pár évig a francia válogatottban. Remélhetőleg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem védem de csak kiosztott megint egy gólpasszt.Mondjuk ez még mindig igen kevés.sentry írta:Eredmények.com-ról. Felröhögtem mikor olvastam.Gyenge lövés volt! Mesut Ozil (Arsenal) lőtt kapura távolról, de ez a lövés talán akkor is jobb lett volna, ha bekötött szemmel próbálkozik. A labda a lelátóra ment. Legközelebb meg kellene gondolnia, hogy megéri-e ellőni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Eredmények.com-ról. Felröhögtem mikor olvastam.Gyenge lövés volt! Mesut Ozil (Arsenal) lőtt kapura távolról, de ez a lövés talán akkor is jobb lett volna, ha bekötött szemmel próbálkozik. A labda a lelátóra ment. Legközelebb meg kellene gondolnia, hogy megéri-e ellőni.
- morientes
Nálam Kroos szöglete sem az,ha gól van belőle.Sőt,ha felívelnek egy szabadot,és berobban rá 3-4 ember,aztán gólba juttatja a labdát,nálam az sem.M1Ö írta:Azt is tudni kell beadni. Lásd tavaly Xabi és idén Kroos. Jóval több szögletgólunk van. Ezért nálam ez is gólpassz, de el tudom fogadni azt, ha valakinek nem. Csak az bökte a csőröm, hogy azért Özil is egész sok gólpasszt osztott ki nálunk szögletből, akkor mégis úgy vélekedett a fórum nagy része, hogy ezt nem lehet gólpassznak nevezni, de most Kroosnál meg fordult a kocka. Ezzel nem Kroos ellen beszélek, mert imádom a palit, csak sok embernél elég rendesen közre játszik a szimpátia, unszimpátia és már ott is a kettős mérce.morientes írta:Volt aki igen,meg volt aki nem.
Nálam a szöhlet nem gólpassz.Akár mit mond a statisztika.
Közben,ha Jagielka kezezése tizi,(pedig nemy nyulkált a labda után),akkor előtte Zsiru lökése szabad kifele.És akkor nincs semmi féle tizi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Azt is tudni kell beadni. Lásd tavaly Xabi és idén Kroos. Jóval több szögletgólunk van. Ezért nálam ez is gólpassz, de el tudom fogadni azt, ha valakinek nem. Csak az bökte a csőröm, hogy azért Özil is egész sok gólpasszt osztott ki nálunk szögletből, akkor mégis úgy vélekedett a fórum nagy része, hogy ezt nem lehet gólpassznak nevezni, de most Kroosnál meg fordult a kocka. Ezzel nem Kroos ellen beszélek, mert imádom a palit, csak sok embernél elég rendesen közre játszik a szimpátia, unszimpátia és már ott is a kettős mérce.morientes írta:Volt aki igen,meg volt aki nem.
- morientes
Volt aki igen,meg volt aki nem.Nálunk (madridista korszak) mondjuk ezeket sokan nem is számolták gólpassznak, mert, hogy csak egy szögletet ad be.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Most nézem én is az ismétlést, hogy szögletből tette be. Na hát én nem ilyen Öziles gólpasszra gondoltam.morientes írta:Ja, tette be neki,ezzel a kérdés lezárva hogy ki a meccsen a MoM
Nálunk (madridista korszak) mondjuk ezeket sokan nem is számolták gólpassznak, mert, hogy csak egy szögletet ad be.