Zizunál egyáltalán nincs tervben Odri szerintemMickey írta: Persze Odri is benen van még a képletben, őt is intézni kell. De Odri és Vallejo gondolom nem lesz tervben később.
nyáron el/kölcsön adjuk gondolom
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. február 13., csütörtök 14:53
Zizunál egyáltalán nincs tervben Odri szerintemMickey írta: Persze Odri is benen van még a képletben, őt is intézni kell. De Odri és Vallejo gondolom nem lesz tervben később.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. február 13., csütörtök 14:32
Ha jön, akkor a legjobban fizetett játékosunk lesz, erre a nyakamat ráteszem. Pláne, ha a PSG tényleg ilyen nettó 40-50 milliókkal dobálózik, akkor a 30-35ös kompromisszum reális lenne a részéről.Realista24 írta:Sztem a 35 bruttoban realis neki tőlünk kezdésnek.Berti írta:
Az rengeteg![]()
Tőlünk egy 30-35 amennyit kapni fog szerintem, ez is nagyjából a duplája a jelenlegi fizetésének.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 13., csütörtök 14:24
Sztem a 35 bruttoban realis neki tőlünk kezdésnek.Berti írta:Az rengetegRealista24 írta: Nettó 50 milliót akarnak neki ajánlani.![]()
![]()
Tőlünk egy 30-35 amennyit kapni fog szerintem, ez is nagyjából a duplája a jelenlegi fizetésének.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 13., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. február 13., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. február 13., csütörtök 12:16
Az rengetegRealista24 írta: Nettó 50 milliót akarnak neki ajánlani.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 13., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. február 13., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. február 13., csütörtök 11:07
Van néhány komolyabb játékos, aki idén nyáron több mint valószínű, hogy csapatot fog váltani és a PSG is reális a megszerzésükben. Auba, Coutinho, Sancho, Depay, Havertz, Lautaro. Ha valamelyiket beszerzi a PSG backupként vagy már előre gondolva, akkor még idén is esély lehet Mbappera. Ezt leszámítva én is 21 nyarára látok nagyobb esélyt.Pad'em írta: As’s Cover | “The Golden Boy: Madrid are confident Mbappé will not give in to PSG’s renovation offer and will tempt him with an irresistable contract in 2021.”
Minden jel és logika arra mutat hogy csak 21-ben lesz reális esély rá, úgyhogy reméljük, hogy Bale és LV még összekapják magukat erre a másfél évreAmúgy az a durva, hogy a kölcsön játékosaink visszajövetelével, gyakorlatilag 0 igazolással is nem kicsit erősödnénk (+ de Beek azért jöhet). Egyedül az a fránya jobb oldal, ahova azért nem ártana jövőre szerezni valami normális megoldást, de nincs ötletem Mpabbén kívül
Pep meg már kelti a hangulatot; ha nem ver ki minket akkor kirúgják. Remélem ez a mieinket jobban fogja motiválni mint a City játékosokat![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. február 13., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 13., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 13., csütörtök 9:47
NSO-n olvastam, nem Watzke nyilatkozta, hanem sajtoertesules, ezert irtam pletykat.Kerlon írta:Ezen mi a pletyka? Watzke elmondta, hogy nem nagyon fogják tudni megtartani, azóta még egy fokkal jobban teljesít. A MU-t írják nagyon btw.RealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. február 13., csütörtök 9:28
Látszik is a bekapott gólokon, soha nem kaptunk még ilyen sokat. Oh wait....Whiteheart írta: https://www.calciomercato.com/en/news/r ... ason-80120
Jééé, ti tudtátok hogy rohadtul megbántuk h Theo Hernández eladtuk????????
De azért EKKORA BAROMSÁGOT is csak az olaszok tudnak leközölni........
Annyira kiszabottul megbántam h eladtuk mint amennyire megbántam h nem a Milannak szurkoltam az elmúlt 5 évben![]()
![]()
Csak ennyi a szint különbség a két csapat között h ott még a mi hulladékunk is arany
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 13., csütörtök 9:26
Ezen mi a pletyka? Watzke elmondta, hogy nem nagyon fogják tudni megtartani, azóta még egy fokkal jobban teljesít. A MU-t írják nagyon btw.RealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. február 13., csütörtök 9:06
mu,city,barcaRealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 13., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. február 12., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 18:45
Semmi különös, csak találgatás alapon megy a dolog.h3x0r írta:Mirol van szo?Mickey írta:Hakimi meg köti az ebet...
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. február 12., szerda 17:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 12., szerda 17:19
Mirol van szo?Mickey írta:Hakimi meg köti az ebet...
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem