Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Értem. Mindenesetre én kihagyom azt a meccset, Denverben sosem könnyű.
Durantre várok, ha bejelentik a Macik spreadje valószínű lemegy, úgy húznám már őket.
Durantre várok, ha bejelentik a Macik spreadje valószínű lemegy, úgy húznám már őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nalam ment a houston spread es Irving over 21.5e a Minnesota ellen. Tetszik meg Lebron under specje is, tegnap nem volt 100%os, de kitudja mara milyen allapotban lesz, ezert inkabb hagyom.
Mas: mi az az Ml, pít?
Mas: mi az az Ml, pít?
Charlotte brutális (fizikális) védekezése vs. Denver (Lawson) dobóformája. Egy alapvetően alacsony pontos meccsen ekkora spread ajándék. A Hornets ráadásul nagyon pihent lehet, a Denvernek ez lesz az 5. meccse 7 nap alatt, és egyik sem volt éppen egyszerű, ráadásul hazatérnek kisebb túra után.nmate írta:Walker nélkül Denverben? Mesélj má' mit tudszPEEtör írta:Hornets +6.0 és ML
Közben a Minny spread-et is bevállaltam.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Egyenként fél unit profitért megyek ma:
CHA Hornets - 93.5 alatt @ 1.83
SAC Kings - 96.5 alatt @ 1.83
ORL Magic +7.0 @ 1.86
DET Pistons - 100 alatt @ 1.83
CHA Hornets - 93.5 alatt @ 1.83
SAC Kings - 96.5 alatt @ 1.83
ORL Magic +7.0 @ 1.86
DET Pistons - 100 alatt @ 1.83
- nmate
Walker nélkül Denverben? Mesélj má' mit tudszPEEtör írta:Hornets +6.0 és ML
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
nmate írta:2 piros 45 perc alatt, belenyúltál a bundába
ja. Ez van.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ___Samy___
ma ez jött:
real
marseille
granada
3000-9500
köszi Toti a granadát
real
marseille
granada
3000-9500
köszi Toti a granadát
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Hornets +6.0 és ML
Philly +16.0
Bucks (rájuk még várok, mert valszeg jobb lesz a line)
A Phillyre viszket a kezem, hogy meghúzzam az ML-t.
Philly +16.0
Bucks (rájuk még várok, mert valszeg jobb lesz a line)
A Phillyre viszket a kezem, hogy meghúzzam az ML-t.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
2 piros 45 perc alatt, belenyúltál a bundába
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Roma győzelem kellett volna már csak a mixhez. Erre persze, hogy tizi és kiállítás.
Csá mix.
Csá mix.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Lol.Februárban megújul webcímünk, és ez alkalommal 8x 538 Ft ingyenes fogadás várja Sportingbeten. Új webcímünk: hu.sportingbet538.com
Amúgy Celta meccsre 6 lap felett, 1.80-ért. A spori rengetegszer mutat fel pont 6 lapot, de így visszajárna majd a tét, megér egy töltetet. Nem olyan erős tipp, de a Celta nem megy a szomszédba egy kis durvaságért.
- nmate
NBA: egyelőre Pacers - Kings under 198.5, de a Pacers is esélyes.
Amire ránézek még közvetlen meccsek előtt: Detroit, Mavs-Magic over (TT is Magicnél), Clips-SA over. Van bennük érték és remélhetőleg este még jobb line mellett lesznek.
Amire ránézek még közvetlen meccsek előtt: Detroit, Mavs-Magic over (TT is Magicnél), Clips-SA over. Van bennük érték és remélhetőleg este még jobb line mellett lesznek.
úgy legyen, de mondom nagyon sokan felültek és utaznak a tömeggel, ilyenkor jön a szar.remélem a granada is jön
egyébként a mai nap elég nagy kuka, azthiszem hnapot ki is hagyom, hiába hétvége és sok meccs.
ma még raktam eibar 1x-et is @ 2.50ért nem tudtam otthagyni. a pálya eddig adja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
szépToti írta:nem kellett sokat izgulni érte.Toti írta:real sociedad szerzi az első gólt @ 5.50
remélem a granada is jön
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Remélem a Marseille összekapja magát a 2. félidőre
Nagyon kéne!
Nagyon kéne!
VARANE
VARANE
- nmate
Ja arányaiban értettem én is. Az elég fasza
igaz.nmate írta:Örülj neki, nem kúrjuk el neked azzal, hogy pakoljukToti írta:a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
Amúgy ha szabad kérdezni vezeted a tippjeidet? Mennyi jött ezekkel vissza? Gondolom elég jó arányban.
nem szoktam vezetni. összegekről sem szoktam beszélni, de most úgy állok, h amit másfél hónapja feltöltöttem, annak most kicsit több, mint a duplája van egyenlegként.
a granadára nagyon kíváncsi vagyok, mert tömeg lett, de bízom bennük.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Örülj neki, nem kúrjuk el neked azzal, hogy pakoljukToti írta:a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
Amúgy ha szabad kérdezni vezeted a tippjeidet? Mennyi jött ezekkel vissza? Gondolom elég jó arányban.
Szép fogás, grat.
sevilla ellen mehet megint ugyanez.
a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. január 31., szombat 16:42-kor.