Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Helguera, Valverde, Higuain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid FC, Newcastle United
Re: Kommentáld a híreket
Üdv Mindenkinek! Ujra itt! Körülbelül vagy 10 eve irtam utoljara a forumra. Most megerdemelt több honapos szülöi szabadsag kapcsan gondoltam ujraregisztralok. Erdekes, hogy par tagot nem latok a hozzaszolok között: RMFC, HEHE. Anno mikor meg forumoztam a kollegak meg itt voltak.
Ez szep es jo, de akkor LV fog jatszani a posztjan... Lasd a hirt:
https://www.thetimes.co.uk/edition/spor ... -kdwfqp829
Ez szep es jo, de akkor LV fog jatszani a posztjan... Lasd a hirt:
https://www.thetimes.co.uk/edition/spor ... -kdwfqp829
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Melyik jó szériából?Steve írta: Karim akkor elveszíti a motivációt és kizökken a jó szériából.
Ez a tegnapi kupa gólja előtt már jó régen talált be.
Nem tudom most milyen formában van Cavani, de igazi gólgyáros. Kérdés, hogy ő is mennyire lenne megelégedve egy csere szerepkörrel.
De úgysem veszünk senkit, csak zsenge brazil fiúkákat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nulla.Kercsó írta:van ennek bármi esélye is?Realista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
Mert nekünk még 100milliókért akarták eladni, első számú csatárnak, Karim helyére.Steve írta:Realista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
Amúgy miért nem csíped Cavanit? Már többen írták, hogy nem kedvelik. Csinált valamit, amiről én lemaradtam?
Számomra közömbös. Olyan se íze, se bűze ember. A gólgyártáshoz ért, nem is fogalmatlan.
Én is benne lennék abban, hogy leigazoljuk. Egy dologtól tartanék csak, hogy Karim akkor elveszíti a motivációt és kizökken a jó szériából. Az meg nem hiányzik, mert ő az egyetlen biztos alapunk most támadásban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
van ennek bármi esélye is?Realista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ovatosan ezzelRealista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
En le lettem hulyezve kb par napja/hete.
ZIDANE
Kizartnak tartom.Realista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
Egyszeruen nem illik bele az elmult evek szerinti atigazolasi politikankba. Jovic madridi karrierjébe meg ez verne be az utolsó szoget.
Amúgy örülnék neki a jelen helyzetben kiegészítő embernek. Anno a hideg rázott tőle, amikor azt pletykaltak, hogy idejon a napolibol.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Realista24 írta: Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
Amúgy miért nem csíped Cavanit? Már többen írták, hogy nem kedvelik. Csinált valamit, amiről én lemaradtam?
Számomra közömbös. Olyan se íze, se bűze ember. A gólgyártáshoz ért, nem is fogalmatlan.
Én is benne lennék abban, hogy leigazoljuk. Egy dologtól tartanék csak, hogy Karim akkor elveszíti a motivációt és kizökken a jó szériából. Az meg nem hiányzik, mert ő az egyetlen biztos alapunk most támadásban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyira adná magát Cavani leigazolása...20 millió, ajándék, pedig sosem csíptem a faszit, de akár kölcsön is vehetnénk fél évre, ha nincs maradása Párizsban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Kerlon írta:Jó reggelt!Steve írta: Eriksen -> Inter
Két napos hír, és két napja vitatkoznak a Seria A (oda való tartalom) topikjában.
Halljátok nekem van valós életem is nem csak itt lógok egyfolytában, így egy kissé le vagyok maradvaCsabi írta: steve is using an outdated version of internet explorer
Egyszer akartam hasznos lenni, erre így járok, miközben csak a szeretet és mérhetetlen tudás átadása vezérelt
Ti meg kinevetitek a jószándékú embert.
Nem szép!
(Amúgy ez nekem kimaradt )
Jó reggelt!Steve írta: Eriksen -> Inter
Két napos hír, és két napja vitatkoznak a Seria A (oda való tartalom) topikjában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
Eriksen -> Inter
- Steve
Így van. Jelenleg a legnagyobb bajunk, hogy Rodrygo és Vinicius a maguk hiányosságaikkal kevesek. A kettő egybegyúrva fasza játékos lenne.kiserik írta: Cavanival 1 baj van csak: nincs rá szükségünk. Kaput támadó szélsőre van szükségünk, nem csatárra. Ha beteszed Cavanit a CKM elé megtámogatva Iscoval és Rodrygoval, akkor ugyan úgy nem találkozik a labdával, mint Jovic, vagy ha akar vele találkozni, akkor kimozog szélre, mint Karim.
Sokszor Benzemához el sem jutnak a labdák, mert vagy elveszítik a szélen a labdát vagy belevezetik az emberbe, vagy jön egy rossz beadás. Nem vagyok benne biztos, hogy egy másik befejező csatár lenne a megoldás.
Egy egészséges és jó Hazard, valamint egy focizni(Realban focizni) akaró Bale kellene. Utóbbiról lassan letehetünk, előbbire elmegy egy szezon úgy néz ki.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En hoznam, de csak akkor, ha Jovicot vagy Marianot elpasszoljuk kolcsonbe. Mindkettonek jatszania kell, mert igy sosem lesz top forma.
Cavanival 1 baj van csak: nincs rá szükségünk. Kaput támadó szélsőre van szükségünk, nem csatárra. Ha beteszed Cavanit a CKM elé megtámogatva Iscoval és Rodrygoval, akkor ugyan úgy nem találkozik a labdával, mint Jovic, vagy ha akar vele találkozni, akkor kimozog szélre, mint Karim.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Végül is tök egyértelmű mire gondoltál, hiszen a PSG-nél nem adja a magát a szituáció, hogy megválnak egy játékostól pénzért télen, aki kérte, hogy adják el, és, aki nyáron ingyen menne. Vagy, hogy az Atleti (esetleg Chelsea, akikkel szóba hozták hetek óta folyamatosan) megvenné, akinek szüksége van kezdő csatárra. De az teljesen magától értetődő, hogy idehozunk 3 csatár mellé egy negyediket.Mar ertem, hogy sok rendezo miert fejezi be ugy a filmet, hogy minden apro szart a nezi szajaba ad.
Ugylatszik szukseg van ra valoban.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- KAG
poronty írta:15 milláért, 8-10 millás fizuval, miközben van 3 csatárunk, amiből az egyiknek kellenek a percek, de így se jut neki, a másikat meg nem tudod eladni 1 éve, és alap esetben egyik sem játszik, ha Benzema nem sérült.Faust írta: Gondolom arra gondol hogy leigazolhatnank, mert az ugynevezett tamadoink teljesen impotensek es hasznalhatatlanok Benzemat kiveve, es egyre gazabb a helyzet.
En sosem csiptem a faszit, de most nagyon elferne.
Semmi értelme nem lenne idehozni.
Van 3 csatarunk, abbol egy normalis es epp godorbe kerult.
Mi van, ha kiesik 3 4 honapra esetleg?!
Jovic Mariano duo teljesen világtalan.
En fixen rabolnám.
Kapna egy 1+1 eves szerzodest mocsok sok pénzért
ZIDANE
- KAG
Mar ertem, hogy sok rendezo miert fejezi be ugy a filmet, hogy minden apro szart a nezo szajaba ad.Faust írta: Gondolom arra gondol hogy leigazolhatnank, mert az ugynevezett tamadoink teljesen impotensek es hasznalhatatlanok Benzemat kiveve, es egyre gazabb a helyzet.
Ugylatszik szukseg van ra valoban.
Offbú ki
Kedvencem nekem sem volt soha,de az elmult 10 ev top5 gollovojebe benne van, ha jol remlik.
Nekünk meg pont a golok hianyoznak kurva mod.
(Ha esetleg vki nem értene ismet a fentebb irt osszefuggest: o tudna hozni hiányzó golokat)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2020. január 28., kedd 19:41-kor.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
15 milláért, 8-10 millás fizuval, miközben van 3 csatárunk, amiből az egyiknek kellenek a percek, de így se jut neki, a másikat meg nem tudod eladni 1 éve, és alap esetben egyik sem játszik, ha Benzema nem sérült.Faust írta: Gondolom arra gondol hogy leigazolhatnank, mert az ugynevezett tamadoink teljesen impotensek es hasznalhatatlanok Benzemat kiveve, es egyre gazabb a helyzet.
Semmi értelme nem lenne idehozni.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Steve
Most erre mondanám, hogy kik szoktak így viselkedni, de az nem lenne helyénvaló egy ilyen színvonalas fórumon és úriemberek között.Realista24 írta: Katalánok szerint ZZ nem jön ki Pérezzel, ezért szezon végén felmond.
Elnökünk nem hozta el Pogbát és Mourinhót akarja mindig idehozni.
A másik, hogy ha BL-t nyer, azonnal felmond, hogy a Juve élére ülhessen.
Egy napja a liga élén
Óriási.Mindenért sírnak, ha megy nekik akkor az történelmi dolog, ha nem megy nekik azonnal fenyegetnek, hisztiznek, zsarolnak, hazudoznak..
Pont mint a pályán. Ha nem fekszik le nekik egy kiscsapat, akkor azonnal ráront a bíróra 5-6 ember, szimulálnak, fetrengenek,csapkodnak..
Nem tudok mást mondani, mint hogy piszkosul örülök, hogy valami csoda a Realhoz kötött és egy normális csapatnak lehettem a szurkolója. Ez az egész stílusuk engem zavar és nem azért mert rivális csapat. Az van több is, mégsem irritálnak ezek a dolgaik.
Sokkal jobban becsülöm akkor már az Atletico nyers, egyenes, sokszor túl kemény stílusát.Riválisok, távol áll tőlem az ő stílusuk is, de kevésbbé zavaró mint ez az állandó rinyálás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. január 28., kedd 19:38-kor.