HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. március 4., péntek 19:36
Simán el tudom képzelni, hogy Suarez ráhajtott az aranycipőre. Majd pont ő nem. Vérbeli csatár, aki 20 méterről bárhonnan életveszély kapuval szemben és habzó szájjal csak a gólra tör. Nincs nála jobb azon a poszton jelenleg. Bár 3 hete mindent kapufára tesz, de majd újra termelni fog, efelől nincs kétségem.
Az idei Ronaldo-t így szerintem le is fogja nyomni. A toppal csak Messi tudná tartani a lépést, de egyik sem olyan gólgép már mint az elmúlt években. Ronaldo kiesett a ritmusból és úgy néz ki neki ez az év lesz olyan mint Messi elég rossz egyik, de még inkább 1.5 éve, mikor komolyabban sérült is volt. Csak akkor Messi 25 éves volt és fejlődő képes, Ronaldo inkább már lassan leszállóágra kerül. Nehéz lesz innen neki visszatérni oda ahol volt és néha azt látom rajta, hogy erre már nem minden idegszálával törekszik. Ami szerintem érthető. Talán már elégedett, BL-t nyert a Real-lal is. Aranylabda, gólkirályi címek. Talán az EB-n próbál majd mindent kiadni magából, hátha összejön egy döntő ahol még nyerhet vmit, ami hiányzik. Aztán elkezd a testére vigyázni, már olyanokba nem megy bele amibe eddig lazán, nem fog annyit sprintelni és ezzel veszít is a teljesítményéből.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy Iniesta már nem a régi. Tavaly volt egy átmeneti idénye, mikor nem is ment neki és a helyét is kereste Neymar mögött. Idén már nem teljesen a régi Iniesta-t látjuk, viszont legalább olyan hasznos. Rengeteg labdát szerez, Neymi mögött erre van is ereje, nem neki kell mozgatni a Barca bal oldalát, neki a labdaszerzések utáni visszaindítások fekszenek, ezekből renget helyzetünk van.
Ha ebből indulok ki Ronaldo is megújulhat, de lehet, hogy azt már nem a Realban képzeli el. Ki tudja.