Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
na csináljuk a balhét: carlo takarodj, zidanet a padra.
Huhh srácok, ez kurva ciki volt... Itt radikális változások, na meg Barca gyengülésnek kéne bekövetkeznie, hogy elérjünk valamit a bajnokságban... Ez vérgyenge volt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
inkább hívjuk az esetet úgy, hogy Pepe azt tette amit tennie kellett...érezte hogy a labdára nem lesz esélye, és kicsit keményebb hozzáállással késztette az ellenfél játékosát ugyan erre...már csak esni kellett, és bejöttMorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=iJMe-1lPmFE A közelinél látszik h a védő lehúzta Pepét! Jogos büntető volt!
nem jó érzés ilyennel nyerni, de ugyan már, mennyi ilyen lesz még. ha bajnokságot nyerünk 10-ből 8 barcás ezt az esetet fogja felhozni elsőnek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem inkabb az szur szemet mindenkinek, hogy az utolso utani percben tortent az eset es ezzel mentettunk meg 2 pontot.. Ha tegyuk fel 3-0as allasnal fujtak volna be senki se foglalkozna vele.Géci írta:Persze... ezt senki se kérdőjelezi meg szerintem, hogy ilyen viszonylag gyakran előfordul a nagyvilágban. Most mindenkinek szemet szúr, hogy pont velünk történt... Nekünk meg azért szúr szemet, mert nem vagyunk hozzászokvaR.M.C.F írta:szerintem is túlzás volt ezt befújni,de hány ilyen van másoknál.....és nincs belőle világi cirkusz.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ha csak ilyen szitukat nézünk,ilyenből sok van egy meccsen,tény hogy mindkét játékos marta egymást rendesen.Aztán egy ipponnal a bekk földrevitte Pepet,aki persze gyorsba meg is adta magát...szerintem is túlzás volt ezt befújni,de hány ilyen van másoknál.....és nincs belőle világi cirkusz.
Tény,hogy adható de....ha minden ilyet befújnának,akkor lenne 5-6 tizi egy meccsen.Na meg ugye ha ne aggy'isten fordítva történt volna,mondjuk ha Pepe ellen fújtak volna be egy ilyet,a másik oldalon teszem fel,akkor mi is értetlenül ráznánk a fejünket...
Mindegy,megadta,lépjünk rajta túl,és örüljünk hogy nyertünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Persze... ezt senki se kérdőjelezi meg szerintem, hogy ilyen viszonylag gyakran előfordul a nagyvilágban. Most mindenkinek szemet szúr, hogy pont velünk történt... Nekünk meg azért szúr szemet, mert nem vagyunk hozzászokvaR.M.C.F írta:szerintem is túlzás volt ezt befújni,de hány ilyen van másoknál.....és nincs belőle világi cirkusz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
szerintem is túlzás volt ezt befújni,de hány ilyen van másoknál.....és nincs belőle világi cirkusz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amikor oda vissza megy a kontakt nem szokás ennyit befújni... Maradjunk annyiban, hogy köszi bíró bácsiMorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=iJMe-1lPmFE A közelinél látszik h a védő lehúzta Pepét! Jogos büntető volt!
Erre egyből felkeltem Aláírás gyanúsmorientes írta:hogy egy vadló hiába száguld mint az istennyila,ha a többi csak legelészik...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=iJMe-1lPmFE A közelinél látszik h a védő lehúzta Pepét! Jogos büntető volt!
- morientes
Én arra gondoltam Kerlon,hogy egy vadló hiába száguld mint az istennyila,ha a többi csak legelészik...meglepő lett volna, ha Bale is indiszponált lett volna... Vissza is küldtem volna 50 millióért londonba egyből. :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
meglepő lett volna, ha Bale is indiszponált lett volna... Vissza is küldtem volna 50 millióért londonba egyből.morientes írta:Kód:
Tegnap kellett volna egy egészséges bale és úgy kifoltoztuk volna a vala*****kat hogy még wenger is elpirulna a láttán.
Ö,hát ebben egészen biztos vagyok...
Ezzel csak az a bajom,hogy tegnap úgy indiszponált volt szinte az egész csapat,ahogy kell...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Kód:
Tegnap kellett volna egy egészséges bale és úgy kifoltoztuk volna a vala*****kat hogy még wenger is elpirulna a láttán.
Ö,hát ebben egészen biztos vagyok...
Ezzel csak az a bajom,hogy tegnap úgy indiszponált volt szinte az egész csapat,ahogy kell...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
mondjuk ez még el is képzelhető...miVida írta:lehet, hogy az én írásaimra célzott
But he is a good boy...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
lehet, hogy az én írásaimra célzott
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet hogy az összeadás is nehezen megy.....akkor mondjuk érhető ha ez bonyolult.
Attól, mert a kacsa nem tud úszni... Csinálj jobbat és szólj, ha kész vagy, mert kíváncsiak leszünk a te munkádra!vito írta:nagyon szar lett ez a fórumos oldal egyszerüen egy nagy összevisszaság az egész nem lehet rajta eligazodni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Köszönjük az építő jellegű kritikádat. Senki nem kényszerít az itt történő eszmecserében való részvételre.
nagyon szar lett ez a fórumos oldal egyszerüen egy nagy összevisszaság az egész nem lehet rajta eligazodni
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tudom ,hogy a barca nem egy nagy múltú klub ( ) de azért igazán vérszemet kaphatnának ezek a kiscsapatok akkor is amikor Messiék ellen tolják...___Samy___ írta:egyébként talán nem véletlen, hogy a két újonccal gyűlt meg leginkább a bajunk idáig
most a lehető leglelkesebbek, nem ismernek elveszett labdát, és ha a real madrid az ellenfél mindenki vérszemet kaphat
biztos vagyok benne, ha 5 fordulóval később találkozunk velük meg a villarreallal, akkor minimum 2 lenne közte a javunkra
de talán jó is volt ez így, carlo jobb ha minél előbb tudja kezelni ezt a fajta helyzetet is
-