Remélem, észre veszi, hogy Khedirának semmi keresnivalója a kezdő közelében. Az az ember fizikai fájdalmat okoz. Annyira lassú gondolkodásban, megakasztja a támadásokat, védekezésben is gyenge, egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni, hogy lehet alapkezdő. Ancelotti ezt jól benézte, most még megmentette a bíró a valagunkat, de remélem, tanul ebből az olasz. Ráadásul vannak emberek a keretben, akik 4. tétmeccsen nem kaptak egy percet sem, és pont Khedira posztján. Amennyire jó irányban indultunk el a felkészülés során, annyira nem értem azt, ami most folyik. Ez a kezdő, ezek a cserék...
Amúgy az Elche megérdemli a dicséretet. Nagyon fegyelmezettek voltak védekezésben, okosan támadtak le, végig bírták a tempót. Bizony megérdemelték volna az egy pontot. No de majd a sors visszaadja nekik, mondjuk a Barca ellen
A 3 ponton kívül nem jut eszembe más pozitívum a tegnapi meccsel kapcsolatban.
Ráadásul Özil tipikusan az a játékos, hogy ha a csapatnak szarul ment, neki extra szarul. Nem tudott volna tegnap semmit sem hozzátenni a játékunkhoz, sem kezdőként, sem csereként.Másrészt, aki azt gondolja, hogy Özil bejött volna a 60. percben és bármi változott volna, az átaludta a tavalyi szezont.