Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:19

Amùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...
Gondolod te. Vkp posztot frissítette egy jobb oldali védővel. :x
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:18

Realista24 írta:
Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...
Carvajal középen szerinted jó ötlet volt, mikor van egy Casemiro a padon?
Ameddig a világ legjobja Lahmot kp-ra teszi semmin nem kell meglepődni... Amùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:17

Casemiro negyedik tétmeccsen jegelve. Nem értem. Khedira pedig alapkezdő az olasz alatt is.
Sikerült majdnem Elcheszni :mrgreen: :vivo:
Sok dolga van/lesz még Ancelottinak ezzel a csapattal.
Merci Zizou!

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:16

R.M.C.F írta:Érdekes mérkőzés volt,annak a tükrében főleg,hogy az elche több veszély ziccert is kidolgozott,de a foci ezen része azoknak számit ha mérlegel, aki nem ezt a játékot játssza hanem max műkedvelő.
Érdekes mérkőzés volt annak a tükrében hogy az ellenfél több jogos sárgát sem kapott meg,ami eléggé befolyásolta a lelkesedésüket.
Érdekes volt,annak a tükrében hogy a végén egy véleményes 11est kaptunk,amit mások is lazán megkapnak és senki sem dünnyög érte,mi is kaptunk be ilyeneket többet is, és ha ellenbeszéltem,akkor piti voltam,és ki akartam magyarázni.
Érdekes volt,hogy 1.5x annyit volt nálunk a labda,ez ma nem fontos,tavaly ha nyertünk és nem volt nálunk ennyit,akkor mint negativitiás szerepelt MINDEN alkalommal.
Érdekes volt,mert 1.5 x annyit próbálkoztunk kapura lőni,de ez akkor fontos ha nem nyerünk,most hogy nyertünk,nem fontos....most már ez elhanyagolandó. Ha az ellenfél lőtt volna többet,és nem nyer,akkor ezt mint fontos mércét MINDIG emlitik.
Érdekes volt,mert úgy nyerünk mint a múltkor a barca,messi félig szabálytalan megmozdulásával,és ott,egy barcás sem hányt.....vagy nem szégyelte magát.....hanem kitette a mellét és szerette,és biztatta a csapatát. Nem volt nekik undorito,nem hánytak.....pedig ha valakik,akkor ők az elmúlt 6 év alatt párszor megtehetták volna.....mi meg pont forditva,de úgy tűnik,fura egy szerzet a madrid drukker is,nem csak a hungarokatalán.

Ennyi a véleményem. H*******k.
mindenben tökéletesen igazad van!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:14

Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...
Carvajal középen szerinted jó ötlet volt, mikor van egy Casemiro a padon?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:13

Nem ertem mi a bajotok a cserevel!? Isco elfáradt és hétvégén is játszik... Behozta Illarrát mert Modric agyfaszt kapott annyit melózott, mert Khediráról ùgy forogtak le mintha ott se lett volna. Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:12

Nehogy már mi bánkódjunk, hogy így alakult a mérkőzés, velünk is megtörténhetett, a lehető legjobbkor.

+1 R.M.C.F és realistahuni.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:11

Ez fájdalmas volt, hétvégére valamit húznia kell a mesternek, és nem a Mou féle "tikitakát" nyomatni. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:11

Érdekes mérkőzés volt,annak a tükrében főleg,hogy az elche több veszély ziccert is kidolgozott,de a foci ezen része azoknak számit ha mérlegel, aki nem ezt a játékot játssza hanem max műkedvelő.
Érdekes mérkőzés volt annak a tükrében hogy az ellenfél több jogos sárgát sem kapott meg,ami eléggé befolyásolta a lelkesedésüket.
Érdekes volt,annak a tükrében hogy a végén egy véleményes 11est kaptunk,amit mások is lazán megkapnak és senki sem dünnyög érte,mi is kaptunk be ilyeneket többet is, és ha ellenbeszéltem,akkor piti voltam,és ki akartam magyarázni.
Érdekes volt,hogy 1.5x annyit volt nálunk a labda,ez ma nem fontos,tavaly ha nyertünk és nem volt nálunk ennyit,akkor mint negativitiás szerepelt MINDEN alkalommal.
Érdekes volt,mert 1.5 x annyit próbálkoztunk kapura lőni,de ez akkor fontos ha nem nyerünk,most hogy nyertünk,nem fontos....most már ez elhanyagolandó. Ha az ellenfél lőtt volna többet,és nem nyer,akkor ezt mint fontos mércét MINDIG emlitik.
Érdekes volt,mert úgy nyerünk mint a múltkor a barca,messi félig szabálytalan megmozdulásával,és ott,egy barcás sem hányt.....vagy nem szégyelte magát.....hanem kitette a mellét és szerette,és biztatta a csapatát. Nem volt nekik undorito,nem hánytak.....pedig ha valakik,akkor ők az elmúlt 6 év alatt párszor megtehetták volna.....mi meg pont forditva,de úgy tűnik,fura egy szerzet a madrid drukker is,nem csak a hungarokatalán.

Ennyi a véleményem. H*******k.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:10

A legnevetségesebb dolog az egészben az az, hogy éveken át a fórum jó része - tisztelet a kivételnek - hányta a borsót a falra, hogy a katalán drukkerek kisebbségi komplexusban szocializálódtak. erre a hozzászólások ismételten arról szólnak jó részben, hogy "dehát a Barcanak is ezt fújták" és hasonlók.

Mint a hülye gyerek az elégtelen után. Az osztály többi része is hülye volt, szóval Én sem akartam különcködni. :/

Valahogy el kéne felejteni a másikra mutogatást és elismerni mind a negatív mind a pozitív történéseket a saját magunk szemszögéből, nem máséból! Bár igaz, így sokkal könnyebb túllépni az ilyesmiken, csak akkor nem kéne többnek se képzelni magunkat a másikaknál.

A meccsről: vacak játék ajándék két ponttal és egy dilettáns bíróval, akinek az u3-asokat se kéne fújnia!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2013. szeptember 26., csütörtök 0:12-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:10

Igazából lehet játszani a mártírt, de ha a szezon végén megnyerjük a bajnokságot, akkor kíváncsi vagyok, hogy hányan adnátok vissza a pontokat az Elchének.

Persze nem szép meg minden, de most ez van. Nem történik velünk minden héten ilyen, sőt... mondhatni kijárt.

Nem azt mondom, hogy állva tapsoljunk, mert nem, de ott a 3 pont és ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. szeptember 26., csütörtök 0:10-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:07

Hát ne haragudjatok, de nem fogok örülni a győzelemnek egy ilyen meccs után. Nem Barca drukker vagyok. Lehet nyerni gálázva, könnyedén, esetleg vért izzadva, és persze így is, de legalább ne verjük a mellünket. Láttátok a meccset, nem érdemeltünk győzelmet. Mindenki megérdemelte volna az X-et. Az elche legfőképp, de ancelotti is, a játékosokról nem is beszélve. Újra egy lélektelen, semmilyen hozzáállás az egész bagázstól. Nagyon bosszant ez a meccs. És még csak az összeszokatlansággal sem lehet ezt magyarázni.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:03

Továbbra is tartom, hogy tavasz. Nem érdekel a sok fikázás.. Ma 1 pontot érdemeltünk.
A bíró egyértelműen velünk volt. (Tudom R.M.C.F. hogy csomó sárgát nem adott meg a bíró a hazaiaknak, de akkor is ez a véleményem!)
Ramos minden második meccsen 0. Ez volt ma is.
Az 5 védős rendszer egyértelműen megzavart minket, főleg a 2 jobbhátvédet. Többek gyenge napot fogtak ki, de úgy érzem az idegenbeli meccseinken hasonló teljesítményt fogunk nyújtani..
Fel a fejjel!Hala Madrid!

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:02

Felállt védelem ellen impotencia. Szenvedés. Csak pontrúgásokkal sikerül veszély teremteni.
CSALÁS, pfejj, igazságtalan. Ez nen 11es. Ez emmi. 1000db van ilyenből mezőnyben. Mi ez? 0pontot érdemeltünk! Nem is tudom volt e olyan, h nem örültem a 3 pontnak. Le a kalappal az Elche előtt!

Carvajal mi a szarnak jött be? 65 percben úgy visszaálltunk bekkelni, hogy azt Mou is megtapsolta volna.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:01

realistahuni írta:Ne bőgjetek már, kaptunk ajándék pontot, ahogy a barca is a sevilla ellen, nem értem mit kell ezen annyit rágódni.

Nekünk is legyen már egy kis szerencsénk, hányszor van olyan, hogy az istennek sem akar bemenni a labda...
ennyi. Persze annyira nem örülök, mint amennyire kéne, de annyi szívás után nekünk kedvezett a bíró a meccs legvégén. A többi nem érdekel.

A csapat hozzáállása nem tetszett. Kivéve Modric.

Ancelotti cseréi meg... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:01

hogy mar a felidoben lehetett volna valtoztatni.
Már a kezdőt elrontotta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:01

Hát ez undorító volt.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:00

Ancelotti ma este siman hozta a tavalyi legszarabb meccseink szinvonalat. Igy nem lesz bajnoki cim, ha egy Elcse ellen ezt nyomjuk.

Azok a cserek, te atya ur isten. Arrol nem is beszelek, hogy mar a felidoben lehetett volna valtoztatni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:00

Megköszönhetjük ezt a játékvezetőnek.

Ettől függetlenül ami idegenben zajlik, az kabaré. Ezen sürgősen javítani kell, vagy Karácsonytól megint lehet a BL-re koncentrálni. :angry:

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2013. szeptember 25., szerda 23:59

realistahuni írta:Ne bőgjetek már, kaptunk ajándék két pontot, ahogy a barca is a sevilla ellen, nem értem mit kell ezen annyit rágódni.

Nekünk is legyen már egy kis szerencsénk, hányszor van olyan, hogy az istennek sem akar bemenni a labda...
ennyi! :coffee:

Vissza: