Értékeld a legutóbbi meccset
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
na jó, ez így szánalmas volt. kösz spori. bűntudat mondjuk nem játszik, a barcának se volt a sevilla meccs után.
lehetünk egyszer a bré jó végén is.
lehetünk egyszer a bré jó végén is.
- ___Samy___
bocs RMCF, de ez nem vígasztalAkkor mi volt amikor ellenünk mentek éveken át és annyira átlátszó volt hogy még egy 8 éves is kiszúrta?
hee?
persze nem fogom emiatt felkötni magam, de azért most valahogy nem tudok 100%-osan örülni a győzelemnek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
az első gólig az volt amire számítottam, 10 emberrel védekeztek. még mindig nagy problémát jelent feltörni egy ilyen védelmet, bár volt 1-2 jó beindulás, de nem igazán erőltettük aztán őket. jött a gól...és jött special one taktika...visszaállni, átengedni az ellenfélnek a terepet. most ancelotti megúszta, de nem fogja mindig, ha úgy gondolja hogy ez így jó volt (1-0 után). behozta carvajalt modric helyett ARBELOA MELLÉ....na ott elszakadt a cérna.
a bíró meg a 11est leszámítva is nekünk fújt. útálom ezt a barca meccseken. most nálunk is ez volt, és ez sem volt szimpatikusabb. mi megkapjuk a faltokat, ők nem. nem csodálom, hogy idegesek voltak, azon se csodálkoztam volna ha nagyobb bunyó vagy dulakodás alakul ki.
a bíró meg a 11est leszámítva is nekünk fújt. útálom ezt a barca meccseken. most nálunk is ez volt, és ez sem volt szimpatikusabb. mi megkapjuk a faltokat, ők nem. nem csodálom, hogy idegesek voltak, azon se csodálkoztam volna ha nagyobb bunyó vagy dulakodás alakul ki.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ne bőgjetek már, kaptunk ajándék két pontot, ahogy a barca is a sevilla ellen, nem értem mit kell ezen annyit rágódni.
Nekünk is legyen már egy kis szerencsénk, hányszor van olyan, hogy az istennek sem akar bemenni a labda...
Nekünk is legyen már egy kis szerencsénk, hányszor van olyan, hogy az istennek sem akar bemenni a labda...
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Nyertünk...többi nem lényeg..
Nem tudom mikor volt ekkora otromba kamu győzelmünk utoljára.
Szimpi volt az Elche, keményen elvett tőlük a bíró egy pontot.
Szimpi volt az Elche, keményen elvett tőlük a bíró egy pontot.
Én nem, nem szeretem az ilyet.amúgy meg leszarom, mással is történt már ilyen, nem kell ezért bűntudattal aludni, ilyen a játék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2013. szeptember 25., szerda 23:57-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
jólvan
nagyon gyengén játszott a csapat.
Az Elche harcos volt, jól játszottak. Szimpatikusan, megérdemelték volna az 1 pontot, de végül a bíró megnyerette a Madriddal a meccset.
Köszi neki a 3 pontot
(amúgy meg leszarom, mással is történt már ilyen, nem kell ezért bűntudattal aludni, ilyen a játék.)
nagyon gyengén játszott a csapat.
Az Elche harcos volt, jól játszottak. Szimpatikusan, megérdemelték volna az 1 pontot, de végül a bíró megnyerette a Madriddal a meccset.
Köszi neki a 3 pontot
(amúgy meg leszarom, mással is történt már ilyen, nem kell ezért bűntudattal aludni, ilyen a játék.)
Remélem ez a 442 addig lesz míg Bale nem tér vissza, mert eddig az idegenbeli utolsó két meccsünkön a bajnokságban felsült... Ja és Carlo eddig nem nagyon tudott cserélni... Vár a semmire... Aztán értelmetlen cserékkel "operál"... Remélem hamar tudja rossz szokásait orvosolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Na gyönyörű... akik eddig éltették Carlot hogy nem egy Mourinho ehhez mit szólnak? 60-adik perctől gyakorlatilag beálltunk bekkelni. TKP helyett VKP-t cserél Carlo. Utána Modric helyett védőt. Mindezt nem egy BL meccsen hanem egy Elche ellen!!!
Ez a bünti nem volt az. 'Mázlink' volt a végén.
Ez a bünti nem volt az. 'Mázlink' volt a végén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daffius 2013. szeptember 25., szerda 23:56-kor.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jöhet a sajtó jogos kritikája... így szar győzni, de nagyon... Gyengék voltunk, az Elche megérdemelte volna az x-et
Ez a bíró egy f sz, attól függetlenül, hogy nekünk fújt, ilyenért sehol nem látni 11-est, Pepe lerántja a srácot és nekünk ítél.. pffffffffffffffffff
Jah és igen, elkövetjük ugyanazt a hibát, amit Mou alatt számtalanszor.. ne tartalékoljunk már hétvégére, ne álljunk vissza, komolyan kell venni ezek a kiscsapatokat, mert több ilyen nem lesz, mint ma..
Ez a bíró egy f sz, attól függetlenül, hogy nekünk fújt, ilyenért sehol nem látni 11-est, Pepe lerántja a srácot és nekünk ítél.. pffffffffffffffffff
Jah és igen, elkövetjük ugyanazt a hibát, amit Mou alatt számtalanszor.. ne tartalékoljunk már hétvégére, ne álljunk vissza, komolyan kell venni ezek a kiscsapatokat, mert több ilyen nem lesz, mint ma..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2013. szeptember 25., szerda 23:57-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kemény meccsek lesznek a juve ellen,ne legyek kétséges.Az hogy a serie A-ban szenvednek a kis csapatok ellen a nagyok,nem ujdonság.A kiscsapat betömörül,berendezkedik kontrára,a nagy meg próbálná feltörni,de ugye az olasz stilus miatt ez hatványozottan nehéz,hisz az un. nagy csapat is olyan megerősített védelemmel áll fel,mint a koreai demarkácios övezetben a felek...és így a támadófoci mint olyan,be is halt...
Míg a BL más káposzta,ott mi fogunk jönni előre,a felfogásunkból adódóan,míg ott a beton kp,a nem csak hogy perfect,de gyors embereivel megpróbál lekontrázni majd...
Szal nehéz lesz ez,ha a 2 meccsből meg lesz a 4 pont,én maradéktalanul elégedett leszek...
Míg a BL más káposzta,ott mi fogunk jönni előre,a felfogásunkból adódóan,míg ott a beton kp,a nem csak hogy perfect,de gyors embereivel megpróbál lekontrázni majd...
Szal nehéz lesz ez,ha a 2 meccsből meg lesz a 4 pont,én maradéktalanul elégedett leszek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tény, hogy eddig mindig gondot okoztak, de én MOST nem látom bennük azt a tüzet ami eddig jellemezte a Juvét...Realista24 írta:akik a foci történelmét tekintve szinte mindig problémát okoztak nekünk?
Realista24 írta:Illetve a csapatunkat továbbra sem láttuk, betömörülő, bekkelős csapat ellen, hogy mire képes. Az lesz az első alkalom, amikor villantani kell igazán felállt védelemmel szemben.
Ezekben igazad van... Én csak arra próbáltam utalni, hogy mostanság formán kívül vannak. Ettől független bármi megtörténhet...Realista24 írta:Helyén kell kezelni az eddig elért eredményeket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most egy félkomoly csapatot hasonlítasz össze egy olyan csapattal, akik a foci történelmét tekintve szinte mindig problémát okoztak nekünk?Galata ellen is féltetek és én már akkor mondtam, hogy gyanús nekem, hogy ilyen rossz a gólarányuk.
Mi ebben a vicc? Inkább azt látnád meg a dologban, hogy egy szenvedős meccsen is képesek voltak visszajönni.Én láttam most a Verona ellen is, hogy mit leszenvedtek, és a vicc az egészben, hogy a Verona szerezte meg a vezetést...
Középen ott a Pogba-Vidal duó, elől van egy Tévez és egy akár egy Llorente. Pirlo még mindig úgy rúgja a szabadokat, ahogy akarja.
Illetve a csapatunkat továbbra sem láttuk, betömörülő, bekkelős csapat ellen, hogy mire képes. Az lesz az első alkalom, amikor villantani kell igazán felállt védelemmel szemben.
Helyén kell kezelni az eddig elért eredményeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Galata ellen is féltetek és én már akkor mondtam, hogy gyanús nekem, hogy ilyen rossz a gólarányuk. Ráadásul elég rosszak voltak a bajnokságban is, és végül csak bejött a tippem, hogy simán behúzzuk. Persze nyögve nyelősen indult. Ettől független nem gondolom, hogy vért fogunk izzadni... Szerintem ez a Juva gyengébb mint a tavalyi, de szerintem mind a ketten egyet értünk abban. hogy jobb lenne, ha nekem lenne igazam...Realista24 írta:Kétséged ne legyen felőle, hogy az a két meccs borzasztó nehéz lesz.
Itt ami közbeszólhat az az, hogy előtte pont lesznek a válogatott mérkőzések, és ezek be tudnak kavarni... Én láttam most a Verona ellen is, hogy mit leszenvedtek, és a vicc az egészben, hogy a Verona szerezte meg a vezetést...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kétséged ne legyen felőle, hogy az a két meccs borzasztó nehéz lesz.Hááát én mostanában néztem Juve meccseket, de valami hihetetlen impotens lett az a csapat... Védekezésben gyengébb mint volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hááát én mostanában néztem Juve meccseket, de valami hihetetlen impotens lett az a csapat... Védekezésben gyengébb mint volt. Sorra kapják a kis csapatok ellen a potyákat, és a kp sem olyan mint tavaly volt. Csatárnak meg hiába vitték Tevezt, semmit nem tud hozzá tenni a csapathoz... Én személy szerint magabiztos győzelmet várok a Juve ellen. Főleg azért mert addigra teljes lesz a keret. A másik, hogy a mi támadóink megeszik azt a védelmet.Anthony írta:A középpályánk védekezési erősségét majd a Juve-Barca-Juve meccsek után érdemes megítélni
Én meg azt mondom, hogy totál fölösleges, mert Modric klasszis formában van ilyen téren. Illarra is most becsúszott jól faltolt, és voltak jó indításai. Kell neki pár meccs és jó lesz. Néztem a Monaco - PSG meccset és nem voltam hanyatt esve Kondogbiától ami azt illeti...Anthony írta:Szerintem mindenképpen kell egy olyan játékos a pályán, akinek vannak klasszikus ütköző feladatai, viszont a képességekben jóval fejlettebb annál: értsd tud passzolni, előre játszani.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak kérdés, hogy mit nevezünk klasszik ütközőnek, mert Khedira sem az (vagy legalábbis nem úgy használjuk), és Casemiro sem.
Szerintem mindenképpen kell egy olyan játékos a pályán, akinek vannak klasszikus ütköző feladatai, viszont a képességekben jóval fejlettebb annál: értsd tud passzolni, előre játszani.
A középpályánk védekezési erősségét majd a Juve-Barca-Juve meccsek után érdemes megítélni, én egyelőre nem vagyok megelégedve, mert még a kiscsapatok ellen sem volt az igazi. Persze össze kell csiszolódni, ezért is mondom azt hogy 1,5 hónap múlva érdemes bármilyen véleményt formálni, addig csak arról beszélhetünk, hogy elméletben mennyire stabil, de a valóság sosem egyenlő az elmélettel.
Szerintem mindenképpen kell egy olyan játékos a pályán, akinek vannak klasszikus ütköző feladatai, viszont a képességekben jóval fejlettebb annál: értsd tud passzolni, előre játszani.
A középpályánk védekezési erősségét majd a Juve-Barca-Juve meccsek után érdemes megítélni, én egyelőre nem vagyok megelégedve, mert még a kiscsapatok ellen sem volt az igazi. Persze össze kell csiszolódni, ezért is mondom azt hogy 1,5 hónap múlva érdemes bármilyen véleményt formálni, addig csak arról beszélhetünk, hogy elméletben mennyire stabil, de a valóság sosem egyenlő az elmélettel.
Modric sokkal mobilisabb, többet lép fel, többször cselez, más stílusban játszik, mint Illarra. Az előző idényekben az egyik nagy problémánk volt, hogy elég volt Xabira visszahúzni az ellenfél csatárát, és egyből bajban voltunk. Az alapján amit eddig láttam, szerintem egyértelmű, hogy a Modric-Illara párost képzelik el idén, ami azért is működhet, mert nem Özil van elöttük, hanem Isco, akinek azért komolyabb a védőmunkája a németnél. Mellettük Bale vagy DM, mindegy, egyiknek sem büdös a munka, szóval csak CR a necces ilyen szempontból. Lehetne jobban is biztosítani a középpályát de egyre inkáb az az érzésem (illetve már Bale érkezésével megjövendöltem), hogy nem lesz nakkora eltolódás a masszív középpálya+labdatartás felé a kontráktól. De majd kiderül.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Amit én mostanában észreveszek a játékunkon,hogy labdavesztés esetén Modric,Isco,azonnal visszatámad,mögöttük ott a második vonal,Illarramendi és hát ugye Khedira,levédik a területet,ezért ha ezt a fajta játékot még fejlesztik,úgyértem kiküszöbölik a hibákat,akkor tényleg nemtom kell e még oda klasszik ütköző kpás...
Nem hiába volt a labdabirtoklás a stat szerint akkora,amekkora...
Csak még kicsit döcög a szekér,de ha összeérnek,jó lesz ez...
Nem hiába volt a labdabirtoklás a stat szerint akkora,amekkora...
Csak még kicsit döcög a szekér,de ha összeérnek,jó lesz ez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát nemtudom, a Bayernbem is volt ugye Martinez (a Chelsea ellen asszem látszott, hogy nem o hanem Lahm volt ott, nemis volt annyira jo a jatek), Dortmundban is volt Bender azthiszem. Most nemazt akarom mondani h oket kell másolni, de szerintem az itt forumozok 95%-a olyan produkciot es jatekkepet akar latni mint amit ez a ket csapat lehozott a tavalyi évben. Lehet a Barcában nicns az a tipikus utkozo, mondjuk Busquets azert elegge vedekezo feladatu és jellegu jatekos, de szerintem ezt csak a Barca es az o tilitolis játékuk engedheTTe meg magának, ahol 10 méteren belul mindig akadt 3 torp, akik 3 passzbol kijatszották az ellent, meg eleve ez a sokpasszos jatek és az hogy egyutt mozgot az egész csapat, amit ugye Guardiola alatt tudtak 100%-osan hozni ...R.M.C.F írta: Nem vagyok biztos benne,hogy ha összeáll az a játék aminek vannak már jelei,akkor szükség lesz un. ütközőkre.....sőt,szerintem 5-6 év alatt ezek ki is fognak majd kopni teljesen.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR