Szerintem semmi gond nem volt a szarkazmusoddal, nekem tetszett!'shutterisland írta:akkor sajnálom, ha ezzel valakit megsértettem, vagy valaki rossz néven vette.
Isco - 22
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - ?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Jól van épül a spanyol és saját nevelésű mag a csapatban Isten hozott Isco nagyon örülök neki. Sokkal jobban jártunk vele, mint Neymarral a Barca.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor sajnálom, ha ezzel valakit megsértettem, vagy valaki rossz néven vette.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, levágtam, hogy trollkodsz, arra pedig nem ez a jó hely számodra.mellesleg ott volt a mr.green, mindenki érti, mit szokott jelenteni az a smiley.
Erre értettem a kiforgatást, sajnálom ha nem értetted.
A burkolt megjegyzéseket és smilekat meg tartogasd a barátaidnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
bocsánat.Szeretem mikor kiforgatnak egy-egy véleményt, ráadásul megfűszerezik egy kis trollkodással
ez eredeti így szólt.iniesta egy fullátlagos játékos, akinek van egy kevés futsalos alapja. erre veri magát a világ?
mellesleg ott volt a mr.green, mindenki érti, mit szokott jelenteni az a smiley.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Nagyon orulok!!! Zsenialis jatekos, vegre ket labas, gyors, van esze a jatekhoz, csak ugy ragad hozza a labda, eroszakos es meg szemtelenul fiatal. Di Marianak es Ozilnek uzenem, hogy lassan eladhatjak az 5os Golfot.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Ha jól tudom alapból szélső. ha nem tudjuk elhozni Balet egyértelmű a helye, de ha jön a walesi akkor érdekes lehet. Valamint tud játszi a csatárok mögött is, oda viszont Özil és, ha nem visszább játszik Modric is pályázik.Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hol lesz a helye... azt sem bánom, ha Özillel kell megküzdeni, azzal max visszanyerjük Mesut jobbik énjét. Hajrá kicsi.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Üdv itt! Nagyon bízom benne, hogy lendületet tud adni a kp-nak. Aztán okosba a zsugát, srác
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
No, akkor üdv Madridban srác! Nem nagyon vagyok tisztában a képességeivel, de bízok benne, hogy nem fog csalódást okozni és Carlo mát most tudja, hogy milyen szerepet fog betölteni. Remélem, nem a padmelegítő szerepét!
HAJRÁ!
HAJRÁ!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szeretem mikor kiforgatnak egy-egy véleményt, ráadásul megfűszerezik egy kis trollkodással, amiről azt hiszi a komment szerzője, hogy vicces.hát ha új iniesta lesz, akkor nem lesz valami nagy durranás, úgy hallottam, hogy iniesta egy középszernél kicsivel jobb játékos, jó futsalos alappal.
Inkább az a vicces, hogy a katalánok tartották őt az új Iniestának, de amint félhivatalos lett a Madridnál, már csak Canalesi magasságokat jósoltak neki.
Szerintem, ha végzett a nyaralással, akkor orvosi és prezentáció.Orvosira mikor jön? Jövő héten a bemutatása napján?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nem gond, a fórum 90%-a nem látta játszani, úgy húzzák le a gyereket. Ügyes, tehetséges, fiatal, gyors, labdabiztos, spanyol, mi kell még? Nem fog leszerepelni, sőt.. Majd meglátjátok.kelemen.istvan írta:Az gond,ha én még soha nem láttam játszani?
Ha csak fele annyira jó,mint amennyire itt vártátok a fórumon akkor már jól jártunk
Tényleg,csak ne legyen Canales 2 !
őt is vártátok itt páran
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Orvosira mikor jön? Jövő héten a bemutatása napján?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hol lesz a helye... azt sem bánom, ha Özillel kell megküzdeni, azzal max visszanyerjük Mesut jobbik énjét. Hajrá kicsi.
- 'shutterisland
hát ha új iniesta lesz, akkor nem lesz valami nagy durranás, úgy hallottam, hogy iniesta egy középszernél kicsivel jobb játékos, jó futsalos alappal.
lehet, hogy jobban jártok vele, mint bale-el, ár/érték arányban szinte biztosan.
lehet, hogy jobban jártok vele, mint bale-el, ár/érték arányban szinte biztosan.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Üdv nálunk töki!
Nem sokat láttam a fiúból, de ha olyan jó mint amennyire itt lelkesen fogadják, akkor jóvétel volt.
Nem sokat láttam a fiúból, de ha olyan jó mint amennyire itt lelkesen fogadják, akkor jóvétel volt.
És h ez így is maradjon jövő hónapban bejelentjük Balet is.Modric, Isco... Mostanában eléggé ráéreztek Madridban arra, hogyan kell olyan játékosokat igazolni, akik nekem különösen szimpatikusak...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jé, van már topik is.
Sajnálom, hogy a Madridot választotta, félni fogok tőle a Clásicókon.
Nagyon jól jártatok vele, már most is világklasszis szinten tud futballozni, ráadásul csak 21, van ideje még tovább is fejlődni.
Modric, Isco... Mostanában eléggé ráéreztek Madridban arra, hogyan kell olyan játékosokat igazolni, akik nekem különösen szimpatikusak...
Az új Iniestát látom benne én is, mint Galactisco (akinek ezúton is javasolnék egy névváltoztatást ), ezért sajnálom, hogy nem csaptunk le rá korábban, mondjuk elhozhattuk volna anno Fabregas helyett...
Na mindegy, ami megtörtént, megtörtént, kívánom Iscónak, hogy NE mutassa meg a Clásicókon, mennyire jó játékos.
Illetve abban bízom még, hogy ezzel a transzferrel tovább csökken Bale Madridba igazolásának esélye.
Sajnálom, hogy a Madridot választotta, félni fogok tőle a Clásicókon.
Nagyon jól jártatok vele, már most is világklasszis szinten tud futballozni, ráadásul csak 21, van ideje még tovább is fejlődni.
Modric, Isco... Mostanában eléggé ráéreztek Madridban arra, hogyan kell olyan játékosokat igazolni, akik nekem különösen szimpatikusak...
Az új Iniestát látom benne én is, mint Galactisco (akinek ezúton is javasolnék egy névváltoztatást ), ezért sajnálom, hogy nem csaptunk le rá korábban, mondjuk elhozhattuk volna anno Fabregas helyett...
Na mindegy, ami megtörtént, megtörtént, kívánom Iscónak, hogy NE mutassa meg a Clásicókon, mennyire jó játékos.
Illetve abban bízom még, hogy ezzel a transzferrel tovább csökken Bale Madridba igazolásának esélye.
Örülni kellene ennek, de nem tudok. Szerintem vele csak a kerete létszáma nő
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kelemen.istvan írta: Tényleg,csak ne legyen Canales 2 !
őt is vártátok itt páran
azért Isco picivel többet letett már az asztal, mint anno. Canales ideérkezése előtt...
félreértés ne essék, nagyon bírtam Canalest, csak neki a sérülések összetörték a karrierjét. nagy kár érte.
kíváncsi vagyok a felkészülési időszakban mit fog produkálni, de úgy gondolom, hogy október végére ugrás szerűen meg fog emelkedni az Iscos avatárok száma :Đ
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az gond,ha én még soha nem láttam játszani?
Ha csak fele annyira jó,mint amennyire itt vártátok a fórumon akkor már jól jártunk
őt is vártátok itt páran
őt is vártátok itt páran
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
El se hiszem! Welcome Isco Alarcón! Okos igazolás, csak a lényeg h ne rontsuk le, ebből a szempontból jó h Ancelotti lett az edző, mert be meri majd rakni az alibiző Özil helyett a kezdőbe és nem fog padozni egy évet. Játékát elnézve tényleg lehet h az új Iniestát szereztük meg.
halálomig madridista leszek