Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Courtois, +1 Senior GK
Carvajal, Odri, Militao, Nacho, Alaba, Rüdiger, Mendy, Vallejo
Lucas, Case, Kroos, Modric, Fede, Cama, Tchouameni, Ceba
Vini, Karim, Rodrygo
Reinier, Kubo(nem eu-sok), Lunin, Miguel, Blanco - kölcsön
Carvajal, Odri, Militao, Nacho, Alaba, Rüdiger, Mendy, Vallejo
Lucas, Case, Kroos, Modric, Fede, Cama, Tchouameni, Ceba
Vini, Karim, Rodrygo
Reinier, Kubo(nem eu-sok), Lunin, Miguel, Blanco - kölcsön
Toni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azontúl, h nem az a posztja, kkp-ban meg egy állat, egyébként ezzel mi a baj?Halfkey írta: Az a baj nekem ez az egész off season azt vázolja hogy Fede jobbszélső Carlonál
Végre belefér, h vak Bodri is játsszon Danit kímélni, stb.. Vannak öreg zsenik, brutálfutós-melózós fiatalok.. Most perpill a jobbos stabil és nem a mérleg nyelve, akkor mi van?
Fede - Dani hányszázszor job, mint egy Ase - LV? Az szar is volt, ez max nem extra..
Kicsit fura, de stabil legalább..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az a baj nekem ez az egész off season azt vázolja hogy Fede jobbszélső Carlonál
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Yazid írta: nekem ez egyértelműen azt vázolja ez a vezetőség terve a jövőt nézve
___aurelien
cama___fede
Fap fap és fap
ZIDANE
nekem ez egyértelműen azt vázolja ez a vezetőség terve a jövőt nézve
___aurelien
cama___fede
___aurelien
cama___fede
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
védelem
Cama
Csumi-Modric/Kroos
Fede-Benz-Vini
Ezt törje fel valaki?!
El nem tudom képzelni, mennyire az életről lehúzó élmény lesz az ellenfeleknek, hogy MINDIG OTT lesz valaki.. Fúh.. Erre még VárhidiPeti is megnyalja a taktikus bajsza szélit...
Brutál...
Cama
Csumi-Modric/Kroos
Fede-Benz-Vini
Ezt törje fel valaki?!
El nem tudom képzelni, mennyire az életről lehúzó élmény lesz az ellenfeleknek, hogy MINDIG OTT lesz valaki.. Fúh.. Erre még VárhidiPeti is megnyalja a taktikus bajsza szélit...
Brutál...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csóró Marcelonak nemsokáig fog élni a rekordja . Azthiszem a 3 szuperkupával(eu,klubvb,spanyol) be is érheti Benzema.Realista24 írta: A négy Kapitány jövőre.
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A négy Kapitány jövőre.
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Na az a kebabstand bazmeg, altintop, , sahin
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért a csapatért érdekes senki nem sír, hogy nem nyert BLt, pedig nagyon baszó gárda volt. Bezzeg a City és csóri Poolok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
11/12-es Zsozé 2.éves aranymezes gárdájából Benzema maradt utolsó mohikánnak.
Casillas, Adán
Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
Khedira, Xabi Alonso, Lass, Altintop, Sahin, Özil, Granero, Callejón
Benzema, Kaká, Cristiano, Di Maria, Higuaín.
Mekkora team volt már ez is, omg. Mennyire kivoltam baszki amikor Ramos kivágta a stadionból a tizenegyest. Ha ott azt mondja valaki, hogy 10 év múlva +5 BL lesz dont worry...
Casillas, Adán
Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
Khedira, Xabi Alonso, Lass, Altintop, Sahin, Özil, Granero, Callejón
Benzema, Kaká, Cristiano, Di Maria, Higuaín.
Mekkora team volt már ez is, omg. Mennyire kivoltam baszki amikor Ramos kivágta a stadionból a tizenegyest. Ha ott azt mondja valaki, hogy 10 év múlva +5 BL lesz dont worry...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Gnabryról semmi nincs egyelőre. Kérdés mi lesz a Bayernnél, mert ott azért elég képlékeny a támadósor, valamint, hogy mi lesz Asensióval. Ha eltudjuk adni, és Gnabry hozható lesz július/augusztusban akkor nem elképzelhetetlen, hogy nyomunk rá egy offert. De ehhez szerintem tutira el kell adjuk a popsunák liblingjét.
Szerintem sanszosabb, hogy jövőre megyünk sihederbajuszra ingyen, ha nem hosszabbít/nem igazol el.
Szerintem sanszosabb, hogy jövőre megyünk sihederbajuszra ingyen, ha nem hosszabbít/nem igazol el.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Rodrygot a több lehetőség reményében ritkán mind a két oldalon játszatnám. De nálam inkább a balon erősebb.Realista24 írta: Azt írod nálad Rodrygo balszelso és berakod jobbra.
Hazard?
Tuchi 80 millió lesz, Odri talán elmegy 15ert, Gnabryra 40-50 körül írják.
Hazard nálam elbukott, én ezeken túl se látok rá esélyt, hogy sok vizet zavarjon. Vinivel szemben szerintem amúgy is felesleges lenne erőltetni, ugyanis nekünk ő és Rodrygo lehet a jövőnk. Hazardnak max 1-2 szezonja van, ha még tud hozni valamit. A magas fizetése miatt ő is ugyanolyan probléma lesz mint Bale szerintem, mert játszani nem nagyon fog, a teste és a sérülései miatt.
A játékosárakkal nem vagyok tisztában teljesen, csak kb. értékeket írtam, de örülök neki, hogy olcsóbbak a kívánságlistáinkon szereplő emberek. Remélem Gnabryval tényleg terveznek ő lenne a legfontosabb nekünk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Sajnálatomra szerintem Gnabry tervben sincs semmilyen szinten.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Valamint, szerintem ha érkezik Tchoua, akkor felesleges itt tartani Ceballost, percei se lesznek.
Főleg hogy nem tudjuk hogy Alaba-val is mi a terv, ha jön Rüdiger. Mert ha Alaba is hébe-hóba előfordul majd a középpályán, akkor az meg már 8 ember 3 posztra, luxus.
Ceba-t kölcsön kell adni, aztán ha Kroos vagy Modric (ne adj isten mindkettő) visszavonul a nyáron, akkor lehet hozni vissza aztán küzdhet a fiatal franciákkal a helyért a kezdőben.
Főleg hogy nem tudjuk hogy Alaba-val is mi a terv, ha jön Rüdiger. Mert ha Alaba is hébe-hóba előfordul majd a középpályán, akkor az meg már 8 ember 3 posztra, luxus.
Ceba-t kölcsön kell adni, aztán ha Kroos vagy Modric (ne adj isten mindkettő) visszavonul a nyáron, akkor lehet hozni vissza aztán küzdhet a fiatal franciákkal a helyért a kezdőben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írod nálad Rodrygo balszelso és berakod jobbra.
Hazard?
Hazard?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én így taktikáznám a nyarat:
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jajj tényleg, szegény Valverdét elfelejtettem. Tibo nyilván végigjátszik mindent, de ő azért nem úgy fárad. Carvajal kezdő lenne vagy csak kerettag?realistahuni írta:Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:
Na, ez pl madridistaként remek hír!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:
Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem.