Majd a dokink megmondja, de ez már erősen felaraszsírosdeszka írta:Hát nem tudom. P**cit nem hiszem, hogy olyat tudnak csinálni, mint az igazi. Van az a pénz, de nem hiszem, hogy cs**lót, szemérema**akat, mindent lehet. Bár ki tudja. De kicsit off ez.hehetheoriginal írta: milyen lmbtqvsf mi?
hát át van operálva, teljes értékű nő a drágám, nem?
nincs ezzel baj, csak a tudat, hogy fúrója volt pár éve
Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Hát nem tudom. P**cit nem hiszem, hogy olyat tudnak csinálni, mint az igazi. Van az a pénz, de nem hiszem, hogy cs**lót, szemérema**akat, mindent lehet. Bár ki tudja. De kicsit off ez.hehetheoriginal írta: milyen lmbtqvsf mi?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A mindent megakarok nyerni és rekordokat dönteni, csapatot építeni dologba az a múltkori sétálgatás nem tudom hogy fér bele. Régen rossz ha egy játékosnak bármilyen beleszólása van a keretbe vagy hasolnó dolgokba. Az nem egy profi hozzáállás szerintem, az inkább azt mutatja, hogy nem is bízik a csapatnál dolgozó emberekbe, de akkor miért is marad? A pénzért...Marci77 írta:Közben meg hallottam olyat,hogy full értelmes gyerek,és az a cél vezérli,hogy minden rekordot megdöntsön,és mindent megnyerjen,és profi. És ezért is akarta azt,hogy több beleszólása legyen a PSGnél,mert nem szerette az a tökölést,lazulást,beleszarást,ami minden szinten ment a klubnál.wZoLee7 írta: MBappe pályán és azon kívüli dolgai és viselkedése alapján olyan, mint akinek totál a mentális egészségére ment az a hosszabbításos dolog és főleg amit utána kap. Nyilván teljesen jogos a dolog és a kedves szülőket most szívesen felhívnám, hogy tessék nézzétek meg. Ez történik amikot egy huszon éves srácból még a szülei is a lehető legtöbb pénzt akarják kisajtolni.
Tőlem aztán legyen szerelmes abba akibe akar, de minden téren megindult a lejtőn a személyisége, akkor is ha ez az egész csak egy trollkodás a részéről, vagy főleg akkor.
Egyre inkább úgy tűnik jó hogy nem jött, de az nagy kár, hogy Ő volt az all in
Lehet,hogy ebből jön az,hogy nem gondolja úgy,hogy Neymar pl bármivel többet érdemelne bármiből,amikor folyamatosan bulizott,beteget jelentett,és egyebek...
Ettől függetlenül,tényleg nem tűnik minden okénak. Cserébe viszont a PSG maga sokkal rendezettebb szerintem
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Közben meg hallottam olyat,hogy full értelmes gyerek,és az a cél vezérli,hogy minden rekordot megdöntsön,és mindent megnyerjen,és profi. És ezért is akarta azt,hogy több beleszólása legyen a PSGnél,mert nem szerette az a tökölést,lazulást,beleszarást,ami minden szinten ment a klubnál.wZoLee7 írta: MBappe pályán és azon kívüli dolgai és viselkedése alapján olyan, mint akinek totál a mentális egészségére ment az a hosszabbításos dolog és főleg amit utána kap. Nyilván teljesen jogos a dolog és a kedves szülőket most szívesen felhívnám, hogy tessék nézzétek meg. Ez történik amikot egy huszon éves srácból még a szülei is a lehető legtöbb pénzt akarják kisajtolni.
Tőlem aztán legyen szerelmes abba akibe akar, de minden téren megindult a lejtőn a személyisége, akkor is ha ez az egész csak egy trollkodás a részéről, vagy főleg akkor.
Lehet,hogy ebből jön az,hogy nem gondolja úgy,hogy Neymar pl bármivel többet érdemelne bármiből,amikor folyamatosan bulizott,beteget jelentett,és egyebek...
Ettől függetlenül,tényleg nem tűnik minden okénak. Cserébe viszont a PSG maga sokkal rendezettebb szerintem
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Ez durva lehet Bappe szeme is ilyen lennefüst írta:Állítólag nincs már neki. Nem is lenne előnyös, a sebességéből él Kylian, ha kedden beakasztja neki a lujza a birsalmavégűt, akkor hogy fog szerdán sprintelni a BL negyeddöntőben?ronaldo99 írta: Ez valami pöcsöslány? Vagy a megérdemelt kakicunami része ez is?
Eddig is Haaland párti voltam. De most főleg örülök hogy ott maradt..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
MBappe pályán és azon kívüli dolgai és viselkedése alapján olyan, mint akinek totál a mentális egészségére ment az a hosszabbításos dolog és főleg amit utána kap. Nyilván teljesen jogos a dolog és a kedves szülőket most szívesen felhívnám, hogy tessék nézzétek meg. Ez történik amikot egy huszon éves srácból még a szülei is a lehető legtöbb pénzt akarják kisajtolni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan tudom, hogy nem "teljes értékű" nő, jelentsen ez barmit is, en csak azt mondom, hogy bizonyos emberek gondolkodnak igy, hogy ha atoperaltatta magat, akkor nő, tehat hol itt a gond?
Amugy mar a tematol is hanyingerem van, imagine, ha ez az aberralt szar madridmezben derul ki, 20 evig hallgathatnank a szart, tok jogosan
Amugy mar a tematol is hanyingerem van, imagine, ha ez az aberralt szar madridmezben derul ki, 20 evig hallgathatnank a szart, tok jogosan
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jahhehetheoriginal írta: milyen lmbtqvsf mi?
kapott tizenévesen Messi féle, embercsináló terápiát...és a szemműtéteden is átesett.
mindent bevetettek, és sikerrel jártak.
Bappe már csak tudja
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Részemről nincs vele bajom, a teknős dolga. De nem, nem teljes értékű nő. Én ezért nem fogom egyiket sem köpködni, de a tömegek igen, meg te is hehe Mondom, engem az érdekel, ez hogyan lesz kezelve, mi kerekedik ki belőle, ilyen szempontból szerintem érdekes történet. Amúgy ha nem lenne muszlim kirakatember, akkor semmi nem lenne benne.hehetheoriginal írta: milyen lmbtqvsf mi?
- hehetheoriginal
milyen lmbtqvsf mi?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ehhez én is kérem a popcorntDonát írta:Engem ez a story az iszlám viszonylatában érdekel a legjobban. Azért durva nagy pofáncsapás lehet ez a katariaknak, az 500 milliós kirakatembered köpi le mindazt, ami ellen hivatalból fel kell lépned.Realista24 írta: Már a reggeli rádió műsor is Mbappe szerelmi életével foglalkozik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na most láttam egy képet erről a nőről vagy mi. Ferfinak is ronda lenne, nemhogy nőnek. Hát milyen feje meg allkapcsa van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Oké, ez valahol igaz, de a muszlim közösségek a tudtommal a legmagasabb szintekig mindig kiállnak az lmbtq dolgok ellen. Mondjuk nem tudom mennyire akarják megjátszani az európai értékrendet a PSG részéről. De a szurkolók tömege biztos nem nyeli ezt le. Mondjuk az annyira nem fontos.hehetheoriginal írta: ahol a pénz a vallás, ott ez nem probléma, ilyen "apróságokat" el lehet nézni
- hehetheoriginal
ahol a pénz a vallás, ott ez nem probléma, ilyen "apróságokat" el lehet nézni
thereisonly1ronaldo
-
Engem ez a story az iszlám viszonylatában érdekel a legjobban. Azért durva nagy pofáncsapás lehet ez a katariaknak, az 500 milliós kirakatembered köpi le mindazt, ami ellen hivatalból fel kell lépned.Realista24 írta: Már a reggeli rádió műsor is Mbappe szerelmi életével foglalkozik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már a reggeli rádió műsor is Mbappe szerelmi életével foglalkozik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Állítólag nincs már neki. Nem is lenne előnyös, a sebességéből él Kylian, ha kedden beakasztja neki a lujza a birsalmavégűt, akkor hogy fog szerdán sprintelni a BL negyeddöntőben?ronaldo99 írta: Ez valami pöcsöslány? Vagy a megérdemelt kakicunami része ez is?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Ez valami pöcsöslány? Vagy a megérdemelt kakicunami része ez is?halamadrid írta: A francia álompár:https://www.facebook.com/13176405237801 ... LTmDUtXFl/
Édes Istenem, imádom ezt az oldalt
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A francia álompár:https://www.facebook.com/13176405237801 ... LTmDUtXFl/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”