Nemtudom, most vagy en vagyok eltevedve vagy mások itt ... de szerintem, Illarramendit azért vettuk meg, mert a jovo nagy reménysége, spanyol, és hogy elhappoljuk a Barca elol még idén (szerintem Isco-val is hasonlo a helyzet). Na de amire ki akarok lyukadni az az, hogy szerintem Illarramendit Modric alternatívájának vettuk meg ... Illarra kevés egy utkozo VKP szerepkorre, az eloszezonban is Modriccal váltották egymást, múltkor sem muzsikált jól a KP-s védekezés, amikor o volt az utkozo szerepkorben. Szerintem Alonsoval már egyáltalán nem számol a vezetoseg, Modric és Illarra van erre az iranyito VKP-s szerepkorre. Gondolom úgy képzelik ezt el, hogy Modric az elsoszamu, a konnyebb meccseken pihentetik, akkor kap lehetoseget Illarra (fokozatos beépítés; Modric váltja egy 60 perc után, h azért o is jatsszon), nehezebb meccseken meg Modriccal számolnak kezdokent. Lényege az egésznek szerintem az, hogy azért modric már 28 éves ... én nem azt mondom hogy oreg, de kb. most van karrierje csúcsán, még max. 2 évig lesz képes ilyen szinten futballozni (feltéve ha nem sérul le), azután már kopni fog a sebessége, sérulékenyebb lesz, meg miegyebek. Szerintem ok ketten Modriccal nem nagyon férnek meg egymás mellett, mindkét játekos feladata hogy fazont szabjon a játékunknak, ok diktálják a ritmust és a tempot. Ez olyasmi, mint amikor Ozil és Isco is pályán volt, kb. felesleges volt egyszerre oket játszatni, még ha elméletben jol is festett. Ezért szerintem felesleges Gundogan leigazolása, nekunk itt van a spanyol Gundogan, Illarra személyében ... egy Pogba / Vidal féle utkozo VKP kell, aki leveszi a terhet erreol az iranyito VKP-rol, akinek szintén feladata lesz a vedekezés, de nem olyan szinten, mint az utkozonek. Az utkozonek is azonban nemelég h utkozni tudjon (pl. Khedira
), hanem legyen meg benne a kreativitás és technikai képzettség (pl. a fent említett Pogba/Vidal).
Ez csak az én véleményem, nem muszáj vele egyetérteni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR