Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 18., szerda 16:37

Hát nekem az első 30 perc egyáltalán nem tetszett. :hmmm: Egyszerűen nem volt játéka a csapatnak.Nem volt egy támadás építés sem,sőt még labda kihozatal sem volt olyan hű de sok.Inkább mentek megint az ívelgetések.
Ami még feltűnt hogy rengeteg a pontatlanság.Olyan egyszerű passzokat rontanak el sokszor a játékosok,hogy csak pislogok.Isconak voltak szép dolgai,de voltak nagyon gyenge megoldásai is.Ő is pontatlan volt.Meg nekem úgy tűnik,mintha egyszer kétszer túlvállalná magát.

Ami pozitívum volt az Benzema mozgása,nem egy és nem két labdát szerzett meg,a védőktől.
Bale amikor beállt,arra a 15 percre nekem tetszett.
Illaramendi meg mintha egy Xabi Alonso lenne.Annyira hasonlít a mozgásuk egymáséra. :mrgreen: Az ő játéka is tetszett tegnap,kérte a labdákat osztogatott szépen...
Jó lesz ez,bár a Juventus ellen azért egy vagy két szintet lépni kell majd előre.

Még valami.Szerintem ez az Isco-Modric-Khedira hármas védekezésben kevés.Valamit ki kell találni a csapat védekezésére,mert azért a Galatasaraynak nem kicsi helyzetei voltak. :|
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 18., szerda 16:19

miért kaptunk ki tavaly a Galatatól?
miért a Bayern ment tovább tavaly előtt a BL döntőbe?
vagy akár tavaly a csoportkörben, miért nem tudtuk legyőzni a Cityt idegenben?

mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek

meg lehet fogni innen is. de ebből csak az utóbbi 2-re igaz hogy ráültünk az eredményre. a galata ellen tényleg nem kellett semmit sem csinálnunk. 2 gólra voltak a továbbjutástól. egyáltalán nem volt veszélyes az a galata
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 18., szerda 16:16

De ha nem védte volna ki Lopez akkor nincs az az Isco gól és nem mi vezetünk hanem ők. Teljesen más meccs lehetett volna, de szerencsére csak lehetett volna és nem lett.:D

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 18., szerda 15:43

miVida írta:
Gabo írta:
Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.
http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQ

:D most TÉNYLEG nem kötekedésképp, de nekem ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=uAiYoULKCqs
meg tud nyúlni, mint a takony :mrgreen: meg azért van lábizma... én el tudom képzelni, h kivédte volna, de mostmár ki tudja??
Nekifutásból nagyobbat lehet ugrani. Helyből lenyúlni nehezebb és mivel Diego magasabb, ezért neki nagyobb esélye van kiütni az ilyeneket.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 18., szerda 15:40

meredek azért, hogy a tegnapi győzelmet egyesek Mou hagyatékként kezelik :roll:
még a végén kisül az is, hogy a kontrafocit is a portugál találta fel és Ancelotti csak tőle leste el ezt a technikát...
feel the irony

hány meccsen játszott úgy a csapat az elmúlt 3 év alatt, hogy miután berámolták az első gólt nem álltak egyből vissza ívelgetni és kontrákra játszani? :roll:

miért kaptunk ki tavaly a Galatatól?
miért a Bayern ment tovább tavaly előtt a BL döntőbe?
vagy akár tavaly a csoportkörben, miért nem tudtuk legyőzni a Cityt idegenben?

mind azért, mert rúgtunk egy gólt és a csapat egyből ráült az eredményre és várták a kontra lehetőséget...

míg most az olasz feltolja a csapatot, nem engedi megszusszanni sem az ellenfelet még akkor sem, mikor már 0-3 az eredmény

"Megettük őket kebabostól!" :Đ
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 18., szerda 15:15

___Samy___ írta:khedira ilyen téren megint nem téma, mert ő egyszerűen evés, mindig modric melózik helyette, és jó lenne már, ha egy kicsit levenné valaki ezt a terhet róla, hogy tudjon alkotni előre játékban
Igazából ennyi a lényeg. Khedirának vannak jó megmozdulásai szökő évente, de Modric rengeteget melózik helyette, és Illarra nagyon hasonlít Alonsora. Így ebben a 4-4-2-es védelmi rendszerben amit vélek felfedezni védekezéskor szerintem teljesen stabil lesz vala is, főleg azért mert még fiatal, és alapjába véve gyorsabb mint Alonso volt. Abban is biztos vagyok, hogy, ha lesz 1 toppos Varane a védelemben akkor azzal a kp is stabilabb lesz, mert Pepe nagyon pontatlan és sok labdát szór el, ezzel nehezítve a kp dolgát...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 15:11

Gabo írta:
Zidanekrisz írta:Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQ

:D most TÉNYLEG nem kötekedésképp, de nekem ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=uAiYoULKCqs
meg tud nyúlni, mint a takony :mrgreen: meg azért van lábizma... én el tudom képzelni, h kivédte volna, de mostmár ki tudja??
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 18., szerda 15:00

CS0ki írta:Egyébként Illarra...Néha tényleg azt hittem, hogy Alonso szaladgál, egy az egyben olyan a mozgása, nagyon durva. Amikor forgolódott két török között, majd a jó irányba kijött közülük szabadon, az az egyik legszebb mozdulatsor volt tegnap. Nekem nagyon meggyőző az, amit tegnap láttam tőle. Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya. :hmmm:
igen, nekem is ez jelenti a kérdőjelt, nem biztos, hogy védekezésben elbírja a csapat az illarra-modric-isco sort
ugye khedira ilyen téren megint nem téma, mert ő egyszerűen evés, mindig modric melózik helyette, és jó lenne már, ha egy kicsit levenné valaki ezt a terhet róla, hogy tudjon alkotni előre játékban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 18., szerda 14:45

Zidanekrisz írta:Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 18., szerda 13:48

Az eredménynek örülök, a játék képe most még nem mervadó.
Casillas sérülése bosszantó, de szerencsére van egy bomba formaban védő Lopezünk. :)
Megmerem kockáztatni hogyha nincs csere a kapuban akkor nem lett volna ilyen sima a meccs a 2. félidőben.

Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.

Elöl még össze kell szokni, de ha ez meg lesz akkor mindenkit szétszedünk. :lol:

A csapat szépen válaszolt a tavalyi 3-2-re és a meccs előtt tett Terim nyilatkozatra miszerint legyozhetik a Realt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 13:44

Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya.:hmmm:
Ha nem,akkor tényleg kell igazolni valami Kondogbia féle kp-t aki szétfutja az ellent,ha,hacsak,Casemiro nem válik be.Én nagyon remélem hogy befog,bár ő sem Kondogbia stílus (most ugye csak az összehasonlítás végett hozom a franciát),de inkább szűrő ő,mint Illarra vagy Modric...
Csak ehhez több lehetőséget kellene kapjon,de úgy néz ki,Ancelotti mester inkább Khedirat preferálja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 18., szerda 13:19

Egyébként Illarra...Néha tényleg azt hittem, hogy Alonso szaladgál, egy az egyben olyan a mozgása, nagyon durva. Amikor forgolódott két török között, majd a jó irányba kijött közülük szabadon, az az egyik legszebb mozdulatsor volt tegnap. Nekem nagyon meggyőző az, amit tegnap láttam tőle. Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya. :hmmm:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 18., szerda 12:47

Daffius írta:Ha az elmúlt évekből indulok ki, ez volt a séma. Azért gyakrabban kontráztuk szanaszét az ellenfelet, minthogy elvesztettük a vezetést.
Az igazán fontos meccseken inkább a szopóálarc került fel az említett taktika miatt.
Nem mindegy, hogy vezetésnél hogy próbáljuk befejezni a meccset. Mourinho pl. az idei Szuperkupán is annyira magára húzta az ellenfelet, hogy már Neuer is a Chelsea 16-osánál volt. El is úszott nekik a kupa. Ezt nem szabad, mert mindig van egy megpattanó lövés, vagy jön egy Gomes és belebotlik a labdába. Ehhez képest Ancelotti felmérte a szituációt és váltott, ahogy Realista24 is írta.
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 12:08

Tegnap 1-5 volt a tippem a madridom fb oldalán,de még azt is felülmúlták a fiúk. :D
Lehet itt elemezgetni,hogy mittomén van hova fejlődni,(igen van,meg olyan hogy tökély úgy sincs),meg lehet mondani hogy még nem értek össze(és tényleg nem),de az 1-6,az egyhat :)
Ami nekem megnyugtató,hogy Ronaldo végre engedni látszik a görcsösségből,a 3. gólja meg egyszerűen mesés volt,hogy Mr Bajnokokligája is mintha kezdene magáratalálni,meg az hogy Carvajal miatt sem hiába törtem pálcát a minap,DM lendülete a sok rossz döntés ellenére se fogy(megint nagyon befűzte a védőt a gól előtt),valamint az hogy Isco,Modric ennyire a szeren van... B-)
Balenek még szoknia kell,Illarra nekem még mindig talány(én hülye vagyok a focihoz,nem mérvadó vélemény),Khedira meg....hát a szokásos...védte a területet ha ott volt a labda,ha nem...
Ikert nagyon sajnálom,nincs szerencséje,Lopez szokás szerint jól helyt állt,Ramos-Pepe duo lehozta,Arbe meg magához képest jól játszott...
Összeségében jó irányba haladunk,de lesznek,mindig lesznek akinek semmi sem elég jó,semmi se tökéletes...ezt nem azért mondom mert nem lehet még fejlődni(sőt kell is)de az első BL meccsünkön az idényben ettől jobb bemutatkozás,nem nagyon kell....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 12:05

Baj hogy ezt használta? Nem. Fogja még használni? Gondolom igen. Hatékony? Igen. Mourinho csiszolta ki ezt a formációt és taktikát? Igen. Volt hogy nem vált be? Igen, mint minden taktikánál.
Elbeszélünk egymás mellett, úgy néz ki.
Nekem nincs bajom a kontrával, de ne süssük rá a tegnapi meccsre, hogy ez JM meccs volt, csak azért mert csináltunk pár kontrát.
Ahogy ericco is írta, akkor lett volna JM meccs, ha 0-1 után visszaállunk, és magunkra húzzuk őket. Ancelotti ehhez képest feltolta az egész csapatot. Értelmes cseréket hajtott végre, átálltunk egy 4-2-2-2 szerű felállásra, és kivégeztük a törököket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 18., szerda 12:03

miVida írta: ...véleményem szerint Casillas jobban össze tudja fogni a védelmet, jobban kommunikál és ezért kapunk kevesebb gólt, mert kontrollál hátulról ...
Ahol igazán kell a helyezkedés, kommunikáció és kontrollálás, azok a rögzített helyzetű szituk. Na ezekből kaptuk talicska számra a gólokat mikor Ikerünk állt a kapuba.
Az meg hogy gól után kivel és hogyan ordít... az tök mindegy.

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 18., szerda 12:00

Igen, visszaállt, ezzel nincs is vita. Ez volt a kedvenc taktikánk, visszaállni és várni a kontrát... Ez volt az ami miatt sokan támadták Mout, hogy ha felállt védelem, vagy tiszta játék van akkor impotensé válik a csapat. És ez igaz is volt.

Viszont el kell ismerni, hogy a kontrák halálosak voltak. Nem véletlen jutottunk el 3 bl elődöntéig (és ott sem 7-0-al kaptunk ki)... Én most ugyanazt a kontrajátékot láttam tegnap a csapattól. Szerzett labda, mindenki előre fut és amíg nem áll fel a védelem, bumm. Ez pedig JM öröksége.

Baj hogy ezt használta? Nem. Fogja még használni? Gondolom igen. Hatékony? Igen. Mourinho csiszolta ki ezt a formációt és taktikát? Igen. Volt hogy nem vált be? Igen, mint minden taktikánál.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 11:53

Gabo írta:Bannolják a káromkodásomat nyugodtan. Először úgy is warn jön, abból meg 3 kell a bannhoz.
A véleményedet én elfogadom, te jobban szereted Casillast. De az, hogy te minden egyes alkalommal leírod, hogy de Casillasnak kéne a kapuban állnia, jobb képességeiben, mint López, jobban megérdemli, az kezd unalmas lenni. Főleg, hogy TE nem fogadod el más véleményét Lópezzel kapcsolatban. Ha valaki leírja az okokat, normálisan, értelmesen, hogy miért neki kéne állnia a kapuban, arra az a reakciód, hogy de Casillas az Casillas, alap kezdőnek kéne lennie stb, kezd kicsit unalmas lenni. Vegyél vissza kicsit, más a véleményed, mint sokaknak ez oké, de nem kell minden egyes kommentetben elismételni azt. Nem lesz tőle igazad, vagy nem lesz attól jobb.
:sziv:
nem kell mindig elmenni a határokig :) jobb távol maradni a szakadéktól :kacsint:
(amúgy nem minden kommentbe, esetleg minden harmadikba :-* ) attól függetlenül, ha leírom, ha nem, véleményem szerint Casillas jobban össze tudja fogni a védelmet, jobban kommunikál és ezért kapunk kevesebb gólt, mert kontrollál hátulról (mondjuk ezt már leírni unalmas nekem, mert leírtam már párszor :mrgreen: ), ugyanakkor "rettegésben" tartja őket, mert leordibálja a fejüket minden alkalommal és ezzel motiválja őket... na de úúúgy megnéztem volna Casillast 90 percen keresztül, mire képes :/
és btw, López sem rossz képességű kapus, és nem is utálom, és megértem egy oldalról a ti véleményeteket is, mert ha objektíven nézzük, akkor látjuk, hogy jól véd Diego, csk mégis sok a gól, amit kapunk, és noha ez a védelemre is írható, de Casillas attól volt special, hogy ő irányítja a védelmet :)

na de ez már télleg Casillas topik :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 18., szerda 11:50

Ááááá Realista... Ne tudd meg, hogy ma a melóba eddig mennyi hülyeséget hallgattam végig...
Kezdve azzal, hogy, ha bemennek a Galata helyzetek akkor... Én erre csak vigyorogtam és annyit mondtam, hogy tavaly amikor én jöttem azzal a dumával, hogy, de sokkal több helyzete volt a Realnak az ellennek meg semmi köze nem volt a meccshez, mindíg azt kaptam, hogy a focit gólra játszák.... Akkor!? Most, hogy a Real nyert egyből keresni kell a kifogást...
Aztán jött a Bale Özil helyett gyenge lesz... Na mondom 90 perc játék után ez is jó duma főleg, hogy nem 1 poszt...
Egyszerűen ez van évek óta... Nyer a Real és jönnek a de a ha szócskák tömkelege...
Amùgy kb annyi a lényeg amit felvázoltál...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 11:49

Hmm... nem, nincs több kérdés.
Igen, össze.
3-0-re nyertük az első meccset, a másodikon vezettünk 0-1-re, aztán visszaálltunk, mert jó ez az eredmény. A 0-3 nem lett volna jó eredmény a mostani csapatnak? Dehogynem. Mégsem álltunk vissza, sőt, még feljebb mentünk.
Emlékezz csak vissza (szinte) az összes idegenbeli rangadóra, bl meccsre. 45 perc erőfoci, aztán bekkelés. Egy-egy üdítő kivétel volt az évek alatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: